Too Faced Shadow Insurance Champagne

Ik was afgelopen weekend in Londen en eindelijk zag ik daar weer mijn geliefde Too Faced bij Debenhams in Oxford Street. Lieve Too Faced, wat is dat lang geleden! Het is oneerlijk dat je weg bent uit Nederland… Ik kon mijn hart dus weer ophalen en staarde even naar het fijne Too Faced schap met hun leuke verpakkingen en namen.  Mijn zus ontdekte echter opeens een vijfde variant van de Too Faced Shadow Insurance! “Meen je niet!” brulde ik en ik rekende af. Naast de originele variant, Glitter Glue, Lemon Drop en  Candle Light presenteer ik jullie…Too Faced Shadow Insurance Champagne!

Hoewel je misschien bij TFSI Champagne een gouden gloed verwacht zoals Candle Light, is dat juist niet het geval. Althans, als ik aan champagne denk, zie ik vaak geel/goud voor me. Maar dit is een waanzinnige basis barstensvol rosé/koperen shimmers. Het is een ideale basis onder mooie bruine en roze oogschaduw kleuren.

Natuurlijk hoef je niet alleen maar bruine en roze oogschaduw kleuren te gebruiken, je kunt alles er over heen doen. Ik denk alleen dat deze kleuren juist extra mooi uit komen met de TFSI Champagne. Net zoals de originele Too Faced Shadow Insurance zorgt ook dit er weer voor dat je oogschaduw de hele dag er prima uit ziet.

Normaal draag ik basisproducten zoals dit nooit puur. Ik doe er altijd wel iets van oogschaduw over heen. Maar bij Too Faced Shadow Insurance Champagne heb ik dat niet! Ik vind deze basis zo mooi puur, dat ik ‘m gerust ook zo zou gebruiken en er verder behalve mascara niets meer aan toe zou voegen. Ideaal dus voor onderweg als ik echt geen tijd heb om een ooglook te maken. Door de shimmers zie je er binnen no time weer fris en fruitig uit.

Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat matte oogschaduws niet heel goed matchen met een shimmer basis zoals deze. Tenzij je het niet erg vindt dat je oogschaduw dan niet meer mat is. Want glitteren, dat kan TFSI Champagne wel! De prijs is voor sommigen misschien ook niet helemaal weggelegd. Voor een Too Faced Shadow Insurance betaal je ongeveer €18. Dit is best een behoorlijke duit, maar bedenk je wel dat je heel erg lang met zo’n basis kunt doen. Sowieso heb je er meer dan een jaar plezier, zelfs als je het iedere dag gebruikt.

Geen basis

Too Faced Shadow Insurance Champagne

Tja en dan nu…waar koop je Too Faced nog? Helaas niet meer bij de Sephora in Nederland. Je kunt een Sephora in een ander land opzoeken als je daar toe in de gelegenheid bent. In Londen vind je Too Faced onder andere bij warenhuizen zoals Selfridges, Debenhams en House of Fraser in Oxford Street. Online is Too Faced te verkrijgen bij:

  •  www.beautybay.com
  • www.asos.com
  • www.sephora.fr

Vroeger was het ook te krijgen bij hqhair.com maar nu helaas niet meer. De Too Faced Shadow Insurance Champagne is nieuw in het schap en waarschijnlijk nog niet overal verkrijgbaar. Ik vind TFSI Champagne samen met de originele Too Faced Shadow Insurance de beste en mooiste van de Too Faced oogschaduwbasissen.

Wist jij al van het bestaan van de Too Faced Shadow Insurance in de kleur Champagne af?

