Sleek Pout Paint: Pin Up en Minx

De Pout Paints van Sleek, wat waren we blij toen we die ontdekten. Het zijn de goedkopere dupes van de OCC Liptars. Een vloeibaar, zeer gepigmenteerd goedje om je lippen van een knalkleur te voorzien. Zelf heb ik een aantal kleuren: Rosette, Pinkini, Milkshake (mijn favo), Peek-A-Bloo en Port. Toen ik deze herfstrode en nude Pout Paint zag bij Beau Make-Up Stores, besloot ik ze mee te nemen…en te swatchen!

Ik kocht Minx en Pin Up. De kleur Minx hebben jullie waarschijnlijk al eens eerder gezien bij Willemijn. Ik vond hem bij haar altijd zo mooi en besloot hem daarom mee te nemen. Hebber dat ik ben! Via swatches van Google zag ik dat Pin Up ook wel een hele mooie, rode was. Echt zo’n herfstkleur rood.

Pout Paints zijn, zoals ik al eerder aan gaf, heel gepigmenteerd. Een klein drupje volstaat al om je lippen mee in te kleuren. Dat kan met je vingers, maar het handigste is een lipkwastje. Behalve dat ze goed gepigmenteerd zijn, kun je ook met elkaar mengen zodat er weer nieuwe kleuren ontstaan. Dat maakt de Pout Paints van Sleek zo leuk!

Hier zie je het tuutje van het product. Het doseert goed, maar nogmaals: gebruik absoluut niet teveel! Wat ik wel merk aan de Sleek Pout Paints is dat het product wat kan gaan schiften. Dit vind ik zelf heel erg jammer, daar zouden ze nog weleens naar kunnen kijken als verbeterpuntje. Ik hou daarom de Pout Paint eerst tussen mijn handen en knijp/wrijf het wat warm zodat het product goed mengt.

Sleek Pin Up en Sleek Minx

Sleek Pout Paint Minx

Sleek Pout Paint Minx

Sleek Pout Paint Minx

Sleek Pout Paint Minx is een wat neutrale nude kleur. Het is zo’n kleur die redelijk veilig is en altijd wel kan. Een mooie kleur die ook goed past bij het Urban Decay Naked 3 palet. Wel vind ik dat Minx soms erg kan schiften. Er komt dan eerst meer water en olie uit en dan pas kleur, heel irritant. Minx lijkt hierin de ergste te zijn ten opzichte van andere kleuren Pout Paints.

Sleek Pout Paint Pin Up

Sleek Pout Paint Pin Up

Sleek Pout Paint Pin Up

Sleek Pout Paint Pin Up is een rode kleur die ook wel wat kan schiften zoals je ziet. He potverdrie! Dat vind ik oprecht heel jammer van dit product. Maar het is wel een heel mooie, warme kleur rood. Een mooie tint voor in het najaar of op een chique (gala) feestje.

De Sleek Pout Paints zijn o.a. online te koop via Boozyshop voor €6,95. Ik kocht ze hier in Groningen bij Beau Make-Up Stores (naast Skins) voor €5,95.

 

54 reacties

Hanna -

Vind beide kleuren mooi maar je ziet ze duidelijk dat ze schiften…

vera -

ik vind vooral de rozige kleur erg mooi! bij de rode zie je het wel goed dat ze schiften :(

emma -

bij jou (martine) lijken die lipproducten altijd mega waterig!

nenacecilia -

Hmm, niet zo mijn product… :)

Laura -

Mooie kleuren! Ik had ooit de kleur Milkshake als ik het goed herinner, maar ik vind het spul zelf onaangenaam van geur en structuur en daarom zou ik het toch niet weer kopen…

pamela -

jammer dat ze schiften! en wat leuk dat je ze daar gewoon in de winkel kunt kopen! ik ga op zoek naar nog meer verkooppunten!

Nicole -

Wat een toffe kleuren, vooral de nude variant! Ik moet snel eens naar Groningen, real life Sleek bekijken.. In de meivakantie dan maar! 😀

Nina -

Waar zit skins ? Ik was in groningen maar ik kan het nergens vinden weet iemand het ? Alvast super bedankt ! Xx

Willemijn -

Als je bij de Douglas rechtdoor loopt vind je hem links. Dat is de Oude Boteringe straat. Vlak naast het kantoor van D66.

sara -

Die tweede kleur staat je echt supermooi!!

