ZOEVA’s nieuwe kwasten (gezicht)

Vorige week schreef ik over de nieuwe kwasten van Zoeva voor de ogen. Ik liet al weten dat Zoeva ook een nieuwe serie voor het gezicht ontwikkeld heeft en vandaag is het dan tijd voor de review van 5 nieuwe kwasten van Zoeva.

Ook deze kwasten hebben allemaal een zwarte steel met zilveren letters en een metalen ‘houder’ voor de haren. Wederom voelen de kwasten solide  aan, zien er mooi uit en er staat er zowel een cijfer als een naam op de kwast. Nice!

100 Luxe Face Finish
„Because bigger is better“A luxurious powder brush with a blend of exquisite natural and synthetic hair free of dye. Designed to diffuse bronzer, powder and highlighter. The long, flexible bristles are dreamy soft. A truly luxurious makeup experience. 

Dit is een behoorlijk grote, platte schuinafgesneden kwast van echte haren. Een beetje zoals een standaard blushkwast maar dan 3 keer zo groot en plat. Je kunt hem gebruiken voor bronzer, poeder en highlighter (hoewel ik hem daar persoonlijk iets te groot voor vind). Ik gebruik hem zelf het liefste om poeder over mijn hele gezicht aan te brengen en om bronzer in een grote 3-vorm op mijn gezicht aan te brengen. De kwast is heel luchtig en fluffy, waardoor hij met mate product aanbrengt. Perfect om af te poederen en om bronzer subtiel aan te brengen wat mij betreft. Hij is daarnaast ontzettend zacht. Voor shapen en precieze klusjes is hij wat minder geschikt door zijn grootte en de ‘fluffiness’.

Prijs: €19,50

Close up van de Luxe Face Finish

De Luxe Face Finish en slag gedraaid

126 Luxe Cheek Finish
„Luxurious dainty“ A luxurious cheek brush with a blend of exquisite natural and synthetic hair free of dye. The dome shaped, flat head achieves a beautiful blending. Perfect for a finishing touch. 

De standaard kwast voor blush is de ‘angled blush brush’, zoals de 942 van Bdellium of de 168 van M.A.C. Deze is ietsjes anders. Het is een vrij platte, rond afgesneden blush kwast van echte haren. Hij is dichter behaard (‘dense’) dan een schuine blush kwast en daardoor perfect om wat minder gepigmenteerde blushes aan te brengen of om een heftig effect te creëren. Daarnaast vind ik hem ook erg fijn om highlighter aan te brengen op mijn jukbeenderen. Wederom zijn de haartjes heerlijk zacht en zit de kwast kwalitatief gezien goed in elkaar. Ik gebruik deze kwast ontzettend graag, bijna iedere dag!

Prijs: €12,50

Close up van de Luxe Cheek Finish

De Luxe Cheek Finish een slag gedraaid

103 Defined Buffer
„Embrace your face“ A small angled foundation brush with vegan taklon bristles. Specially shaped for a full coverage application of founda- tion. Fits perfectly the contours of your face. 

Martine: “Mijn kabuki kwast van Bdellium Tools gebruik ik al een geruime tijd. Dit is een platte kabuki kwast van ongeveer dezelfde grote als deze van Zoeva. Bij de Zoeva 103 Defined Buffer viel me echter op dat de kwast schuin afgesneden is. Door deze ‘helling’ kan ik iets makkelijker bij mijn neusvleugels en onder mijn ogen. Ik vind dit een hele fijne kwast. Hij voelt stevig aan maar is wel zacht voor mijn huid. Gelukkig, want mijn huid is vrij gevoelig en kan door te hard buffen wat rood worden. Met de 103 Defined Buffer is dat niet zo. Ik vind deze kabuki kwast fijner dan die van Bdellium Tools, mede door het ontwerp van de kwast.

Ik gebruik de Defined Buffer vooral voor vloeibare foundations. Ik gebruik meestal die van Catrice en die brengt de Defined Buffer perfect aan. De kwast zorgt er voor dat de foundation goed dekt en geen vlekken achter laat. Ik ben onder de indruk. ”

Prijs: €10,50

Close up van de Defined Buffer

109 Face Paint
„On the edge“ A contour brush with a unique design paired with a special blending of natural and synthetic bristles free of dye. The flat, square shape allows professional sculpting, shading and contouring. 

Martine: “Ik zocht al heel lang een goede kwast om mee te shapen. Rechte kwasten zijn daar perfect voor. Ik zat Willemijn iedere keer aan te staren als ze met haar shaping brush van Illamasqua weer eens haar gezicht perfecte contouren gaf. Ooit wil ik ook nog zo’n kwast, dacht ik. Ik was dan ook heel blij toen ik zag dat Zoeva zo’n zelfde soort kwast heeft, maar deze waaiert aan een kant ietsje meer uit. Ik kon niet wachten om mijn MAC Bone Beige aan te brengen met de 109 Face Paint van Zoeva. En wat blijkt? Ik gebruik iedere dag deze kwast om te shapen. Hij pakt niet al teveel product, wat juist heel goed is anders heb je in 1x een streep op je wang. Je kunt het op die manier juist perfect aanbrengen. Ik ben helemaal gek op deze kwast. Als je ook nog een fijne kwast zoekt om goed mee te shapen, dan zou ik zeker de Zoeva 109 Face Paint aanraden.”

