Marc Jacobs Lust for Lacquer Lipgloss

Marc Jacobs Lipgloss

Afgelopen zondag kon je Martine haar review van de Marc Jacobs LoveMarc Lip Gels lezen. Helaas was ze niet zo positief (en ik deel haar mening). Maar misschien kunnen deze Marc Jacobs Lust for Lacquer Lipglossjes ons beter bekoren? Ik vertel het je in deze review.

In het assortiment van Marc Jacobs zitten twee soorten lipglossjes: de transparante, glitterende variant en de meer creamy, dekkende variant. Van de eerste variant kocht ik Heartshaped. Van de tweede variant kozen Martine en ik beide Paint It.

Marc Jacobs lipgloss review

Marc Jacobs lipgloss swatches
Heartshaped, Paint It

Heartshaped is een transparante perzikroze kleur met roze en gouden glittertjes. Ik vind hem prachtig in de huls maar op mijn lippen ben ik er niet zo weg van. Hij is mij wat te licht gepigmenteerd en voor €27,00 vind ik de glittertjes niet mooi genoeg. Dior, die heeft goede glitter lipglossjes en dan ben ik ook bereid er voor te betalen. Maar Marc Jacobs maakt het – als je het mij vraagt – niet waar.

Marc Jacobs heartshaped lipgloss

Marc Jacobs Heartshaped lipgloss

Marc Jacobs Heartshaped lipgloss

Paint It is een dekkende, koraalrode lipgloss met veel glans. Goede kwaliteit, maar niet per se een hele mooie kleur. Hij viel ons een beetje tegen, met name omdat we de kleur anders ingeschat hadden.

Marc Jacobs Paint It Lipgloss

Marc Jacobs Paint It Lipgloss

Marc Jacobs Lipgloss Paint It

De houdbaarheidvan beide lipglossjes is best aardig voor een lipgloss, zo’n 2 uur. Van de smaak en de geur moet je houden, want dat is namelijk pepermunt. Het tintelt ook een beetje. Ik heb daar persoonlijk een beetje een hekel aan dus dit kwam nog boven mijn reeds aanwezige teleurstellen.

Je leest het, al met al niet een heel positief verhaal. De kwaliteit van de lipglossjes is op zich nit slecht, maar voor €27,00 had het eigenlijk veel beter gekund. En van de verpakkingen ben ik ook niet zo’n fan (de sponsapplicator is dan wel weer aardig). Het is dus een gevalletje ‘helaas pindakaas’.

De lipglossjes kosten €27,00 per stuk (exclusief verzendkosten) en zijn te koop via de Franse Sephora webshop.

38 reacties

Marnel -

Een gevalletje helaas pindakaas…tja…echt jammer, je had er ook iets anders van kunnen kopen, maar nu heb je wel geprobeerd! :jep:

Manon -

Ik vind de verpakking echt zo leuk!!! jammer dat ze tegenvallen

Kiss & Make-up -

Ik vind Paint It wel mooi van kleur. Jammer dat je er t och niet zo happy mee bent.

Kelly -

Wat jammer zeg, vind ze voor de prijs niet geweldig inderdaad.

H. -

Jammer dat deze producten van Marc Jacobs zo tegenvallen. Ik heb trouwens wel op meerdere blogs positieve reviews gelezen over de paletten van Marc Jacobs (die met 7 oogschaduws) misschien is dat wat voor jullie.

Ceciel -

Ziet er mooi uit. Vind de tweede wel stukken mooier!

nenacecilia -

Hmm, jammer! Hopelijk komt er nog een positieve MJ review! :)

Sofie -

Oh jammer dat ook deze tegenvallen! Ik had er echt meer van verwacht :(

Miranda -

Ah wat jammer dat ze tegenvallen.

Maaike -

Jammer dat deze ook zo tegenvallen. Maar wel fijn dat jullie dit reviewen. Dan maken wij die fout niet 😉

Ilse Danielle Martina -

Oehhh wishlist matterial!! :)

XO IDM

Melike -

hallelujah nummer 2 vind ik echt mooi.

