NYC Vlog #8 #LLGGoesToNewYork: Goodbye!

http://youtu.be/620Dpx3vY5U

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal
Klik hier om alle andere New York vlogs en artikelen terug te kijken

Daarnaast twitteren en Instagrammen we natuurlijk volop. Volg ons op twitter via @Mijn0 en @Martiniii10 en op Instagram via @willemijnvl en @martiniii10. We hebben een hashtag aangemaakt waaronder we berichten zullen plaatsen: #LLGGoesToNewYork.

82 reacties

Sandra -

Wat een avontuur! Ik heb zo genoten van jullie vlogs, hopelijk doen jullie dit vaker!
Gefeliciteerd met je verjaardag Willemijn!

Gaby -

Ik heb echt genoten van alle vlogs, jammer dat het al weer afgelopen is haha. :love: Vanwege m’n stage kon ik de vlogs gisteren pas achter elkaar kijken en vandaag de laatste. Touwens nog gefeliciteerd met je verjaardag Willemijn! :birthday: En jullie tattoo vind ik echt heeel leuk. Zo subtiel en leuke gedachte erachter.

Lotte -

Ik vraag me af waar jouw witte sjaal van is Willemijn die je in de New York vlogs draagt?

Amanda -

Wat waren de New York vlogs super leuk. Ik zat vorige week zonder internet, dus ik heb de vlogs net achter elkaar bekeken. Heb ontzettend veel zin om een keer naar New York te gaan, even flink doorsparen. En wat super gaaf van de tattoo’s!!

Ellen -

Ik vond de vlogs super leuk! hIk heb nu zelf ook zin om naar New york te gaan, maar mijn vriend durft niet te vliegen. In de zomer naar Gran Canaria samen en als dat goed gaat hopelijk snel ook naar New York :)

Yvette -

Heb genoten van jullie vlogs! Ik ga deze zomer naar Amerika (andere kant) en volgend voorjaar naar New York dus was nog 10x blijer met jullie vlogs en wacht het artikel met tips ook met smart af! Die komt tussen m’n favorieten :)

Marleen -

Zo jammer dat de vlogs voorbij zijn, jullie hebben ons echt meegenomen naar New York!

lisanne -

super leuke vlogs!!

ik vond alleen de wind soms heel irritant haha maarja kunnen jullie ook niks aan doen natuurlijk!

Merel -

Jullie ook super bedankt! Ik heb ontzettend genoten van jullie NY vlogs :D

Manon -

Nog van harte gefeliciteerd!! en ja ik snap het gevoel als je vanuit new york weer naar huis gaat ik wilde ook niet weggaan. Ik vond jullie vlogs echt geweldig om te zien!!!

Mariam -

:no: :no: :no: :no: NEEEEEEEEEE ik wil niet dat jullie stoppen met vlogggeeeennn!!!!! :no: :no: :no: :no:
Ik vond ze serieus TEEEE GEEKKK!! suuuppper leuuukk!! geweeeeldig awsommme!! :love2: :love2: :love2: :love2:
Ik hoop echt dat jullie vaker gaan vloggen :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove:

Willemijn: Beetje te laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. :heart:
Martina: Heel leuk dat je toch een tatoeage hebt latan zetten ik vind’m super goed bij je passen. :heart:
En ik hoop natuurlijk ook dat jullie voor altijd de beste vriendinnen blijven en dat jullie altijd leuke dingen nog met elkaar kunnen doen. :heart:

Momo -

Ik heb niet eerder gereageerd op de NY vlogs maar ik vond ze heerlijk! Leuk om met jullie mee te kijken. Mijn zusje is veertien en lichtelijk obsessed bij NY dus die is vanochtend begonnen met een marathon. Ik ga iets pathetisch zeggen, maar hoewel ik jullie niet “echt” ken mis ik jullie en julli vlogs nu al. Het was een feestje meiden!

Silke -

Hey meiden, heb hier nog nooit gereageerd maar ik volg jullie blog al wel een tijdje, en sinds jullie zijn gaan vloggen keek ik echt elke dag uit naar jullie filmpjes. Ik ga het zo missen!

