Nail Art: Pastel Glam

Ik ben absoluut niet goed in nail art, terwijl ik juist wel van dat soort gepiel (zoals m’n moeder het zou zeggen) hou. Ik ben gek op kleine frutsels en alles wat mini is. Maar ik heb geen vaste hand als het aankomt op nagels lakken. Maar de Swarovski studs en kristalletjes van de OPI Gwen Stefani collectie inspireerden me om toch weer eens aan de slag te gaan met nail art.

Ik kwam op het idee omdat we een superleuke box toegestuurd kregen van de webshop Loavies, waar onder andere deze ontzettend leuke pastelkleurige nagellakjes in zaten van het merk Nail & Day. Ik pakte Sally Hansen Pink At Him uit mijn nagellak la en een ideetje was geboren. Ik ging voor een vrolijke pastelmanicure met wat extra Gwen glam van OPI en Swarovski.

De Swarovski studs & crystals zaten in een speciale verpakking van de OPI Gwen Stefani collectie. Dit doosje bevat de signature nagellak van Gwen met dus een velletje speelmateriaal. Ook krijg je er een tube lijm bij speciaal om de studs en kristalletjes op je nagels te plakken.

Er zit een boekje bij met ideeën voor op je nagels, maar ik heb mijn eigen maffe fantasie de vrije loop gelaten. Ik vind het wel vreemd dat er maar 1 zo’n velletje bij zit, zo veel is het niet en als ik nu op elke nagel zo’n grote geruite glimmer wil? Nope, dan zul je toch je pink over moeten slaan!

Mijn duim lakte ik in de kleur Sally Hansen Pink At Him. Dit blijft een ge-wel-di-ge kleur, je wordt er meteen vrolijk van. Ik plakte twee gouden staafjes verticaal boven elkaar met een beetje ruimte er tussen. Daarnaast plakte ik twee goudkleurige knopjes. Cute!

Normaal lak ik altijd mijn nagels in 1 kleur, maar dankzij de leuke pastelkleurtjes van Nail & Day had ik ontzettend zin om ze allemaal te gebruiken. Van links naar rechts zie je de lila kleur, de zachte perzik kleur, de roze kleur en de citroengele kleur. Ik had kwalitatief niets van deze nagellak verwacht, maar wat dekken ze enorm goed voor pastelkleurtjes! De enige die iets minder dekt is de roze variant, maar de rest? Geweldig! Ze hebben twee laagjes nodig en dan dekken ze volledig.

Ik ben zelf vooral gecharmeerd van de mooie lila/lavendel kleur en de citroengele! Echt een zonnetje in een nagellakpotje! Het is ook een mooie kleur geel en die lila kleur ziet er vooral heel lief en verzorgd uit. Ik zou willen dat ze hier ook een babyblauwe van hadden! Ik heb voor jullie nagevraagd waar deze te koop zijn, want ondanks dat hij in onze Loavies box zat, lijkt het erop dat deze (nog?) niet in hun webshop te koop is. Ik gok dat ze niet heel duur zijn.

Edit: Whaha, dit geloof je niet. Ik heb contact met Loavies gehad en ze hopen komende vrijdag de nieuwe zomercollectie online te hebben waarin ook deze nagellakjes verkocht zullen worden. En nog hilarischer: daarin zit ook een babyblauwe nagellak! Ze kosten €3,95 per stuk, geen geld voor zulke goed dekkende pastel nagellakjes. 

Ik heb de pastelkleurtjes een wat pittigere uitstraling gegeven door de leuke Swarovski studs en er wat mee gespeeld zoals je ziet. Het is erg leuk materiaal om je nagels net wat meer glamour te geven. En die lijm werkt toch een partij goed! Te goed eigenlijk, want ik maak geen grap als ik zeg dat ik nerveus bij het aanrecht stond om mijn aan-elkaar-geplakte duim- en wijsvinger onder de kraan te houden met zeep zodat de lijm op zou lossen. Voor een moment dacht ik dat ik voor altijd het OK-teken zou maken met mijn rechterhand, haha!

Welk pastelkleurtje smeer jij met liefde op je nagels?

43 reacties

Cka -

Super mooi Martine

emke -

Leuke en mooie nail-art!!!

Danique -

Leuke nailart, heel creatief gedaan en het schreeuwt echt lente 😉

Marnel -

Leuk gedaan!! Heel creatief geschreven ook! :yay:

Petra -

Ik vind lila en zalmroze wel erg mooi….maar op het gebied van nail-art ben ik denk ik toch ook wel een beetje een kluns… :@

Elsbet | La Vie Pure -

Supermooi! Het lijkt me alleen niet zo heel handig :/

Manon -

Dat heb je echt leuk gedaan, mooie kleuren heb je gebruikt!

