OPI Glitter Off Base Coat Review

OPI Glitter Off Base Coat

Ondanks dat de OPI Peel Off Base Coat al op menig beautyblog verschenen is wil ik toch vandaag mijn duit in het zakje doen en mijn mening geven over de OPI Peel Off Base Coat. Wat is dit voor nagellakklunzen zoals wij misschien de perfecte oplossing? I’ll let you know!

OPI Glitter Off Base Coat

De Glitter Off Base Coat is ontwikkeld om de glitternagellakken en de Liquid Sand lakken van OPI makkelijk te kunnen verwijderen. Door deze basecoat kun je de nagellak er zo afpeuteren! Kijk, da’s nog eens een uitkomst! OPI is niet de eerste die uit is gekomen met zo’n ‘peel off base coat’, want Essence bracht hem vorig jaar al op de markt!

Het gebruik van de Glitter Off Base Coat is iets anders dan je gewend bent. Je moet hiervan namelijk een royale laag aanbrengen. Het is in eerste instantie wit en droogt transparant op. Het doet me heel erg denken aan witte lijm! Zo ruikt het ook! Grappig weetje is trouwens dat witte lijm in de nail art door sommige crea bea’s wordt gebruikt zodat je je creatie het er zo af kunt trekken! Maar OPI komt nu dus met een speciaal product hiervoor.

Als de laag helemaal opgedroogd is, dat weet je omdat hij dan transparant is geworden, kun je je nagellak aanbrengen. Vervolgens kun je ook een top coat aanbrengen.

OPI Gel Off Top CoatNet aangebracht

OPI Glitter Off Top CoatAan het drogen! Zie je hoe het transparant opdroogt?

Het eraf peuteren gaat super makkelijk! Echt verbazinwekkend snel bij de moeilijkste, dikste glitternagellakken en de Liquid Sand nagellakken van OPI. Ik duw aan de onderkant met mijn nagel, het kan ook met een bokkenpootje, en ‘rul’ de nagellak er zo af!

OPI Glitter Off Base Coat

Peel Off Base CoatHet komt er in stukjes of soms zelfs helemaal in één keer af!

Na het verwijderen zijn mijn nagels niet helemaal niet beschadigd, hoogstens een beetje droog. Het is echt verbazinwekkend hoe makkelijk het eraf gaat. Yay!

Wanneer je de Glitter Off Base Coat gebruikt blijft je nagellak trouwens niet zo lang zitten als wanneer je hem niet zou gebruiken. Het gaat bij mij na zo’n 2 tot 3 dagen chippen en als je eenmaal een klein chipje hebt, dan gaat het snel. Dat komt natuurlijk omdat het er juist voor moet zorgen dat je nagellak er eerder af gaat. Zelf heb ik hier geen problemen mee, ik raak toch vaak snel uitgekeken op een kleurtje.

Ik ben super enthousiast over de Glitter Off Base Coat. Wanneer je veel moeilijk te verwijderen nagellakken draagt is dit zeker iets voor jou! Ik gebruik hem nu in ieder geval iedere keer wanneer ik een glitterlak of Liquid Sand nagellak draag.

De OPI Glitter Off Peelable Base Coat kost €14,25 en is verkrijgbaar via de verkooppunten van OPI.

Heb jij deze nieuwe Base Coat van OPI al geprobeerd? Wat vind je ervan?

41 reacties

Jente-Nudelipsticks -

Leuk, ik dacht echt dat het superslecht voor je nagels zou zijn.

Sofie -

Wat goed dat je nagels er niet mee beschadigd raken. Dat zou nameljk niet zo mooir zijn :)

Angelique -

een uitvinding in een potje! De prijs valt eigenlijk ook wel mee

emke -

Ziet er goed uit!

Nikki -

Ik heb dit echt nodig! Draag graag glitternagellak en dit is dan echt ideaal!

Floor Bergshoeff -

Ohhh geweldig!! Dit heb ik echt nodig! :yay:

nenacecilia -

Ik ga hem sowieso nog halen. Essence had het vorig jaar of het jaar daarvoor ookal, en het werkte echt prima :)

Amelie -

Dit lijkt me heel fijn, zeker omdat ik iedere dag een ander kleurtje wil dragen!