Kim -

Lieve meiden,
Heeel erg bedankt voor de heerlijke vlogs! Waanzinnig dat jullie ons meenamen op jullie welverdiende trip. Ik heb meegelachen (vooral heel hard om de ‘willy’ blunder), meegesmuld, ogen uitgekeken en meegevoeld wat een geweldige vriendschap jullie hebben! Bedankt!
Willemijn, nog gefeliciteerd met je 24e verjaardag! :birthday:

Nu lekker bijkomen. Liefs kim :heart:

Demi -

Hoeveel was jullie taxi rit eigenlijk, was die duurder dan de yellowcab?

Willemijn -

Even duur! Hahahaha, dik opgelicht door de gele taxi meneer dus

Tessa -

hoi,
Gefeliciteerd! haha, kunnen jullie nog een artikel maken waarin staat wat je allemaal nodig hebt voor in het vliegtuig voor je huid, kleding, muziek, spullen enal?

X

Silke -

Gefeliciteerd alsnog Willemijn en een hele fijne dag verder ! ( -:

Marleen -

Erg jammer dat de vlogs zijn afgelopen, maar echt super leuk dat jullie de bezoekers op deze manier hebben meegenomen op jullie reis! En we houden natuurlijk nog een shoplog tegoed :D

Eline -

Superleuke vlog weer, jammer dat het de laatste was!

Paola -

Zo jammer dat het new york avontuur is afgelopen! Nu de aankoopjes nog, Heel leuk!

Wendy -

Hoi Willy en Martini :-)

Een oprechte dankjewel voor de leuke vlogs. Na snel doorheen de comments te scrollen blijkt dat ik zeker niet de enige ben die heeft genoten van jullie avonturen in New York. Ben zelf één van de gelukkige die ooit een citytrip heeft mogen maken naar deze geweldige stad. Vele herinneringen terug kwamen tijdens het kijken van jullie vlogs.

Het is echt leuk dat jullie ons mee op pad hebben genomen. Jullie komen heel spontaan en oprecht over. Het voelt zo vertrouwd :-) Samen met jullie de weg/de juiste straat zoeken in New York of enthousiast worden in een winkel door al het moois dat er hangt. Het geeft echt een beetje een soort van vriendinnen gevoel, waardoor vlogs van 25 min maar 5 minuten lijken te duren (positief bedoelt, hopelijk komt dit juist over :)

Ik denk dat vele lezers het met mij eens zijn, of misschien werd het al eerder vermeld, maar het is helemaal niet vanzelfsprekend om tijdens een welverdiende vakantie door te werken. Dus nogmaals: bedankt voor de leuke vlogs.
Haha, wat een gigantische tekst :haha:

Willemijn -

Hoi Wendy! Dankjewel voor je lieve comment, een groots compliment voor ons!

Marnel -

Super super super leuk!! Echt geweldig gedaan!! Heb weer gelachen om dat kettinkje…haha! :love:

saarenzo -

Leuk leuk leuk! Normaal ben ik niet zo van de vlogs, maar dit van jullie vond ik heel leuk!

elisa pisa -

Ik heb met veel plezier naar jullie vlogs gekeken. Jullie zijn super leuke meiden :) en dat was een mooie reis die jullie hebben gemaakt.

caro -

Ik heb er van genoten! Thanks!! :sunglasses:

Elsbet | La Vie Pure -

Oh, ik ga het missen! Gelukkige verjaardag, Willemijn! Haha, die speelgoedwinkel, wat een paradijs!

Majorie -

Ik heb onwijs genoten van deze vlogs. Dank jullie wel. :)

Petra -

Wat waren de vlogs geweldig!!! Ik heb bijna het gevoel dat ik zelf in New York ben geweest, haha ;)
Ik kijk uit naar de volgende vlogs!

