#LLGGoesToNewYork Shoplog: kleding en overig

http://youtu.be/U-A5nMXhPcA

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal
Klik hier om alle andere New York vlogs en artikelen terug te kijken

55 reacties

Deborah -

Ik vind de fancy shoes oprecht prachtig! Echt waar, supermooi zijn ze ♥

katia -

De schoenen zijn super gaaf! Het is dan ook een heel leuk merk, net wat anders.

Ellen -

Ik stelde het kijken van de shoplog elke keer uit tot vandaag, omdat ik het zo jammer vindt dat het dan over is.
Jullie hebben echt hele leuke dingen gekocht. De kleding van club monaco vindt ik ook erg mooi. Deze winkel schijnt ook in Amsterdam en Rotterdam bij de Bijenkorf verkocht te worden trouwens..

Anouk -

Een reis om nooit meer te vergeten!
Bedankt voor jullie leuke vlogs en geniet lekker na met jullie aankopen :yay:
Fijn weekend!!

D -

Late reactie maar als long time lurker en iemand die weinig reageert, toch nog even zeggen: bedankt voor de awesome vlogs!!! :)

Rachel -

Super leuk allemaal!! Na jullie uitleg in de vlog en hierin van de Charlotte Olympia schoenen verwachte ik echt wat lelijks maar vind ze echt super mooi! Heb mijn sterrenbeeld (kreeft) opgezocht en die zijn ook super mooI!! Verder hoe van de nike’s! En wil nu ook naar new york(bedankt :P)

Nina -

Waarom zeggen jullie zo vaak dat we die schoenen waarschijnlijk niet leuk vinden? Jullie hoeven jezelf niet te verontschuldigen voor jullie kledingsmaak en zeker niet zo vaak! :haha: Als ze wat te zeggen hebben, laat ze dan maar lekker praten :sunglasses: Ik vind de schoenen onwijs leuk en toen ik jullie zag twijfelen in de vlog hoopte ik heel erg dat jullie ze zouden kopen :) :shopping:

Heb onwijs genoten van de vlogs, ik ga het onwijs missen!:blush: :handkiss:
*Maakt goed gebruik gebruik van alle leuke smileys*

Pien -

Ik heb echt genoten van jullie NY-reis! Zo heerlijk om na een lange stage-dag (ik studeer logopedie;) en raad al mijn studiegenoten jullie site aan) even lekker verstand op nul en zo’n gezellige vlog op te zetten.

Alexandra -

Oh nooo… Nu is het echt voorbij.. Heb al vlogs, shoplogs etc gezien. Wat moet ik nou?! Val in een zwart gat… ;) ;)

Laura -

Heel leuk om jullie kledingaankopen te zien, net zoals de beauty-aankopen (waarvan ik niet kan wachten op de reviews+swatches btw)! Ik heb trouwens echt elke dag genoten van jullie vlogs uit New York! Supervakantie hebben jullie gehad en alles is heel leuk door jullie gefilmd, net of ik er zelf bij was. O ja, Willemijn, nog van harte! (beetje laat, sorry…)

xx_Patries_xx -

leuke koopjes meiden, ik vind de kettingen erg gaaf

Charlot -

Ik houd van Charlotte Olympia! Ik heb zelf vorig jaar na héél hard werken en lang sparen de Tom Cat shoes gekocht in het navy met goud. En elke keer als ik ze draag ben ik er zo blij mee:) Ik vind Charlotte Olympia iets meer class hebben dat Louboutin/Jimmy Choo en dergelijke en de schoenen zijn niet zo basic.

Willemijn -

Tofff! Die schoentjes zijn ook zo cute!

Charlot -

Zijn heel lief! En officieel voor mannen maar hey ik heb gewoon hele grote voeten haha. Ze zitten na veel dragen nog net zo lekker als de eerste keer. Veel plezier met jullie schoenen, ik ben een tikje jaloers;)

Manon -

Aaah jullie hebben echt leuke dingen geshopt!!

Marnel -

Wat een leuke en aparte dingetjes!! Ik vind die schoenen wel iets hebben! Wat een dankbaarheid ook…echt tof!!! :jep: :love:

Elsbet | La Vie Pure -

Wat een leuke dingetjes! Ik weet zeker dat het jullie zal staan!

Kiss & Make-up -

Leuke All Stars, en oh em gee, ZO goedkoop :-O Ik zou meteen 3 paar kopen, hehe.

Anoniem -

Jullie hebben echt super leuke spullen gekocht!
Ik vind de schoenen echt ontzettend mooi. Vraagje : zijn jullie dan wel bij Louboutin naar binnen geweest?
Ik volg jullie al bijna en jaar en ik geniet aaaaltijd van jullie filmpjes/artikelen ookal reageer ik er bijna nooit op!

XX

knoopje -

ik begrijp dat deze is opgenomen op de hotelkamer,maar ik wilde wel even aangeven dat het geluid echt heel zacht was bij mij (van het introliedje niet trouwens).
Verder erg leuk om te zien wat jullie aankopen waren (de tatoeages horen er eigenlijk ook bij :P ). Zijn jullie niet bij Banana Republic geweest? dat had ik aangeraden omdat het een beetje Vanilia achtig is. Anders een tip voor de volgende keer.

Willemijn -

Ja klopt, we hadden onze goede microfoon niet bij ons, daardoor is het geluid zo zacht. We zijn wel bij Banana Republic geweest maar we konden er toen echt iets vinden (en we hadden vlak daarvoor een flinke buit gescoord bij Sephora haha)

knoopje -

haha ok leuk om te horen dat jullie er zijn geweest! Jammer dat je niets hebt gevonden,maar gelukkig genoeg andere spullen ;)

Hanna -

Ik vind de schoenen echt ontzettend mooi!

