MAC Stash Flash #3, deel I: Lipproducten

http://youtu.be/SmUFI7jkNoQ

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

48 reacties

Rosa -

Ik ga zeker binnenkort please me halen!! zo mooi!!

Leonie -

Heee !
Ik ben aan het kijken naar een eerste MAC lipstick en vroeg me af wat jullie favoriet is ?
Xx

Marnel -

Wat een producten!! Maar wat zijn ze mooi!!! :love: :linlove:

Hanna -

Zit ik hier met mijn ene lipstick van MAC. Maar ik ga, net zoals jullie, binnekort naar New York en daar ga ik toch mijn slag slaan!

britt -

Ik gebruik bij mijn hond een normale halsband dus uit ervaring kan ik zelf niet spreken. Ik ken echter wel verhalen van honden die wel heftig gereageerd hebben door bepaalde hulpmiddelen
Iedere hond is anders dus niet bij elke hond heeft het negatief effect. Ik trin mijn eogen hond met veel positief belonen en negatief gedrag negeren. Dit kost heel veel moeite en geduld em gaat waarschijnlijk minder vlot dan met bijv behulp van een slipketting maar uiteindelijk wordt er ook resultaat behaald en daar gaat t om :) gelukkig lijkt noa er geen last van te hebben!

Janneke -

Ik droeg echt nooit lipstick maar door jullie ben ik het echt veel gaan gedragen. De teller staat bij mij nu op 8 MAC lipsticks en ik wil meeeer. Ik heb wel maar 1 MAC lipglass, ben echt geen lipglossmens.

xx_Patries_xx -

zo jullie hebben aardig wat… leuk gedaan zo, zo zie je echt de kleuren goed

Faye -

Leuk om te zien wat jullie hebben en ook fijn dat alles nu wat beter in detail was tezien. maar zelf vind ik het leuker als jullie er samen over vertellen (zoals bij vroegere stashflashes) je zou dan foto’s kunnen toevoegen voor de details. Oh en swatches zouden ook fijn zijn!

Martine -

Swatches zijn er al in artikelvorm, anders wordt het wel echt een megalange video. Als je zoekt op MAC lipstick swatches in de zoekbalk kom je ze allemaal in 1 artikel tegen :)

Todayslife -

Wauw wauw wauw wat een prachtige kleuren!

Myrna -

Heerlijk al die lipproducten :heart: zitten echt hele mooie kleuren tussen!

Amelie -

Wat een droomcollectie!! Kan niet wachten op de andere delen!!

Kirsty -

Wat een prachtige collectie hebben jullie allebei zeg! Ik heb pas mijn eerste MAC lipstick gekregen voor mijn verjaardag (Chatterbox) en daar ben ik wel erg blij mee. Wil er nu alleen maar meer haha!

Manouk -

Leuuuk! Wat hebben jullie veel haha. Ik kijk uit naar de volgende delen x

Selma -

Jullie hebben echt stuk voor stuk prachtige producten! 😉 Xx

Manon -

Wat een mooie stash hebben jullie

femketje -

awesome stash 😀

Todayslovely -

Prachtige producten, ik denk ook dat ze jullie werkelijk enorm mooi zullen staan!

Shoppingsarah -

Wat leuk en wat veel! Ik heb momenteel alleen nog maar 3 lipglassen van MAC, ik wil ook nog zo veel lipsticks van MAC. Ze zijn zo mooi!!

Suzanne -

Wat een prachtige collectie. Leuk meiden.

BeautyinsideandoutNL -

Mooie collectie! Ik heb maar drie MAC lipsticks:P

Britt -

Mooie producten! Heb fashion whim ook maar wel vaste collectie hoor! Enne…..waarom draagt noa een slipketting? Heel erg zielig :( ze is wel heel schattig

Martine -

Een slipketting is juist niet zielig maar goed voor haar. Hierdoor luistert ze heel erg goed naar me, heel veel puppy’s/honden op mijn cursus dragen zo’n slipketting. Waarom vind je dat zielig?

britt -

Een slipketting zorgt inderdaad dat een hond goed luisterd. Maar dat wordt veroorzaakt doordat de hond leert dat wanneer hij/zij niet luisterd, er pijn aan verbonden is. Bijv als een hond trekt om naar een andere hond toe te gaan. Er volgt dan direct een correctie omdat de slipketting strak wordt getrokken. Hierdoor trekt ze in het gevolg idd niet meer maar kan zij in de toekomst de link gaan leggen van ‘een andere hond betekend pijn’ wat gevolgen kan hebben voor haar sociale ontwikkeling met andere honden.

