Look of the Day: Urban Decay Naked 3 Palet

Ik vroeg aan jullie op Twitter of jullie nog in waren voor een look van mijn met mijn nieuwe Urban Decay Naked 3 palet. In in tegenstelling tot wat ik verwachtte kreeg ik allemaal positieve tweets terug! Dus hier is mijn look met het Urban Decay Naked 3 palet.

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik dol ben op mijn Naked 3! Ik bestelde heb bij HQHair.com en na een kleine week wachten ontving ik hem dan eindelijk. Sinds dien zijn hij (of zij?) en ik onafscheidelijk. Ik combineerde het palet met mooie bronstinten en een vleugje roze.

En voor ik begin te vertellen over de look, eerst even het goede nieuws dat het Naked 3 weer in voorraad is op zowel BeautyBay (klik) en HQ Hair (klik). Dus als je hem nog wilt scoren, wees er dan heel snel bij, ze gaan namelijk zo hard iedere keer.

Gezicht

Foundation – Catrice Infinite Matt Foundation
Concealer – MAC Pro Long Wear Concealer + Catrice Camouflage Cream
Bronzer – NARS Luster
Blush – Illamasqua Tremble

Ik ging voor warme tinten op het gezicht, sinds het Naked 3 palet wat koeltjes en grauwig kan zijn. Wanneer je veel roodheden en oneffenheden hebt, zoals ik, kunnen dit soort tinten de oneffenheden versterken. Door een warme basis te gebruiken, met warme, gele ondertonen neutraliseer je de boel. Ik bracht Luster aan als blush en bracht op de appeltjes van mijn wangen nog een beetje van Illamasqua’s Tremble aan. Dit is een zachtroze blush met een tikkie koraal.

Ogen

Oogschaduwbasis – MAC Paint Pot Painterly
Oogschaduw – Urban Decay Naked 3
Oogpotlood – Catrice Inside Eye Highlighter Pen
Eyeliner – Illamasqua Precision Ink Havoc

Mascara – Chanel Le Volume De Chanel

Ik begon met het aanbrengen van Strange (1) op mijn wenkbrauwbot en mijn binnenste ooghoek. Op het gehele ooglid bracht ik Limit (4) aan.  Daarna ging ik naar de crease, waar ik Nooner (5) aanbracht in het buitenste 2/3e deel. In het binnenste 1/3e deel bracht ik Burnout (3) aan. Vervolgens bracht ik Darkside (6) aan in de buitenste ooghoek. Met Limit (4) blendde ik de bovenkant van mijn ooglook, op de grens van het wenkbrauwbot en de crease. Op mijn onderste wimperrand bracht ik op de buitenste helft Darkside (6) aan. In de binnenste helft bracht ik Limit  (4) aan. Dust (2) is glitterig en daarom bracht ik die in de binnenste ooghoek aan.

Ik maakte de ooglook af een vloeibare eyeliner van Illamasqua in de kleur Havoc, de Catrice Stay Inside Highlighter Pen op de waterlijn en mijn favoriete mascara, Chanel Le Volume De Chanel.

Lippen

Lippen – Essence XXXL Long Lasting Matte Lipgloss Velvet Rose 

Mijn lipgloss/lipstick is de vervanger van de geliefde Velvet Rose Matt Lip Cream van Essence, waar Martine zo dol op is. En ik nu ook! De formule is wel iets veranderd, hij is iets minder mat en ruikt naar cappuchino (niet mijn voorkeur). Maar desalniettemin is hij wel prachtig en ik begrijp helemaal waarom Martine er zo dol op is.

Later die dag haalde ik trouwens mijn nieuwe bril op, van Replay en de ooglook kwam heel mooi uit bij m’n nieuwe bril!

Heb jij het Urban Decay Naked 3 Palet? Of een andere versie? Wat vind je ervan?

48 reacties

eva -

Mooie bril! En leuke eyeliner! Ik moet dringend eens de naked palettes kopen!

xx_Patries_xx -

mooie look, ik heb het palette niet, simpelweg omdat ik het veel te duur vind

Debbie -

Wauw! Wat een mooie look. Ik wil nakend 3 ook!!! Maar nog eventjes sparen of voor mijn verjaardag vragen 😉

Marnel -

Wauw mooi!! En ik zag die foto van je bril al op instagram…en hij staat je echt geweldig!!!! :yay:

Daphne -

Staat je goed!

Nynke -

Super mooi!!

saarenzo -

Mooie look!

femketje -

gave look 😀 love je haar :3

vera -

Ik heb naked 1 en 2 en ik ben er nog steeds heel erg blij mee :)

Sanne -

Mooi

Beautyjuf -

Wat een prachtige look!

