Ons Bovenarm Complex

31januari417 Beginnen en vooral blijven sporten: Hoe?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen…ik háát mijn bovenarmen. Als ik iets moest kiezen wat ik kon veranderen aan mezelf zou het of mijn gebit zijn of mijn bovenarmen. Ik vind ze vreselijk. Ik heb een heus ‘bovenarm complex’ en tot mijn verbazing had Willemijn die ook! “Huh, jij ook?”, zei ik.

Eerlijk gezegd viel het me nooit heel erg op. Ik ben iets steviger en ik heb ook niet de bouw om heel slank te kunnen worden. Ik heb best een lastig figuur vind ik zelf, maar dat is ook wel logisch als je maar 1 meter 60 bent en de aanwezige curves van je moeder hebt geërfd maar wel een smalle taille. Niets zo lastig als een kort zandloper figuur. Niet dat ik daar niet blij mee ben, maar op sommige plekken had het best wel minder gemogen. Mijn bovenarmen bijvoorbeeld. Het valt me pas sinds de laatste 2 jaar echt op, voornamelijk omdat ik mijn bovenarmen meer op LLG foto’s en video’s zie bungelen.

Het klinkt stom, maar mijn onderarmen vind ik totaal niet passen bij mijn bovenarmen. Mijn onderarmen zijn best wel mooi slank en egaal van kleur. Maar dan die bovenarmen?! Het past gewoon niet bij elkaar lijkt het wel. Ze zijn ten eerste niet egaal van kleur en vrij stevig en breed. Nu train ik ook nog 2x per week mijn armen en daar worden ze -helaas pindakaas- niet minder breed van maar juist gespierder en dus dikker.

Maar het feit dat mijn bovenarmen best rood zijn, daar kan ik me zo aan ergeren. Bah, wat een hekel heb ik aan die dingen. Laatst nam Willemijn een foto van mij toen ik bezig was met het opnemen van een video. Het eerste wat ik dacht: “Jemig, wat een massieve bovenarmen zeg!” Oh ver-schrik-ke-lijk…

Toch heb ik er wat trucjes op gevonden om de haat aan mijn bovenarmen iets te verminderen. Ik moet gewoon absoluut geen shirtjes of een blouse dragen zonder mouwen. Er moet hoe dan ook altijd een mouwtje in zitten, als is het maar een kleintje zoals bij mijn petrolkleurige jurk van de Primark. Nu ik ook jurkjes van Vanillia heb ontdekt, ben ik superblij. De meeste jurkjes hebben een driekwart mouw, ideaal!

31januari443 Beginnen en vooral blijven sporten: Hoe?

Zijn mijn bovenarmen al weg?????????????? Aaaaarrrghh….

Maar mocht het toch nog eens 32 graden worden, dan zou een haltertop mij eigenlijk beter staan denk ik dan van die bandjes die om mijn schouders zitten (ook wel spaghetti topjes genoemd). Bij een haltertop ligt de nadruk meer op mijn nek, sleutelbenen en decolleté in plaats van mijn bovenarmen. Ach, en als ik het echt een ramp vind, dan doe ik er stiekem wel een likje foundation en wat bronzer op mijn bovenarmen, haha!

Heb jij ook een ‘bovenarmen complex’ of iets anders waar je jezelf aan ergert? Hoe ga jij daar mee om?

79 reacties

Britt -

Jaaaaaaa, armen :( bij mij inclusief onderarmen. Zijn net hele lange worstjes die vertakken in worstevingertjes..noo :(

Tess -

Hè wat rustig dat ik hier niet alleen in ben.. :-p

Deborahschrijft -

Ik haaaaaaat mijn bovenarmen… Maar in de zomer accepteer ik het maar gewoon, net als de rest van mijn lichaam. Ik ga mezelf niet verbergen terwijl ik eigenlijk stik van de hitte. Dan kijken mensen maar naar me hahaha

lisa -

Ik vind jou mooie gespierde bovenarmen kracht ui stralen inplaats dat ik denk dat ze groot zijn, niks mis mee!

me -

Ik zie eigenlijk geen probleem maar dat zal ik dan wel zijn 😛

Amber Naomi -

Wat een leuke workout-outfit heeft willemijn aan! :heart:

Laura -

Dit is zo herkenbaar. Ik ben zelf ook maar 1 meter 60. En heb ook een iets stevigere bouw. En inderdaad, daar horen ook de dikkere boven armen bij. Ik heb ook weinig korte shirtjes aan, en ga nooit vanaf de zijkant op een foto omdat m’n dikke armen dan gelijk opvallen hihi.
Ik doe wel regelmatig arm oefeningen zodat ze wel wat stakker worden. Maar voor de rest is het helaas pindakaas ik moet er maar mee leven! Haha

Mirte -

Wat jij met je armen hebt, heb ik dus precies met mijn benen! Mijn onderbenen zijn mooi slank en dan opeens BOEM, bovenbenen. Ik ben 1,60 en vrij slank, met een overduidelijk peerfiguur (geen borsten, slanke armen en buik, dikke kont en bovenbenen). Het probleem is dat ik er vrij weinig aan kan doen. Meh!

Madelaine -

Ik dacht serieus dat ik de enige was met dit probleem! Ik heb werkelijk een hekel aan m’n bovenarmen, vooral met topjes argh!

Mandy -

Haha erg leuk geschreven! Ik heb het zelf niet met mn armen maar ik heb weer andere dingen die ik niet goed vind aan mezelf :p

sanne -

klopt ik ben zelf ook best wel stevig, en heb daar ook veel last van maar niet alleen in mijn bovenarmen maar ook in mijn boven benen. dat heb ik nou eenmaal van mijn vader :( achja dat heb je nou eenmaal en daar moet je mee leren leven.
xxx Sanne ♥

Nicole -

Haha dit heb ik met mijn bovenbenen.. Daar gaat ál het vet zitten :/

Kayleigh -

Ik snap het wel hoor! Ik heb ook moeite met mijn bovenarmen. Mijn bovenarmen zijn best ”dik/groot” en daarom durf ik niet echt haltertopjes aan of dingen zonder mouw want dat ziet er gewoon niet uit! Maar ik heb eigenlijk hetzelfde met mijn bovenbenen, ook zo vol haha.. maar goed :-)

SanneWierda -

Ja, ik heb precies hetzelfde: ik HAAT mijn bovenarmen. Mijn bovenbenen zijn ook niet top, maar in de zomer kan ik dan tenminste nog wel een redelijk lang rokje of zo aan, maar een driekwartmouw is echt niet fijn met dertig graden… Lastig!

sanne -

ik vind het wel schattig, net baby vet :)

Celia -

Ik vind dat jullie bovenarmen er prima uitzien, hoor! Zelf vind ik het best irritant dat mijn ogen een beetje verschillen van elkaar: de ene is iets groter dan de andere, en vooral als ik lach zie je dit goed. Althans: ik zie dit goed! Volgens mij hebben andere mensen hier zelfs nog nooit op gelet! Haha 😉

Marnel -

Handig artikel….gelukkig heb ik geen bovenarmencomplex!!

Suus -

Ten eerste is er niets mis met je bovenarmen.

Ten tweede een stukje levenservaring van dit ouwe wijf (33, wtf?!?! Wanneer is dat ineens gebeurd?!?!):
Het allerallerergste is dat ik naarmate mijn lichaam volwassener wordt achtraf vrede krijg met zaken die ik vroeger niet mooi vond. Dat klinkt hoopgevend, maar in de uitvoering komt het erop neer dat ik nu steeds denk: ” had ik nog maar die kont van vijf jaar geleden – nu is het allemaal Nog Veul Ergerder!” Dus blijf ik ontevreden met de kont waar ik vijf jaar geleden ook al ontevreden over was, maar nu met een extra dosis spijt dat ik hem destijds Toe Alles Beter Was niet waardeerde.

Tip: DOE NIET ALS IK! Slaat nergens op.

Martine -

Haha bedankt voor dit leuke advies. Ik kan me er helemaal in vinden! Vrouwen zouden ook eigenlijk allemaal op moeten houden met over zichzelf zeuren, maar ja: het is zo makkelijk he 😉

Hester -

Ik snap jullie goed hoor, want ik vind mijn bovenarmen ook niet het allermooiste! Bij mij zijn ze niet per se groot, maar wel een beetje rood, terwijl mijn onderarm gewoon ‘egaal’ is en dan steekt dat ook zo raar bij elkaar af. Ach, ik kan er mee leven, maar mijn favoriete lichaamsdeel is het niet nee 😛

Annemieke -

Hahah ik heb precies hetzelfde, zag laatst een foto van mij terug khad een jurkje zonder mouwen aan. Aaaargh wT lelijk hah mja ik weet ook idd dat je beter maar jurkjes met een mouwtje kunt dragen ik ga toch eens naar de jurkjes van vanilla kijken. Thnx leuk artikel!