Lisanne -

Normaal comment ik bijna nooit maar ik wil toch even zeggen hoe leuk de New York vlogs waren!Ik heb nu alweer zin om ze opnieyw te kijken (heb jullie Londen vlogs ook al vijf keer gezien hihi). Ik ga waarschijnlijk volgend jaar ook naar New York dan ga ik zeker nog een keer jullie vlogs bekijken en er tips uithalen. :) Bedankt dat jullie deze fantastische reis met ons hebben gedeeld!

Anneleen -

Zo jaamer dat het er al weer op zit!! En O.M.G.! Dat was Barbie Heaven in die speelgoed winkel!! Ik ws als klein meisje zo zot van barbie, dus moet ik dat toen gezien hebben zou ik echt alles gewild hebben! Ik vind de tweede (die speciale) ketting van Martine uit de Forever 21 héél erg mooi! En de skyline met al die lichtjes was ook prachtig!

Nienke -

waren echt super leuke vlogs! jullie zijn geweldig! ga zo doooor!
GEFELICITEERT willemijn!!! :handkiss:

Hoi -

Gefeliciteerd Willemijn! Ik vond het echt heel erg leuk om jullie zo te volgen in New York. Ben benieuwd naar de shoplog.

Hanna -

Ik ga in juli naar New York en door jullie vlogs heb ik er zo’n zin in!

Jennifer -

Heerlijke vlogs Willemijn en Martine! Ik heb de hele week gekeken met herkenning. Ik was in februari nog in New York en ik vond het allemaal heel tof om te zien! Toen wij er waren was het er super koud en lag er sneeuw, en nu zie ik dezelfde plekjes (helaas wel op film, haha) met bloemetjes, vervaagde tulpen en mensen die zonder jas over straat gaan. Oh heerlijk!
Toen ik thuis kwam uit New York en ik ein-de-lijk in bed mocht (vechten tegen de jetlag) heb ik letterlijk liggen janken omdat het allemaal over was. Ik zie deze video met dezelfde weemoed, ik heb niet gehuild maar ik kreeg er wel hetzelfde nare gevoel van. New York is een fantastische stad en het is zo vreemd hoe het je in haar greep heeft. Eenmaal geweest wil je terug, en als je er niet geweest bent dan wil je sowieso ooit in je leven gaan.

Bedankt dat jullie ons hebben meegenomen! :)

Janneke -

Gefeliciteerd Willemijn!

Ik heb echt alle vlogs van begin tot eind gekeken! Ze waren echt leuk! :)

Kiss & Make-up -

Happy birthday! En ja inderdaad, zeggen dat je getrouwd bent heeft meteen effect eh :-) Niet alleen in Amerika denk ik. Ik heb wel eens gelogen over de ring aan mijn vinger en gezegd dat ‘t een verlovingsring was, gewoon om van ‘n vent af te raken die maar bleef praten en flirten ;-) Jammer dat de reis is afgelopen zeg. Maar het was volgens mij echt wel onvergetelijk! Bedankt om alles zo met ons te delen, was geweldig om te zien!

Sanne -

Oh wauw… Ik werd lichtelijk emotioneel bij deze vlog… Alsof ik zelf ook weg ga uit New York. Een van mijn dromen is om dan ook nog een keertje naar New York te gaan. Lijkt me een hele toffe ervaring.

xxx

annemarie -

Echt heeeeeeeel erg jammer dat de reis is afgelopen. Heb heel erg genoten van jullie vlogs. Hopelijk komen er meer vlogs. xx annemarie :heart:

Mirjam -

Lieve Willemijn en Martine, wat heb ik genoten van jullie vlogs! Het was net of ik met jullie mee was op vakantie naar New York. Dank jullie wel!

