Lush Lente Collectie 2014

Laat dat voorjaar maar komen, de lente producten van Lush liggen weer in de filialen! Gek zijn wij op de producten van Lush en het is iedere keer weer een feestje als we een aantal dingen uit mogen proberen. Klik snel verder om vrolijk te worden en te fantaseren over het lentezonnetje.

Rose bubble bar (€ 4,95 – vegan)
Deze prachtige bubble bar transformeert jouw bad in een rozenveld vol bubbels. De rozenbottelolie en cacaoboter verzachten je huid terwijl de rozen en citroen een heerlijke geur verspreiden. Een zoete oppepper!

De rozen zijn afkomstig uit Senir, Turkije, waar ze met de hand worden geplukt door de lokale bevolking. Dankzij onze roos absolue kunnen we een bijdrage leveren aan het onderwijs in deze regio in Turkije, want van iedere kilo Roos Absolue die we kopen gaat 25 euro naar een onderwijsproject voor jonge kinderen.

Willemijn: Ik heb deze bubble bar in een voetenbadje gebruikt, want ik heb geen bad (boehoe!). Deze bubbel bar is er eentje voor de echte rozenliefhebbers want hij ruikt naar de klassieke rozengeur. Het water wordt lichtroze en door de cacaoboter wordt het water heerlijk ‘zacht’ en hult er zich een dun olielaagje om je huid. Dat vind ik altijd zo fijn aan de bubble bars van Lush! Lekkere geur, een leuk kleurtje en een fijn verzorgend effect!

Bunch of Carrots re-usable bubble bars (€ 8,95 – vegan)
Daar is ‘ie weer! Dit keer in een bundel van drie kleine wortels, zodat je elke wortel vers kunt gebruiken. Zwier een worteltje door je warme badwater zodat je lekker veel schuim krijgt. Laat de wortel goed drogen zodat je hem nog een keer kunt gebruiken. De wortel- en citrusolie bevat vitaminen om je huid goed te verwennen.

Martine: Wat zien deze er ontzettend leuk uit. Maar we hebben ze echter nog niet uitgeprobeerd. En waarom niet? We nemen deze mee naar New York. Je zult de worteltjes dus in onze vlog voorbij zien komen! Toch kan ik je nu al verklappen dat het echt een leuk cadeautje is. Ik zou zelf per bad-/wasbeurt 1 wortel gebruiken.

Golden Egg bath melt ballistic (€ 5,95 – vegan)
Kakelvers is ‘ie, dit heerlijke ei, en heel geschikt voor party animals. Een ballistic vol zachte biologische fair trade cacaoboter uit de Columbiaanse Peace Village en olijfolie die afkomstig is uit een nieuw permacultuurproject in Palestina.  Terwijl de buitenste laag oplost, vindt de ballistic speels haar weg door je (voeten)bad. O ja, Golden Egg is gehuld in een feestelijk laagje plasticvrije glitter en ruikt naar de heerlijke bestseller Honey I Washed the Kids. En dat is net zo fijn als het klinkt. 

Martine: Oké, ik ga het je meteen verklappen. Dit vind ik echt een aanrader! Hier krijg ik een instant voorjaarsgevoel van. Mijn bad wordt eerst limegroen en daarna lijkt het alsof ik in het eigeel drijf, maar dan op een goede manier! Het bad heeft mooie, subtiele gouden glittertjes wat erg leuk staat bij de kleur van het bad. Verder heb ik geen ‘last’ van de glitters, ze blijven niet op mijn huid plakken en zijn makkelijk te verwijderen uit de badkuip. En als laatst wil ik nog even benoemen dat deze Golden Egg heerlijk ruikt, naar een lemon cheesecake. Verrukkelijk! Hier wil ik nog wel een keer mee in bad.

Tulip from Amsterdam (€ 8,95 – vegan) 
De tulp is een van Nederlands meest bekende symbolen en niet voor niets. Deze leukerd brengt je het ultieme lentegevoel! Misschien krijg je er zelfs wel wat lentekriebels van; dat komt dan waarschijnlijk door de vleug Sex Bomb dat je ruikt bij deze fijne bubble bar wand.

