Shoplog: Sephora, Gotta-Haves.nl, MAC, ICI Paris & Kruidvat

http://youtu.be/TLADUcl3NNI

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

46 reacties

Carlissa -

Heeel leuk filmpje :)!!

Delphine -

Oh! Ik studeer in Gent en woon amper 15km van Gent en ga er vaak shoppen! Zo jammer dat ik jullie niet tegen gekomen ben! Groot fan!

Cindy -

Wat leuk om jullie aankoopjes te zien. Jullie zijn altijd zo enthousiast over dingen. Ik mag van mijzelf alleen nog maar make-up kopen als iets op is dus ik leef een beetje door jullie. Ik wilde ook nog even zeggen dat het heel fijn is dat jullie ondertussen niets tegen de hondjes zeiden. Een blaffende hond is niet zo erg maar ik vind de “koest” die dan tussendoor geroepen word erg storend. Als je helemaal in make-up modus zit denk ik altijd koest, heb ik een collectie gemist?

Laura -

Wat een droomshoplog! Mooi kussen, Martine. Ik gaf altijd weinig om interieurspulletjes, maar sinds dit jaar heb ik ineens wat ideeën om toch wat te veranderen en vernieuwen aan m’n inrichting. Fijn Chanel palet. Ik hem hem niet gezien toen ik laatst zelf een paletje ging kopen. Ik ben voor Les 4 Ombres Tissé Cambon gegaan. Die crème blush lijkt me trouwens ook heel mooi! Verder kan ik niet wachten op alle reviews, swatches en looks met jullie nieuwe make-up!

Nicole -

Dat eerste stukje, waarin jullie vertellen hoe belangrijk jullie het vinden dat je zelf veel producten nog blijft kopen; mede daar door vind ik jullie zo leuk! :yay: :yay: Zoals je zegt Willemijn, het is ook heel belangrijk. Er zijn erg veel bloggers die alles maar krijgen en bijna niks reviewen overigens. Vind ik echt niet normaal. Jullie rennen nog hard naar het Kruidvat als er een assortimentsvernieuwing is! Super!!! Vind jullie ook super betrouwbaar, kunnen andere een grooot voorbeeld aan nemen!! Genoeg complimentjes weer hahaha, leuke video :love: :love:

Marije -

Super mooie aankoopjes! Ik werd bij de ICI Paris in Leeuwarden door een dame van Chanel opgemaakt met producten uit de lente collectie, maar was totaal niet netjes gedaan. Alles zat schots en scheef ❓ Gelukkig ziet het er beter bij jullie uit! Haha. Wel één kritieke noot, ik vond de stukjes film met de producten een beetje storen door het in- en uitzoomen. Is het misschien mooier om foto’s te gebruiken dan? Kleine tip 😀 Fijne zondag!

Paola -

Leuke aankopen!

Era -

Ik heb een lippotloot van MAC gekocht in boldly bare, een super mooie roze bruine nude kleur, echt een aanradertje! En jullie filmpjes spoel ik never nooit door!

Suzanne -

Leuke spulletjes!

Daniëlle -

Wat een leuke spulletjes hebben jullie weer geshopt! 😉

Manon -

wat een leuke aankopen hebben jullie weer gedaan

Bianca -

Ik ben heel benieuwd naar die nagellakjes van Essence. Zag ze gisteren staan maar wou eers swatches zien voor ik ze kocht :)

Lisanne -

Helemaal niet zo vreemd dat ze nog zoveel hadden bij Mac en ici paris. Bij ons in België zijn helemaal niet zoveel make up-minded meisjes/vrouwen te vinden als in Nederland.. Maar dat maakt het des te makkelijker voor mij..en nu dus ook voor jullie 😀
echt balen dat ik jullie niets eens heb zien lopen in Gent, dat had ik zo leuk gevonden! :)
Wat vonden jullie van de stad? :)

Willemijn -

Wat een geluk voor jou, haha! Gent is prachtig!!

Evelien -

Mooie aankopen! Pink plaid heb ik ook sinds kort, prachtige lipstick! <3

Esther -

Die mac lipsticks lijken me zo mooi <3

aicha -

Dames hebben jullie nog geld over voor New York?
Jullie hebben mega veel geld uitgegeven.