Miranda -

Meeh ik mis jullie vlogs nu al, ik vond ze echt geweldig! :D

Martine -

Ik was een weekje op vakantie, en heb gister en vandaag alle vlogs teruggekeken.
Ik vond het echt leuk om te zien en jullie tattoos zijn echt mooi, ook leuke plaatsen = )

Naomi -

Willemijn nog gefeliciteerd! Ik vond deze vlogs zo leuk ik ga ze echt missen! Ik ben zelf ook in New York geweest en ik vind het zo leuk om te kijken waar jullie allemaal naartoe gaan zo heb ik echt het gevoel of ik er ook bij ben haha. Jullie zijn super leuk samen en ik hoop dat er nog meer vlogs komen met jullie samen
Xx

Marit -

Door jullie vlogs heb ik ook een beetje het gevoel dat ik op vakantie ben C:

Desmain -

Ik heb genoten van de vlogs!

lotje -

jammer dat het voorbij is,maar het was geweldig! :heart:

Sofie -

Ik heb echt genoten van jullie vlogs!Jammer dat het er alweer opzit :)

britt -

Wauw, ik heb echt genoten van alle volgs! :x

Nynke -

Ahh, jammer dat het alweer de laatste was. Nou moet ik weer wat anders bedenken voor in de trein naar m’n werk, haha.
Het waren echt leuke vlogs. Fijn om te zien dat jullie zo genoten hebben!

Melissa093 -

Ik heb genoten hoor, van jullie en jullie belevenissen.
Waarom kun je trouwens maar 1 duimpje geven? haha
Nog gefeliciteerd met je verjaardag Willemijn!

Fijn weekend meiden,
Liefs!

Ellen -

Ik ben heel benieuwd naar de shoplogs! Jullie zien er trouwens fris uit op allerlaatst tijdens de vlucht! Vind ik best knap ;)

Amelie -

Wat jammer dat de vlogs nu voorbij zijn!! (ik ga het echt missen bij m’n ontbijt!). Gelukkig komt de shoplog nog!

Myrna -

Aaah wat ga ik jullie New York vlogs missen! Elke ochtend was het, het eerste wat ik deed op de computer…jullie vlog kijken! Het was geweldig en bedankt dat we ‘mee’ mochten op jullie avontuur!! :heart:

Kimberly -

mehh, de vlogs zijn voorbij! Ik vond het erg leuk om te zien telkens :)

Maud -

Ah zo jammer dat dit de laatste was. Ik keek de vlogs altijd tijdens m’n ontbijt en vond het leuk om te zien.
Willemijn nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Roxy -

Bedankt meiden voor de leuke vlogs :jep:

Ruth -

aah ik ga deze vlogs echt missen :S

Charlenne -

Ahw, jammer dat de vlogs nu voorbij zijn!
Ik keek al regelmatig op jullie blog maar reageerde tot voorheen niet.

Willemijn, nog van harte gefeliciteerd!

Jullie NY vlogs waren erg leuk, kreeg het idee dat je de stad ook wat beter leerde kennen en wat heb ik af en toe moeten lachen om jullie.

Gaan jullie in de “info over NY’ ook het hotel bespreken en vanaf welk vliegveld jullie zijn gevlogen? Soort van hoe van het vliegveld naar hotel, etc.
Een trip naar NY staat nog steeds op mijn wishlist en ik vind het altijd leuk om te lezen welke aanraders/ervaringen iemand heeft die er al naartoe is geweest.

Welcome back ladies, hoop dat jullie niet al te veel last hebben van een jetlag.

Sophie -

Ik vond de vlogs zó leuk! Echt leuk om te zien hoe leuk jullie het hebben gehad! I love it :).

Suzanne -

Ik ga de blogs exht super erg missen. Jullie hebben het naar je zin gehad en wij hebben allemaal mee genoten.

Eslin -

:no: :no: :no: :no: :no: :no: Ik ga het vloggen missen ik zat net bijna te huilen.
Vond het echt geweldig dat jullie hebben gevlogd.

En willemijn gefeliciteerd :love: :heart: :handkiss:

Ik vind jullie echt geweldig ga zo door.

:handkiss: :heart: :kiss: :linlove: :love2: :love:

Marloes -

Willemijn nog gefeliciteerd met je bday. Ik heb genoten van jullie vlogs. Wat is die week voorbij gevlogen zeg. Jammer dat ze nu voorbij zien, haha!