Martine: Deze Tulip moet je als een soort toverfee aan zijn stokje door je bad heen halen. Je kunt er 2 á 3 keer mee doen. Op zich is €8,95 best wel veel vind ik voor dit product. Maar wel heel leuk als cadeau bijvoorbeeld in plaats van een bosje bloemen! Deze hebben we nog niet uitgetest, maar nemen we wederom ook mee naar New York. Jep, Willemijn en ik gaan badderen als een baas in ons hotel.

Wonder Woohoo bubble bar (€ 6,95 – vegan)
Sommige mensen verdienen gewoon een kroon omdat ze zo awesome zijn. Voor iedereen die anderen helpt en de wereld mooier maakt, kortom: de superhero’s van deze wereld, is dit een perfect cadeau. Zij verdienen goud!
Barstensvol sandelhout en Brazilliaanse zoete sinaasappel die je ook wel kent van ons populaire parfum The Sun. Ook een ideale bubble bar voor übermama’s, want Wonder Woohoo vervult je met nieuwe energie.

Martine: Ik moet wat bekennen, ik was nogal dom toen ik deze uit ging proberen. Ik had in mijn hoofd dat dit een Bath Ballistic was. Dus hij zakte naar de bodem en liet zachtjes wat glittertjes los. Ik vond het al zo’n fijn mediterend schouwspel en bedacht me dat er behalve wat glittertjes vrij weinig gebeurde. Oooh, is dit wel een Bath Ballistic? Nee het is een Bubble Bar! Snel draaide ik de kraan open en stopte Wonder Woohoo er onder. Kijk, toen gebeurde er wat.

Het ruikt naar sinaasappel en het bad schuimde lekker. Het sterretje spoel je er meteen van af. Je kunt er ongeveer 2 keer mee doen. Ik maakte ‘m echter in 1x op. Ik vind deze bubble bar wel oké, maar niet heel speciaal.

Brightside bubble bar (€ 7,10 – vegan)
Dit is een blijvertje, want ook na Pasen vind je Brightside in het Lush assortiment terug. Een vrolijke bubble bar die je voorziet van een frisse swirl. Door krachtige olieën van de Siciliaanse mandarijn, tangerine en bergamot in combinatie met een briesje citroen krijg je extra energie. Heerlijk zuiverend! Terwijl jij de bubble bar verkruimelt, kleurt het badwater helder rood en oranje als een prachtige zonsondergang.

Martine: Nee, als je het hebt over Bubble Bars van Lush geef mij dan alsjeblieft Brightside! Deze vind ik zóóó heerlijk en ik ben enorm blij dat hij weer terug is. Blijkbaar blijft deze in het vaste assortiment? Gelukkig, want oh deze is zo fijn! Die geur pept je helemaal op…De oliën blijven lang hangen. Ik hou van Brightside! Dit is mijn Paas aanrader!

Inhale Exhale bath ballistic (€5,95 – vegan)|
Voel je je een beetje gestresst? Na een bad met Inhale Exhale ben je heerlijk gekalmeerd en ontspannen.
De Inhale Exhale bath ballistic heeft dezelfde geur als ons Breath of God parfum, elk van de twee delen heeft een eigen geur. Inhale ruikt zoet en bloemig, Exhale aards, met vetiver en sandelhout.

Martine: Door de seizoenswisselingen worden veel mensen vaak verkouden. Een voorjaarsgriepje kan zo de kop op steken. Maar ik zweer het je, voel je jezelf niet zo lekker worden? Koop dan de Inhale Exhale bath ballistic. Dit is de ideale bruisbal als je gek bent op mint. Ik zelf hou er niet zo van maar door de mint geur en het feit dat er ook zwarte peper in verwerkt zit, openen je neus-/keelholtes als nooit tevoren. De perfecte anti-griep-bruisbal dus! Als ik mezelf niet zo lekker zou voelen, denk ik zeker dat de Inhale Exhale bruisbal me goed zou doen, ondanks dat ik geen fan ben van mint of dingen die naar peper ruiken.

