Urban Decay Naked 3 Palette

Jááááá, ik heb hem! Vanaf moment 1 dat ik dit palet op internet zag, wist ik dat ik Naked 3 moest kopen. Dit soort tinten zijn helemaal aan mij besteed. Wat was ik blij dat Urban Decay in de warenhuizen van Londen te koop was. Er was nog maar een klein stapeltje Naked 3 paletjes over, een stuk of 10 dus ik had ook nog geluk. Vandaag review ik voor jullie deze schat…lekker uitgebreid zoals jullie van me gewend zijn!

Ik kan bij voorbaat al zeggen dat ik dit palet persoonlijk het mooiste vind van alle drie de UD Naked paletten. Het doosje is van een soort aluminium/metaal gemaakt, net als Naked 2. Er zitten ribbels in, waardoor het een 3D effect heeft. De gouden letters met de chique 3 maken het helemaal af. Ook de verpakking vind ik mooi, daarop kun je gelijk al zien wat voor soort kleuren er in zitten.

Ik kwam er later pas achter dat er nog een kaartje verstopt zat in de verpakking. Dit zijn testers van de 4 oogschaduwbasissen van Urban Decay, ook wel Primer Potions genoemd. Handig, zo kun je uittesten of je het ook echt iets vindt. Voor nu blijf ik bij Too Faced Shadow Insurance. De Primer Potion testers die hierin zitten, zijn: Original, Eden, Sin en Anti-Aging. Ik zal deze nog een keer bespreken in een Testbox artikel.

Ah, daar is ze dan. Zoals je ziet zijn dit veel meer warme kleuren dan Naked 2. Naked 2 is naast dit palet vrij ijzig. Naked 3 is een palet met veel meer warme roze kleuren. Ik vind dit soort kleuren fantastisch. Ik kan wel springen van blijdschap als ik zo’n palet voor me zie liggen. Naked 1 is ook een heel warm palet, maar meer met goud en gele ondertonen. Naked 3 heeft meer de warme roze tonen die het zo mooi maken.

Strange, Dust, Burnout en Limit

 • Strange: crème witte oogschaduw met een vleugje roze (citaat van nude expert Willemijn)
 • Dust: grove roze glitters met zilver
 • Burnout: glimmende rosé kleur
 • Limit: een matte, lichte, warme taupe/roze kleur

Buzz, Trick, Nooner en Liar

 • Buzz: medium oudroze met zilveren shimmers
 • Trick: rosé brons met zilveren shimmers
 • Nooner: een medium taupe kleur (warme ondertoon)
 • Liar: weer rosé brons maar een slag donkerder (vergis je niet, op de foto lijkt het koel maar is veel warmer in het echt)

Factory, Mugshot, Darkside en Blackheart

 • Factory: donkerbruin met een rosé glans en subtiele gouden shimmers (wederom op foto koeler dan in het echt)
 • Mugshot: medium bruin met een rosé glans en subtiele gouden shimmers (warmer in het echt)
 • Darkside: een glanzende antractiet kleur met een koele paarse ondertoon. De enige kleur die echt iets koeler is.
 • Blackheart: een zwarte kleur met rosé en gouden shimmers. Erg gaaf!

Sommige kleuren (vooral de laatste 4) lijken nogal saai, maar geloof me: ze zijn veel warmer in het echt en veel mooier. Soms is het helaas wat lastig te fotograferen. De kleuren passen echter perfect bij de andere kleuren van het palet. De enige vreemde eend in de bijt is Darkside, die is veel koeler. Maar dat zal vast mooi zijn als smokey eye en dan uitlopend naar een van de warme roze kleuren. Ik heb maar een nadeel aan dit palet en dat is dat je de glitters van Blackheart niet heel goed terug ziet op het oog.