Tessa -

haha je Gentse imitatie, geweldig! In België is Mac niet zo gekend als in NL denk ik! dus goede tip idd, je hoeft bijna nooit de eerste dag aan de deur te staan :)

Maud -

Leuke producten hebben jullie gekocht. Ik vind het inderdaad goed dat jullie ook zelf producten blijven kopen en niet alleen maar toegestuurde producten reviewen. Top!

Lize -

Van essence hebben ze nu ook de gellak misschien leuk om een keer te proberen xx

Jantine -

Martine wat zie je er mooi uit!!

Kelsey -

Na het filmpje van Nikkie wil ik ook Media van Mac, haha.

Enne, Karl Says Très Chic van Catrice is al eens in een vorige collectie geweest, die is er tussendoor uitgehaald en nu weer teruggebracht 😉

Leuke aankopen verder!

Marnel -

Haha dat Belgische accent!! Wat een leuke spulletjes hebben jullie gekocht! Kan niet wachten op alle reviews! :yay:

femketje -

super leuke video weer 😀

The name is Jolien -

Hele leuk filmpje! Fijn dat Marc Jacobs nu ook make-up heeft!

Maaike -

Ik heb donderdag bij MAC 3 oogschaduws gekocht omdat ik bijna geen matte MAC kleurtjes heb waarmee ik mooi kan blenden/ afwisselen. Oh en ik heb dik ingeslagen van de Catrice Luxury Lacquers collectie. Zo veel mooie lakjes die er tussen zaten en tja, als Kruidvat dan ook nog een 2 voor 5 euro actie heeft…

MySimplySpecial -

Wat een leuke spullen hebben jullie weer gekocht!

Elsbet | lapurevie -

Oh, jullie zijn naar Gent geweest? Daar ga ik naar school, dus ik ben daar elke dag! Supergrappig! Leuke video trouwens!

kim -

Die MJ lipsticks, wauwie! Leuke aankoopjes hebben jullie <3

Lotte -

Ik vind het echt tof dat jullie zelf nog zoveel make-up kopen voor de website. Dat doe ik zelf ook, ik vind het saai als blogs alleen maar de opgestuurde producten laten zien. Dat wilde ik even zeggen, kudos daarvoor!

Jessica -

Ik heb na Willemijns review, ook MAC please me gekocht. Ik ben er zoooo ongelofelijk blij mee, hij is echt prachtig! :linlove:

Jill -

Willemijn je haarkleur is echt tof! Staat je leuk deze lichtere tint! Xoxo

Mariska -

Ik wil zelf ook nog eens chi uitproberen. Deze staat echt op mijn wishlist!

BeautyinsideandoutNL -

Leuke aankoopjes, ik heb ook de Media lipstick gekocht naar aanleiding van het filmpje van Nikki:P

Willemijn -

Hahaha 😀

charile -

Prachtige aankopen 😀

pamela -

heerlijke shopblog!

Svenja -

Wauw, wat een prachtige lipsticks van MJ hebben jullie gekocht <3 zien er goed uit. Ben benieuwd naar jullie aankomende reviews!

Rosanne -

Sephoraaaaa :( :( :(

Anniek -

Wauw, mooie dingen hebben jullie gekocht zeg, en ook lekker veel! Ik kan me nog steeds dat filmpje herrinneren dat jullie je eerste diorpalette hadden gekocht, jullie hadden vast niet verwacht dat je nu zoveel highend producten zou hebben!

Beautydagboek -

Leuke shoplog! Ik ben heel benieuwd naar de marc Jacobs lipsticks!

Todayslife -

Pink plaid en Please me staan ook op mijn wishlist, prachtige aankopen!

Desmain -

Leuke aankopen!

Nena -

Leuk filmpje! Mooie dingen hebben jullie gekocht zeg, ik had vooral die MSF ook wel willen hebben! Wie weet volgende keer dat hij uitkomt :)

Dita -

Leuk weer een shoplog!

Sofie -

Wat een prachtige aankopen hebben jullie gedaan, wauw! :heart:

Reageer ook