Marc Jacobs LoveMarc Lip Gels

 photo DSC_8459.jpg

Via de www.sephora.fr kwamen we er achter dat Marc Jacobs ook tegenwoordig make-up verkoopt. Als lipstick liefhebbers besloten we eerst eens 4 Marc Jacobs Lipsticks aan te schaffen. Of voor de volledigheid: Marc Jacobs LoveMarc Lip Gels. Een lipstick gel, dat klinkt interessant…

 photo DSC_8470.jpg

De lipsticks zitten in rechthoekige verpakkingen die rond zijn afgesneden. Een aparte vorm, je kunt het zien als een ronde lipstick die wat plat geknepen is. De details zijn zilver en de dop van de lipsticks klikt magnetisch vast. Ik ben zelf meer een fan van gouden details als het gaat om high-end merken, maar desalniettemin zien de lipsticks er best mooi uit.

 photo DSC_8472.jpg

Roleplay, Understudy, Dizzy Spell en Have We Met?

 photo DSC_8485.jpg

Roleplay, Understudy, Dizzy Spell en Have We Met?

Wij probeerden vier kleuren uit, maar er zijn er veel meer, namelijk wel 17 kleuren. Dat zijn behoorlijk wat kleuren uit één lijn. Maar wat ons al wel een beetje opviel, was dat alle kleuren wat tam lijken al lijken ze op de ‘swatch’ (via Sephora.fr wat geen reëel beeld geeft) wat feller. Op internet zijn er sowieso weinig swatches te vinden, maar vandaag brengen wij daar verandering in voor in ieder geval deze vier kleuren.

 photo DSC_8478.jpg

Moet je die lipstick vorm trouwens eens bekijken. Die ziet er ook wel apart uit, anders dan de meeste lipsticks. Ze zijn rond afgesneden aan de bovenkant, maar wel met één plat schuin vlak. Het is misschien gek om daar kritisch over te zijn, maar ik weet niet of ik het mooi vind. Het doet me ergens denken aan goedkope (merkloze) drogisterij lipsticks die ik als kind vroeger kocht om mee te spelen.

 photo DSC_8526.jpg

Roleplay, Understudy, Dizzy Spell en Have We Met?

 photo DSC_8515.jpg

Roleplay, Understudy, Dizzy Spell en Have We Met?

 photo DSC_8852.jpg

Understudy

 photo DSC_8854.jpg

Understudy

Understudy is een wat bruinige kleur met een rood/oranje basis. Deze vinden we wel een tikje ouwelijk. Wellicht een goede kleur als je vaker jonger wordt geschat en je wilt meer volwassenheid uitstralen.

 photo DSC_8856.jpg

Roleplay

 photo DSC_8860.jpg

Roleplay

Roleplay is een wat donkere taupe kleur die je ook ouder laat lijken. Wederom een kleur als je volwassen over wilt komen. Wij vinden deze helaas ook niet heel geweldig.

 photo DSC_8862.jpg

Dizzy Spell

 photo DSC_8865.jpg

Dizzy Spell

Van alle kleuren die wij gekocht hebben, vind ik zelf Dizzy Spel het mooist. Het klinkt waarschijnlijk gek, maar alsnog vind ik Dizzy Spell niet heel erg geweldig. Ik zeg dan ook dat ik Dizzy Spell het mooist vind van alle vier de kleuren die wij aangeschaft hebben, maar die andere kleuren vonden we al niet zo super. Vandaar! Het is een nude kleur maar wel richting de perzik kant toe. Het staat ook helemaal niet als ik weinig make-up draag (dus geen foundation). Maar op zich zo full face is deze best mooi.

 photo DSC_8866.jpg

Have We Met?

 photo DSC_8870.jpg

Have We Met?

Have We Met? is een licht roze kleur met een lichte, zilveren glans. Ik vind deze wederom best aardig, maar ben er niet van overtuigd. Ik vind alle kleuren van deze Marc Jacobs Lipsticks veel te tam en zacht. Nu zijn wij dol op nude kleuren en oudroze kleuren maar die doen wat met je (zoals Pinky Nude van Lipstick Queen of Vinyl Rose van Estée Lauder). Je ogen gaan er van stralen, je huid licht op. Maar deze Marc Jacobs lipsticks vinden we regelrecht saai, niet spannend, niet verfrissend. Gewoon alledaags boring.

 photo DSC_8497.jpg

 photo DSC_8492.jpg

Qua houdbaarheid houden ze het ongeveer een uur of 2 uit en stainen lichtjes waardoor er een waas van (nude) kleur achter blijft. Ze smeren wel fijn uit en laten een klein laagje achter op de lippen, inderdaad een beetje gel-achtig. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben helemaal niet overtuigd. Ik vind de kleuren tam, saai, niet verfrissend, ze houden het niet heel lang uit, de verpakking is niet mijn ding.

