Sleek Matte Me Lip Creams

 photo DSC_7103.jpg

Ik ben dol op matte lipcreams. Matte lipsticks vind ik vaak iets uitdrogend, maar oh wat hou ik van een vloeibaar goedje dat mooi mat opdroogt. Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik daarom ook zo gek ben op mijn Essence Velvet Rose Matte Lipcream. Ik stond een aantal weken geleden voor het Sleek schap bij Beau Make-Up Stores in Groningen en daar spotte ik opeens deze mooierds. De Matte Me Ultra Smooth Mate Lip Creams van Sleek.

 photo DSC_7108.jpg

 photo DSC_7113.jpg

In totaal zijn er 6 kleuren verkrijgbaar van de Matte Me Lip Creams:

  • Party Pink: mat, neon koraal
  • Petal: mat pastel, lichtroze
  • Fadango Purple: mat, fuchsia paars
  • Brink Pink: mat, neon roze
  • Birthday Suit: mat, nude
  • Rioja Red: mat, fel rood

Tijdens het swatchen kwam ik deze mooie lichtroze tegen (Petal) en een soort neon koraal matte lipcream (Party Pink). En FEL dat deze was! Als je MAC Candy Yum-Yum in een koraal kleur zou hebben, is dit het antwoord. Wow, die moest ik echt meenemen. Dat zou lekker afsteken bij mijn haar. De Matte Me Lipcreams van Sleek bevatten 6 ml en hebben een schuin afgesneden sponsapplicator.

 photo DSC_7093.jpg

Sleek Matte Me Lipcreams: Petal en Party Pink

Sleek zegt dat deze Matte Me Lipcreams slechts 1 laagje nodig hebben, maar daar staan wij toch anders  tegenover. Ze zijn ongelofelijk dekkend, zoals je gewend bent van de meeste Sleek producten, maar je moet het wel met beleid aanbrengen. Het wordt al snel streperig en ik dip mijn applicator er zeker nog een 2e keer in en breng vervolgens nog een dun laagje aan. Dus twee dunnere laagjes zijn het mooist. Het is even wennen met aanbrengen, maar wel te doen.

De formule droogt de lippen niet uit, maar het duurt wel eventjes voordat ze ook mooi mat opdrogen. Wees dus niet te royaal met aanbrengen! Ik vind het wel opvallend, de Sleek Dip It Eyeliners krijg ik ook nooit helemaal in 1x mooi maar moet ik even wat meer mijn best voor doen. Dat is ook zo met deze Matte Me Lipcreams. Op zich niet heel storend, maar het is het wel waard om even te vermelden.

 photo DSC_7163.jpg

Sleek Matte Me Lipcream: Petal

 photo DSC_7167.jpg

Sleek Matte Me Lipcream: Petal

Willemijn en ik kochten beiden Petal, omdat we van dit soort snoeperige kleurtjes houden. Ik had deze thuis al uitgeprobeerd en vond de kleur heel mooi. Het is denk ik wel vooral iets voor de winter, als je iets bruiner bent kan het een gevaarlijk kleurtje worden. Maar tot mijn verbazing vind ik deze bij Willemijn er weer heel anders uit zien dan bij mezelf. Ik heb het idee dat hij bij mij veel minder roze is. Misschien komt dat toch doordat iedereen van nature een andere lipkleur heeft.

 photo DSC_7195.jpg

Sleek Matte Me Lipcream: Party Pink

 photo DSC_7197.jpg

Sleek Matte Me Lipcream: Party Pink              Party Pink?….PARTY ORANGE!!!

Tja, en dit is dus Party Pink. Ik had het eerder Party Orange genoemd. Ik vind dit zo vaag! Willemijn vond het ook al raar dat deze meer oranje was. Ik zweer het, de swatch op mijn hand in de winkel (van de tester die Willemijn ook gezien heeft) was echt zo veel gaver en feller met daglicht. En ook veel meer koraal roze zoals de beschrijving zegt. Daarom kocht ik die kleur ook, want dat matte koraal roze was zo cool. Ik snap er niets van. Het lijkt bijna alsof ik een andere gekocht hebt, of dat de labels verkeerd geplakt waren. Deze lijkt qua kleurbeschrijving veel meer op Rioja Red.