Dit palet bevat naast de Primer Potion testers ook een dubele kwast. De ene kant is een korte platte kwast (boven) en de ander een mix tussen een platte- en een blendingkwast (onder). Vooral die vind ik fijn werken, maar het liefst gebruik ik mijn eigen kwasten. Eerlijk is eerlijk, de Urban Decay kwast vind ik niet zo lief voor mijn oogschaduws, ze zijn net iets te hard. Ik had liever een leuk oudroze lipglosje gezien met gouden shimmers of een prachtige rosé/gouden 24/7 glide-on pencil.

De kleur Strange zit onder mijn wenkbrauwbot. Op mijn ooglid zie je Burnout. In mijn binnenste ooghoek bracht ik de glitters van Dust aan. In de arcadeboog zie je Limit die uitloopt naar Trick en Buzz. Onder het oog zie je Nooner, een matte oogschaduw. Een fijne roze glinsterlook, ik ben er gek op!

Mijn favoriete kleuren uit dit palet? Dat vind ik lastig te zeggen, want ik vind ze echt allemaal stuk voor stuk fantastisch. Dat heb ik bijna nooit bij een palet, tenzij ik ‘m zelf samenstel. Op dit moment hou ik van Burnout, Limit, Buzz, Trick en Nooner. Maar nogmaals zijn ze allemaal heel erg mooi.

Ik ben er GEK op! Dat is wel duidelijk. Het vervelende is dat Naked 3 niet zo makkelijk te koop is, want ook online lijkt hij uitverkocht te zijn (hqhair.com, sephora.fr, beautybay.com enzovoort). Ik kocht deze in House of Fraser in Londen.

Kijk uit met neppers! Er zijn namelijk ook veel neppers in omloop. Kun je er een kopen voor €30? Kijk dan nog eens heel goed, want de originele kost ongeveer €45. Vaak is dit nep, dus wees gewaarschuwd. Als het kan en je in de gelegenheid bent, koop ‘m dan nog liever bij een echte Urban Decay counter in het buitenland.

Edit door Willemijn: HQHair.com heeft de Naked 3 voorraad weer aangevuld en ik heb er eentje weten te bemachtigen. Woehoe!

Ben jij ook een van de geluksvogels die Naked 3 wist te bemachtigen?

91 reacties

Nel -

Vorige week de Urban Decay Naked 3 palet ontvangen van Dramatic Eyes. Pigmentatie van de oogschaduw is super goed! Ben er heel blij mee :-)

Milou -

Ik heb een site gevonden waar de Urban Decay Naked Pallettes beetje goedkoper zijn… voor €29,25.. & nee ze zijn niet nep.. er zitten gewoon kleine productie foutjes in de verpakking.. wat dan niet verkocht word in officele merkwinkels…. je kan altijd kijken.. hier de link: http://www.dramatic-eyes.nl

Groetjes 😉

Rosan -

Ik heb naked 3 gister besteld bij http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette3/
Daar hebben ze hem nog steeds op voorraad! :yay:

Linda -

Ik heb de gok gewaagd en heb er eentje via Marktplaats gekocht. De testers zitten er niet bij. Als ik hem naast de foto’s hou dan kan ik geen verschillen vinden. Alles klopt tot in de kleinste details, tot de roze glitters in Blackheart. Met de pigmentatie is ook niks mis. Misschien heb ik dan toch geluk gehad, of het is een hele goede neppert.

gina -

Hoi

echt heel mooi

ik heb zelf groene ogen zal dit dan staan?

En wat een mooie haarkleur welke kleur is het precies?

Groetjes :doei:

xx_Patries_xx -

prachtig palette hoor, maar zoveel geld heb ik er persoonlijk niet voor over. mn palletje van catrice voldoet ook prima voor mij 😀

Nynke -

Hoe meer reviews ik zie, hoe enthousiaster ik word!
Helaas toch echt een no buy tot april.. :(

Marnel -

Wauw!! Wat staan die kleuren je ook goed! Echt een palette voor jou! :linlove:

Ilona -

Ik kan niet wachten tot ie over een klein weekje op de deurmat valt ! hij is zoooooooo mooi !

(hij was gister avond weer te bestellen bij lookfantastic en hq maar nu alweer uitverkocht :0 )

Anne Solveig -

Wat issie moooooi!

