Catrice Nail Lacquer 57 en Catrice Crushed Crystals 4 & 6

 photo DSC_8932.jpg

Wie houdt er nu niet van nieuwe, betaalbare nagellak? Als het aankomt op budgetmerken zijn wij gek op Catrice nagellak en Essence nagellak. We kunnen ons uren verlekkeren aan mooie swatches van dit betaalbare budgetmerk. Naast een nieuwe Nail Lacquer volgt Catrice ook de trends en brengt liquid sand nagellak uit onder de naam Crushed Crystals. Dat moet getest worden!

 photo DSC_8938.jpg

Catrice brengt voor het eerst een liquid sand lijn op de markt onder de naam Crushed Crystals en komt met 6 kleuren:

  • 01 Royal REDding
  • 02 PLUMdogMillionaire
  • 03 Shooting Star
  • 04 Oyster & Champagne
  • 05 Stardust
  • 06 Call Me Princess

De namen zijn weer om van te smullen! Het is een leuke kleurenselectie, ik mis alleen nog een blauwe, groene en/of gouden liquid sand. Maar als het aanslaat, zullen er vast wel meer kleuren komen. Wij namen 04 Oyster & Champagne en 06 Call Me Princess mee.

 photo DSC_8925.jpg

Catrice Crushed Crystals 04 Oyster & Champagne

We zijn wat aan het spelen met onze nieuwe camera lens, maar doordat er twee nagels scherp zijn en de andere twee wazig kun je wel goed het effect van de glitters zien. Nummer 4 is een hele feestelijke kleur en vind ik zelf best geschikt voor op een bruiloft. Het ziet er chique uit en de naam is daarom wel goed gekozen. Het is een mix van zilver met wat goud en grove babyroze flakies. Apart maar erg mooi!

Het enige nadeel is dat dit lakje wel 3 laagjes nodig heeft om echt mooi te dekken, waarschijnlijk is het handiger om er een witte basislak onder te dragen. Ik vind het een mooi liquid sand lakje en doet me ergens denken aan een feestelijkere variant van OPI Solitaire. Mooi!

 photo DSC_8935.jpg

De volgende is wel een heel meisjesachtig lakje met wederom weer een perfecte naam bij de kleur: Call Me Princess. Dit lakje is ondertussen beroemd onder de bloggers want je ziet ‘m overal voorbij komen. Het is een barbieroze lak met heel erg veel gouden shimmers. Hierdoor krijg je een roségoud effect. En laat dat nu net dé trendkleur zijn van komend seizoen.

 photo DSC_8922.jpg

Catrice Crushed Crystals 05 Call Me Princess

Tadaa, wauw ik vind hem veel leuker dan verwacht! Misschien omdat ik onbewust wordt herinnerd aan mijn zorgeloze Barbiepoppen tijd, wie zal het zeggen? Nee, ik dacht dat ik deze wat kinderlijk zou vinden maar eigenlijk vind ik Call Me Princess heel erg leuk. Het heeft een vrolijke uitstraling en is juist ideaal voor de lente/zomer.

De liquid sand lakjes van Catrice uit de Crushed Crystal lijn zijn wat duurder dan de normale nagellakjes. Deze kosten €3,39. Veertig cent duurder, dus opzich nog prima te betalen. Ze blijven goed zitten dus verwijderen is een klus, maar met wat remover, watjes en aluminiumfolie kom je een heel eind.

Ik vind het een geslaagde en betaalbare liquid sand nagellak lijn, wederom een schot in de roos dankzij Catrice. Ik ben benieuwd naar nog meer kleuren en van mij mogen ze wel met wat gave liquid sand pastelvarianten komen voor komend seizoen: mint, lavendel, perzik! I can’t wait!

 photo DSC_8936.jpg

En we konden moeilijk een artikel maken over één budgetlakje vandaar dat we de nieuwe kleur Karl Says Très Chic aan dit artikel toevoegen. Het schijnt dat deze al eerder was uitgekomen maar weer uit het schap was gehaald. En nu is de mooie, oudroze kleur weer terug! Samen met nog een aantal kleuren met een hoogglans finish! Check voor de nieuwste kleuren de website van Catrice. De kleur Emerald Bay lijkt me ook prachtig trouwens! Die zag ik niet staan in de schappen, maar deze lovely oudroze trok ook onze aandacht.

 photo DSC_8928.jpg

Catrice Ultimate Nail Lacquer 57 Karl Says Très Chic

De glans is inderdaad prachtig en het is een mooie, neutrale kleur. Zo eentje voor diegenen die niet van heel licht/nude houden maar ook niet van opvallende nagellak kleuren. Het lakt heel makkelijk en ik moet juist uitkijken dat ik niet teveel gebruik, bij mij kan dat resulteren in dat het in de zijkanten van mijn nagels loopt, wat a) lelijk is en b) lastig te verwijderen zonder je manicure te verpesten. Goed de lak aan de rand van het flesje afstrijken dus voordat je begint! Maar de kleur is prachtig en lieflijk!

Een Catrice Ultimate Nail Lacquer kost €2,99. Hou trouwens de acties in de gaten, soms hebben ze onder andere bij Kruidvat weleens acties met 3 nagellakjes halen, 2 betalen! Beter kan niet!

De nieuwe nagellak van Catrice ligt al in de schappen, ben jij al gezwicht?