Linda B -

400 euro?? toemaar nu weet ik waarom je in de laatste vlog zei dat jullie een beetje blut waren :P

Paola -

Snik.. De laatste vlog! :( Maar wel weer een hele leuke en wat een smak geld hebben jullie uitgegeven, maar wel aan super leuke dingen! :)

Dionne -

Wat een super leuke aankopen!

Karlijn -

Aah dit was echt de laatste vlog uit NYC, ga jullie missen!

Martina -

Ik wil gewoon naar new york voor alle sneakers! Haha :) jammer dat het NY avontuur nu echt voorbij is…. Ik heb ervan genoten!

Shirley -

Wauw, geweldige aankopen! Jullie hebben zo te zien echt genoten! Ik ben ook flink aan het sparen, omdat ik in minder dan een maand een roadtrip ga maken door het westen van de VS!! Ik had nog een vraagje: hebben jullie last gehad van bed bugs in jullie hotel? Aangezien het in de grote steden nogal een probleem blijkt te zijn. En hebben jullie het gevoel dat jullie aangekomen zijn door de maaltijden daar? Ik ben bang dat ik na 2,5 week 10 kilo zwaarder terugkom, haha.

Willemijn -

Hmm, nee wat zijn bed bugs? Haha! En niet echt het gevoel dat we erg zijn aangekomen want we hebben best rustig aan gedaan en heul veul gelopen! :)

Hoi -

Jullie hebben het verdiend hoor, al die mooie spullen! En ik vind de sterrenbeeld schoenen leuk, elke keer als je dan naar beneden kijkt, denk je terug aan New York! :)

melissa -

Leuk!! Heb al jullie filmpjes gekeken, perfect voor bij het ontbijt! :jep:

saarenzo -

Leuke aankopen! Ik vind vooral die witte blazer leuk. En wauuww, die prijs van All Stars daar! Als ik All Stars draag zijn ze binnen een half jaar compleet kapot (en dan niet gewoon vies, maar echt gescheurd en alles), dus ik ben gestopt met het kopen van All Stars. Gewoon omdat ik 65 euro per half jaar te duur vond worden. Maar wauw, als ze hier ook zo goedkoop zouden zijn zou ik gelijk weer nieuwe kopen!

Mariska -

Wat zijn jullie toch hilarisch samen! Altijd een feestje om naar jullie te kijken! Ik vind jullie sterrenbeeldschoenen super!

Amelie -

Leuke spulletjes! Ik mis de vlogs!

Lisa -

Hoi, waarom laten jullie niet de bh’s etc zien van Victoria’s Secret!!! die wilde ik juist zo graag zien?

Martine -

Dat vinden we een beetje TMI :)

iiiThinkPink -

Leuke aankoopjes!

Charile -

Prachtige aankopen weer!

Suzanne -

Jullie hebben zo te zien heerlijk geshopt. Super leuk dat jullie af en toe dezelfde items hebben gekocht. Dat deed ik ook heel vaak met mijn beste vriendin.

Suzanne -

Jullie hebben zo te zien heerlijk geshopt. Super leuk dat jullie af en toe dezelfde items hebben gekocht.

kim -

Hele leuke items hebben jullie gekocht :)

Ashley -

Nice! En natuurlijk ken ik Charlotte Olympia , ik vind de schoenen overigens leuk je kan beter voor dat geld schoenen nemen die je veel gaat dragen

Charlotte -

Via via kwam ik op jullie site om voornamelijk de vlogs van NYC te bekijken, maar nu ben ik helemaal fan van jullie site!
Wat een ontzettend leuke meiden zijn jullie zeg!=D Ik heb echt zitten lachen soms om jullie humor in de vlogs.
Heerlijk dat jullie droom is uitgekomen om naar New York te gaan en lekker veel te shoppen=)

Martine -

Ah superleuk om te horen, dankjewel!

Eslin -

Mooie spulletjes. En ik vind ook als je er een jaar voor hebt gespaard dan mag je dat ook uitgeven daar.

Super mooi vooral die sieraden. en schoenen.

:x

PrimarkBlog -

Leuke spulletjes!

Nena -

Mooie items allemaal! Ik vind de schoenen apart maar zeker ook mooi!

Dita -

Wat een leuke spullen hebben jullie gekocht

Miranda -

Wat een gave dingen hebben jullie gekocht zeg!

beautyinsideandoutNL -

Leuke spullen gekocht, vooral de Nikes en de mooie sieraden van Swarovski ;)

Anniek -

O wauw, wat een gave items hebben jullie gekocht zeg! Ik vind de nike’s van Willemijn heel erg leuk, lekker vrolijk en zomers! En wow, 30 euro voor Allstars, dat is echt niet normaal! Ik weet ook nog toen ik mijn Nike Free runners 5.0 bestelde, dat ze in Nederland 115 euro waren, en in Amerika maar 80, de schoenen daar zijn veel goedkoper. Helaas konden ze niet naar NL verzenden.. :( Leuke shoplog meiden!

MySimplySpecial -

Wat zijn julle toch goed geslaagd!

Sofie -

Wat een geweldige items hebben jullie gekocht! :love:

Svenja -

Aaaah wat hebben jullie heerlijke geshopt. Jullie hebben allebei hele mooie nieuwe items er bij! Ben nu al benieuwd naar hoe het jullie staat! NY lijkt me zo een heerlijke shopping walhalla. Geniet van jullie mooie nieuwe aankopen <3

Reageer ook