FOTD: Ini Mini Minty Moe

Ik krijg als cadeau eigenlijk nooit meer make-up van familie en/of vrienden, ik heb immers al meer dan zat! Maar toch heb ik een moeder die ook nog steeds gek is op make-up en zij geeft me dan toch weer iets moois cadeau. Ik kreeg laatst van haar een prachtig groen/blauw pigment van Pupa en daar maakte ik deze FOTD mee!

Ik wilde voor de combinatie van mint en groenblauw gaan. Als basis gebruikte ik de petrolgroene Liquid Metal Stoic van Illamasqua. Het was alweer een tijd geleden dat ik die gebruikt had, maar wat blijft dat toch een mooie basis onder blauwe/groene producten. Ik depte het pigment van Pupa op mijn oogleden en met de roze/gouden kleur Snatch (UD) blendde ik deze uit naar boven toe. Als highlighter onder mijn wenkbrauwbot zie je Strange uit Naked 3.

Het mintgroene pigment van Catrice uit de Cucuba collectie depte op het midden van mijn ooglid en een klein beetje onder het oog. Om de boel intenser te maken, maakte ik de look af met de mono Loaded (UD). Dit is een van mijn favoriete mono’s als het gaat om smokey eyes maken of looks meer intensiteit te geven. Je ziet  Loaded in mijn buitenste ooghoeken en geblend onder het oog aan de buitenkant. Op mijn waterlijn zie je een bruin oogpotlood van Urban Decay: Bourbon.

Het valt me op dat ik veel producten van Urban Decay heb gebruikt!

Mijn wenkbrauwen zette ik aan met het potlood Redhead van MAC. Dat past op dit moment goed bij mijn haarkleur, hij maakt mijn assige wenkbrauwen warmer en iets meer rossig blond.

Om de ogen vooral het werk te laten doen, hield ik de lippen rustig maar wel met een duidelijke kleur. Dit is de mooie MAC Pink Plaid die prachtig is bij smokey eyes en koele looks. Op mijn wangen glimt de mooie MAC Stereo Rose, ik HOU van die MSF!

Zo nu en dan vind ik het wel leuk om me op te doffen alsof ik het zusje van Ariël de Kleine Zeemeermin ben. Ik kreeg er veel vragen over, omdat ik deze look droeg in een video. Maar de mintgroene blouse is van Vila en de ketting is van Loavies. Dankzij deze pastelkleurtjes voel ik me helemaal vrolijk.

Ben jij ook fan van mintgroene FOTD ‘s? Ini Mini Minty Moe… :love:

45 reacties

kimberly -

wauw!! mooi ook dat mint groen staat je prachtig :heart:

Petra -

( zit met opengevallen mond naar het beeldscherm te kijken en kan niet de juiste woorden vinden voor deze oogschaduw)….Te gek mooi….. :heart: is eigenlijk nog niet genoeg hiervoor!

xena -

woww ! heeell mooi.

Danielleeee -

Wauw echt een prachtige look !

Kim -

Hele mooie look! De kleuren staan je ook echt goed.

Dionne -

Wat een mooie look! Ziet er goed uit!

Sofie -

Wauw, da’s wel erg blauw 😀 Maar het staat je goed!

Danique -

Mooie look het ziet er echt heel mooi uit, lekker fris en het laat je ogen goed uitkomen. Je haar is trouwens ook echt prachtig!

Xan -

Mooi gedaan, staat je ook heel goed. Je straalt ook met je pastelkleuren. Leuk.
Love,

Marnel -

Mooi!!! Staat ook mooi bij je ogen!! :)

Paola -

Wauw wat een mooie kleur! Staat je erg goed!

Sophie -

Blauw staat je echt heel mooi

Mandy -

Het is jammer dat mint/blauwe kleuren bij mij niet zo mooi staan, want deze look vind ik echt prachtig!

Ceetje -

Krijg gelijk zin om met mijn Catrice mono en een hele mooie losse pigment de look (proberen) na te maken. Love mint! :heart:

Miranda -

Wauw, mooie look. Die kleur vind ik je echt heel goed staan, en die ketting… prachtig zo!

saarenzo -

Wat een mooie look! Het staat je echt heel goed!

Jana -

Wow hele mooie sprekende look :) x

Nynke -

Mooie look!

Bianca -

Wat een prachtige look, lekker knallend, I like! :)

Suzanne -

Prachtige look. Ook leuk met met je extensions in, heel leuk!

Mariëlle -

Wow wat een gave look zeg!!

Beau -

Waaauw, ziet er super uit!

Shaz -

Prachtige ooglook, maar mijn aandacht werd meer getrokken naar de extensions. Kleurverschil is te duidelijk aanwezig :S

MySimplySpecial -

Wat een mooie look. Gave kleuren!

Lotje -

Wauw! Vind de kleuren echt supergaaf. De krullen staan je ook heel goed xxz

Manon -

prachtige look!

Carina -

Supermooie ooglook! Ben dol op dat soort kleuren. Vind alleen je extensions te zichtbaar, de kleur klopt echt niet en ze zijn nogal stijf gekruld vergeleken met je echte haar.

nenacecilia -

Prachtige kleur! Staat je ook heel mooi :)

Amelie -

Je extensions staan je echt super! De ooglook is ook echt prachtig!

pamela -

prachtige kleur!!

Silke -

Je extensions zien er echt leuk uit! Zeker met die schattige krulletjes 😀

Joyce -

wauw, supermooi Martine!

Nikki -

Wauw! Staat je prachtig!

Amy -

Hele mooie look! Laat je ogen er echt uitspringen! :jep:

Hoi -

Wauw Martine, dit staat je écht goed!

Hester -

Lekker knallende ooglook! Het viel me trouwens niet eens gelijk op dat je extensions in had, haha.

Dita -

Staat je echt heel mooi!

femketje -

gorgeous look!

Fenna -

Heel mooi!
Wat heb jij een prachtige kleur ogen :)

Fashion meets Beauty -

Wat een mooie FOTD!!

Svenja -

Waaauw! Echt een prachtige look heb je gemaakt. Mintgroen staat je echt heel goed <3

Sofie -

Super mooi is deze look! :love:

Rebecca -

Wauw looking goooooood 😀 😀

Kimberly -

Het staat je supermooi! Je lijkt inderdaad zo wel een beetje op het zusje van Ariël haha 😀

Kimberley -

Dat blauw staat je echt goed, lekker fris!

Reageer ook