Look of the Day: Birthday Girl (met MAC 15x Palette – Warm Neutral)

Afgelopen 24 april was ik jarig (bedankt voor alle felicitaties!) en zondag vierde ik mijn verjaardag. Ik vond het wel leuk om een look of the day artikel van mijn look te maken, want zo kon ik gelijk een look met het 15x Warm Neutral Palette van MAC laten zien! Hiervan komt overigens later deze week een review en swatches online.

Nars Sheer Glow foundation

Als basis gebruikte ik mijn nieuwe favoriete foundation, de Nars Sheer Glow (ja, ook hiervan komt een review, promised!). Wat een prachtige foundation is dit! Als concealer gebruikte ik de Pro Long Wear Concealer van MAC. Ik poederde het geheel af met de MAC Transparant Finishing Powder.

De blush die ik hier draag is Stereo Rose, een limited Mineralize Skinfinish van MAC. Wat ben ik dol op dit kleurtje en wat heb ik haar gemist toen ik naar New York was! Ik had namelijk alleen Dainty van MAC meegenomen! Stereo Rose geeft zo’n mooie rose, bronzige gloed aan je wangen.

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met een donkerbruine oogschaduw en gefixeerd met wat wenkbrauwgel.

mac warm neutral palette

Dan de ogen! Ik heb als eerste MAC’s Soft Ochre Paint Pot over het hele ooglid aangebracht om de huid te egaliseren en de oogschaduw goed te laten houden. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het 15x Warm Neutral Palette van MAC.

Ooglid: 9
Buitenste deel van de crease: 10 + 4
Binnenste deel van de crease: 8
Crease geblend met: 7
Onderste wimperrand: 4
Wenkbrauwbot: 6
Binnenste ooghoek: 11

Mascara: Chanel Le Volume De Chanel
Oogpotlood: Catrice Inside Eye Highlighter Pen op de waterlijn

mac 15x warm neutral

Dan als laatste de lippen. Ik droeg Rose Opera van Yves Saint Laurent. Deze kleur brengt de ooglook mooi in balans en geeft het geheel wat kleur. Ook staat het mooi bij petrolgroene kleuren, de kleur die in mijn outfit zat!

Mijn outfit bestond uit mijn nieuwe broek van Club Monaco (uit New York), een simpel creme wit t-shirt van Sutherland en een statementketting van Forever21.

En voor zo ver deze look of the day! De review van het 15x Warm Neutral palette kun je deze week nog verwachten. :)

Heb jij al een oogje op het MAC 15x Warm Neutral Palette?

40 reacties

Jente-Nudelipsticks -

Een hele mooie look!

Petra -

Prachtige kleuren in dit palette en een heel mooie look, die je super staat….maar het meest opvallende vond ik de statementketting die je om hebt op de foto..deze heeft een heel aparte kleur. :heart:

Eline -

Moooi! :) Mooie look! Echt ik vind alles er mooi aan: de ogen, de blush en de lippenstift :) En ook een leuke outfit. Ik hoop dat je een hele leuke verjaardag hebt gehad! :)

Veel Liefs,

Eline

Nynke -

Erg mooi!

Andreas -

Hey Willemijn,

nog gefeliciteerd ! Een mooie lentelook… ;)

Marnel -

Wat zag je er mooi uit op je party!! ;)

Deborah -

Knapperd! Ik vind werkelijk alles prachtig in deze look, je ogen, je kleding, de ketting ♥!

Kiss & Make-up -

Dit is echt een Willemijn look, mooi! En je outfit is ook supertof by the way.

Minke -

Hele mooie look!

Bianca -

Mooie look! Ik vind die broek heel leuk :)

saarenzo -

Mooie look! Die kleuren oogschaduw staan je heel mooi.

Sofie -

Can’t stop staring at your lipstick ! :D

Sylvia -

Mooie look
Ik heb dit palette ook gekocht
Ik heb er een filmpje van mac shoplog
Ik vind het een superrr palet ga deze look eens namaken

Sarah -

Mooie look & mooie outfit :)

Desmain -

Je ziet er zo mooi uit! Prachtige look!

Amelie -

Ik herkende Amber Lights en Honey Lust gelijk in je look (twee van mijn favorieten), erg mooie look! De kleuren op jouw foto van het palette zien er wel wat gek uit…

Nathalie -

Je hebt echt een prachtig figuur, wees er maar heel trots op! :D

Miranda -

Wauw wat een mooi palette zeg. Je hebt er een goede look mee gemaakt.

Maar als ik naar de laatste foto kijk: ik vind de combinatie ketting en broek echt heel prachtig!:)

Dionne -

Wat een mooie look!

kim -

Ben benieuwd naar de review van de Nars foundation! Mooie look :). Je lipkleur is echt.. gorgeouss <3

nenacecilia -

Kan het dat dat Warm Palette een ander is dat hier in België en Nederland verkocht wordt? De website is niet zo duidelijk :)
Maar je look is prachtig :)

Daniëlle -

Wat een mooie look zeg, echt ‘Willemijn’ :) Je broek vind ik heel mooi trouwens.

Anneleen -

Deze look en outfit zijn heel mooi! :-)
De ketting viel me meteen op aangezien ik deze ook in de vlogs voorbij had zien komen :p
En dat palette is echt mooi! Ik ga ook zeker een mac palette scoren als ik ooit in NYC ben! :-)

Hoi -

Wauw, prachtig staat dit je zeg! Ik vind het palette mooie kleuren hebben.

Jasmijn -

Hele mooie ooglook! Binnenkort ga ik naar London en inderdaad dan staat het warm neutral palette ook op mijn wishlist.. En boffen, want in London is ‘ie omgerekend maar €80 ipv de €125 hier :) Dus ik hoop dat ik hem daar ergens kan vinden :yay:

Suzanne -

Prachtige look en outfit. Het is echt een prachtig palette waar je mooi mee kunt spelen. De ooglook is dus ook super leuk.

Beau -

Wat zie je er leuk uit! Mooie look :)

Dita -

Wat een mooie look

femketje -

gorgeous look!

Charile -

Mooie look!

beautyinsideandoutNL -

Mooie neutrale look ;) En nog gefeliciteerd!

Anniek -

Wauw, wat een mooie look en foto’s, je straalt echt! Ik ben héél erg benieuwd naar de review van dat palet van MAC, hij ziet er zó mooi uit… Leuk ook dat je je nieuwe ketting om hebt, ik vind hem erg mooi. Ik ging gisteren zelf ook naar de Forever21, maar in Amsterdam is hij zó druk, niet normaal! Nog gefeliciteerd, en leuk artikel ;)

Ceetje -

Nog gefeliciteerd! Ik blijf me verbazen dat er zoveel kleuren in een ooglook gaan. Zelf heb ik er meestal maar max 3. Mooie YSL lipstick btw!

MySimplySpecial -

Wat zie je er mooi uit! Leuke outfit ook.

Svenja -

Prachtige frisse look! Helemaal partyproof. De ketting vind ik echt een heel mooi sprankelend detail!

Kelly Caresse -

Wat een mooie look willemijn! Echt een look qua kleuren die ik zelf ook zo zou dragen, deze zachte aardetinten staan je gewoon heel mooi

Jitske -

Mooie look!

Laura -

Hele mooie look of the day! Ik ben erg benieuwd naar de review van het palet, want hij ziet er prachtig uit! :)

Martina -

Oh wauw wat een mooie palette, de look staat je heel erg goed! Leuke broek draag je trouwens!

Reageer ook