 

46 reacties

Demi -

Die 57 is echt stunning!!!!

nenacecilia -

Ik koop geen nagellak meer van Catrice en Essence, de kwaliteit stoort me meer en meer :(

Lotties Nailies -

Wauw, wát een mooie foto’s! :heart:

Marleen -

Vooral Call Me Princess vind ik erg mooi, want it!! :heart:

Jasmine -

echt prachtige lakjes!! :heart:

Ruby -

Mooie kleuren. :yay:

Puck -

Wat een mooie lakjes! Mijn favoriet is Oyster & Champagne, die moet ik snel maar gaan inslaan.

Beautyjuf -

Oyster & Champagne heb ik ook en ben er heimelijk verliefd op :-) De dekking is inderdaad ‘mwah’. Goede tip van jullie om er een lichte basislak onder te dragen.

Mirjam -

Jaaaaah, call me princess is zo mooi, ik kan er geen genoeg van krijgen om naar mijn nagels te kijken en ze ook iedereen onder de neus te duwen om te laten zien hoe mooi ze zijn.
Het zit er nu anderhalve week op en nog geen chipje te zien.
Heel blij mee dus.

Kirsten -

Vooral het middelste lakje vind ik erg mooi!

Kirsten -

Deze lakjes zijn echt prachtig! Vooral Call me Princess is heel erg mooi!

Dita -

Mooie lakjes, die middelste heb ik ook :)

Eveline -

Die laatste is niet echt nieuw deze zat al in de collectie toen ze nog de oude verpakking hadden.

Kayleigh -

Ik heb de eerste nagellak ook, vind hem zo mooi! Wil ook graag het tweede kleurtje :-)

Esther -

Mooie lakjes! Wilde je ook even complimenteren met de swatches, zo te zien word je er steeds beter in!

Paola -

Ik vind 005 Call me princess echt geweldig! Ik heb hem vorige week gedragen en bleef maar kijken naar de bijzondere gouden gloed.

Dionne -

Deze lakjes zijn inderdaad erg mooi!

Mariëlle -

Ik vind de laatste twee lakjes echt prachtig, misschien moet ik ze toch maar gaan halen…

Nicole -

Heel tof! Helaas heb ik een nagellak-koop verbod.. haha

Rosanne -

Hmmm ik vind al die kleurtjes wel echt heel moooi!!

Kelly -

Allemaal erg mooie lakjes!

Tineke -

Vooral die laatste vind ik echt prachtig!
Liefs

Manon -

Hele mooie lakjes! :)

Marnel -

Ik had die glitter lakjes al een tijdje terug gespot….nu weet ik zeker dat ik er een paar ga scoren!! En die oudroze kleur…prachtig!! :)

Beau -

Mooie lakjes! Het oudroze kleurtje is echt mooi :)

pamela -

erg mooie lakjes!

Manouk -

Als ik het goed heb hebben ze nu inderdaad ook een Catrice actie. Maar ik heb me tot nu toe nog kunnen beheersen hihi :dance:

Natascha -

Ik vind ze eigenlijk allemaal prachtig!

MySimplySpecial -

Call Me Princess vind ik wel erg leuk!

Marjolein -

Erg mooie lakjes! Call me Princess heb ik ook en ik draag hem regelmatig. Op dit moment draag ik Holo Manolo uit de Luxury Lacquers LE en daar ben ik ook helemaal verliefd op!

Natasja -

Wauw wat een gave kleuren!
Over de pastel liquid sand lakjes, bij etos heeft het eigen merk nu ook een soort van liquid sand lakjes (ze heten sugar). Het effect vind ik zelf minder mooi dan bij bijvoorbeeld OPI, maar ze hebben ze wel in de pastelkleuren paars mintgroen roze geel (en nog een). Dus misschien wel de moeite waard als je die kleuren zoekt!
Liefs

Daphne -

Superpretty!

Lien -

Heel mooie nagellakken, de laatste is mijn favoriet.

Amber Naomi -

Oyster & champagne heb ik ook en ik ben er echt verliefd op!
Het laatste lakje is ook prachtig zeg! :linlove: :linlove: :linlove:

Kimberly -

Wauw die glitters! Ze zijn gooorgeous <3

Tess Evea -

De Crushed Crystals lakken vind ik echt prachtig.

Riz -

Oh nee, geen budget nagellak. Althans dat wil zeggen geen Essence die kan ik na 2 dagen weer van mijn nagels afboenen omdat het chipt als de neten.

Ik ben het meest tevreden over de L’Oreal Paris nagellak… Blijft het mooiste zitten voor zeker een week. Dat vind ik erg belangrijk voor een nagellak.

Hester -

04 Oyster & Champagne ziet er wel heel mooi uit bij jullie! Ik zou de lens hier trouwens niet voor gebruiken, scherptediepte is juist niet zo handig bij nagellakswatches.

Willemijn -

Dat hebben we inmiddels ontdekt 😉

Desmain -

Ik heb de Call me Princess ook, wauwiee ik vind ‘m zoo onwijs mooi!

femketje -

love al die lakjes 😀 zo pretty!

Vanessa -

Ik vind het eerste en tweede lakje heel mooi!

Todayslife -

Die eerste is mooi!

Anniek -

Ah, de liquid sand lakjes van Catrice zijn zo gaaf! Ik heb de roze ook, en ik heb ook nog een zwart/grijze, die net een tikkie stoerder is. Ik vind de roségouden glans van de roze lak ook echt prachtig, normaal houd ik niet zo roze lakjes, maar van deze ben ik fan!

Svenja -

Wauw, ik vind de eerste zo mooi & bijzonder! Misschien niet een lakje voor dagelijks, maar zo mooi voor een feestje!

Bianca -

Mooie lakjes! Ik heb ze nog niet echt gezien in de winkel, die van Essence wel, daarvan heb ik er al twee gekocht :)

Reageer ook