Amy -

Ik vind de kleuren echt heel erg mooi, maar toch vind ik het een beetje op de lippen liggen! De rode kleur staat je wel weer super, super mooi

Lucinda -

De kleuren zijn erg gaaf, vooral de rode, maar dat schiften staat mij echt een beetje tegen. Dan krijg je dus echt dat het laatste beetje volledig is uitgedroogd waarschijnlijk, omdat dan alle vloeistof er al uit geschift is.

Dita -

Wauw die rood is gaaf!

Charile -

Mooie kleuren!

dresses and daisies -

De rode kleur past ontzettend goed bij je!

Hanna -

Jammer dat ze zo schiften. De kleuren zijn prachtig maar mezelf kennende grijp ik er niet zo snel naar. Liever een snelle lipstick dan in de weer te moeten met een kwastje. Achja lui dat ik ben.

Daphne -

Het zijn hele mooie kleuren!

Chantal -

Bij mij schift Milkshake heel erg. Echt jammer, want het is een mooie kleur!

Tess Evea -

Schattige glossjes!

saarenzo -

Mooie kleur rood. Jammer dat hij zo gaat shiften..

Hester -

Onder Pin Up zou ik denk ik wel een lippotlood ofzo dragen om het een beetje een geheel te laten lijken. Minx is sowieso wel mooi nude!

Jitske -

Mooie kleuren!

Esther -

Zulke mooie kleuren, dat maakt het juist extra jammer dat ze schiften

MySimplySpecial -

Wat een mooie kleur rood inderdaad!

Vera -

Allebei prachtige kleuren, maar minx is meer mijn ding! Wel jammer van het schiften zeg.. toch zonde zoiets!

marianne -

hoi hoi!!

het scheiden kun je tegen gaan door ze met regelmaat om te draaien in je stash, of gewoon even goed te ‘kneden’ op de tube zodat het warmer wordt.

liefs

Martine -

Hi Marianne, dat doe ik ook maar helpt helaas niet altijd.

femketje -

hmmz, die nude tint vind ik best mooi

Desi -

Kleurt mooi bij je haar hahaha..

Martine -

Hoi Jill/Sammy/Kim/Joanie/Misty en nu Desi :) ik dacht dat jullie maar drie Ipadgebruikers hadden thuis?

Nicole -

Hahahahahaha fail!!!!!!!

Dionne -

Hmmm, ik heb betere producten!

Mariska -

Wat is Paint Minx een mooie kleur, jammer dat ze schiften..

Simone -

Mooie kleuren!

Myrna -

Ze zien er heel goed uit, staan je allebei ook heel erg mooi. Wel jammer dat ze schiften zeg, zonde!

Marloes -

Mooie kleurtjes!

kim -

Ik vind de kleuren heel mooi! Vooral de rode:)

Manon -

Ik vind die rode echt super!

Marnel -

Heel erg mooie kleuren…vooral Minx!

Beautyjuf -

Schiften, hmm…Al vind ik de rode wel een hele mooie kleur!

Maaike -

Lekkere kleurtjes. Het lijkt me alleen zo veel werk om deze mooi aan te brengen.

Kim -

Ik vind paint minx erg leuk :heart:

Rosa -

Ik had niet verwacht dat ze zo glossy zijn!

Anniek -

Supermooie kleurtjes, zó jammer dat Sleek niet in Nederland verkocht wordt! Ik ben vooral fan van de oogschaduwpaletten, maar deze pout paints zien er ook mooi uit!

Martine -

Is Groningen geen Nederland meer dan? Haha :haha:

Kelly -

Ik vind vooral de rode kleur erg mooi!

Healthy Mommy -

Tja, mooie kleur die rood maar niet helemaal mijn ding denk ik! :(

beautybysandra -

Die lichte kleur vind ik echt prachtig!

Nicole -

Mooie kleuren, jammer dat ze schiften

Svenja -

prachtige glossjes. Vind de rode echt super staan, die wil ik zelf ook wel hebben!

Budgetproof.nl -

Klopt het dat de pout paint een beetje gaat ‘bloeden’/doorlopen? Jammer, de rode kleur vind ik wel echt heel erg mooi!

Martine -

Ja klopt, een beetje! Je moet ze goed bij blijven werken.

Martina -

Zelf heb ik er ook twee, maar bij mij blijven Zr. Echt niet fatsoenlijk zitten helaas…. Terwijl de kleuren zo mooi zijn!

marieke -

jammer dat ze schiften!! 😉

Reageer ook