Willemijns Parfum Stash (April 2014)

http://youtu.be/c0njfoS4nx0

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

27 reacties

Carla -

Leuk filmpje.. Alleen kleine tip niet alles klopte met de geur namen die je gaf.. Volgende keer iets beter inlezen misschien?

Catelijne -

Mooie stash hoor!;
Ik maak aardig wat parfum op en hou mn stash zo lekker compact. Mijn top 3:

1. white musk (tbs) mn halve leven al bedenk ik me nu (sinds mn 13e, alleen was het toen edt, nu edp). Dit kun je dus wel mijn signature geur noemen?
2. givenchy ange ou demon le secret edp (Sinds ik er op beautygloss over las, was ik ook om. Nu helaas op, heb daarvoor in de plaats jimmy choo, ook heel lekker, maar ik ga hier weer naar terug denk ik als jimmy op is)
3. yves rocher moment de bonheur. Deze draag ik eigenlijk het meest nu omdat dat mijn werkparfum is. De andere vind ik daarvoor te zwoel.

Tessa -

Mooie stash! We hebben denk ik een andere smaak want we hebben geen een dezelfde haha! Ik vind het ook lastig wat mijn top 3 is.. Ik ben in ieder geval dol op le vie est belle :)

saarenzo -

Leuk filmpje! Mijn favoriete parfum zijn eigenlijk alle parfums van Chloé. Behalve Love, daar ben ik een minder grote fan van. Ik vind hem wel lekker ruiken, maar lang niet zo lekker als de andere Chloé geuren. Ik kan alleen niet kiezen welke mijn favoriet is. Chloé eau de Roses doet me denken aan mijn vriend want ik heb hem van hem gekregen, l’eau de Chloé doet me denken aan een superleuke shoptrip naar Londen met mijn moeder omdat ik hem daar kocht en Chloé eau de parfum vind ik gewoon heerlijk. Dus ik denk dat dat dan ook gelijk mijn top 3 is, haha. Al heb ik gisteren Jil Sander Sun gekocht en daar ben ik nu helemaal dol op.

Manon -

Oehh wat een lekkere parfums

Paola -

Leuk filmpje! Wat me opvalt is dat je vooral wat duurdere geuren hebt. Ik heb zelf een mix van vanalles, maar het meeste zit in de middenklasse qua prijs (ik noem het altijd de sterren geuren)

Lotte -

ik word altijd zo vrolijk van jullie titelsong :heart:

saskia -

Leuke video! Mij valt jullie uitspraak van het woord parfum altijd zo op: párfum, ik zeg altijd: parfúm (klemtoon) Wat zou eigelijk de goede uitspraak zijn? Hihi… Mijn favoriet is van DKNY Be sweet delicious, pink macaron. Het is een limited edetion maar o zo lekker!
Xxx

femke -

Ik vind dit soort dingen leuk om te zien en wou daarom vragen of jullie nog een keer een stashflash willen maken

Mandy -

Je hebt een mooie, best wel grote stash!

Wendy (B) -

Givenchy Ange ou Démon EDP :)

Ilse -

Wow wat veel geuren! Die van Miss Dior is erg lekker, ik had daar een tester van. 😉

P.S. Welke lipstick heb je op? Hij is heel erg mooi!

Sara -

Mooie stash heb je. En Daisy is gewoon heerlijk. De flesjes zijn ook zo leuk. Echt een top parfum.

Ceetje -

Mijn parfum stash staat gewoon open in de zon…..Oeps niet zo goed voor de houdbaarheid :( Leuk dat een geur zo verbonden kan zijn met een herinnering .

Kimberly -

Ik zie allemaal lekkere luchtjes voorbij komenn 😀

Amelie -

Wat een mooie collectie! en Ange ou Demon is zo lekker!

Marnel -

Het is ook gewoon een kletsfilmpje!! Leuke stash!! :handkiss:

Suzanne -

Wat een prachtige collectie heb je. Mijn parfumstash is steeds kleiner aan het worden, echt jammer,

MySimplySpecial -

Wat een mooie collectie zeg!

Desmain -

Super leuke video!

Sofie -

MIss Dior Chérie (want zo heette die vroeger 😉 ) is ook één van mijn favoriete geuren! Ik ben er nu ook bijna doorheen, maar ik weet nog niet of ik hem onmiddellijk opnieuw koop. Ik heb nog zoveel andere parfums die op moeten 😀

Anniek -

Ah, wat een heerlijke parfums heb je :) Ik heb zelf laatst ook een nieuwe gekocht, Young Sexy Lovely van Yves Saint Laurent, die is ook erg lekker! Leuke video!

nenacecilia -

Daisy van Marc Jacobs blijft in m’n Top 3 staan!
(samen met Chloé en Alien)

Beautydagboek -

Jummie, ik ben gek op Marc Jacobs! Zelf heb ik Daisy Hot Pink, maar heb ook een kleintje van Delight, zo lekker! Ik wil als zijn parfums.

Svenja -

Prachtige stash heb je! Ange ou demon heb ik ook, die is echt heerlijk <3 Maar mijn echte 'all time' favoriet is toch mademoiselle van Chanel <3

Daniëlle -

Leuk filmpje Willemijn! Het geurtje van Dior lijkt me erg lekker ruiken! Nu zoek ik eigenlijk een nieuwe parfum, ik heb geurtjes zoals: Killer queen, Repetto en een van Esprit. Ik ben 15 jaar weet jij een lekkere parfum voor mij? Ik zou het echt niet weten.
X Daniëlle

Sofie -

Wat een prachtige collectie van parfums heb je! :love:

Reageer ook