Sanne -

Jammer dat ze kwalitatief minder fijn zijn tegenover wat je ervoor betaald, al zijn het wel hele mooie kleurtjes en een mooie verpakking!!

femketje -

hmmz, de kleurtjes zijn best pretty in de huls!

Natascha -

Voor dat geld vind ik ze ook nogal tegenvallen. Ze doen me een beetje denken aan een lipgloss van essence. Absoluut niet verkeerd, maar wel voor dat geld

Lotte -

Paint It vind ik wel echt heel mooi! Maar jammer joh, dat ze zo teleur stellen. Dan zou je je geld inderdaad liever aan Dior, YSL of Chanel uitgeven.

Ceetje -

Ik heb er één van de H%M die qua kleur en glitter heel erg op de heartshaped lijkt. Weet niet meer wat ie koste, maar vast geen €27,- Jammer dat deze (voor de prijs) een beetje tegenvallen.

Caro -

Ze vallen inderdaad heel erg tegen, als ik het zo zie. De kleurtjes zelf vind ik ook helemaal niet zo mooi… jammer!

LaraLaurentia -

Ik ben totaal geen lipgloss fan maar Paint it vind ik dan wel weer erg mooi van kleur. Wel weer jammer is dat je inderdaad van 27 zeker meer mag verwachten van een product.

Hester -

Ik vind Paint It nog wel mooi moet ik zeggen, maar snap dat het totaalplaatje een beetje tegenvalt!

pamela -

jammer dat het zo tegenvalt. voor zo een prijs verwacht je wel meer:P!!

Joyce -

hm, jammer dat ze een beetje tegenvallen!

Lenneke -

Ohhhh, ik haat pepermunt en tintelingen! Het zijn wel mooie kleurtjes.

MySimplySpecial -

Jammer dat ze tegenvallen, al vind ik de kleurtjes wel leuk!

Frederieke -

Wat zonde zeg! Ik hou van Marc Jacobs, maar ik zeg schoenmaker blijf bij je leest 😉 dus voor mij de parfums 😀

Todayslife -

Jammer dat ze tegenvallen! Helemaal voor die prijs

Nena -

Jammer dat ze zo tegenvallen, zeker voor die prijs! Wel fijn dat jullie ook producten waar jullie minder enthousiast over zijn reviewen :)

Anniek -

Even terzijde: wat heb je een mooie ooglook op Willemijn, echt gaaf! Ik vind de glossjes wel mooi, vooral die van Martine, maar ik zou er ook geen 27 euro voor betalen..

Beau -

Ze staan allebei wel erg mooi! Jammer dat ze tegenvallen.

Beautydagboek -

Jammer! Ze zien er zo leuk uit! Ik koop liever eentje van Mac, die zijn altijd goed :)

Svenja -

Ze staan allebei erg mooi!

Desmain -

Ik ben niet zo fan van lipgloss, geef mij maar een mooie lipstick. Toch vind ik ze wel leuk staan, maar ben ik niet zo enthousiast over de lipglossjes van Marc Jacobs.

Esther -

Jammer dat ze tegenvallen. Die van dior zijn inderdaad erg goed

Kimberly -

Jammer! Ik ben niet onder de indruk van dit merk wat betreft make-up.
En er staat nit in je laatste alinea, in plaats van niet* :)

Dita -

Jammer dat het tegenvalt..

Sofie -

Balen dat deze lipglossen het net niet zijn, ik vind de kleuren wel heel mooi!

Kimberley -

Ik vind de verpakking en de dekking tof! Door die prijs zou ik wel eerder doorlopen naar Catrice, haha 😛

Laura -

Wat jammer zeg dat dit ook al weer tegenvalt! Nu heb ik niet echt een goede indruk over Marc Jacobs make-up. 😉

Reageer ook