Make-up Quotes

makeup quotes

Ik hou van inspirerende teksten en mooie makeup quotes. Nu ben ik niet zo iemand die altijd met quotes aan komt zetten maar dit keer wilde ik er een artikel aan wijden. Natuurlijk wel gericht op beauty en dus heb ik de leukste, grappigste maar ook inspirerende makeup quotes voor jullie op een rij gezet. Met waaronder een makeup quote van onszelf!

27 8173 Teeez Desert Lush Sheer Lipsticks

Teeez Cosmetics: Carnelian Coral Lipstick

makeup quotes

Als er iets is waar ik het mee eens ben, dan is het dit. Lipstick zorgt er voor dat je weer helemaal opfleurt, hoe chagrijnig je ook kijkt omdat je een uitbrander van je baas hebt gehad of ruzie met je vriend(in). Mooie, felle lipstick op en verder gaan met het leven.

makeup quotes

Marilyn zegt het zelf: achter al die make-up is iemand ook maar gewoon een mens. Of dat nu om een Hollywoodster, BNer of om onszelf gaat. Het lijkt me ook best wel lastig als je bekend bent om altijd over straat te gaan met een masker op. Op een of andere manier verwachten mensen toch dat beroemdheden net zo blij en energiek zijn als in hun films, series of wat dan ook. Vermoeiend om altijd op te boksen tegen zo’n maatschappelijk (onrealistisch) beeld lijkt me.

30 7232 Marc Jacobs Fragrances

makeup quotes

Marc Jacobs weet zijn parfumflesjes altijd te laten shinen door middel van een vrolijke uitstraling en veel kleur + de geuren ruiken nog eens heerlijk ook. Geen wonder dat deze quote dan ook van zijn hand komt.

makeup quotes

Zeker een waarheid als een koe Lady GaGa. Het maakt niet uit hoeveel make-up je opsmeert, je blijft toch altijd dezelfde persoon van binnen. Natuurlijk kun je jezelf zekerder voelen over hoe je er uit ziet en wat je uitstraalt, maar je reageert niet opeens anders op dingen dan normaal. Om een maf voorbeeld te geven: als ik een ongeluk zie gebeuren, zou ik niet anders reageren omdat ik make-up op heb. Je blijft wie je bent, altijd.

makeup quotes

Dit vind ik ook een mooie quote en gaat in de eerste instantie ook meer over innerlijke beauty. Je kunt nog zoveel make-up gebruiken, als je niet lekker in je vel zit valt dat niet te verdoezelen. Ik vind het zelf heel belangrijk om mezelf persoonlijk te ontwikkelen en daardoor een beter mens te worden voor mezelf en de buitenwereld. Daar draagt make-up niets aan bij.

makeup quotes

Haha, hier moest ik eerlijk gezegd wel om lachen. Het heeft voor mij 2 kanten. Ik vind dit in de eerste instantie wel een erg beledigende quote en ik kan me voorstellen dat veel vrouwen hier aanstoot aan nemen. Ik zie het al voor me, een huisvrouw/moeder die niets meer aan het uiterlijk doet waardoor ze bestempeld worden als minder mooi. Dat is erg als je er over nadenkt! En ik zeg automatisch al huisvrouw/moeder omdat die doelgroep vaak wordt gezien als degenen die niet meer zoveel aan hun uiterlijk doen door tijdgebrek of andere belangen.

Maar de andere kant is dat ik vaak vrouwen hoor zeuren over hoe ze er uit zien en er ook niets aan doen of uitproberen.  Ik vraag me dan vaak af waarom ze niet wat meer met make-up experimenteren. Eerlijk is eerlijk, als je make-up zorgvuldig aanbrengt ziet het er gewoon meer verzorgd uit dan dat je helemaal niets doet. Persoonlijk vind ik dat make-up iedereen wel wat knapper maakt mits het goed aangebracht is.

4september232 Onze Grootste Beauty Irritaties #4

Heuj, schatje! *Mwoah!*

4september236 Onze Grootste Beauty Irritaties #4

Zie je nou wat je doet?!

4september242 Onze Grootste Beauty Irritaties #4

Godzijdank was het geen rode lipstick.

makeup quotes

De auteur van deze quote is onbekend, maar ik vind hem wel heel sterk. Hoewel als er iets irritant is, is het een vriend/man die je zo passievol zoent dat al je make-up overal zit!

makeup quotes

Spreekt voor zichzelf niet waar?
Het leven bestaat allereerst uit zorgen dat je zelf gelukkig gaat worden…de rest (inclusief make-up) komt daarna wel! 😉

DSC 4262 Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick Stash Swatches

makeup quotes

 Jawel, wij hebben ook een makeup quote verzonnen. Totaal niet diepzinnig maar juist beauty gerelateerd. Namelijk dat hoe weinig tijd je ook hebt, doe altijd een lipstick op! Dat is onze gouden makeup tip en daarom dus makeup quote.

Welke quote uit dit rijtje spreekt jou het meest aan en waarom?

45 reacties

Verna -

Zijn allemaal superleuk!

