MAC Stereo Rose Mineralize Skinfinish

We vertelden het al in de video van gisteren, Martine en ik zijn enorme Spuit11’en. Regelmatig ontdekken we nieuwtjes pas als de rest er lang en breed over uitgeschreven is en beseffen we pas dat die ene collectie van Chanel toch wel erg mooi is als hij imiddels goed en wel is uitverkocht. Tja… En zo ook dit keer, met de MAC Fantasy of Flowers collectie (voorjaarscollectie van dit jaar)… Stereo Rose (een van de meest gewilde limited MSF’s van MAC) zat erin maar terwijl wij in de veronderstelling waren dat de collectie op 8 maart in de winkels zou komen, lag hij er al op 1 maart! Je raadt het al… we visten achter het net! Maar tijdens een werktripje naar Gent had het universum medelijden met ons en vonden we per toeval een counter met nog 12 Stereo Rose MSF’s! Wow! Vandaag onze review.

Mineralize Skinfinishes zijn geperste minerale poeders met een ‘medium’ pigmentatie, waardoor je ze zowel over het hele gezicht kunt aanbrengen of alleen maar op de wangen/jukbeenderen. De ene MSF is meer een bronzer, de ander komt meer in de buurt van een blush of een highlighter. Je brengt ze het beste aan met een duo fiber kwast of blushkwast.

De MAC Stereo Rose Mineralize Skinfinish is eerder, in 2012 uitgebracht en was binnen no time wereldwijd uitverkocht. Menig beautyhartje ging dus sneller kloppen toen bleek dat Stereo Rose ook in de Fantasy of Flowers collectie verkocht zou gaan worden. Helaas bleek echter dat de Stereo Rose van 2012 anders is dan deze uit 2014 (zie review van Temptalia). Ik kan het zelf niet vergelijken maar de Stereo Rose uit 2012 is donkerder/meer gepigmenteerd, zo schijnt. Dit vind ik wel een beetje jammer. Als je een product opnieuw uitbrengt, zorg dan dat het dezelfde kleur is. Nu lijkt het wat mij betreft meer op een verkooptruc.

Dat gezegd hebbende gaan we nu over naar waar het werkelijk om draait, het product!

Dit is d’r! Stereo Rose is een roze/perzikkleurige/bronsachtige kleur. Moeilijk te omschrijven. De kleur is wat dieper brons/rood, maar de glans is prachtig rosegoud. De pigmentatie is zoals ik al eerder schreef ‘medium’. Stero Rose een product dat voor de blanke huid tussen een blush en highlighter in zit. Voor de medium en donkere huidjes is Stereo Rose een prachtige rosegouden highlighter.

Ik gebruik Stereo Rose het liefst als alles-in-één product, dus als blush en highlighter. Daar is ‘ie perfect voor. Hij geeft een subtiel kleurtje en een prachtige glans. Als ik graag wat meer kleur op mijn wangen breng, breng ik eerst een matte blush aan. Daarna ga ik er met Stereo Rose overheen. Dit zorgt voor prachtige combinaties!

Dik aangebracht – geblend


Stereo Rose op mijn wangen met een heel klein beetje Disobey van Illamasqua eronder. Zie je de prachtige glans?

Hoewel ik het een beetje stom van MAC vind dat de twee Stereo Rose’s best wel van elkaar verschillen wil ik mijn eigen moppie niet daarop verdelen. Want ze is simpelweg prachtig. Sinds ik d’r heb gebruik ik haar praktisch iedere dag, ‘zo’ of over andere blushes heen voor een mooie glans.

Stereo Rose is slechts nog maar heel lokaal verkrijgbaar, je moet echt geluk hebben en een counter vinden waar hij nog is. Desalniettemin verwacht ik dat hij ooit nog een keertje opnieuw uitgebracht gaat worden, omdat hij zo populair is. Alleen wanneer? Dat is de vraag…

De MSF’s van MAC kosten €28,00 per stuk.

Heb jij Stereo Rose? Of een andere MSF van MAC? Wat vind je van dit product?

49 reacties

Annelies -

Ik e-heb ‘m vrijdag gehaald in Gent, daar hadden ze er nog een paar!
Hij is echt zoooo mooi en ben er zo blij mee! :)

Jolien -

Gisteren bij MAC Hasselt nog gekocht: de allerlaatste!!! Ik had de verkoopster bijna een knuffel gegeven, haha! 😉

Kelly -

Deze net nog gekocht in MAC Knokke en hij is écht fantastisch! Ze hadden er trouwens ook nog heel wat!

Janneke -

Ik heb die uit 2012. Is inderdaad een tikkeltje donkerder. Maar als je deze wat meer opbouwt kom je volgens mij wel tot hetzelfde effect. Hij blijft mooi! :linlove:

Mieke -

Ik geloof dat ik weer een product aan mijn wishlist kan toevoegen… :linlove:

nenacecilia -

Ah, wauw! Wat is ie mooi (:

Marjolein -

Wat een prachtige kleur!