Manon -

klinkt wel fijn, maar het is zo duuuur :(

Karlijn -

Ik word altijd helemaal gek van die glitterlakken verwijderen, daarom draag ik het ook bijna nooit.. Maar dit lijkt mij heel erg fijn! :yay:

saarenzo -

Klinkt fijn!

Kiss & Make-up -

Voor van die vreselijk koppige glitternagellak lijkt dit echt wel superhandig! Niks zo verschrikkelijk als al die glitter weg krijgen…

jennifer -

Klinkt heel fijn!

pamela -

dit soort nagellak laat bij mij echt binnen 1 dag los. daarom durf ik het niet te proberen :P gelukkig vind ik het niet heel erg om glitternagellak te verwijderen :P

femketje -

Lijkt me super fijn spul! ♥

Kelly -

Bij mij gaat hij helaas dezelfde dag nog chippen. Ik vind het niet zo’n fijn product, balen! Ik gebruik hem nu als ik ga watermarbelen. Een beetje op de nagelriemen en je plukt de gesmeerde lak er zo vanaf.

Desmain -

Lijkt me erg fijn!

julia -

ahh ik wil deze echt graag hebben ;)
ben benieuwd hoe deze nagellak mij gaat bevallen.
Het verwijderen van glitterlak is altijd zo’n gedoe!

Xx julia

Deborah -

En ook handig: smeer ‘m juist op je huid, als je bijvoorbeeld een spons gradient wilt maken. Minder clean up :)!

Shaz -

Dit is echt ideaal! Vaak zet ik geen glitternagellak, want ik vind het zo’n gedoe om het weg te halen.

Marnel -

Grappig product! Het is eigenlijk de tegengestelde richting…normaal moest de nagellak zo lang mogelijk blijven zitten en dit is een product wat het er sneller af haalt!! Maar het is voor glitter nagellak geweldig bedacht!

Natasja -

Inderdaad de ideale oplossing voor glitterlakken of liquid sand! Deze gebruik ik dan ook minder vaak aangezien het eraf halen zo verschrikkelijk irritant is. Ik ga hem binnenkort zeker halen!

kim -

Dit is zo’n handig product!

MySimplySpecial -

Wat een ontzettend handig product!

Beau -

Toch klinkt het wel als een enorm handig product!

Lotte -

Ik vind ‘t ook echt een top product! Het werkt inderdaad echt heel goed en het maakt het dragen van glitternagellak veel aantrekkelijker.

Miranda -

Klinkt echt fijn en ik ben megafan van OPI dus dit lijkt me wel wat!

Ceetje -

Deze wil ik echt nog graag hebben. Lijkt me ideaal. Het verschilt wel per persoon hoe lang het erop blijft zitten. Bij sommige meiden was het er met een dag al af.

Suzanne -

Ik heb er al meer over gehoord. Klinkt erg goed.

Laura -

Woensdag 30 april van 17:00 tot 20:00 bij de Kruidvat alle MAKE UP 1 + 1 GRATIS!!

Liefs,
Laura

Charile -

Super handig!

Svenja -

Dit lijkt me echt ZO ideaal! Niets is vervelender dan die irritante glitterlak van je nagels verwijderen!

Anneloes -

Dat klinkt echt als de perfecte oplossing om toch die glitterlakjes te dragen! Ik probeer ze nu vaak te vermijden (om de praktische redenen – ze gaan er gewoon superlastig vanaf) terwijl ik ze eigenlijk wel ontzettend graag draag.

Sofie -

Wat een handige en fijne lak! Dit is zeker wat voor mij :)

Beautydagboek -

Klinkt heel fijn, niets zo vervelend als glitterlak verwijderen ;).

Kelly Caresse -

Dit klinkt als een super uitvinding voor het gebruik en verwijderen van chunky glitter nagellak! :)

Sharona -

Ik heb deze gekocht tijdens de meet&shop en ik ben er ook heel blij mee! Geen gesoak meer met remover

Fashion meets Beauty -

Niet geprobeerd maar ik denk dat ik het voor nu laat bij een nagellakremover waar je je nagels in moet dippen om lastige glitterlakken te verwijderen..

Tineke -

Klinkt echt heel erg goed, ik denk dat ik hem binnenkort toch maar ga halen!
Liefs

Martina -

Ik heb echt een hekel aan het verwijderen van glitterlak… Daarom gebruik ik het echt heel weinig! Voor mij zou dit product daarom echt heel handig zijn!

Reageer ook