Verliefd. Verloofd. Verloren.

Ik weet het nog goed. Ik was 4ejaars logopediestudent en zat in alle vroegte in de bus richting stage. Ik moest destijds om kwart voor  7 al in de bus zitten. Een hele opgave voor een nachtmens zoals ik die het liefst om 3 uur ‘s nachts naar bed gaat. Mijn make-up deed ik dus absoluut niet thuis. Ik kon nog net een basis op mijn gezicht smeren maar de rest nam ik mee. Of het fijn was? Ja, ik kon iets langer slapen en make-uppen in de bus ging prima. Of het slim was? Nee, niet echt… 

P6242749 Make Up For Ever Aqua Eyes (#L2)

P6242740 Make Up For Ever Aqua Eyes (#L2)

Wat is het meest erge wat een beautyaddict kan overkomen? Juist, een beauty product verliezen. Man oh man, ik ben wat verloren in de tussentijd. Hoe het kan? Geen flauw idee. Het stageverhaal ging namelijk zo. Ik was enorm blij met een bruin oogpotloodje van Make-Up Forever. Willemijn en ik hadden deze toen beide nog gekocht bij Sephora in Groningen. Ik maakte mijn look af in de bus en stak het potlood tussen mijn knieën, zodat ik die later op kon ruimen. Ik ging verder met de lipstick. Opeens hoor ik iets op de grond vallen. Wat denk je? Nergens te vinden dat potlood, het was ergens door de bus heen gerold op zoek naar een nieuwe eigenaar. Tot overmaat van ramp moest ik ook uitstappen omdat we bij de plaats van bestemming waren en had ik geen tijd om verder te speuren. Dag potlood á €18.

29november410 Illamasqua Medium Pencils: Feisty en Manic

Zou die linker de rechter opgegeten hebben?

13 12 2012deel223 Illamasqua Medium Pencils: Feisty en Manic

Ik ben voornamelijk langwerpige, dunne beauty voorwerpen kwijt. Zo ben ik ook mijn super coole violet Medium Pencil Manic van Illamasqua kwijt. Dat soort potloden gebruik ik vaak voor onderweg, maar nee hoor. Manic zit niet in een tas, Manic zit niet in een koffer, Manic zit niet in een mandje, Manic zit niet in mijn broekzakken, Manic Panic…Waar issie nou?

Wat ook ontzettend lomp is, is dat ik een mooie lipbrush van Sigma tot 2 keer toe kwijt geraakt ben. Dan bedoel ik niet dat ik hem opnieuw gevonden heb en weer kwijt ben geraakt. Nee nee… Ik ben tot 2 keer toe een lipbrush van Sigma kwijtgeraakt. Ik baalde de eerste keer dat de lipbrush weg was en ik kreeg een nieuwe van mijn lieve vriendje. Wat een schat, want ik ben gek op die kwast. En een aantal maanden later was die tweede lipbrush van Sigma ook nergens meer te bekennen. HOE KAN DAT?! Ik heb hem daarna nooit meer aangeschaft, die derde zal ik namelijk ook vast wel weer kwijtraken..Aargh! Rommelkont.

DSC 5222 FOTD: Meet Matt(e) in the Forest

Maar jou raak ik nooit meer kwijt schat, nee echt niet!

Laatst was ik ook mijn lieve meneer Matt(e) kwijt van The Balm. Ik kreeg zowat een beauty-gerelateerde hartaanval. Gelukkig kwam daar Willemijn binnenwandelen met de mededeling dat zij opeens twee hunks in haar stash had zitten. Thank God, want dat had ik niet overleefd.

Ben jij weleens een beautyproduct kwijtgeraakt?

64 reacties

danielle -

Grrrrrrrmblrrrrr!!!!!! Ik ben mijn nieuwe mac lippenstift verloren:-(
In mijn haast nog snel mijn lippenstift in mijn jaszak gedaan met mijn favo lipliner van de bodyshop!!! En pas na een week dacht ik…hmmmmm waar is het gebleven!
Mijn goedkope blush van catrice zat uiteraard nog wel in mijn jaszak!!!!!!!!!!!
Dus ik ben maar gaan googlen op “veroren lippenstift’en toen kwam ik hier uit (zoooo fijn om te lezen dat ik niet de enige ben, dat troost !! Echt hahahaha)

