Mijn musthave lipsticks voor de zomer

Ik ben zo vrolijk de laatste tijd, dat komt vast door die straaltjes vitamine D die naar beneden schijnen dankzij het zonnetje. Niets zo fijn als een felle lipstick om nog meer vrolijkheid uit te stralen. Ik deel mijn 8 musthave lipsticks met je, kleuren die iedere vrouw in haar stash zou moeten hebben en zou moeten dragen tijdens de zomer. Wat zou het straatbeeld dan opfleuren!

Ik begin met twee budget kleuren die mooi passen bij het lekkere weer. Een wat gevaarlijker kleurtje is deze bubblegum lipstick van Catrice in de kleur Frozen Rose. Maar toch, het heeft wel iets en doet zijn naam eer aan. Een andere topper waarvan ik echt vind dat iedereen die eens zou moeten proberen -als je hem al nog niet hebt- is Matt About Pink, ook van Catrice uit de Ultimate Colour lijn. Deze matte koraal kleur verdient het om op iedereens lippen te shinen.

Catrice Frozen Rose

Twee andere lipsticks die ik fantastisch vind voor de zomer, zijn de neutrale zachte MAC Please Me tegenover de keihard knallende MAC Candy Yum-Yum. Ben je op zoek naar een hot pink lipstick? Zoek niet verder, want gelukkig zit MAC Candy Yum-Yum tegenwoordig in het vaste lipstick assortiment. YES!

MAC Candy Yum-Yum

Als er geen Yves Saint Laurent lipsticks onder mijn musthaves zouden verschijnen, dan zit je waarschijnlijk niet op LiveLifeGorgeous! Hier zie je links Fetish Pink en rechts Jealous Coral. Allebei hebben ze zo hun charmes. Fetish Pink is heel cool/koel en Jealous Coral heeft een prachtige, lichte koraalglans.

Yves Saint Laurent Jealous Coral

De laatste twee zijn Chanel l’Éclatante en Illamasqua Fable. Tja, wat moet ik hier nu over zeggen? Ik ben gek op roze, ik ben gek op koraal en dat allemaal in een lipstickvorm gegoten maakt me nog 10x zo blij.

Chanel l’Éclatante

Ik heb er een aantal full face geswatcht, staat degene waar je nieuwsgierig was er toevallig niet tussen? Dan kun je via het zoekbalkje op LiveLifeGorgeous de naam van de lipstick typen en de review/full face checken! Hier onder alle swatches even op een rijtje! Ready for summer?

MAC Please Me, MAC Candy Yum-Yum, Illamasqua Fable en Chanel l’Éclatante

Catrice Frozen Rose, Catrice Matt About Pink, YSL Fetish Pink en YSL Jealous Coral

De lipsticks die ik zelf vaak gebruik in de zomer zijn Illamasqua Fable en Candy Yum-Yum. Maar mijn nieuwste aanwinsten MAC Please Me en YSL Jealous Coral zullen denk ik ook vaak rond paraderen op mijn lippen komende zomer!

Wat zijn jouw (zomer) musthave lipsticks?

54 reacties

emke -

Ik zou deze klduren ook nemen, goede keuze!

Marnel -

Leuk artikel!!!!

sofie -

Wauw, wat een mooie foto’s bij dit artikel!

nenacecilia -

Candy Yum Yum ga ik echt nog wel eens halen!

Jadelisabell -

Zelf heb ik net de YSL faubourg Peach weten te bemachtigen dus die zal ik veel dragen deze zomer!

pamela -

de YSL lipsticks zijn echt prachtig!

Elsbet | La Vie Pure -

Zien er allemaal superfijn uit!

todayslovely -

Zelf ben ik geen lipstick fan maar catrice berry bradshaw is toch een liefje !

Saskia -

Wat een mooie kleuren allemaal! Candy yum yum staat nog op mijn wenslijstje :-)

Myrna -

Ooh Jealous Coral is zo’n prachtige kleur!!

BeautyinsideandoutNL -

Mooie kleurtjes! Vooral Candy Yum Yum en Jealous Coral :linlove:

Kirsty -

Mooie musthaves! Ik vind het allemaal wel hele gave kleuren!

Amelie -

Chanel L’eclatante is de mooiste! En jij hebt zo’n mooie verzameling luxe lipsticks!

Daphne -

Mooie kleurtjes!

Lois -

Ohhhh wat een prachtige kleurtjes! Ik heb al zoooveel lipsticks en slechts 1 daarvan zit tussen dit lijstje. Sorry, maar ik móet er dus gewoon nog meer kopen. Wat errrug.

Dorien -

Oooh ik vind Please Me van MAC echt prachtig, ik weet wel wat ik van mijn volgende salaris ga kopen haha 😉

Hester -

Candy Yum-Yum <3 Zo'n unieke kleur!

Mariëlle -

Heel toffe kleuren!

Maaike -

Mooie kleurtjes. Ik ga al snel voor een roze-rood kleur dit voorjaar en zomer denk ik. Heb net een prachtige kleur van Urban Decay binnen en ik denk dat dat mijn mooi weer staple lipstick gaat worden.