Maar zowel de naam van de tester als van het product dat ik kocht hadden beiden de naam Party Pink. Ik snap er niets van, maar een ding weet ik zeker: dit is geen ‘pink’. En ik twijfel er zeer sterk aan of de naam bij dit product wel klopt. Zo stom, want de tester zag er zo supergaaf uit qua kleur.

Nou moe! Helaas kon ik het product zelf niet gelijk in de winkel swatchen wat daar zat plastic om heen. Nu doe ik dat normaal sowieso nooit, want dat vind ik irritant voor anderen. Daarvoor heb je een tester. Maar ja, als die tester dan niet klopt of de naam van het product niet…Ikke niet weet!

Ik vind de Matte Me Lipcreams wel mooi, ze blijven lang zitten maar hebben wel een gebruiksaanwijzing nodig tijdens het aanbrengen. Ik ben nog niet helemaal overtuigd, ik grijp eerder naar die van Essence. De prijs van een Sleek Matte Me Lipcream is €6,49.Sleek is te koop in Groningen bij Beau Make-Up Stores naast Skins.

62 reacties

Hester -

Maar Party Pink/Orange is behalve dat ‘ie anders is dan verwacht toch wel gewoon een prima kleurtje? Ik vind het alsnog wel wat voor jou moet ik zeggen, haha!

Puck -

Erg mooie kleuren. Alleen bij de roze kleur vind ik de ”matte look’ toch niet zo mooi staan.

Savita -

Heb ze geswatched vanmiddag, Party pink (434) is echt de naam en de kleur die je hier op de foto hebt Martine.
Brink Pink (4320 is de enige roze die ik zag. Als je op zoek bent naar een knalroze.. MUA Luxe Velvet Lip Lacquer kleurtjes Criminal en Funk!

Daniëlle -

Leuk om een keer voor matte kleurtjes te gaan! Ik gebruik eerder glanzende lipsticks maar ik ben erg benieuwd naar deze leuke kleurtjes. Ik ga ze zeker een keer proberen!

Lenneke -

Als ik zo kijk lijkt brink pink meer op wat je omschrijft, kijk maar:
http://lipsandtips.co.uk/?p=152

Martine -

Nou inderdaad!!!

Kayleigh -

i like the party pink (ehh orange haha)!

Kelly -

Ze zijn echt heel erg matte, wat leuk! Ik vind het licht roze kleurtje echt heel erg mooi!

Dorien -

wauw ik vind ze ontzettend gaaf, vooral de roze! Hebben hihi ^^

(ps bij de ici paris is weer 40% korting op alle lipsticks etc.)

Jitske -

Wauw, ze zijn echt héél matte!

Bertine -

die wil ik in londen scoren, ze zijn echt mooi!

Fabienne -

Wauw, Sleek heeft in ieder geval wel begrepen wat ‘mat’ is! Heel mooi.

Renate -

De kleur petal is echt mooi! Staat je ook goed Willemijn 😉

Marnel -

Nu ben ik benieuwd naar de tester die je geswatchst hebt!! Ik vind die rode je wel heel leuk staan!!

Beautyjuf -

Wauw, ik ben onder de indruk! :-) Wat een prachtige kleuren. Ook de hulzen vind ik erg mooi: fris en strak.

Jana -

Ik vind de kleuren erg mooi 😀 x

britt -

leuke kleurtjes! 😉

Dita -

Wauw die koraal is gaaf!

Daphne -

Ziet er goed uit!

Raya -

Ik vind deze net fijner dan die van Essence! Ik vind wel dat jullie gelijk hebben, dat die ene Party Pink noemt is echt vreemd. Echt rot dat de swatch zo anders leek en dan zeker met zo’n verkeerde naam… Petal staat wel heel leuk, moet ik zeggen! Zo’n leuk kleurtje. 😀 xoxo

Marissa -

Ik vind die tweede kleur echt heel mooi!

Manon -

wat een mooie matte kleuren!

Lonneke -

Ik vind ze beide heel mooi. Vooral de laatste! XOXO

Marloes -

Ik vind de laatste wel heel mooi!

AnnechiensBudgetBeauty -

Ik vind de finish wel heel mooi… Alleen jammer dat de kleur niet echt uitpakt zoal gehoopt. Als mijn lipcreams van Essence op zijn, weet ik alvast een goede vervanger!

Anouk -

Echt super mat, gaaf!