Prijs: €12,50

Close up van de Face Paint

Zijaanzicht van de Face Paint

105 Luxe Highlight
„Light my fire“ A luxurious highlighter brush with a natu- ral-synthetic hair blend free of dye. Super soft and silky, it’s flame-shaped head creates instantly light-reflecting results. Be polished, be beautiful. 

De Luxe Highlight lijkt heel erg op de Sigma Tapered Face Brush: rond, loopt taps toe en vrij dun. Deze kwast is van echte haartjes, net als die van Sigma. Waar die van Sigma van een hardere, zwarte haarsoort is, is deze van wit, zacht haar. En dat maakt het grootste verschil! De Luxe Highlight is zacht, precies en is niet te luchtig (fluffy) of te stijf (dense). Ik ben wederom positief over deze kwast, en zeker omdat hij minder dan €12 kost! Ik gebruik de Luxe Highlight voor highlighter, om plaatselijk poeder aan te brengen (onder mijn ogen bijvoorbeeld) en eventueel ook om de randjes van blush of shaping te blenden.

Prijs: €11,50

Close up van de Luxe Highlight

Aanzicht van boven van de Luxe Highlight

Yes, dit heeft Zoeva weer super gedaan! Net als de kwasten voor de ogen zijn we enorm positief! Na een paar reviews van Zoeva kunnen we wel zeggen dat de kwasten van Zoeva zeer de moeite waard zijn. Als je nog een collectie aan het opbouwen bent moet je zeker weten bij Zoeva inslaan en als je al een boel kwasten hebt, is Zoeva als nog de moeite waard vanwege de kwaliteit, de betaalbaarheid en de functionaliteit.

e kwasten van Zoeva zijn te koop via de webshop van Zoeva. De verzendkosten zijn vanaf €3,50 (bij brievenbuspost) en betalen kan met bankoverschrijving of paypal. Zoeva verzendt naar landen in heel Europa.

31 reacties

Valeria -

Leuk artikel! :)

Carina -

Mijn Zoeva-wishlist groeit gestaag door xD Ik snap alleen nog niet he je die facepaint zou moeten gebruiken.

Suzanne -

Mooie kwasten! Ik heb laatst nog een hele set kwasten gekocht.

Sarah -

Oh wauw, wat een ontzettend goede en fijne review! 😀 Heel nuttig. Ik wil binnenkort mijn eerste kwastenset aanschaffen en ben er nu bijna zeker van dat het Zoeva gaat worden.

pamela -

het lijken me echt hele fijne kwasten!

Marloes -

Wat zien de kwasten er goed uit. Klinkt heel goed!

Dita -

Klinkt fijn

vera -

Ze zien er fijn uit!!

Daphne -

Ze zien er echt prachtig uit!

Marnel -

Wowie ziet er heel erg goed uit!! 😉

Tess Evea -

De kwasten zien er zo ontzettend mooi uit!

Marissa -

Super mooie kwasten! Die laatste kwast zou ik wel willen proberen.

Laura Louise - Fablouise -

Ik heb nog geen ervaring met Zoeva kwasten maar ze zien er goed uit!

martina -

de face paint wil ik echt graag hebben!

Manon -

Ziet er, net zoals de andere kwasten van ZOEVA, supergoed uit!

Lucinda -

Ik ben echt gek van Zoeva. Gelukkig heb ik al een aantal kwasten in mijn bezit, maar deze spreken mij ook enorm aan. Ze zien er ook zo mooi uit. De prijs is ook nog eens niet zo heel gek. xxx Lucinda

Roos -

Mooie kwasten! Vooral die highlight kwast lijkt mij erg fijn.
Ik heb even een heel ander vraagje.
Misschien wil ik volgend jaar gaan studeren in Groningen en ik vroeg me af of jullie lid zijn geweest van een studentenvereniging?
Xx

Willemijn -

Leuk, moet je doen 😉 En om je vraag te beantwoorden: Nee, wij zijn zelf geen lid geweest.

Manon -

mooie kwasten!

Kelly -

Lijken me fijne kwasten!

Melike -

Ik ga de highlighter kwast kopen, hij lijkt me echt super goed! XO

MySimplySpecial -

Die laatste kwast lijkt me fijn!

Fashion meets Beauty -

De 103 Defined Buffer lijkt mij een hele fijne kwast!

Maaike -

Ik heb vandaag mijn pakketje met Zoeva kwasten binnen gekregen. Ben benieuwd hoe ik ze vind. Zometeen eerst maar even wassen zodat we met een schone lei beginnen.

Eline -

die face paint moet ik hebben!

Miranda -

Ze zien er echt geweldig uit. Mooie vormgeving en mooie kleuren ook, erg luxe.

Rosa -

Oe die face paint kwast lijkt mij echt fijn!

Nicole -

Ziet er goed uit!

kim -

Ik vind de kwasten er erg goed uitzien! Zoeva heeft altijd wel fijne kwasten <3

Bianca -

Mooie kwasten weer, ze lijken me super zacht :)

Reageer ook