Carrot zeep (€ 5,95 per 100 gram – vegan)
Een spectaculaire zeep in wortelvorm waarbij in elk stuk een konijn is verstopt. Het oranje stuk van de zeep is gemaakt van hydraterende wortelolie en het witte diertje dat je binnenin ziet, is gemaakt van cacaoboter om je huid te verzachten en voeden. En de geur? Verrassend genoeg helemaal niet wortelachtig, maar wel fruitig vanwege de oliën van citroen, bocco en bergamot die we eraan hebben toegevoegd. Dat wordt watertanden!

Willemijn: Oh my, deze zeep is verrukkelijk! Wat een goddelijke zeep en wat ziet de Carrot zeep er vrolijk uit. Hij ruikt kruidig en fris tegelijk maar niet te sterk. Hij is niet te zoet, niet te fris, niet te kruidig. Hij is alles in een, haha! Hmmm! De zeep schuimt prettig maar is niet uitdrogend, wat ik heel fijn vind. Echt, ga deze zeep ruiken, hij is zo lekker!

Onze aanraders zijn de Golden Egg Bath Ballistic, Brightside Bubble Bar en de Carrot zeep. Het enige wat ik jammer vind aan de lente collectie van Lush, is dat er amper douche producten zijn. Er is 1 showerjellie (Sweetie Pie) maar ik had een douchegel zeker op prijs gesteld, bijvoorbeeld in de geur  van de Carrot zeep. Met de zeep kun je wel douchen natuurlijk, maar een douchegel is iets makkelijker. Daarnaast ben ik een type dat meer in de wintermaanden in bad gaat, dan in het voorjaar en/of de zomer. Heb jij dat ook?

De Lush Lente collectie ligt nu in de filialen en behalve Brightside zijn de andere producten slechts voor bepaalde tijd verkrijgbaar. Ruik/Koop ze allemaal!

43 reacties

T. Huisman -

Wat leuk. Die kleuren van zeep en ook de geur. Wortels in zeepvorm. Staat decoratief in de badkamer. Hoe bedenken ze het.

emma -

Leuk! alleen jullie hebben lente en pasen door elkaar gedaan! xx

Wuddleboo -

Wat leuk! Ik ben echt verliefd op Lush. Ik dacht eerst trouwens dat de wortels echt waren! Alleen jammer dat ik geen bad heb, dus ik kan al die bubble bars niet gebruiken :S

Marnel -

Wat een grappige vormen allemaal!! :) Ziet er heel lekker uit!

Manouk -

Aahhhh die wortels zijn zo cute :) :heart:

Tiffany - The CineFiles -

Wat een supere cute spul weer! Lush is geweldig <3

nenacecilia -

De collectie is mooi, lekker vrolijk! Zoals we dat gewoon zijn van Lush hé ^^

Sophie -

:heart: lovelyy ik ga denk ik bright side en golden egg kopen, heb nu al zin om daarmee lekker te badderen :) leuk artikel
love,
sophie xxx :dance:

Marjolein -

ps. Vorig jaar had ik een keer Brightside gekocht en zocht er steeds maar naar.. nooit bedacht dat die bij een collectie hoorde. Deze ga ik echt kopen… ook weer een reden voor een nachtje hotel of bij mn schoonzus in bad !!

Marjolein -

Golden Egg bath melt ballistic ruikt volgens jou naar “lemon cheesecake”…
Volgens de beschrijving van Lush ruikt ie naar “honey i washed the kids”.. dat maakte mij nou net zo nieuwsgierig maar dat is niet helemaal gelukt dus?! ❓

Esther -

Ik wil echt wat van deze collectie proberen!

femketje -

Super leuke goodies! ♡

Ines -

Ziet er zo fijn uit!

pamela -

heerlijke collectie!

Lys -

Haha, die foto met de wortel! Geweldig :) ik ben zelf vooral benieuwd naar Brightside en het Golden Egg!

