Kletsfilmpje (persoonlijke update februari 2014)

http://youtu.be/Pv6VqD8F26o

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

68 reacties

Floor Daasvand -

Wat tof dat jullie managers zijn geworden! En gaaf dat jullie samen naar New York gaan, ik en jaloers haha! Leuk dat jullie dit jaar ook (eindelijk) naar de DYTG gaan, ik ben er zelf voor de 3e keer bij :yay:

Michelle -

Geniet van new york! Ik ga in dezelfde periode met mijn vriend :) (we komen de 23ste terug!)

xx_Patries_xx -

leuk ik hou van deze filmpjes :D:D

Martine -

Heeeiii!
super leuke filmpje weer!
Ik heb nog een tip voor noa!
Wij krijgen binnenkort ook een hond en we gaan kvv voeren. Dit is vlees, maar dan gemengd met pens ofzo, smuldier is hier een goed goedkoop merk van! (Kan je gewoon kopen bij dirk, ah etc).
Wat je vriend heeft besteld (dat weet je waarschijnlijk wel maar ja XD) is BARF, dit is echt rauw vlees.. dus schapenhersenen etc.
KVV ziet er iets smakkelijker uit en is wat goedkoper.
Maar sowieso is vlees beter dan de meeste brokken, in ieder geval voor de grotere honden.

Oww, en nog 1 tip voor het barf, misschien weten jullie dit wel, maar let goed op wat je voert.
Bij barf moet je namelijk zelf een gevarieerd menu samenstellen, teveel lever is bijv. niet goed.

Ik hoop dat je hier misschien nog wat aan hebt! = )

Groetjes,
martine

Anne G. -

New York is ZO leuk :) Taxi’s daar zijn goedkoop dus mocht je na een lange dag geen zin meer hebben om terug te wandelen naar je hote, neem lekker die taxi. Persoonlijk vond ik alles erg goed te lopen.
Ga zoveel mogelijk zien! The Empire State Building, Brooklyn Bridge, Statue of Liberty en nog veel meer. TIP: als jullie het monument van 9/11 willen zien moet je van te voren kaartjes reserveren. Dit kost niks maar je moet ze blijkbaar wel reserveren (daar kwam ik pas achter toen ik voor de ingang stond).
Als jullie willen shoppen: er is een Macy’s (soort bijenkorf) in de straat waar de Empire State building is :)

Samantha -

ahhhh ik vind het zo leuk om naar jullie te kijken he!
als jullie ooit met ruzie ofiets uit elkaar gaan dan staan al
jullie lezers/kijkers klaar om jullie bij elkaar te brengen haha
Gaan jullie niet naar de huishoudbeurs, ik vind dat wel iets voor jullie eigenlijk..

Enid -

Martine! Ik vind je haar hier zo echt top, je hebt momenteel nu eenmaal een kleur die je nu eenmaal goed moet gaan combineren (for the time being) En als je dat doet met deze zachte kleuren, dan haal je echt het beste eruit :)

Annemiek -

Ik vind jullie kletsfilmpjes altijd zo leuk! :haha:

Laura -

Leuk filmpje! Wat heb je trouwens een leuke trui aan Willemijn! Mag ik vragen waar die van is? 😀

Renee -

Ik had het filmpje al zien staan, maar nog niet gekeken. Heb vandaag mn moment even afgewacht.. Vriend naar voetbal. Ik klaar met douchen, badjes aan, koppie thee, voetjes op tafel, tablet op schoot en lekker jullie kletsfilmpje kijken. Heeeerlijk! Haha echt ff een ontspan momentje.

Mn vriend en ik gaan 4 april naar NY! Ons hotel zit aan central park. We gaan 8 dagen en gaan zaterdag er even voor zitten om het goed te plannen. We willen namelijk niet superveel shoppen. Hebben allebei een lijstje gemaakt en dan willen we een paar momentjes tussendoor shoppen. Verder veel zien en doen.

Ga zo door, meiden. Ik geniet van jullie filmpjes en artikelen!