Miss Sentinelli -

Echt een super mooi palette…alleen die prijs..oof.

Martine -

Omgerekend valt het wel weer mee, want een mono van Urban Decay kost al €18. Nu heb je wel 12 kleuren die goed met elkaar matchen.

Hester -

Ik ben dus weer zo’n sul die HQhair al vier weken lang regelmatig checkte, er nu achter kwam via jullie dat de voorraad was aangevuld en dan ben ik de hele middag vrij en denk ik nou, ik bestel hem vanavond wel… En dan is ‘ie alweer uitverkocht… Lachen man. Haha nee, nu weet ik gewoon zeker dat ik hem de volgende keer direct bestel. Ik heb Naked 2 en tja, Naked 3 wil ik dan ook gewoon (en Naked is eigenlijk ook gewoon prachtig, die heeft mijn zus). Wel apart dat er geen glanzende highlighter in zit trouwens!

Renee -

Zo mooi<333 maar ook best duur :'(
X

Jana -

Wow wat een prachtig palette is dit, ik moet hem nog steeds bemachtigen 😀 x

Stephanie -

HEEEEL PRETTY 😀 Me wanttttss

Joyce -

Gister een mail ontvangen dat de pareltjes weer te koop waren en natuurlijk direct de naked 2 en 3 besteld. Ik kon het niet laten om mijn nars stash ook nog even goed aan te vullen (er zijn nu nog maar weinig blushes die ik niet heb) ik kan echt niet wachten op mijn pakketje. Me so happy :yay:

eva -

Mooi!! Ik heb nog geen enkele, maar ik zou wel willen!

Daphne -

Mooie review, en wat een prachtig palette!

Manon -

ik wil hem ook, hij is zo mooi!

pamela -

ik he zelf helemaal geen naked palette dus als ik er een aan zou schaffen dan zou dat eerder de eerste of tweede zijn maar toch zet hij er weer veel belovend uit!

Lotte -

Whaaa, ik wil dit palette! <3

Michelle Kaiser -

Willemijn en Martine, bedankt (ahum) voor de link. Ik heb Naked 2 besteld. Whaaaaaaaaa hij stond op mijn wishlist en nu dus echt besteld, omg. Liefde :heart:

Nynke -

Heb je het naked 2 palette op hqhair.com besteld? Bij mij is hij namelijk steeeeds uitverkocht maar wil hem zo graag! xx

Farah -

Vriendinnen van mij die waren naar parijs en dubai uitverkocht. Ik wilde hem zo graag hebben dankzij julkie heb ik hem kunnen bestellen! Ik ben zo blij dankje dames

Nikki -

Oh oh oh Martine. Wat doe je mijn portemonnee toch aan? Ik heb hem dankzijn jou nu besteld bij hqhair en gelijk ook maar Nars Albatross ertegenaan gegooid. Ik ga dit jaar trouwen en doe zelf mijn make-up. En heb besloten dat deze twee items niet mogen ontbreken. Dank voor de mooie review.

Martine -

Ik kan je niets anders dan gelijk geven, die twee producten zijn een prachtige combinatie! Fijn dat je ze hebt kunnen bemachtigen. Ik wil je alvast veel geluk wensen en ik hoop dat je make-up prachtig wordt op je trouwdag.

Nikki -

Wat lief. Dank je Martine!

Myrna -

Ik heb hem ook en ben er zo blij mee, geweldig palette!!

merelll -

is die in het echt ook zo leuk?!!?

Kiss & Make-up -

IEDEREEN is hier echt gek op heb ik de indruk, hehe :-) Het is echt een mooi palet!

Miranda -

Ohh my :handkiss: :heart: Loveeee <3 Wat een prachtige kleuren zitten erin.

sofie -

Hoewel Naked 2 mijn favoriet is, ben ik de laatste weken toch ook echt in de ban van Naked 3. Mugshot droeg ik, sinds ik het palette heb, bijna elke dag.

