Mijn leukste OPI lakjes

Sommige meiden zweren bij nagellak van Essie, Catrice of Essence en ik zweer bij mijn nagellak van OPI. Niets blijft op mijn nagels zo mooi als de nagellak van dit merk. Catrice/Essence chipt bij mij toch vrij snel en Essie geeft me altijd bubbeltjes op mijn nagels. Dit verschilt denk ik ook per persoon maar OPI werkt op mijn nagels het beste. Ik deel met jullie mijn favoriete kleuren van mijn OPI nagellakjes.

Ik begin met de mini’s. Ik vind deze zo vreselijk schattig. Toevallig zijn dit allemaal liquid sand lakjes. Twee hiervan komen uit een James Bond collectie en de andere twee uit 2 verschillende Mariah Carey collecties. Ik ben gek op alles wat klein is en als er dus leuke lakjes verkrijgbaar zijn van OPI uit een collectie in een mini versie dan ben ik om.

De mini’s uit de James Bond collectie kregen we opgestuurd en de mini’s uit de Mariah Carey collectie kocht ik zelf via eBay. De roze en witte variant (James Bond) zien er heel lief en chique uit op de nagels. Witte nagellak is hip dus ik denk dat ik mezelf weer eens ga voorzien van een witte liquid sand manicure. De rosé/nude liquid sand (Mariah Carey) vind ik ook nog steeds prachtig en geschikt voor iedere gelegenheid. Mijn grootste favoriet van mijn OPI mini’s?

Dat is zeker weten OPI Stay the Night uit de Mariah Carey collectie. Deze vind ik fantastisch. Willemijn heeft de fullsize versie hiervan en soms snap ik niet waarom ik die ook niet gekocht heb. Maar goed, deze zit ook nog helemaal vol. Ik vind het heel tof dat de rode glitters zo door het zwart heen schijnen op de nagels.

Ik bezit natuurlijk ook een aantal fullsize OPI lakjes. De allereerste nagellak die ik zelf kocht was de linkse op de foto: Just Spotted The Lizard uit de Spider Man collectie. Dit is een zoveelste dupe van Chanel Peridot. Maar wauw, wat is deze prachtig. Vooral als je gaat zwemmen, blijf je naar je nagels kijken. Daarnaast zie je mijn favoriete kleur: koraal. Dat is OPI Suzy’s Hungary Again. Als derde op de rij zie je Love. Angel. Music. Baby. uit de Gwen Stefani collectie. Deze droogt zo apart op en is voor mij de perfect mix tussen zilver en goud. Als laatst zie je Blackcherry Chutney, een super donkere paarse kleur.

Op de OPI nagellak van Gwen Stefani na, kocht ik de rest zelf. Just Spotted the Lizard (Spider Man) en Suzy’s Hungary Again (Euro Central) waren helaas limited. Maar Blackcherry Chutney behoort tot het vaste assortiment.

De grootste favorieten van de fullsize favorieten zijn voor mij sowieso Just Spotted The Lizard. Het was de eerste nagellak ooit die ik van OPI kocht. Het duochrome effect is en blijft prachtig. Ook al is het een zoveelste dupe van Chanel Peridot. Deze ga ik in de zomer als ik ga zwemmen weer eens op mijn nagels doen!

Mijn tweede grootste favoriet is deze ge-wel-di-ge kleur. Jullie weten inmiddels hoe verzot wij zijn op koraal kleuren. Suzy’s Hungary Again vind ik een prachtige koraal kleur. Nu de zon doorbreekt, krijg ik nog meer zin in felle kleren en om vrolijk gekleurde nagellak op te doen.

Dat waren mijn meest favoriete OPI lakjes en in het bijzonder Just Spotted The Lizard, Suzy’s Hungary Again en Stay the Night.

Wat zijn jouw favoriete OPI nagellakjes?

50 reacties

Bibi -

die koraal is echt moooi! ik heb 2 OPI lakjes van de action :dance: :haha: voor 1,79 euro OMG

xx_Patries_xx -

die koraal kleur is echt prachtig

Ines -

Ik vind OPI echt een fijn merk!

Petra -

Ohhhhhh die mini’s zijn zo schattig…

Amber Naomi -

Ik vind OPI Stay the Night uit de Mariah Carey collectie echt prachtig! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Kayleigh -

Je lakjes zien er erg mooi uit! En vooral leuk die kleine en grote potjes. Ik heb zelf eigenlijk nog geen enkele OPI nagellak maar zou het wel graag willen :blush:

Amy -

Jammer dat je ze niet gelijk swatcht :)

Mandy -

Ik heb zelf nog niks van OPI (arme student :no: ) maar mijn god wat zijn ze prachtig!

Marloes -

Ik word er zo hebberig van! Ik ben dol op Lincoln Park After Dark. :)

Ceetje -

De laatste van jouw verzameling vind ik het mooist. Zelf heb ik alleen de divine swine van opi. Een bijzondere paars zilveren glitter

Kerstin -

Ik bezoek jullie site al ontzettend lang met veel plezoer. Maar er is toch een dingetje dat ik een beetje jammer vind.
Bij zo’n artikel ben ik benieuwd naar hoe de lakjes en dan daadwerkelijk uit zien, ik mis swachtes.

Maar voor de rest top!