Iris -

Oh wat ben ik toch groot fan van jullie! Jullie zijn zo gezellig, er hangt ook zo’n goede sfeer hier. Ga zo door. :handkiss:

sparkles -

Leuke video dames! Ik vind jullie zo grappig, lekker spontaan! 2 reacties op de video: Onze hond at ook heel erg slecht brokken en wij zijn toen over gegaan op ‘diner’-voeding. Dat is een soort droogvoer waar je dan water bij gooit en dan word het een beetje zacht ofzo. Met een beetje vlees erdoor vind onze hond het super lekker!
En over New York, het is zo’n geweeeeeldige stad! Jullie moeten echt met de metro naar brooklyn gaan en dan tijdens zonsondergang over de brooklynbridge lopen. Ahh ik vergeet dat echt nooit meer hihi! Verder is central park heel leuk om even uit te rusten, het metropolitan museum en het moma zijn erg leuk, persoonlijk vond ik het mets leuker! Uhhhm wat nog meer, 5th avenue is geweldig (henry bendel, tiffany’s, alle grote merken zitten daar haha!) de vicoria’s secret op herald square is heel groot, als je in de ticket booth op times square (onder dat trapvormige ding) een kaartje koopt voor een broadwayshow is het veeel goedkoper (en je MOET echt naar een broadway musical als je een beetje geld over hebt), in een zijstraatje (volgens mij 44th str) bij times square zit een jeckyl & hyde restaurant wat echt super leuk is. Verder vond ik times square niet zo leuk door de drukte (maar er zit wel een webcam in een van de billboards, dus als jullie mannen jullie willen zien kun je daar even naar zwaaien, dat heb ik ook gedaan met mn vriend haha!). The High Line is een leuk park om overheen te lopen. Coney Island zou ik overslaan als ik jullie was, dat is niet zo geweldig. In williamsburg zit een restaurantje wat de surfbar heet, wati k persoonlijk echt suuuper leuk vond! Meer tips kan ik zo even niet bedenken, maar als me nog iets te binnen schiet zal ik het laten weten :p
Oh en qua vervoer; een metrokaart voor 7 dagen kost echt maar iets van 30/40$ ofzo, dus dat is echt ideaal om te kopen want dan kun je gewoon onbeperkt reizen!

Rachel -

Willemijn, jou “nieuwe” kapsel is echt zo mooi! Die roze plukjes er doorheen maken het echt af! :love:

D -

Reageer niet vaak maar toch even een reactie: ik vind jullie leuk en ga zo door :-)

Nora -

Jee, eindelijk een kwartiertje vrij gehad om de video te kijken! Hartstikke gefeliciteerd met het promoveren en ik kijk nu al ontzettend uit naar de NY vlogs, jullie enthousiasme is aanstekelijk :D. Wat voor foundation/poeder draagt Willemijn trouwens? Ik ben gek op zo’n matte finish maar zie er met mijn poeder nooit zo levendig uit!

Jantine -

Wat een gezellig filmpje weer, jullie zijn hartstikke leuk om te volgen! Proficiat met jullie promotie, knap hoor, mag je zeker trots op zijn.
Als moeder van twee kinderen wil ik jullie even laten weten dat de kosten ontzettend meevallen, vind ik dan. Er wordt vaak gezegd, het is zo duur. Dat valt zo ontzettend mee, veel dingen kan je natuurlijk zelf regelen. Je hoeft niet alles splinternieuw, je krijgt heel veel et cetera. Ik moet wel zeggen nu ze groter worden (9 en 7 jaar) hebben ze steeds vaker dingen nodig, groeien overal uit, sportclubjes enzovoorts. Maar het is superleuk om voor ze te shoppen!
Los van het financiele stuk 😉 vind ik kinderen een enorme rijkdom waar je superveel van geniet. Tuurlijk is het fijn als je er klaar voor bent, daar groei je naar toe en dat moment is helemaal aan jou.
Dit wilde ik jullie even laten weten. Ik volg jullie met veel plezier, als ik thuis kom van mijn werk of even een moment heb voor mezelf ga ik snel naar jullie site met een cappucino en chocolaatje erbij :-) Heerlijk, ga zo door meiden!
Liefs,

aisl -

aaaaah ik kan me zo vinden in Martien d’r “momentje” dat alles stom was en zoveel werken en toen ook nog de belastingdienst omg precies IK vorige week. Huilie.