britt -

Een slipketting zorgt inderdaad dat een hond goed luisterd. Maar dat wordt veroorzaakt doordat de hond leert dat wanneer hij/zij niet luisterd, er pijn aan verbonden is. Bijv als een hond trekt om naar een andere hond toe te gaan. Er volgt dan direct een correctie omdat de slipketting strak wordt getrokken. Hierdoor trekt ze in het gevolg idd niet meer maar kan zij in de toekomst de link gaan leggen van ‘een andere hond betekend pijn’ wat gevolgen kan hebben voor haar sociale ontwikkeling met andere honden. Een slipketting doet wanneer deze strak wordt getrokken namelijk zeer. Men zegt ook wel eens dat wanneer jij als roedelleider hem of haar pijn doet dat dat niet ten goede komt van het vertrouwen vd hond richting jou als baasje

britt -

Ik raad je aan dit eens te lezen!
http://www.hondenscholen.info/hondonvriendelijkehulpmiddelen.htm
hierin wordt goed omschreven welke gevolgen bepaalde hulpmiddelen kunnen hebbem!

Martine -

Ik snap het wel, maar vind het ook lichtelijk overdreven. Ik denk dat hetgeen wat hier beschreven wordt vooral gebeurt als je niet weet hoe je met een slipketting om moet gaan en je hond een slipketting geeft die heel strak zit. Er staat ook dat het bewezen is, maar waar is de bron dan? Wij leren op cursus juist hoe je om moet gaan met een slipketting en er zit dan ook een flink portie belonen aan verbonden. Ik laat Noa ook regelmatig zonder slipketting uit en ze is heel lief zowel naar mensen als andere honden toe. :) Ik maak me geen zorgen maar bedankt voor de informatie, het was wel interessant om te lezen alleen zelf geloof ik er niet zo in. Heb je dit resultaat wel gemerkt bij je eigen honden?

DIY Monday -

Heel mooie lipproducten! Leuk gefilmd!

Anne Solveig -

Wat een mooie producten!

saarenzo -

Hele mooie producten!

nenacecilia -

Jullie video’s zijn altijd zo leuk! :)
Leuk onderwerp ook weer (: Jullie hebben er veel joh ^^

Emma -

Noa is zooo schattig :-)

Karlijn -

Mooie producten zeg! Ik wil zo graag de Pink Plaid lipstick! Die vind ik echt prachtig!

Budgetproof.nl -

Ik wil stiekem ook wel eens Mac proberen maar kan het niet over m’n hart verkrijgen 😉 die prijs …. m’n budget make-upjes werken ook prima… toch?! 😉

Martine -

Tja, wie ben ik om daarover te oordelen 😉 ?! You be the judge!

Paola -

Echt een geweldige collectie! Zelf heb ik helaas nog geen lipproducten van Mac.

jennifer -

Hele mooie producten!

Miranda -

Wauw! Wat veel mooie lipproducten van Mac!
Leuk om te zien zo’n filmpje!

Roos -

O-M-G! Wat hebben jullie bizar veel lipproducten van Mac! Al die lipsticks…super mooi! Dragen jullie ze ook nog steeds allemaal? Zelfs die hele donkere, naar zwart neigende?

Willemijn -

Ja zeker! Als ik voor mezelf spreek, dan schat ik dat ik 80% echt gebruik. Een aantal producten gebruik ik niet meer omdat ze heel oud zijn of omdat ik ze niet heel mooi vind maar wel wil houden omdat het een bijzondere limited edtition is. En ik ben juist dol op donker dus die draag ik regelmatig!

Martine -

Degene die ik zelf vaak draag zijn Please Me, Candy Yum-Yum, Watch Me Simmer, Toxic Tale, Innocence Beware, Talk That Talk, Pleasure Bomb…genoeg in ieder geval :haha: !

MySimplySpecial -

Erg mooi allemaal!

Desmain -

Erg mooie lipsticks!

Anniek -

Wauw, prachtige lipsticks zeg, jullie kunnen wel bijna een winkeltje beginnen, haha! (ook al snap ik dat jullie deze lipsticks natuurlijk van ze lang zal ze leven niet kwijt willen) Jullie hebben een mooie variatie aan kleuren, van alles wat. Wie weet dat het bij mij ooit ook zo ver is, maar tot nu toe moet ik eerst nog mijn eerste MAC product kopen 😉

Kimberly -

Allemaal mooie producten! Ik hou van lipproducten, MAC is ook een groot favoriet <3

Dita -

Wauw mooie producten!

Lotte -

Wow, jullie hebben best veel lipproducten van MAC! Al die mooie lipsticks, aaaaah. Ik vind de lipsticks van MAC ook heel fijn, ik heb er inmiddels 5. De lipglass wil ook nog eens proberen, ik heb daar nog geen 1 van!

Sofie -

Wauw, wat een prachtige lipproducten hebben jullie van MAC! :love:

Reageer ook