Jana -

Wat een heerlijke collectie is dit 😀 x

maud -

k vind het zo jammer dat lush zo duur is en ik heb geen bad :( wel een heel leuk article

Lucinda -

Het is zeker een mooie en ook leuke collectie, maar wel een beetje weinig keuze als je geen bad hebt en die heb ik helaas niet. Maar wat zou ik graag dit willen ruiken, dat kan niet anders dan heerlijk zijn.

Simone -

Wauw, wat een prachtige foto’s. Nu zouden ze internet met geur moeten hebben ;)!

Manon -

Ziet er heerlijk uit allemaal

MySimplySpecial -

Wat ziet alles er leuk uit!

Esmay -

Oh heerlijk zeg! Ik hou echt van LUSH! Die producten zien er altijd zo vrolijk uit, net als die worteltjes.
Ik baal dat ikg een bad heb op het moment :(

Kelly -

Heerlijke producten, ik heb er zelf ook vier besteld en die ruiken heerlijk! Volgens mij zit er helemaal geen één douchegel in de lijn, Sweetie Pie heb ik zelf namelijk al ruim voor pasen gekocht. Ik hoop in ieder geval dat hij er na de pasen niet uit gaat!

justme -

Sweetie pie is inderdaad gewoon vaste collectie! :yay:

Just laura -

Dit artikel komt net op tijd. Bijna naar Amsterdam dus lekker naar de lush want in Eindhoven zit er geen :(

xAmber -

ruikt de carrot zeep naar mr. Ponche uit de kerst collectie?

Martine -

Nee deze ruikt anders maar is lastig te definiëren haha!

Daphne -

Lijkt me een leuke collectie!

Dita -

Aah deze collectie lijkt me heerlijk

Mariska -

Word echt tijd dat ik naar lush ga, ziet er zo goed uit!

roosje -

willen jullie weer is een keertje een nagellak stach filmen? en als jullie dat doen ook alle nieuwe lakjes filmen he
i :heart: jullie en i :heart: nagellak

Martina -

De brightside Buble bar lijkt me lekker! Mooie foto’s hebben jullie trouwens gemaakt :)

saarenzo -

Klinkt als een heerlijke collectie! Vooral die Golden Egg Bath Ballistic spreekt mij aan. Ik moest wel even lachen om de beschrijving: alsof ik in eigeel drijf. Haha, en laat die vrolijke schrijfstijl nou een reden zijn waarom ik zo dol ben op jullie blog :)

Manon -

Die worteltjes zijn echt te leuk en schattig! Ze lijken me ook heel lekker ruiken :love2:

Myrna -

Super schattige producten! Ik vind het altijd zo jammer dat ik geen bad heb als ik al die lekkere badproducten zie in nieuwe Lush collecties. Kan ze wel in een voetenbadje gebruikt maar een groot bad is natuurlijk veel lekkerder.

Beautyjuf -

Ahh, deze collectie is té schattig voor woorden:-) De worteltjes zien er geweldig (echt) uit!

Anniek -

Wat een superleuke collectie, de producten zien er ook heel erg leuk en lente-achtig uit! Mij lijkt de bubble bar heel erg fijn, want vaak ruiken badproducten wel heel lekker, maar doen ze niet zoveel voor mijn huid. Daarom lijkt zo’n lekker ‘laagje’ om me huid heel fijn!

Lotte -

Aaah, wat moet dat verleidelijk zijn om alles gewoon in een voetenbadje te gebruiken, haha. Ik heb zelf ook geen bad, vind het dan ook wel jammer dat het grootste deel van de collectie voor het bad is.

roosje -

ik ben ook niet echt oud ik ben 11 jaar maar dat maakt niet uit

roosje -

hahahah super leuk ik ben grote van van jullie maar heb niet zo veel make-up als jullie :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :linlove: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Kimberley -

Wat ziet het er weer leuk uit! Ik moet nog snel mijn spulletjes van de kerstcollectie opmaken en dan mag ik weer naar de Lush van mezelf :)

Kimberly -

Ik ben benieuwd naar het zeepje! De badproducten vallen voor mij af helaas. Ik heb geen bad.. mweh..

Bianca -

Die wortel had ik vorig jaar, was echt heerlijk :)

Reageer ook