Dionne -

Wat een mooie kleurtjes!

Natascha -

Candy Yum Yum blijft prachtig, maar die kende ik al. Ik vind de Chanel l’Éclatante ook super prachtig!

Beau -

Wat een prachtige kleurtjes! Die van YSL is echt mooi :-)

Joyce -

Mooie kleurtjes! Vooral die van YSL vind ik erg mooi.

Sara -

Zitten erg mooie lipsticks bij. Ik heb zelf eigenlijk alleen maar donkere lipsticks. Misschien tijd om ook een lichter exemplaar aan te schaffen. :handkiss:

Selma -

Wat een super mooie lipsticks! Ik hou wel van wat kleur op mijn lippen :) Xx

Jitske -

Prachtige lipsticks! Ik heb sinds kort Candy Yum Yum, en ik ben verliefd erop!

Kimberly -

Ik hou wel van die roze knalkleuren in de zomer! :)

Ilona -

Matt about pink vind ik nog steeds zo mooi! De mijne is al bijna op, binnenkort een nieuwe kopen!

Samantha -

Waaa, hier kan ik echt blij van worden. Ik hou van lipsticks. :yay: Er zitten echt heel veel mooie bij, wauw! Ik wil heel graag MAC Please me. Ik dacht trouwens alleen dat Frozen Rose eruit was gegaan bij Catrice?

saarenzo -

Die van YSL en Chanel zijn echt super mooi! Matt About Pink van Catrice heb ik zelf ook. Die moet ik ook maar weer eens gaan dragen. Het is zo’n leuke kleur! (Knal)roze lipsticks zijn echt mijn favoriet!

Nuria -

Wauw echt leuke kleurtjes, het zijn ook allemaal dezelfde soort kleurtjes. Als ik moet kiezen vind ik Please Me de allermooiste. :heart: Ik heb zelf een wat getinte huid waardoor lichtroze kleurtjes me echt zó hoerig staan. Heel jammer!

MySimplySpecial -

Ik vind Yves Saint Laurent Jealous Coral wel erg mooi!

Charile -

Leuke kleurtjes!

femketje -

Candy yumyum is gaaf!

Miranda -

Leuk artikel. Zitten een aantal hele mooie kleuren bij. Yves Saint Laurent Jealous Coral is mijn favoriet. Vind ‘m je erg mooi staan ook! Ik durf het nog steeds niet zo goed, fellere kleuren, ik hou het voorlopig maar bij ‘my lips but better':)

La fête de la vie -

Mooie kleurtjes! Het doet me een beetje denken aan sorbetijs, of aan macarons :)

Dita -

Die candy yumum vind ik zo mooi

Beautyjuf -

Ahh, roze tinten staan mij helaas niet zo goed :-( Ik vind ze jou overigens wel goed staan! Leuk om de afwisseling tussen budget en luxere producten te zien (Catrice en MAC).

Todayslife -

Illamasqua fable vind ik nog steeds stunning! Sinds deze af en toe op jullie blog te zien is ben ik al aan het kwijlen:)

Madelon -

Mooie lipsticks! Frozen Rose van Catrice is alleen uit het assortiment volgens mij, misschien nog wel handig om dat er even bij te zetten? :) (ik heb ‘m en vind het een erg leuk kleurtje!)

Suzanne -

Prachtige kleuren. Ik ben meer van de oranje rood tinten.

Isabella -

Leuk artikel ! Candy yumyum vind ik echt een ontzettend mooie kleur.

X

Desmain -

Prachtige lipsticks! Ik ga eens kijken naar die van Catrice!

Beautydagboek -

Mooie lipsticks! Ik dacht dat MAC Please me wat zacht roze was, maar hier lijkt hij wel rood :) Ik vind Yves Saint Laurent Jealous Coral geweldig mooi, wauw!

Willemijn -

Hij is ook meer roze hoor :)

Fashion meets Beauty -

Wat is Candy YumYum toch een gaaf kleurtje!

Roos -

Wat is Candy Yum Yum een gave kleur!! Zelf draag ik nu veel de long lasting lipsticks van Essence: Coral Calling en Wear Berries. En de rode lipsticks natuurlijk :linlove:

Amanda -

Heyy je wilde toch een keer echte litas van jeffrey cambel?? Ze zijn nu heeeeel erg afgeprijst bij zalando lounche!! Wel de lounche site niet op zalando zelf.. Xx

Tineke -

Ze zijn allemaal zo mooi. Ik heb eigenlijk geen enkele roze lippenstift, moet ik toch eens halen!
Liefs

jennifer -

Hele mooie kleuren

Svenja -

Mooie kleuren, candy yum yum is mijn favoriet! Die staat hoog op mijn wishlist :)

Kelly Caresse -

Roze lipsticks staan mij niet zo snel, althans vooral de snoeperige kleurtjes zijn snel to much voor mij, ik ben dol op de rood tinten die bij catrice te koop zijn

Sofie -

Wat een mooie lipsticks met fijne kleuren! :heart:

Laura -

Prachtige kleuren! Zelf heb ik maar 2 lipsticks en moet echt een fellere aanschaffen voor de zomer. :jep:

Reageer ook