Manon -

Mooi, ik vind hem denk ik ook mooier als naked 2…

saarenzo -

Heel mooi palette! Ik heb nog geen Naked paletten en twijfel echt welke ik zal nemen. Ik heb een warme ondertoon, een bleke huid, hazel ogen en bruin haar met een rode gloed, dus ik denk dat ik dan het best 1 of 3 kan nemen. Maar welke? Hmmm…

Martine -

Dat is een lastige Naked 1 en 3 zijn beide erg mooi. Als je heel vaak meer bruin en goudtinten draagt, zou ik voor Naked 1 gaan. Als je meer bruin/roze/kopertinten draagt, zou ik voor Naked 3 gaan. Ik denk dat Naked 3 ook wel mooi staat bij je haar.

saarenzo -

Dan ga ik voor Naked 3. Bedankt voor je reactie!

Nicky -

Ik heb hem gister besteld na het bericht van Willemijn op twitter. Ik zie er nu al naar uit om hem te gebruiken. De kleuren zijn echt veel warmer dan van bijvoorbeeld naked 2, deze heb ik namelijk ook.

Danielleeee -

Prachtig palette !! Ik moet nog even door sparen ..

Marijke -

Ik twijfel ernstig tussen Naked 2 en 3. Wie kan me helpen? Ik heb blond haar en blauwe ogen en een hele lichte huid. Wil mezelf verwennen, maar kan me er helaas niet twee veroorloven!

Wie geeft me goed advies?

Martine -

Ik zou voor Naked 3 gaan denk ik. Ik vind die persoonlijk mooier dan Naked 2. En het maakt niet zo veel uit of je warm blond of koel blond haar hebt, Naked 3 is zo’n palet dat volgens mij iedereen wel staat.

Marijke -

Dank voor je reactie! En ik ben heel eigenwijs geweest en heb toch Naked 2 besteld. Heb al een Sleek palette in huis met veel roze. Veel dank voor de tip van HQhair, is was er al zo lang op aan het azen, maar steeds overal uitverkocht!

Esmay -

Ik vind hem echt zo mooi! Sowieso hou ik van Naked palettes van UD, maar deze is toch net weer anders met die lieve roze tinten. Pretty look heb je er ook mee gemaakt. Heel simpel, maar wel mooi voor elke dag.

vera -

ohhhh echt prachtig!!!

Kimberly -

Ik blijf verliefd op dit palette!!

Melike -

Wauw, ik wil deze ook zo graag!

Vera -

Wow, wat een prachtige kleuren! Denk dat ik deze het mooist vind van de drie :)

Janneke -

Heb m gister eindelijk op HQhair besteld :) dan heb ik ze eindelijk weer compleet!!

Kim -

Hoewel ik deze al voor Kerst wist te bemachtigen, kwijl ik nog altijd bij artikelen over deze palette. Zeker één van mijn favorieten.

Ilona -

In de Sephora in Lille heb ik ‘m December vast gehad, maar niet gekocht, en ohh wat heb ik spijt nu ik jouw review zie! Volgende keer als ik in het buitenland ben toch maar meenemen hihi

Petra -

Prachtig zeg! Zelf heb ik het Basics palet en dat gebruik ik bijna iedere dag. Maar het Naked 3 zou ik best ook willen hebben;)

Marissa -

Wauw, echt een heeeeel mooi palette! Er zijn echt teveel mooie highend paletten!

Ceciel -

Het palet ziet er echt heel mooi uit! En mooie zachte kleuren!

pretty beauty land -

wauw wat is die mooi!

Amanda92love -

Deze staat ook op mijn verlang lijstje 1 en 2 heb ik ook :)

victoria -

Prachtig! Deze staat dan ook zeker op mijn verlanglijstje, maar eerst nog Naked 1! :love:

Petra -

( zit met haar mond open te kijken, naar dit prachtige palette )

Rosa -

Hij ziet er mooi uit, maar toch denk ik dat er een paar kleurtjes bijna hetzelfde zijn als de naked 2. Ik zou hem even in het echt moeten zien denk ik:)

Martine -

Ik heb Naked 2 ook maar de kleurtjes zijn zeker niet hetzelfde. Helaas lijken die laatste paar inderdaad net zo koel als sommigen van Naked 2. Dat dacht ik ook in het begin, maar als je ze aanbrengt zijn ze toch heel anders en veel warmer. Als je deze zou kopen, is het zeker geen miskoop om dat je Naked 2 al hebt. Maar wat je zegt: je zou het even moeten zien in het echt.