Sarah -

Jullie bovenarmen vallen reuze mee. Maar ik snap dat iedereen zo zijn of haar onzekerheden heeft. Ik ben hartstikke slank, maar in verhouding heb ik ook “dikkere” bovenarmen. En als ik daar dan een opmerking over maak kijken mensen me altijd verbaasd aan haha. Zo van stel je niet aan! Waar ik echt onzeker over ben zijn mijn voeten. Die passen totaal niet bij mijn lichaam. Zoals ik al zei ben ik best slank, maar heb ik brede voeten, korte (brede) tenen en heb ik een hoge wreef. Toch zou ik ze moeten accepteren aangezien dat iets is waar je niets aan kan veranderen :).

some -

haha zo herkenbaar , en wacht maar tot je ouder word zoals ik, dan het nog veeel erger, dan wiebelen ze ook nog.

Lies -

Omg dat heb ik ook. Vooral omdat ze ook veel dikker zijn dan mijn onderarmen… Echt precies hetzelfde! Gelukkig vind ik ze wel normaal van kleur. Maar dat vind ik van de jouwe ook hoor :)

Berdie -

Leuk artikel zeg! En ik denk inderdaad dat iedereen wel iets heeft waar hij/zij niet blij mee is.. Ik ben best blij met mijn lichaam. Voor het eerst in mijn leven. Ik ben 15 kilo afgevallen en nog nooit zo happy met mezelf geweest. Het enige wat me soms wel eens stoort is de verhouding tussen mijn kuiten en mijn voeten. Klinkt raar maar het zit zo: mijn bovenbenen zijn best stevig (peer) en mijn kuiten best smal. Mijn voeten lang en smal. Door mijn smalle kuiten lijken mijn voeten nog langer! Beetje het pingu-effect haha. Waarschijnlijk vallen deze dingen alleen jezelf op en een ander niet! Ik denk ook zo met jouw armen hoor Martine. Het is dat je het zegt, maar ik vind je juist een mooi lijf hebben, inclusief je armen!

brenda -

Heb alleen problemen met de zwembandjes die ik begin te krijgen,best moeilijk te accepteren als je heel je leven al hartstikke slank ben geweest… maarja dat is de leeftijd he! Vind het wel meevallen hoor met jullie bovenarmen, bovendien,jullie werken er toch aan?goed bezig hoor!

emma -

Ik ben blij met mijn armen,slank en egaal. Mijn benen daarentegen :no:. Te stevig voor de rest van mijn figuur (was ik liever boven wat steviger geweest of onder wat slanker)

Meike -

Oh wauw, dacht echt dat ik de enige was.. Mijn bovenarmen zijn ook chubby en redelijk losjes, daarnaast ook nog eens rood inderdaad. Zo jammer, vind het op foto’s echt lelijk, zeker omdat m’n armen echt vlekken lijken te hebben. Herkenbaar stuk dus helaas!

Jo -

Ik had ook altijd een bovenarmen complex maar sinds ik 30 kg ben afgevallen en aan gewichtheffen ben gaan doen; niet meer. En dan bedoel ik uiteraard niet mieterige gewichtjes van 5 kilo. Nee dan heb ik het over 16-18 kg dumbbells, deadlifts doen met 60+ kg, squats met 70+ kg. En dit 4 tot 5 keer per week. Ik raad het elke meid aan, je armen worden er prachtig van!

Berdie -

Wel een beetje opbouwen neem ik aan 😉 Lijkt me niet aan te raden om daar mee te beginnen haha. Maar inderdaad, krachttraining doet wonderen. Maar wel in combinatie met cardio. Anders krijg je wel spieren, maar dat vet blijft zitten: resultaat–> bredere bovenarmen.

Maar ik denk ook dat als het nu eenmaal je bouw is om relatief wat bredere armen te hebben je dit niet zult veranderen. Ik heb stevige benen, en ze zijn nu slanker dan ooit, maar relatief zullen ze altijd steviger zijn dan de rest van mijn lijf. Willen ze slank zijn dan zie ik er voor de rest uitgemergeld uit, dus no thanks. Liever gezond dan het perfecte modellenlijf!