31 reacties

Cynthiiaa -

Oh damn, ik vind het wel een super basis! Nummer 1 fan van de normale Too Faced Shadow Insurance, maar met een shimmertje is ook nooit verkeerd. Damn, Sephora.. come back! Of een andere winkel, ga Too Faced verkopen. :”)

Kayleigh -

Wauw dit is echt een mooie basis. Lijkt me super pretty onder de paletten van Naked :-)

vera -

Oh wauuuw dat kan inderdaad prima zonder een andere oogschaduwbasis eronder :)

Xan -

Ik kende deze basis nog niet maar wat is het een mooie.
Love,

Sofie -

Ik ben niet zo vooral die finishes bij oogschaduwbasissen… geef mij maar gewoon een matte basis die ik zelf helemaal kan opleuken :)

Melike -

Yay god zij dank gaat mama naar Turkije deze maand en daar hebben ze wel een Sephora!

Marnel -

Heeel erg mooi!!!

Marjolein -

Wauw, wat een prachtig product.

pamela -

hij ziet er echt mooi uit!! ik zou alleen wel gaan voor de ‘normale’ versie omdat ik die zelf nog nooit geprobeerd heb 😛

Maaike -

Ik mis sephora!!!!

Lotje -

Heel mooi zeg!!

Hester -

Shadow Insurance is fijn! Al vind ik mijn GOSH oogschaduwbasis ook prima. Die is ook champagnekleurig, werkt gewoon prima als basis voor een ooglook.

Irenka -

Ik vind Shadow Insurance echt heel ruk. Ik heb een tube gekocht in de Sephora in Parijs en hij is helemaal geschift. Maar ja, in Nederland kun je er nergens meer mee heen. Nooit meer TFSI

Anne Solveig -

Wat een plaatje!!

saarenzo -

Mooi! Al hou ik het bij de originele TFSI, aangezien ik vaak matte oogschaduws draag. Ik blijf het echt zo jammer vinden dat Too Faced nergens meer in Nederland te koop is… de Sephora moet echt terugkomen!

Marissa -

Zit er mooi uit, maar ik het hou het bij een basic basis, want daar kan je alles mee.

Marloes -

Ziet er goed uit! Jammer dat ze too faced hier niet meer hebben!

Tess Evea -

Wat een mooi product!

Miss Sentinelli -

Dit is echt een hele mooie basis zeg :). Ziet er goed uit!

Lucinda -

Van de kleur wist ik het niet, maar het product kende ik wel. Jammer dat het zo “moeizaam” te verkrijgen is hoor. Snap nog steeds niet waarom Sephora weg moest. xxx Lucinda

Daphne -

Hij ziet er mooi uit!

Anniek -

Wauw, inderdaad supermooi als basis onder een bruine look, lijkt me een heel mooi effect geven met die sparkles! En wat leuk dat je afgelopen week in Londen was, zo’n gave stad is dat! Ik ben er wel eens geweest toen ik nog best jong was, ik zou er echt graag nog een keer heen gaan!

Kimberly -

Mooie basis! Al zijn deze best duur natuurlijk.. Die van Essence vind ik al goed genoeg!

victoria -

Wauw! Hij is al mooi op zichzelf! Ik heb zowiezo nog een basis nodig, maar ik denk dat ik toch voor die van Nars ga, aangezien ik hoorde dat die heel goed is voor vrij vette oogleden, jep that’s me! haha x

Anita -

Wauw, dit is echt een mooie basis!

Myrna -

Dit is echt een prachtige basis, zou deze ook gewoon zo op zichzelf dragen, misschien wel een tint die iets donkerder is in de crease voor iets meer definitie maar alleen is ‘ie ook geweldig!

MySimplySpecial -

Ik ben gek op Too Faced Shadow Insurance en deze variant ziet er ook goed uit!

Miranda -

De gewone variant vind ik ook geweldig. Ik vind deze er ook erg mooi uit zien.

Maaike -

Ik gebruik de originele nog steeds dagelijks en hij is zo fijn! Deze is ook mooi, maar ik heb toch liever een neutrale basis omdat ik vaak matte oogschaduws gebruik

Rosa -

Het effect lijkt een beetje op de mac paintpot in barestudy:)

Bianca -

Prachtige verpakking en hij lijkt me ook erg fijn maar ik hou niet zo van glanzende oogschaduwbasis.

Reageer ook