Pink Rose -

Ik was eerst niet zo enthousiast na de review van Temptalia, niet zo handig van Mac…. Maar tijdens weekje vakantie VS kon ik er toch een kopen, alleen nog maar naar gekeken :-) Heb op S&G en twee uit de Temperature’s Rising collectie. Heel mooi bij jou Willemijn! :heart:

Jana -

Wow zo mooi! 😀 x

Kelly -

Wauw, hij is prachtig!

pamela -

hij is echt prachtig!

vera -

ohhh echt heeeel mooi

Kelly -

Ik baal nog steeds dat ik er ook weer veel te laat achterkwam dat Stereo Rose opnieuw was uitgebracht in een LE. Helaas nu moet ik weer wachten tot de volgende keer dat die ooit in een LE komt. Ik moet het toch écht eens beter bij gaan houden! Wat is die prachtig op je wangen! :heart:

Maaike -

Deze vind ik zo mooi!

femketje -

zo pretty 😀

Laura -

Mooi! Ik heb zelf de eerder uitgebrachte versie van Stereo Rose (uit 2012 volgens Temptalia, maar ik kocht hem begin 2013 als onderdeel van de Après Chic collectie, maar die zal dan wel eerder zijn uitgekomen in de USA). Ik gebruik hem ook nog heel vaak, want het is een prachtige, warme kleur. Andere MSF’s die ik heb zijn Rose Quartz en Center of the Universe. Ik heb van deze collectie nog naar Perfect Topping MSF gekeken, maar ook die is veranderd t.o.v. de eerdere versie. Op internet had ik swatches gezien van de eerdere versie en die was paarser/koeler en sprak me meer aan dan de huidge versie. Helaas. Stereo Rose is gelukkig in beide versies wel een plaatje, dus sowieso de moeite waard. Wat een geluk dat jullie hem nog konden kopen!

Natasja -

Ik liep vrijdag in Berlijn er nog tegen een paar aan. Gelijk maar eentje meegenomen en hij is werkelijkwaar prachtig!

Marnel -

Leuk dat er zo’n verhaal aan vast zit!! Het is dan ook een prrrrachtig product!!! :linlove:

Caro -

Hij is echt prachtig! Tof dat jullie die nog hebben kunnen scoren! :-)

Nuria -

Wauw hij is echt super mooi! Ik snak nog steeds naar een MSF van MAC. Ik vind ze alleen zo duur.. Ik wacht maar tot ik jarig ben, dan kan ik Soft and Gentle kopen! :heart:

Munii -

Heel mooi maar wat ik me afvraag is welke vind je mooier deze of mac soft and gantle??

Lys -

Deze ziet er echt prachtig uit!

Anniek -

O wauwwauwwauw, wat een prachtstuk! Jullie hebben echt geluk gehad dat hij er nog was! Ik heb zelf nog geen éen mineralized skinfinish, maar ik vind ze wel zo mooi, echt iets wat op mijn wishlist staat!

kim -

Wauw, erg mooi! Ziet er goed uit 😀

Hannah -

Pff, wat waardeloos dat ze twee totaal verschillende Stereo Roses uitbrengen. Gelukkig is deze echt heel erg mooi!

Jaimy en Laura -

Deze is mooi!! Je hebt ook prachtige foto’s gemaakt!

Lien -

Ik vind het heel mooi!

Suzanne -

Hij is echt zoo mooi.

Jitske -

Hij is prachtig!

Stef -

Ja heb m. Ook heel toevalligomdat me pa wat moest ophalen in Amsterdam en we gingen lunchen bij de bijenkorf toen dacht ik hey even wat mac dingetjes scoren

Desmain -

Wauw, staat je echt mooi!

Yasmine -

Waauw wat is die mooi! Maar dat kan ook eigenlijk niet anders met een MSF van MAC! :heart:

Todayslife -

Wauw wat een plaatje zeg!

Manon -

Mooi! Ik hou wel van een subtiele shimmer. En deze heeft dat, I like :handkiss:

Beau -

Wauw, hij staat je echt enorm goed!

Svenja -

Wauw, staat je echt heel mooi!

Hester -

Hij is moooi! Sowieso al die MSF’s door die glans.

Hester -

Wel een groot verschil tussen 2012 en 2014 trouwens, inderdaad jammer van MAC. Neem niet aan dat ze ‘niet meer weten’ hoe ze ‘m moeten maken ofzo, haha.

Linda -

Toen ik zag dat hij uit kwam stond hij hoog op de lijst. Tot ik de swatches bij Temptalia zag. Ik was op tijd maar ik heb hem bewust laten liggen. Ik heb een zwakte voor mooie MSF’s. Mijn favoriet is lightscapade. Maar ik heb ook Soft&Gentle, Porcelain Pink, Adored en Perfect topping. De laatste twee zitten nog nieuw in het doosje.. oeps.

Beautyjuf -

Wat een prachtige kleur! P.s. volgens mij staat een lettertje teveel in jullie blogpost: we visten achter het ‘niet.

Charile -

Heel mooi!

Dita -

Mooi hoor

Paola -

Ik vind hem heel erg mooi! Zelf heb ik slechts een product van Mac en dat is Love thing (een blush).

Rosanne -

Wauw, echt heeel erg mooi!

brenda -

Tja blijkbaar ben ik de enige die hem/het/haar tegen vindt vallen, ik ‘kan’ er gewoon niks mee op mijn nc15 huid… ofterwijl ik vind het gewoon niet mooi staan… misschien zie ik ooit het ‘licht’ nog wel eens, voorlopig ligt hij onder aan mijn blush stash. Wat ik heeeel jammer vind is dat Petal Power zo snel is uitverkocht, heb er wel een kunnen bemachtigen maar vind hem zo geweldig dat ik een back up wilde… helaas, overal weg!

Sofie -

Wat een pareltje is Stereo Rose! De tint is echt mooi :heart:

Yunaa -

Had je deze kleur gister op? Staat je echt prachtig! Jammer dat het een limited product is, had haar ookwel willen hebben! maar dat doet de MAC natuurlijk weer slim.

Laura -

Wauw, prachtige MSF! Echt die glans is zo mooi en de kleur ook. Ik heb nog helemaal niks van MAC, maar binnenkort ga ik naar Amsterdam en misschien ook even de MAC in. 😉

Reageer ook