Jo -

hahaha ja, wel opbouwen uiteraard 😉 En ik ben het helemaal met je eens, liever gezond dan uitgemergeld! Ik kijk ook liever naar een mooie atletische meid dan een super dun meisje op de runway.

Sima -

Omg ik heb precies hetzelfde. Ik ben absoluut niet dik, maar mijn bovenarmen zijn gewoon huge. Ik pump ook en het lijkt helaas niet minder te worden. Denk dat het er gewoon niet inzit :(

Carlijn -

Ik heb juist het tegenovergestelde! Als ik mijn armen horizontaal hou zijn mijn bovenarmen naast mijn elleboogbot supersmal, en omdat die elleboog zo uitsteekt ziet dat heel eng uit, alsof ik zwaar ondergewicht heb. En hoeveel ik mijn armen ook train, ze worden (daar) niet breder!

Joli -

Ik begrijp het probleem. Ik train ze slank, veel oefeningen met weinig kilo’s
Veel succes!!

Cindy -

Oh, wat een super herkenbaar verhaal zeg!

Maaike -

Geen complex, maar ik krijg al een aantal jaren prikken in mijn armen ivm immunotherapie en daar krijg je dus littekens van en die zie je. Dat is het enige wat ik lelijk vind aan mijn armen. Verder valt het wel mee. Ik sport nu wat minder omdat het niet gaat ivm met mn gezondheid, maar zodra ik weer aan de slag ga dan zijn mijn armen (en ook mn benen) weer zo in shape. Het enige waar ik me soms aan stoor is mijn buik.

Beautytalk -

De mijne zijn te dun! (Precies kinderarmpjes).. ook niet leuk :(
Eefje

ik -

Jullie hebben echt prachtige armen! (hahah had niet gedacht dat ik die zin nog eens zou uitspreken)

vera -

Iedereen heeft dat wel een beetje als je erop gaat letten 😉 Ik let er bij mezelf ook veel op maar als je er bij de rest op gaat letten ben je zeker niet de enige!

Lin -

Het was me nog nooit bij je opgevallen eerlijk gezegd 😀
Ik heb een hekel aan mijn dikke buik, maar daar moet ik gewoon zelf iets aan doen 😉

Esmée -

Ik heb ook een bovenarmencomplex, en een bovenbenencomplex.. Ze zouden van mij beide wat mooier, egaler en slanker mogen zijn! Maar heel veel kan ik er niet aan doen, ik train en eet voornamelijk gezond, maar toch veranderd weinig.. Dus moet ik ze maar accepteren en zoveel mogelijk de nadruk leggen op de punten die ik wel mooi vind aan mezelf 😉 Het is in ieder geval fijn om te zien dat meerdere mensen hier ook mee zitten, medestanders!

Hanna -

ik heb dit dus vooral met mijn bovenbenen. op zich zijn ze niet heel dik ouzo, maar alleen de binnenkant flubbert en steekt uit waardoor ze er een beetje dikkig uitzien. een omgekeerde thigh-gap dus 😉 de rest van mijn bovenbenen heeft dat totaal niet, ik volleybal nu een jaar of 11 en de buitenkant is inmiddels zo gespierd dat ze gewoon keihard zijn haha! ik fiets ook nog eens 36 km per dag naar school, dat zou ook wel meehelpen.

Rieke -

Ik vind het altijd zo jammer, maar ook wel weer geruststellend, dat zelfs de meest prachtige vrouwen en meisjes onzeker over hun uiterlijk kunnen zijn! Mijn vriendinnen en ik kunnen uren praten over wat we niet mooi vinden aan onszelf, terwijl ze allemaal zo mooi zijn!

Lotte -

Wauw, die jurkjes staan je echt onwijs goed! En ik snap wel dat je zo’n complex hebt. Ik heb dat juist met mijn bovenbenen. Die flubberen gewoon heen en weer terwijl de rest van mijn lichaam juist bottig en dun is. Klopt gewoon niet qua verhouding!