Ik vind het persoonlijk een teleurstelling voor €29,50 per lipstick. Ik zou dan veel liever voor een lipstick van Yves Saint Laurent (Rouge Volupté) of MAC gaan. Ik had levendige kleuren verwacht, maar ik kan me heel goed voorstellen als je niet houdt van opvallende lipsticks en een mooie, natuurlijke, (volwassen) lipstick zoekt, dat deze lipsticks van Marc Jacobs je kunnen bekoren. Ze kosten dus €29,50 per stuk (exclusief verzendkosten) en zijn te koop via de Franse Sephora webshop.

48 reacties

nisa -

hey! Jullie zijn steeds meer nieuwe producten aan het reviewen/ontdekken. Dus misschien een tip zijn: Lipsticks van TomFord, de prijs ligt best wel hoog rond de 36 pond. Ik heb er zelf niet echt ervaring mee maar misschien een ideetje 😡

Carlissa -

Leuk om te lezen. Ik heb zelf de foundation en een brush gekocht van Marc Jacobs en die zijn juist weer echt perfect. De nagellak daarentegen valt wat tegen.. Trouwens, in het magazine dat je hebt van mij staat ook aangegeven waar de Marc Jacobs beauty store in New York zit. Zeker een aanrader voor jullie ;-)!!

X Carlissa

Chinouk -

Ik zou ook niet gelijk vier verschillende tinten hebben besteld, eerder twee.En dan twee van een ander merk! Ik vind de kleurtjes eigenlijk heel erg leuk hoor, dus helemaal weggegooid geld is het niet. :haha:

Hi -

Wat jammer dat ze zo tegenvielen! Ik vroeg me trouwens af of jullie eens een keer lipstains zouden willen reviews (bijv. die van Benefit). Dat lijkt me wel leuk om als artikel te maken, en dat jullie ze gaan vergelijken met jullie favoriete YSL lippenstiften qua houdbaarheid :yay: .

Shaz -

Wat jammer dat de producten niet aan jullie verwachtingen voldoen. Vooral voor die prijs!

Ik had eigenlijk ook een totaal ander beeld van lip gels?

Cindy -

Ik vind ze heel erg mooi, als jullie Roleplay kwijt willen kunnen jullie me mailen hoor 😉 Ik vind de vorm van de lipstick ook wel leuk. Het heeft een beetje een “why so serious” vibe, dat heeft Marc Jacobs wel vaker. Een luxe lippenstift die er niet superdeluxe uit ziet, hidden luxury, ik vind het leuk. Niet zo flashy en opzichtig als in een restaurant met je Chanel lippenstift bijsmeren.

Sofie -

Jammer dat ze -voor die prijs- inderdaad wat tegenvallen… En ook de kleuren, die zijn niet heel bijzonder…

Mirthe -

Mooie lipsticks!

nenacecilia -

Ik vind de hulzen prachtig en de kleuren ook! Maar wat jammer dat ze tegenvallen voor dat bedrag :(

Kayleigh -

Ze prijs is inderdaad erg hoog, voor een minder bedrag had ik ze allemaal graag willen hebben want vind de kleuren wel mooi :-)

Marjolein -

Wat ontzettend jammer dat ze zo telleurstellen. Ik vind de kleuren wel mooi, maar wat jullie ook al aangeven, nog wel wat tammetjes. Mmm… Bedankt voor de review, ik ga er dan nog maar eens even goed over na denken voor dat ik hier iets van ga kopen.

What's with Wendy? -

Als ze maar 2 uur op je lippen zitten en zulke saaie kleuren zijn, kan je beter voor een goedkopere versie een lipstick van Catrice aanschaffen, denk ik dan. Vind ze zelf ook niet zo mooi, haha.

Karen -

Lijkt me een fijn product! Persoonlijk vind ik Dizzy Spell het mooiste. :)

Ines -

Ik vind de kleurtjes best fijn!

Monique -

Have We Met! <3

Lien -

Mooie lipsticks!