Jana -

Ooh dat ziet er heel mooi uit :) x

Beautyjuf -

Wat een mooie kleuren nagellak! Erg leuk met die studs erop :-) Ik ben helaas niet zo’n ster in nail art, dus waarschijnlijk ga ik alleen een basisnagellak dragen. Ik vermoed mintgroen. Die kleur heb ik al enige tijd niet meer gedragen.

Beau -

Wat leuk gedaan zeg! De kleuren zijn erg gaaf :)

saskia -

Hey allemaal,
Ik heb even een vraagje: Ik zou graag de zwarte en witte kleur nagellak kopen van het merk Only You dat bij ICIParisXL verkrijgbaar is. Heeft iemand met dit merk ervaring? Dekken de lakjes goed?
Alvast bedankt en xxx,
Saskia
P.S. Of weten jullie betere zwarte en witte lakjes die niet te duur zijn (onder de 5 euro) ?

Amelie -

Leuk! Simpel maar haalt de look wel op!

Bertine -

tof gedaan! staat echt leuk!

Mariska -

Heel simpel eigenlijk maar ziet er leuk uit :)

Sofie -

Heel leuk gedaan! Zelf ‘teken’ ik liever dingen op m’n nagels, dan dat ik er op plak. Het ligt er namelijk zo weer af bij mij 😀

Sarah -

Wat een leuke kleurtjes zeg!

Lilian -

Echt heel leuk gedaan! Ik ben deze lente echt dol op pasteltinten 😉

Saartje -

Super leuk gedaan! Wat dekken de kleurtjes goed zeg! Echt hele mooie frisse lente kleuren:-) love pastel<3

saarenzo -

Hele leuke kleurtjes nagellak!

Ina -

De kleuren zijn echt heel mooi en het ziet er ook gaaf uit!

Maaike -

Goed geslaagde nail art en toch lekker simpel. Die studs zien er wel super groot uit zeg. Gaat met mijn kleine nageltjes niet lukken.

Saskia -

Wat leuk gedaan met de studs!

Danielleeee -

Ziet er heel mooi uit !

femketje -

gaaf gedaan 😀

BeautyinsideandoutNL -

Ooh dat je het gewoon op kan plakken is ideaal! Het ziet er ook leuk uit 😉

pamela -

ik vind vooral de studs op je duim heel erg mooi!

Ceetje -

Vooral de combinatie roze en koraal met die goude (brons) studs vind ik echt heel mooi!

nenacecilia -

Leuke kleuren nagellak :)

Desmain -

Ziet er heel leuk uit!

elize -

Leuk! Helemaal lente, maar dan met een stoer randje! Heel leuk:)
Liefs, Elize

Miranda -

Leuk gedaan. Wat een vrolijk artikel zo op de vroege morgen:)
Grappig dat je met zulke studs zo snel een leuk resultaat krijgt he!:)

Anniek -

Ah, ik ben echt gek op pastelkleurtjes, ik vind het zo leuk om te dragen! Niet alleen op mijn nagels, maar ook qua kleding, ik hou er van:) Ik vind je nail art er ook tof uit zien, lekker stoer!

MySimplySpecial -

Vrolijke kleurtjes!

Dionne -

Ziet er tof uit!

Todayslife -

Wat een leuke kleuren nagellak? Ik draag eigenlijk nooit nail art, maar de kleuren vind ik wel erg mooi!

Suzanne -

Leuk gedaan. Stoer en lief tegelijk.

beautybysandra -

De lakjes vind ik echt prachtig. Het ruitje vind ik het leukste!

Kimberly -

Oh dit ziet er echt zo leuk uit! Ook die combinatie door op elke vinger wat anders te dragen 😀

Kelly Caresse -

Wat een gave nailart is dit geworden zeg! Ik ben sowieso dol op pastelkleuren maar het liefst ga ik voor perzik tinten en mintgroene kleurtjes!

Lotte -

Wat een leuke nail-art! Net wat stoerder dan die zoete paaseitjes nail-arts die je nu overal ziet, haha. En ik heb dat ook een keer gehad, met nagellijm! Ik raakte ook wel even in paniek hoor, toen ik mijn vingers echt niet meer van elkaar kreeg. Trekken heeft dan ook geen zin want dan trek je je huid mee (ja, dat is zo pijnlijk als het klinkt).

Dita -

Wat mooi gedaan!

Sofie -

De lieve kleuren en stoere studs vind ik een geslaagde combinatie, heel tof! :heart:

Laura -

Super leuke lakjes en mooi gedaan met die studs, kan iedereen dus! Ik ben soms ook wel eens een kluns op nail-art gebied. 😉

Reageer ook