Bo -

leuk! er staat alleen ik bestelde heb
:heart:

Manouk -

Ik vind het jou heel mooi staan, maar bij mij al die rozige kleurtjes.. Ik moet er nog aan wennen. Zo zonde, want hij was best prijzig. ❓

Myrna -

Prachtige look Willemijn, staat je echt super! Had het al gezegd op Instagram, maar je nieuwe bril is zo gaaf!!

Angela -

IS het naked 3 pallette via de Spehora website niet goedkoper?

Hele mooie look Willemijn :D, love the eyeliner :)

Kiss & Make-up -

Hele mooie ooglook. De kleur van je eyeliner is erg tof.

Miranda -

Oh wauw wat een prachtige look. Ik vind je haren zo leuk geworden.

nenacecilia -

Hele leuke look! Van waar komt je jas?

Esther -

Staat je heel erg mooi!

Beau -

Mooie look heb je gemaakt! Hij staat je goed :)

Elise -

Prachtige look, ik zou nog heel graag Naked3 willen samen met de orginele Naked!

Sofie -

I know, dit artikel gaat ove Naked 3, maar ik ben telkens verbaasd over hoe leuk dat roze in jaar wel niet is 😀

Lisa K -

Wow, super mooie look gemaakt, ook goede keuze eyeliner erbij daar keek ik het eerste naar. Ik ben zelf ook fan van de Essence matte lip cream (oude formule), dus ben benieuwd of die nieuwe formule net zo goed is.. sterke geur/ smaak dus?

Hester -

Neee, bij HQhair hebben ze er nu een primer bij zitten en dan is ‘ie dus €20 duurder! Argh man, dat wil ik helemaal niet! Wel een mooie look haha.

Willemijn -

Ja stom he! :(

nenacecilia -

Beautybay en Sephora.fr hebben hem nu binnen! Snel snel snel!

Eline -

Oops…. Hij was alleen nog icm de primer te bestellen….altijd handig om daar een back up van te hebben toch :jummie:

LaraLaurentia -

Je nieuwe bril is echt de bom, hij staat je geweldig. De ooglook is mooi gemaakt, ik krijg steeds meer de neiging om het palette ook te kopen :)

Anja -

Ik ben gek op mijn Naked3 :heart:
Kan er zoveel kanten mee op! Ik ga deze combinatie ook eens proberen. :)

Manon -

Mooi! Vooral die kleur eyeliner vind ik echt tof :love:

Anniek -

Aah je hebt roze in je haar, wat leuk! Ik vind de look ook heel erg mooi, net even ietsje anders dan normaal met die kleur eyeliner, leuk! Die bril staat je ook echt goed, en ook een gave jas heb je op die foto aan!

Miss Y. -

Wow, wat prachtig! Die foto met je nieuwe bril is echt leuk, wat een bambi ogen! Ze komen ook erg mooi blauw uit tegen het frame van je bril 😉

Budgetproof.nl -

Ik ben zo verliefd op jouw nieuwe bril!

Nora -

Ohhh die laatste foto! Ik vind het een heel geslaagde look, Havoc maakt het helemaal af <3. De Naked 3 trekt mij gek genoeg helemaal niet (en gelukkig maar, gezien de prijs :)) maar ik ben wel nog steeds enorm blij met de Naked 2, waar ik elke dag wel iets uit gebruik; enige palette die ik nu een beetje aan het lemmen ben is de Lorac Pro… Draag je trouwens geen poeder? 't Staat er namelijk niet bij en ik ben daar juist zo nieuwsgierig naar, haha!

kim -

Hele mooie look! Ik wil ook Naked driee :(

Martina -

Ik heb het naked 3 palette ook en ben er onwijs tevreden over :)

Marissa -

Hele mooie look! Ik vind het echt een prachtig palette!

Eva -

Mooie look! X

Lucinda -

Mooi roze, eerlijk waar. Het staat je fantatisch. Subtiel maar toch heel chique. Ik hoop dat het Naked3 palette nog beschikbaar is waar ik hem gisteren zag als mijn loon weer binnenkomt, want ik wil zal en moet heb hem hebben.

pamela -

prachtige look! ik vind de lipkleur erg mooi!! ben benieuwt naar de reviews over die lipglossjes!

Dita -

Mooie look meid

Nina -

Staat je heel mooi, zeker met die winged liner erbij.
Mijne komt volgende week binnen, ik kan niet wachten! 😀

MySimplySpecial -

Mooie look weer!

Caro -

Ik vind het echt een mooi palette, zit er over te twijfelen om ‘m misschien toch te gaan bestellen! Je look vind ik heel mooi geworden! Je wing vind ik ook goed gelukt, zou willen dat ik dat ook kon hihi! :-)

Sofie -

De look is erg mooi! Staat je prachtig :heart:

Laura -

Mooie look! Je kunt zoveel kanten op met dit palet! Zelf heb ik er helaas geen één, omdat ik ze gewoon best prijzig vind, al twijfel ik af en toe wel eens om deze te bestellen. :love:

Reageer ook