Esmee -

Ja ik heb mijn wel gelieve Mac liquid lipliner kwijt geraakt + mijn Mac lipstick en ik baal er ontzettend van ik heb als duizend keer gezocht in huis maar nergens te bekennen terwijl ik ze gewoon op 1 plek heb bewaard

Donna -

Ik ben een keer een eyeliner van essence kwijtgeraakt niet duur maar ik was er gek op

Karolina -

beauty gerelateerde hartaanval haha, nice omschreven

ik ben heel vaak producten kwijt… en als ik dan ga zoeken vind ik ze altijd terug in mijn zusje haar …

xx_Patries_xx -

ik ben mn labello eeuwig kwijt haha gelukkig genoeg op voorraad

Talitha -

O neee! Ik raakte eens mijn perfect oranje-koraal kleurige chalky eyeshader van de hema kwijt, sindsdien hoop ik dat ze ooit nog terugkomen, dat ik ze op marktplaats vind, wat dan ook! Of dat ik ze ooit nog terugvind.. :(

Esmée -

een kwast van de bodyshop. inmiddels verhuisd etc. vond ik hem laatst in een hoekje van mijn nieuwe kamer. ontzettend raar.

Melissa Charlotte -

Zonde zeg. Ik ben zoals vele ook mn lipbalsems en elastiekjes altijd kwijt.

Cynthiiaa -

Wow, twee keer dezelfde brush? Dat is pas zuur! Misschien was het wel iemand die ze ging kapen.. tum dum du dummmmm. Volgens mij niet? Althans, mijn zus kaapt ook veel van mijn make-up. :’) Soms moet ik tientallen items bij haar naar boven tillen, omdat ze dus niks terug geeft. :’) Ik pas altijd heel goed + ik neem vaak samples mee in mijn tas en ik leg bijna alles meteen terug als ik onderweg ben + ik maak mij nooit op.. eigenlijk. I know right, maar ik werk echt voor het eerst in jaren mijn lipstick bij, want dat droeg ik voorheen niet. xD Tot nu toe ben ik nog niets kwijtgeraakt.. snel afkloppen!

Ayse -

Bij mij gaan de spullen eerder stuk dan dat ik het kwijt raak, maar moet alsnog de prullenbak in. Ik baalde wel dat ik mijn collection 2000 oogpotlood kwijt was geraakt. Ze verkochten het niet meer bij de kruidvat filialen. En dat is erg balen.

Lilly -

Omg begin er niet over…
Ik ben mijn chanel lipstick verloren… Gwn uit mijn tas gevallen denk ik fucking veel sieraden waaronder een peper dure leren armband van Givenchy die klootzak op mijn school heeft hem nooit terug gebracht…

Pink Rose -

Leuk stukje, die foto’s haha! Ik had een keer een net nieuwe YSL lipgloss met kwastje die je aan de achterkant moet indrukken, bestaan volgens mij niet meer. In mijn tasje mee naar een gala, eind van de avond, foetsie!
Verder regelmatig lipsticks maar die vind ik in tassen en jassen meestal weer terug..

Dita -

Erg leuk geschreven

Josie -

Heel erg leuk geschreven!

Black Sheep -

Ronnie red.. :(

kirsten -

Ik ben al een tijdje mijn sleek sunset palette kwijt. Hopelijk vind ik hem nog, want ik mis hem :(

AnnechiensBudgetBeauty -

Heel herkenbaar. Ik laat mijn lippenbalsems altijd overal slingeren. En mijn lipstick van de dag verdwijnt ook wel eens. Gelukkig vind ik die altijd weer terug in een verborgen vakje in mijn tas.. Ik heb nu bag-in-bags en een vast vakje voor lippenbalsem en lipstick. Beter terug te vinden…

Marissa -

Ik raak heel snel lipproducten kwijt. Ik neem ze overal mee en daarna raak ik ze kwijt.

Sima -

Wauww welke lippenstift heb je op de eerste foto op? (de bovenste)

Martine -

Dat is YSL Pink Neillia (33) :)

Lucinda -

tjah, meestal zijn het lippenbalsems die ik kwijt raak, echt met dozijnen tegelijk. Op dit moment heb ik vier baby lips in mijn tas zitten, kijken hoe lang het duurt voordat die foetsie zijn. Ook ben ik op dit moment mijn NYX blush kwijt, geen idee waar die zou moeten zijn.