La fête de la vie -

Leuke quotes! :yay:

Joëlle -

In de quote van Mickey Anderson staat een foutje, your -> you’re :p

Martine -

Oh ja je hebt gelijk haha! Ik heb het letterlijk overgenomen, zal volgende keer nog kritischer zijn 😉

Debbie -

Leuke quotes hebben jullie verzameld! En jullie eigen quote vind ik ook erg leuk. Ik heb een Nederlandstalige: “Trek iets positiefs aan, dat past altijd – Karin Pool”.

Martine -

Jaaaa die is leuk en inspirerend!!

Marloes -

Wat een leuke quotes! Die van Gweneth is erg leuk!

Cindy -

Leuk artikel. Maar is het niet “Never skip lipstick”? Bij never skip a lipstick zie ik voor me hoe een meisje door de kruidvat loopt en alle lippenstiften uit het rek zo in haar mandje gooit.

Floor -

Mooie quotes. Ik wist echt niet dat er zoveel leuke beautyquotes waren:) xx

nenacecilia -

Er zitten er heel leuke tussen :)

Mirjam -

Ik vind de Covergirl quotes van de campagnes altijd heel mooi!

Leony -

Wat een leuk artikel veel kende ik er nog niet, miste alleen deze van Elizabeth Taylor: “Pour yourself a drink, put on some lipstick and pull yourself together.”

Martine -

Haha die is ook leuk!

Amber Naomi -

Hahaha! ik moet erg lachen om de foto’s van jou en willemijn

Kiss & Make-up -

Die van Marc Jacobs is mooi. En hah, die van Micky Anderson is funny :-)

MySimplySpecial -

Wat een leuke quotes!

Lotte -

leuk artikel !!

Marnel -

Mooi en heel erg leuk artikel!! Heb echt moeten lachen om jullie quote!! :love:

Hester -

Leuk artikel! De quotes zijn stuk voor stuk allemaal ook erg waar. Make-up maakt iedereens uiterlijk sowieso wel iets mooier en het ‘hoort’ ook gewoon bij sommige mensen op een positieve manier, maar ook die vergeten dan heus niet dat het uiteindelijk om de binnenkant gaat!

Dita -

aah leuk! :) Die foto’s zijn ook super leuk

Beau -

Hahahaha die foto’s tussendoor! Ik vind de quotes enorm leuk :)

Julia -

Wat goed dat jullie aan een ‘simpel’ artikel toch een persoonlijke draai weten te geven. Een van de redenen dat we jullie en jullie site zo leuk vinden!
Liefs van Julia en haar moeder

Martine -

Bedankt Julia en mams 😀

Manon -

wat een leuke quotes!

Kelly -

Leuk die laatste! :)

Mandy -

Leuk artikel! En haha die foto’s van Willemijn, echt leuk!

Mandy -

Leuk artikel! En haha die foto’s van Willemijn, echt leuk!:)

Isabel -

Leuke quotes! :) Die van jullie is ook wel goed.

Todayslife -

Stuk voor stukke mooie quotes!

Manon -

Mooie quotes. Ik vind die van Lady Gaga wel wat hebben! :love:

Desmain -

haha! Hele leuke quotes!

Anniek -

Leuk artikel! Ik ben het er helemaal mee eens dat make-up niet meteen je persoonlijkheid verandert. Heel vaak hebben mensen al een vooroordeel over je, en als je duidelijke make-up draagt is dat vaak ‘tutje’. Maar dit is zo niet waar, kijk alsjeblieft verder dan het eerste gezicht!

Jade -

Hey! Ik ben een groot fan van Cher (niet lloyd) en zij draagt hele mooie makeup willen jullie een 60s look van Cher doen?? :heart:

Laura -

Haha, super leuke quotes! 😉

femketje -

super leuk om te lezen 😀

pamela -

hele leuke quotes! ik ben het eigenlijk met alle quotes helemaal eens 😛

Kirsty -

Leuke quotes! Ik vind ze allemaal wel waar!

Mariska -

Wat leuke foto’s weer haha. En wat zijn er veel quotes!

saarenzo -

Leuke quotes! Leuke foto’s ook van Willemijn :) Ik heb niet echt een favoriete quote, want ik vind ze allemaal eigenlijk wel leuk :)

Svenja -

Wat een leuke quotes zeg! Vooral die van de lipstick is erg toepasselijk! Een mooie lipstick kan echt mijn make-up look/dag redden 😉

Rosa -

Hahah die van Helena is grappig! en ik ben het helemaal met jullie qoute eens :)

Budgetproof.nl -

Wat een super leuk idee dit! En ik moest hard lachen om die foto van Willemijn besmeurd met lipstick. Daarom draag ik nooit lipstick als ik m’n vriendje zie 😉 gegarandeerd clownsface.

Pien -

Never skip a lipstick!!!
Leuk artikel!
Xx

Kimberly -

Leuke quotes en ook die gewoon waar zijn! Er zit onder die make-up inderdaad ook gewoon een mens, aldus Marilyn :).

Kimberley -

Haha, ik had er nooit bij stil gestaan dat er zoveel beautyquotes zijn! Die van Gwyneth vind ik het leukst :)

Reageer ook