Kimberley -

Je bovenarmen waren me nog nooit opgevallen op de foto’s hoor!! En dat ze gespierder worden van het sporten, dat is juist iets waar je heel trots op mag zijn haha :)

Larissa -

Haha, ja heb het ook. Die van mij zijn eerder ontzettend wit, bijna doorzichtig :jummie: maar ik smeer altijd bronzer en zelfbruiner van zodra het hemdjes-weer is, voel me er veel beter mee en ziet er ook beter uit 😉 van waar komt het eerste jurkje eigenlijk? Echt een prachtig ding!

Martine -

Die zwarte is van Vanillia en die petrolblauwe is van Primark.

Kelly -

Iedereen heeft weer iets waar die niet zo blij mee is! Ik vind mijn bovenarmen juist weer veel te dun/iel.

Demi -

Ik heb meer een Bovenbeen Complex hahaha!

Miss Y. -

Als ik jou was zou ik voor een soort van Kate Middleton achtige jurk gaan- Strapless met een mouwtje en bovenkant in doorzichtige kant. Kan ook met een kortere of driekwart mouw. Een vriendin van mij had dat ook zo op haar huwelijk en het was super elegant!

knoopje -

ik snap dat jullie ook maar mensen zijn ( 😉 ) met je eigen onzekerheden, maar ik vind dit stukje eigenlijk niet zo passen op LLG, omdat het nogal een negatief uitgangspunt heeft.
Niet dat je je onzekerheden niet mag tonen hoor, en ik snap dat het soms fijn kan zijn om gewoon even te ‘zeuren’ over iets waarvan anderen zeggen, joh, dat valt wel mee (want het valt heel erg mee, al zie je dat zelf misschien niet zo), maar misschien voor de volgende keer een wat positievere invalshoek proberen te vinden? Hoe je het kunt veranderen of minder kunt laten opvallen? Of ook zeggen waar je bijvoorbeeld wel blij mee bent? Dan zou het volgens mij een nog leuker artikel om te lezen zijn, en veel beter bij de algemene toon van de website passen :jep:

Martine -

Bedankt voor de tips! Ik geef er nog wel ergens een positieve draai aan door te zeggen hoe ik het minder laat opvallen 😉 Maar ik neem het mee voor de volgende keer. Dankje!

Miss Y. -

Ohhh ja, heb hier ook vreselijk last van! Ik doe nooit korte mouwen aan wanneer het wat frisser is, en doe eigenlijk alleen korte mouwen als het echt moet, en dan liefst de lossere mouwen zodat de dikke bovenarm niet afgekneld wordt ofzo. Het is voor mij inderdaad ook echt een complex. Niemand op werk mag m’n bovenarmen zien, haha.

Miranda -

Ik vind het heel erg mee vallen hoor. Mijn onzekerheid heb ik echt van mijn bovenbenen. Ik ben ook vrij klein en mijn bovenbenen zijn vrij stevig, hoeveel ik ook train.. argg!

What's with Wendy? -

Ik vind het best meevallen hoor, Martine! Maar iedereen heeft zijn of haar onzekerheden. Wat mijn onzekerheid weer is, en wat jij wel hebt, zijn mooie, volle borsten! 😉

Martine -

Haha ja grappig inderdaad hoe iedereen iets anders heeft. Maar vrouwen met volle borsten zijn er ook niet altijd even blij mee. Ik ben opzich wel blij met de dames maar soms in bepaalde kledingstukken denk ik weleens: jeeeeemig hahaha :haha: 😉

Kimberly -

Ik denk dat je niet de enige bent die hier zich aan irriteert.. Wel leuk artikel 😀

Manon -

Ik denk dat veel meiden wel een complex hebben van hun bovenarmen: te slap, te dik, te hangerig! Ik vind mijn ook te slapperig :no:

nenacecilia -

Leuke post! Ik heb zelf ook een hekel aan mijn bovenarmen en bovenbenen, maar ik probeer er niet teveel aan te denken :)

Manon -

Ik vind jullie er super goed uitzien!

Janneke -

Ik heb dat inderdaad ook! Erger me ook mateloos aan het feit dat ik mijn armen helemaal rood zijn. Whyyyyyy?