Lucinda -

Ik vind ze heel mooi, maar gezien mijn lippen op het moment zo droog als wat zijn (echt, ik smeer als een malle maar wat ik ook doe, het blijft droog) dus een matte lipgloss is iets wat op dit moment er even niet bij kan.

Manon -

Ze zijn wel mooi, maar ik blijf ook maar bij die van Essence :)

Simone -

Ik vind ze net wat té mat.

saarenzo -

Mooie kleuren, maar ik vind lipproducten met een beetje glans toch mooier.

Beau -

Mooie kleurtjes! Persoonlijk ben ik niet zo fan van matte producten.

MySimplySpecial -

Ik vind een klein beetje glans persoonlijk toch mooier.

Ceciel -

Ze zien er echt heel mooi uit en drogen inderdaad mooi op! Vooral de eerste vind ik erg mooi!

Eva -

Wauw mooie kleuren zeg! X

Melike -

Wow ze zijn wel echt mega mat, dat had ik ook weer niet verwacht. Je ziet gewoon letterlijk dat ze mat zijn, dat heb je bij matte lipsticks meestal niet zo extreem! Ik vind het wel heel mooi want mat is echt mijn ding hahaha.

Eline -

Beetje jammer dat die tweede niet koraalrood is maar oranje… Maar hey, ook dat staat jou gewoon supergoed Martine 😀

Tess Evea -

Wat een mooie kleuren!

claudia -

Ik vind de tweede kleur het mooist!

Charile -

Heel mooi!

Daphne -

Petal vind ik een erg mooie kleur.
Mijn complimenten dames, voor de eerlijke, humorvolle reviews. :dance:

pamela -

ik vind de tweede erg mooi van kleur! maar als ze nou zo lastig zijn dan pak ik ok liever die van essence!

saskia -

Die tweede is heel erg mooi, ik vind ze wel net iets te… mat!

Petra -

Ik vind ze persoonlijk te mat.

Budgetproof.nl -

Prachtig! Ik begin geloof ik een beetje verliefd te worden op Sleek producten.

Kelly -

Wat een toffe kleuren!

Miranda -

Mooie kleuren. Wel apart van de laatste kleur(Party pink(?))

Manon -

Wauw, die kleur die Martine op heeft vind ik echt supervet. Niet echt iets voor overdags maar wel tof voor een feestje ofzo haha (of carnaval :yay: :birthday: ).

femketje -

Die felle is gaaf!

Lisa -

Wowww, ze zijn wel héél mat. Een beetje glans vind ik zelf iets meer draagbaar, voor overdag sowieso.
Petal is wel mooi.

Amy -

Mooie kleuren, alleen wel raar dat Party Pink zo oranje is. Gebeurt bij mij wel vaker, koop ik iets dat bv. “Sky Blue” noemt en dan is het eigenlijk gewoon groen. O_o

Suzanne -

i love deze! en wat gek van die koraaltint… als je terug gaat naar de winkel, kun je dan niet achterhalen wat het was?

Shaz -

De kleuren zijn mooi, maar het ziet te droog uit. Ik lig echt in een deuk om de foto van Martine.

Eline -

Ze zijn wel echt mooi mat, vooral de oranje 😉 vind ik echt heel erg leuk!

Esther -

Zien er echt heel leuk uit!

Healthy Mommy -

Mooie kleur! Vind ze er alleen heel droog uitzien.. Wat logisch is gezien het matte is maar.. Ik vind het een beetje vreemd.

Kim -

De oranje vind ik wel erg mooi! Iets wat ik niet snel zou pakken.. Maar daarom moet ik het juist doen :). Ik moet dingen uitproberen!

Lotte -

Hm, ik ben niet helemaal overtuigd… Ik vind ze wel mooi mat, maar eigenlijk té mat want je lippen zien er meteen superdroog uit. Party Orange (zo noem ik ‘m maar gewoon, haha) is wel echt een hele toffe kleur.

Bianca -

Die zijn wel heel mat, de kleuren vind ik wel mooi :)

Nicole -

Mooi! Blijft jammer dat Essence de lip cream eruit hebben gehaald

Martina -

Die zitten nog in het assortiment hoor, maar onder een andere naam :)

Martina -

Wat balen van die laatste kleur!

Emma -

Wow die petal is echt heel mooi, die wil ik ook!

Reageer ook