Miranda -

Willemijn, nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Bedankt dat jullie ons mee hebben genomen op reis, dat was echt superleuk om te zien. Ben benieuwd naar de shoplogs!

Lisanne -

Jammer zeg dat wordt afkicken, niet meer iedere ochtend jullie vlog kijken. Ontzettend bedankt dat jullie ons op deze manier hebben meegenomen, het was echt heel leuk.

Emma -

Jammer dat het alweer voorbij was! Ik heb genoten van jullie vlogs haha :D

Charile -

Wauw mooie vlog weer! Zo jammer dat het nu voorbij is!

Lotte -

ik vond deze vlogs zo leuk elke dag dat jullie vlogde kwam ik thuis en was het:o snel vlog kijken. Ik vond dat jullie het super deden !!! :yay: xxx

Benay Vaneese -

Jammer dat jullie trip voorbij is. Gelukkig hebben jullie de leuke vlogs, vast genoeg foto’s en een tattoo als herinnering ;)

Joyce -

Nog gefeliciteerd Willemijn! De vlogs waren echt super leuk :)

stella -

Welkom terug ( jullie zijn al ruim een dag terug)
Super leuk om jullie vlogs te bekijken.
Ik heb dankzij jullie weer genoten van NYC.

Fransie -

De vlogs waren echt geweldig! Voel met jullie mee hoe het is om ergens weg te gaan waar het heel leuk was..
Ben benieuwd om te zien wat jullie allemaal gekocht hebben

Daniëlle -

Wat ontzettend leuk dat jullie dit deden!
Als ik laat vrij was van school was het vrijdag avond altijd vlog avond van jullie. Helaas zijn de vlogs van Nyc niet afgelopen.. Willen jullie de volgende keer weer een leuke vlog doen?

Martina -

Ik val morgen wel in een gat zo zonder jullie leuke new york vlogs! Bedankt dat jullie ons een stukje hebben mee laten beleven van new york, lijkt me geweldig om daar zelf een keertje heen te gaan!

Svenja -

Nog van harte gefeliciteerd! Wauw wat hebben jullie een mooie tijd gehad in the city that never sleeps! Jammer dat dit het laatste filmpje was van jullie leuke avontuur!

Akkelien -

Wat heb ik genoten van jullie vlogs zeg! Echt geweldig om te zien. Door jullie enthousiasme word ik altijd enorm vrolijk :) Nu heb ik ook nog meer zin in mijn vakantie deze zomer: een rondreis door west -amerika. Drie weken lang (wauw!!).

Tineke -

Zo jammer dat dit de laatste was.. Ik krijg zelf ook zin om naar New York te gaan..
Liefs

Sanne -

Oh meh, ik moet echt af gaan kicken nu, ik vond dit zó leuk!! En “Willy”, nog gefeliciteerd met je verjaardag, bijzondere dag, deze zal je waarschijnlijk nooit vergeten! :love2:

Juul -

Meiden wat waren de NYC vlogs geweldig!! Ik wil jullie hierbij bedanken voor alles!! Ik heb nu ook zin om naar New York te gaan, hahaha. Ik heb echt genoten van jullie lange vlogs. Willemijn nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben benieuwd naar jullie geshopte spulletjes. :yay:

Boukje -

Hey meiden, allereerst: Willemijn, alsnog gefeliciteerd hieperdepiep hoeraaa :)! Ik volg jullie al een tijdje, maar volgens mij is dit mijn eerste comment, ik wilde jullie bedanken voor de super leuke en heeeerlijk lange vlogs! Ik heb er echt van genoten (zelfs mn wekker er iets vroeger voor gezet zodat ik ‘s ochtends in bed nog even kon kijken ;)). Hoop dat jullie inmiddels wat zijn uitgerust en aan het nagenieten zijn van alle mooie herinneringen. Ik kijk uit naar de shoplogs!

Nena -

Jammer dat dit alweer de laatste vlog was! :( Was echt heel leuk dat jullie ons zo meegenomen hebben!

Dita -

Ik ben erg benieuwd naar deze vlog, ga zo even kijken

Reageer ook