Charlotte -

Tja, wel herkenbaar. Denk dat de meeste meiden/vrouwen wel iets hebben aan hun lichaam wat ze minder mooi vinden. Bij mij zouden mijn heupen wel iets minder mogen zijn. Maar dat is puur voor mezelf op gevoel, ik heb geen overgewicht. Aan de andere kant denk ik dat wij vrouwen wel wat minder kritisch mogen zijn naar onszelf, die beelden van Victoria’s Secret modellen, hoe mooi ze ook zijn, zijn in de meeste gevallen gewoon niet realistisch. Ik heb wel steeds meer vrede met mijn lichaam. En ik vind het bij jullie ook meevallen hoor! Ik vind het juist leuk en fijn dat de Nederlandse beautybloggers een normaal figuur hebben, die Amerikaanse youtubers vind ik te “size zero”. Dus hulde voor jullie! 😉

saarenzo -

Er is niks mis met je bovenarmen, ze zien er prima uit! Maar het is een herkenbaar probleem, ik heb er zelf ook wel eens last van. Al heb ik vooral een bovenbenencomplex. Hoera voor mijn peerfiguur…. not!!

Ceciel -

Leuk artikel! En complex is nergens voor nodig!

Fenna -

Ik weet precies wat je bedoelt, zelf zit ik er ook erg mee!

Josanne -

Heel herkenbaar, maar je kijkt er zelf heel anders tegen aan dan anderen, ik vind dat er niks mis is met jullie bovenarmen! 😡

pamela -

ik heb meer een bovenbeen complex haha 😛

Tessa -

Ik heb ook een bovenarm complex. Toen ik jonger was zei een jongen (die best veel spieren had) dat mijn bovenarmen nog groter waren dan die van hem. Dat hakte er best wel in. :no: Vreselijke dingen!

Mariska -

Ik ben 32 kilo afgevallen en helaas heb ik vel over bij mijn bovenbenen. Het enige dat ik denk is accepteren.

Healthy Mommy -

Bovenarmen zijn vrij makkelijk te trainen! Ik ben personal trainer en naast heupen/bovenbenen en buik zijn bovenarmen het meest “gehaat”. Ik raad jullie toch aan om eens een uurtje advies in te winnen 😉 Elke dag ergens van balen is harder werken dan elke dag een paar goede oefeningen doen 😉 Oh, enne, iedereen kan slank worden; iedereen! Echt waar. :dance:

Martine -

Ik train mijn bovenarmen helemaal suf dankzij BodyCombat en pump 😉 het zit er denk ik gewoon niet in!

Manon -

maak je niet druk, jullie zien er prima uit, denk ik nu, maar toch is het herkenbaar hihi!

jolien -

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /home/deb22564/domains/livelifegorgeous.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-automatic-upgrade/wordpress-automatic-upgrade.php:121) in /home/deb22564/domains/livelifegorgeous.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-automatic-upgrade/wordpress-automatic-upgrade.php on line 121

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/deb22564/domains/livelifegorgeous.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-automatic-upgrade/wordpress-automatic-upgrade.php:121) in /home/deb22564/domains/livelifegorgeous.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-automatic-upgrade/wordpress-automatic-upgrade.php on line 121

dit staat boven aan de website
ik heb dit niet bij andere sides iemand anders ook deze problemen

Rosa -

Ik heb een tegenovergesteld boven arm complex! Die van mij zijn te dun in combinatie met mijn schouders ofzo. Vermijd ook liever halter tops :)

Anne -

Jaaa!!!!! Heel erg herkenbaar! Ik zie het bij anderen (dus ook bij jou) nooit zo maar bij mezelf…bleee. Ben aan het rondkijken voor een trouwjurk en die dingen zijn ook allemaal strapless. En dat gaan we dus zeker niet doen. Maar ik vind die van jou wel stevig maar dan op de goede manier, niet zo slap maar goed gevormd.

Amy -

Jaaa ik vind het bij mezelf ook vreselijk als ik hemdjes aan heb!

Svenja -

Ik vind het heel erg meevallen bij jullie hoor. Maar begrijp wel wat jullie bedoelen. Ieder meisje heeft natuurlijk ook wel iets wat ze minder mooi vinden aan zichzelf, maar wat eigenlijk heel erg meevalt in een ander zijn ogen.

Budgetproof.nl -

Oh meiden, waar je wel niet een complex van kunt krijgen. Je armen zijn prima! Wel een leuk artikel om te lezen :).

Bianca -

Hahaha ja, eigenlijk wel. Leuk dat het nu een naam heeft gekregen ^^

Reageer ook