Beau -

Mooie kleurtjes! Jammer dat ze toch een beetje tegenvallen.

Maaike -

Ah jakkie dit is idd niks. Qua kleur niet, qua dekking niet en qua finish niet. Jammer dat zo’n dure lipstick het net niet is.

pamela -

ik vind ze wel mooi. maar zoals jullie al zeggen vind ik ze behoorlijk duur voor die kwaliteit. ik zou dan liever gaan voor een YSL lipstick 😛

Desmain -

Ik vind ze inderdaad een beetje duur, maar toch wel onwijs mooi!

MySimplySpecial -

Er zit nog niet echt een kleur tussen die ik heel graag zou willen hebben.

Marnel -

Hè…wat jammer nou!! Ik begrijp helemaal wat jullie bedoelen, maar ze staan jullie wel mooi! Maar je hebt in ieder geval weer eens wat uitgeprobeerd!! 😉

Rosanne -

Mooie, frisse lentekleurtjes, helemaal leuk!

wies -

Jammer dat ze zo tegen vallen. Had er zelf ook iets meer van verwacht!

Manouk -

Ik vind lipstick persoonlijk mooier als het niet op de ‘witte randjes’ van je lippen wordt gesmeerd.. Maar wel hele mooie kleuren. Ben benieuwd naar het MJ palette :heart:

Svenja -

Wat een prachtige nieuwe kleuren!

Dita -

Wat een prachtige kleuren, ze staan jullie echt goed.

Laura -

Jammer dat ze tegenvallen! Zelf vind ik de onderste twee, Role Play en Have We Met?, wel mooi! Wel erg prijzig voor wat je er voor krijgt.

Laura -

Ik bedoelde Dizzy Spell i.p.v. Role Play zie ik nu…

Elsbet | La Vie Pure -

Wat een gek design :p

Marloes -

Wat een mooie lipstick!

Jitske -

Ik vind ze jullie juist wel erg mooi staan. Maar voor niet heel bijzonder goede lipsticks zijn ze wel erg duur. Ik zou ze dus niet kopen.

Marie -

Jammer dat jullie de kleuren niet mooi vinden! Ik vind dizzy spel ook wel de mooiste!
Jammer dat ze zo duur zijn!

Tedje -

Het zijn dure lipsticks, maar de kleuren vind ik wel mooi!

Kelly -

Wat een leuke kleuren. De prijs vind ik echter veel te hoog!

Dionne -

Deze zien er goed uit!

Eline -

wat een mooie kleurtjes hebben jullie uitgezocht!

Beautyjuf -

De lipsticks hebben inderdaad een aparte vorm…Ik vind de kleuren erg mooi! Ik vind ze wel ietwat prijzig ten opzichte van de prijs. Een lipstick van Catrice/Essence blijft ook een paar uurtjes zitten.

Hester -

Dizzy Spell is nog wel oké maar inderdaad vallen ze allemaal nogal tegen! Balen dat jullie er dan gelijk vier hebben gekocht, haha. Ik vind deze nieuwe lens trouwens heel mooi, viel me ook gelijk al op bij jullie shoplog, maar ik zou ‘m niet voor swatches gebruiken omdat ‘ie zo’n laag diafragma heeft (tenminste, ziet eruit als een 1.8 lens toch?).

Dana -

Mooie kleurtjes maar de prijs vind ik het niet waard :no:

femketje -

lieve kleurtjes!

Rosa -

Ze zijn mooi, maar wel heel erg draagbaar!

Macblogster -

Ik heb verschillende foto’s voorbij zien komen op Pinterest van zijn make-up. Vooral zijn nagellak vind ik er geweldig uitzien. Of het daadwerkelijk iets is, weet ik helaas niet. Hoop niet hetzelfde effect als de lipsticks die jullie hebben gekocht. Jammer!

Sofie -

Deze lipsticks zijn mooi zeg! :love:

Kimberly -

Hele mooie kleurtjes. Wel erg duur! Ik ken denk ik veel goedkopere lipsticks die er net zo uitzien..

Mandy -

Ik vind ze toch wel erg mooi, maar wel jammer dat jullie ze zo vinden tegenvallen. Ze zijn ook wel vrij duur dus ik begrijp wel waarom jullie dat zeggen. Ze zien er in de verpakking in ieder geval goed uit 😉

Bianca -

Mooie frisse en draagbare kleurtjes :)

Zeynep -

Mooii!

Reageer ook