Manouk -

Zijn inderdaad hele mooie kleuren! OPI brengt altijd de leukste collecties uit. Ben benieuwd naar de Coca Cola collectie x :love:

Suzanne -

Mijn favoriete OPI lakje heet Yodel Me On My Cell, het is een supermooie glitterige groen/blauwe kleur.

Dionne -

Het is zo’n fijn merk. er staan mooi lakjes tussen!

Bianca -

Mooie lakjes! Ik vind opi dan weer niet zo heel fijn werken voor mij, ik zweer bij china glaze en zoya :)

Hester -

Ik vind ze er alleen al zo mooi uit zien in ‘t flesje! Heb er zelf maar eentje maar ik vind ze echt prachtig.

Dita -

Mooie lakjes ik heb zelf geen van opi, ben toch wel benieuwd

Madelon -

Mijn favoriete OPI lak is onder andere (kan niet kiezen..) Pirouette My Whistle, een hele mooie topcoat met zilveren glitters! Staat overal mooi op! En Goldfinger, Warm & Fozzie, Sparrow me the drama.. Te veel om op te noemen 😉

Paola -

Mooie lakjes! Zelf heb ik slechts een lakje van Opi in mijn bezit en dat is black spotted. Helaas zijn die lak en ik geen vriendjes.

Jana -

Mooie collectie! Ik heb er zelf maar 3, maar vind de lakjes ook gewoon te duur voor wat het is om er regelmatig eentje van te kopen! x

Manon -

moooie opi lakjes heb je!

femketje -

super mooie zitten er tussen zeg 😀

saskia -

OMG! Is die suzy’s hungary again nog te koop??? Ik moooeeet die hebben! Hoeveel kost ie?

Laura Louise - Fablouise -

Wat een leuke lakjes allemaal! Ik heb nog maar 1 lakje van OPI waar ik wel heel erg blij mee ben!

Yanniek -

Ik heb het halloweenpakketje ILOVEIT

martina -

pink friday van de nicki minaj is mijn favoriete opi kleur :)

Beau -

Mooie lakjes! Ik heb nog niets van OPI.

Marnel -

Ik heb (nog) niets van OPI, maar wat zijn het prachtige lakjes!! 😉

febe -

Leuke post, maar ik had het leuk gevonden op swatches te zien :p Ik ben ook helemaal dol op OPI, ik heb er wel maar 3 omdat ze redelijk duur zijn :p

Tedje -

Jammer dat je geen swatches laat zien! Wel hele mooie lakjes allemaal :)

Kelly -

Ik ben ook dol op OPI, ik kan niet wachten tot de twee nieuwste collecties! Mooie lakken dit.

MySimplySpecial -

Stay the Night vind ik een erg mooi lakje!

Squeaky Q -

Wat een mooierds!

OnlineBeautyMagazine. -

Mooie lakjes! Ik heb zelf nog geen OPI lakje geprobeerd maar kom wel altijd hele mooie tegen! <3

Carina -

OPI Stay the Night heb ik ook 😀 En de mini Germany-collection. Maar ik draag bijna geen OPI-nagellak helaas, geen tijd om mijn nagels te lakken :(

Manon -

Mooie lakjes allemaal! Ik vind Suzy’s Hungary Again ook echt heeeel mooi, zo vrolijk :haha:

pamela -

de mini’s zijn zo schattig!

Laura -

Wauw, er zitten mooie lakjes tussen! Zelf heb ik nog geen OPI nagellak. 😉

Aukje -

Ohh yes, goed idee, die witte heb ik ook nog ergens. Ik ga vanavond lakken!

Mariska -

Wat prachtig allemaal. Wil ook nog eens 1 van opi proberen.

Maaike -

Ik heb Don´t Bossanova me Around gekocht en die vind ik wel heel mooi. En al mijn OPI nagellakjes zijn mijn favoriet denk ik. Tis gewoon mijn favoriete nagellakmerk.

Jessie -

Die Suzy’s Hungary Again ziet er prachtig uit! Ik ben zelf trouwens fan van OPI’s Big Apple Red.

Anniek -

Mooie kleurtjes, vooral die roze vind ik heel mooi, lekker zomers! Bij mij blijven de lakjes van Rimmel ook altijd wel goed zitten, Essence en Catrice chippen bij mij ook redelijk snel helaas, maar ze hebben wel mooie kleurtjes :)

Sofie -

Stuk voor stuk zijn dit prachtige lakken! :heart:

saarenzo -

Leuke nagellakjes! Ik vind Suzy’s Hungary Again het leukst. Ik heb zelf nog geen één OPI lakje. Daar moet snel verandering in komen!

Rosa -

Mijn favorieten zijn Pink Flamenco, I’m not really a waitress en Bubble Bath! (serieuze OPI addict speaking here) ^^

Svenja -

Super mooie collectie! Ik vind vooral de roze varianten erg mooi. Zelf heb ik nog geen lakjes van OPI (Schaam schaam).

Budgetproof.nl -

Wat een ontzettend mooie verzameling van lakjes! Allemaal lekker sparkly of anders bijzonder. Ik heb nog nooit OPI geprobeerd omdat ik ‘t zo duur vind. Maar misschien moet ik ‘t een keertje gewoon proberen.

Kimberly -

Stay the Night is heel bijzonder! Ik heb nog geen OPI lakjes. :(

Reageer ook