Jitske -

Wat is ie prachtig he?! Ik heb hem zelf ook en ik ben er zo blij mee! Ik gebruik hem echt dagelijks! Gister heb ik ook eindelijk naked 2 kunnen bemachtigen!

Kimberly -

Hij ziet er supermooi uit! Ik wil deze hebbennn..

Maaike -

Mooi! Deze staat hoog op mn wishlist. Hopelijk kan ik hem dit voorjaar of anders ergens in de zomer op de kop tikken.

MySimplySpecial -

Deze staat zeker op mijn wishlist!

Carina -

Op zich wel mooi maar veels te warm. Ik heb nog geen naked paletten omdat ik niet kon kiezen. En ik ben een koel type en de meeste naked palettes zijn meer warm.

Martine -

Nou Naked 2 is zeker wel een koelerd :) als je er een zou willen hebben, is Naked 2 your (wo)man!

Manon -

Ik vind alle Naked palettes echt zo mooi he :linlove:

femketje -

hij is zo mooi! 😀

Caro -

Ik vind de kleuren echt super mooi En ik vind de verpakking van deze ook het mooiste van alle naked palette! :-)

madebyna -

Heel erg mooi! Die glittertjes :heart:

Lotte -

Ik vind het ook echt een geweldig palette! Ik gebruik ‘m niet elke dag, maar zeker wel één keer per week. Ik ga dan wel voor een iets heftigere look dan die van jou, haha.

Xan -

Prachtig palette. De pigmentatie is ook top.
Love,

Martina -

Ik heb deze ook en ik ben er dol op!

TheAnoukFactory -

Wauuuw, ik wil ook zooo graag een Naked pallette een keertje en ik denk dat ik dan voor Naked 3 ga, prachtig!
X
Anouk

Nena -

Aaaaah Naked 3 is zo mooi! Ik wil hem ook maar koop hem liever in een winkel dan online..

Lucinda -

Ik ben constant op Sephora.fr aan het kijken of hij al weer beschikbaar is, maar elke keer is hij uitverkocht. Ik wil hem ook zoooooo graag. Misschien maar halen tijdens mijn zomertripje naar Londen. xxx Lucinda

Jo -

Je kan hem ook bestellen via LookFantastic.com, (hij is momenteel weer verkrijgbaar!!) die zitten in de UK en hebben gratis verzendkosten :) Sephora France is belachelijk met de verzendkosten 😉

bunny -

ik heb de mijne van freshwatervalley.com! geen verzendkosten!

bunny -

oh en ze zitten in nederland en ik had’m op wo besteld en op vrijdag binnen! :yay:

Marjolein -

Haha die laatste foto, blij als een kind ;). Voor mezelf vind ik de kleuren wat te warm, ik wil graag Naked 2 nog steeds!

Eva -

Woehoe! Thanx voor de tip van HQHair; heb hem net eindelijk ook weten te bemachtigen!

Ayla -

Wauw super mooi! Toch denk ik dat Naked 2 meer mijn kleuren zijn! Leuke review!

Fashion meets Beauty -

Wat een beauty! Ik ga ‘m ook zeker weten nog een keer kopen..

Joli -

Lovely!
:heart:

xhannahs -

Aaaah, zo mooi! Ik wil echt graag een naked palette, weet alleen nog steeds niet welke

Sofie -

Dit palette is geweldig! Wat een mooie kleuren en pigmentatie :heart:

Danique -

Wauw wat een mooi pallete!

Laura -

Wat een prachtig palet, deze vind ik denk ook de mooiste van de 3! Zelf heb ik geen Naked palettes, omdat ze gewoon best prijzig zijn.

Reageer ook