Anne Solveig -

Ja! Ik raak mijn lippenbalsems altijd kwijt!

Dana -

Zoooooo herkenbaar. Ik verlies ook altijd van alles en nog wat. Meestal zijn het lippenbalsems, ik ga maar niet tellen hoeveel dat er zijn… 😛

Isabel -

Haha grappig! Ik ben mijn coverstick kwijt, ik heb echt geen idee wat ik daar mee gedaan heb en verder raak ik echt contstant lippenbalsems kwijt.

femketje -

ik ben ook wel eens wat kwijtgeraakt maar had het een maand of 3 later nog teruggevonden XD

beautybysandra -

Hahah echt geweldig geschreven!

saarenzo -

Haha, leuk artikel. Ik heb gelukkig nog geen beauty producten verloren.

Marnel -

Ik herken dit ook!! Echt verschrikkelijk, alleen bij mij gaat het nog niet om heel erg dure dingetjes…gelukkig maar!!

Era -

Mascara’s en oogpotloden.. Tijdens mijn studie, ik maakte me altijd in de wc op. Dan leg ik mijn mascara even op de wasbak om zoals jij het ‘zo’ op te bergen, loopik vervolgens al in de spiegel kijkend de wc uit. Om vervolgens na een uur terug te hollen om te kijken of het er nog ligt, nee natuurlijk niet en ook niet bij de gevonden voorwerpen..

victoria -

Ik was een keertje bijna mijn allereerste Mac lipstick in Lovelorn op school kwijt geraakt. Hij viel op een een of andere manier uit mijn tas op mijn tafel zonder dat ik er iets van wist, terwijl ik net weg wou lopen zag ik gelukkig nog dat hij daar lag.. Aah! Mini hartaanval.

Lotje -

Ik ben altijd mijn elastiekjes en lippenbalsems kwijt, maar zo te zien aan de reacties hier ben ik niet de enige haha! x

Maura -

Met oud en nieuw was ik op een feestje en ik had mijn MAC lipstick in mn bh gestopt (super glamorous haha) en ik was helemaal in paniek omdat ik hem nergens kon vinden. Ik heb tussen vuurwerkresten gezocht, op de wc, op de gang, werkelijk overal. Tegen alle gasten heb ik gezegd dat als ze ergens een MAC lipstick in Lickable tegenkwamen, ze mij moesten bellen.. en toen kwam ik thuis en ik trok m’n jurkje uit en ja hoor.. hij zat gewoon ergens in mijn veel te strakke jurk.. :dance:

Martine -

Whaha geweldig verhaal! Ik neem met uitgaan ook het liefst niets mee aan tasjes en dingen, want ik wil lekker de vrijheid hebben om te dansen haha! Dus je BH verhaal snap ik helemaal, ik stopte het ook weleens in mijn speciale uitgaanslaarzen. Met uitgaan neem ik altijd lipgloss mee, omdat ik het zo zonde vind als mijn lipstick smelt. Bedankt voor je melige verhaal!

Carina -

Tot nu toe heb ik gelukkig alles weer gevonden :) mja, het is wel een schrikmoment als je iets kwijt denkt te zijn!

Manon -

Leuk artikel, ik heb nog nooit iets verloren

vera -

Oh zo vaak ik ben mijn lipsticks altijd kwijt! De meesten vind ik dan nog wel terug in een tas of jaszak (gelukkig)

Ypie -

Haha, grappig artikel en ook herkenbaar, misschien budgetproof make-up aanschaffen voor onderweg en het dure thuislaten? :p
Liefs, Ypie

Charile -

Wat een leuk artikel! Geschreven 😀

Manon -

Haha grappig om te lezen :haha: Ik raak altijd lippenbalsems kwijt en natuuuuurlijk haarspeldjes en elastiekjes!

Maaike -

Ik raak niet zo snel iets kwijt eigenlijk. Maar ik ben dan ook hypergeorganiseerd en zelfs als ik me opmaak in de trein, zorg ik dat ik me zo opmaak dat ik niks kwijt kan raken.

Amy -

Ik zou niet willen weten hoeveel lipbalms ik al ben kwijt geraakt in mijn leven. Vooral Labello’s toen ik jonger was, al zijn er nu ook alweer tal van Lipsmackers en Baby Lips verdwenen.

Miranda -

Wat een leuk artikel, erg leuk geschreven. Een beauty-gerelateerde hartaanval, haha goed bedacht. Ik heb dat ook wel eens met producten gehad. Ik ben mijn geliefde NYC lipgloss in Marray Hil Melon verloren op de zwarte cross :( Gelukkig niet een heel erg duur product. Ik neem namelijk nooit dure producten mee als ik ergens naar toe ga, want daarvoor ken ik mijzelf veelte goed, haha.

Renate -

Wat leuk geschreven! Ik ben eerlijk gezegd nog nooit iets kwijt geraakt qua make-up, ieder geval ik kan het zo niet herinneren, maar ik neem ook niet echt veel make-up mee onderweg en ik ben ook iets te oplettend, dus mijn make-up krijgt de kans niet om te ontsnappen haha!

Paula - We Call It Beauty -

Haha wat leuk geschreven. Wel echt balen als je zulke dure producten kwijtraakt! Ik raak eigenlijk nooit iets kwijt, en vindt mijn producten gewoon weer in mijn tas.

http://www.wecallitbeauty.wordpress.com :handkiss:

diana -

Ik eens mijn hele toilettasje met mn favo producten (waarde minstens 100 euro) ik heb 3 X gehuild

Laura -

Leuk om te lezen! Gelukkig heb ik nog nooit make-up producten kwijtgeraakt! Haha, een beauty-gerelateerde hartaanval! :love:

Hester -

Dat is zooo balen hè, vooral als het een limited edition was! Opmaken oké, maar kwijtraken… Nohhh. Bij mij ligt er een goedkoop oogpotloodje van Essence ergens achter mijn bed waar ik niet bij kan, maar die mis ik niet heel erg, was alleen wel stom toen ik me realiseerde dat ik er dus niet meer bij kon haha. En al mijn lipglossjes en lippenbalsems liggen nooit op hun vaste plek in mijn stash maar altijd ergens in de een of andere tas, ook heel irritant 😛

Eline -

haha heel leuk geschreven! ik ben wel eens een lippenstift kwijtgeraakt, natural beauty van essence maar ik had hem meteen weer opnieuw gekocht (want ja hij is toch vet goedkoop :P)

Isabel Cristina -

Ahh, heel erg herkenbaar! Zo ben ik mijn fijne pincet én fijnste kwast kwijtgeraakt! :(

Malou -

Ik herken dit!! Ik ben m’n RiRi lipstick kwijt in kleur pleasure bomb!! Ik kan mezelf wel voor m’n hoofd slaan

Martine -

Néééééé’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofie -

Tot nu toe vind ik het meeste wel terug 😀 al ben ik vroeger menig lipbalsem kwijt gespeeld… alsof mijn handtas een grote, bodemloze vergeetput is :)

Jennifer -

Ik ben mijn naked palette kwijt geraakt, snif snif :(

MySimplySpecial -

Ik ben een keer mijn favo lipstick van MAC kwihtgeraakt, zo zonde!

Healty Mommy -

O, zo herkenbaar en zooooo balen en zonde. Serieus dat kan mijn dag, nee week, verpesten.
Ik heb laatst mijn NARS Albatros laten vallen en door die rot zwangerschapshormonen heb ik gewoon staan huilen als een klein kind! Leuk artikel!

diana -

Zonder hormonen zou ik ook huilen (ps Gefeli met de zwangerschap)

Just laura -

Ja vooral elastiekjes. En als ik iets nodig heb ben ik het altijd kwijt

Gaby -

Hihhi, moest even gniffelen bij het verhaal met de lipbrush! Ik ben gelukkig nog nooit make-up verloren, ik zou dan ook een beauty-gerelateerde hartaanval krijgen. Wat ik wel altijd kwijtraak zijn elastiekjes! :)

sandra -

wauw!! welke lipstick is dat op de bovenste foto’s? ik gok 1 van de nieuwe YSL maar kan zo niet plaatsen welke.
Hij staat je iig super!

Martine -

Dankje, dat is inderdaad YSL 33 Pink Neillia :)

Rosa -

Haha een beauty gerelateerde hartaanval, leuk geschreven:)

kim -

Pff.. ik ben een tijdje terug mijn MAC tinted lip conditioner verloren op school.. waarschijnlijk loopt nu iemand met MIJN mooie lipbalsem. :(

Bianca -

Ja, voortdurend! Vooral lippenbalsem en haarspeldjes of elastiekjes.

Reageer ook