Ik werk zoveel en mn nieuwe baan is (te) ver van huis dus ik ben 06:00 op en 19:00 thuis tis echt stiekem niet leuk en ben al op zoek naar iets beters maar op dit moment is dat dus best even zwaar. Gelukkig heeft de belastingdienst onthouden dat ik in termijnen wil betalen en dat al automatisch toegepast, scheelt een hoop!

Leuk om even een update te lezen, en dat het bij jullie ook soms even zucht en steun is. En jullie gaan het ZO GAAF hebben in new york, wat Willemijn zegt: het is een meisjesdroom, om met je vriendin te gaan, ik ben ook met een vriendin geweest en het was geweldig :heart:

aisl -

ps. GEFELICITEERD met jullie promotie!!! :yay:

ais -

En waarom staat er aisl ik ben gewoon ais :’)

Willemijn -

Hahaha! Geen idee maar bedankt voor je gezellige comments in elk geval! :)

selda -

Hoi Willemijn en Martine, ik volg jullie nog niet zo lang. Ik hoorde mijn leerlingen over jullie praten en nu kijk ik elke dag op deze site. Ik geef les op het vmbo en we hebben nu een weekje vakantie….. heerlijk.

Willemijn -

Haha wat grappig om te horen! Welkom! :) En een fijne vakantie 😉

Marnel -

Wat een leuk en gezellig filmpje weer!! Fijn om te weten dat het goed met jullie gaat! Gefeliciteerd dat jullie nu beide manager zijn! :jep: Ik heb het vooral erg druk met school, maar dat komt wel goed. Ik heb in ieder geval nog de tijd om van jullie site te genieten! :love: En ik heb het al vaker gezegd, maar die trui van Willemijn…die is echt super leuk en staat je ook nog mooi!

Deborah -

Kletsfilmpje! Leuk om te horen dat het zo goed met LLG gaat, dat verdienen jullie. Beetje jammer van de belasting dan natuurlijk (die schoften 😉 haha). Gefeliciteerd ook met de promotie, super tof!

Kijk echt uit naar de Meet&Shop, de whatsapp groep is in ieder geval al erg gezellig. Als mijn enkel nou ook lekker snel hersteld dan is iedereen blij!

Groetjes!

Deborah -

herstelt met een t dan natuurlijk 😉

Manon -

Jullie stemmen zijn echt fijn om aan te horen, leuk zo een klets filmpje!

Catoo -

pff…per toeval belandt je op een site…en nu wordt het een soort verslaving! elke dag even kijken…kopje thee/koffie erbij…kan me bij veeeeel reacties aansluiten…dit is gewoon leuk!

Anoniem -

Ontzettend leuk filmpje, heel gezellig om naar te kijken na een lange dag school.
Wat gaaf dat jullie samen naar New York gaan als vriendinnen.
Ik ben zelf ook bijna 2 jaar geleden met mijn familie in veel grote steden geweest in Amerika, onder andere in New York.
New York is zo’n ontzettend mooie stad! Wij zaten in een super mooi hotel en zaten heel hoog waardoor je echt een ”New Yorks gevoel” kreeg. Wat mij echt bij is gebleven is het Rockefeller Center, wat een prachtig uitzicht.. Bryant Park is heel leuk, 5th avenue (shoppen!!) en de Forever 21 op Times Square : wauw.. Mijn zus en ik hadden al een stapel kleren op de 1e etage, ineens zien we dat er nog iets van 5 etages waren :yay: Heb mijn ogen uitgekeken! Alleen al het lopen door de straten met die gloeiende hitte was voor mij al een ervaring. Heel veel plezier!!xx

Willemijn -

Hahah ik kan me dat van de Forever 21 helemaal voorstellen! Dankjewel voor de tips!

Maxime -

Wat een stelletje leuke en gekke meiden zijn jullie toch. Ga zo door!

Lisa -

Heel leuk filmpje! Ben er weer lekker voor gaan zitten haha :)
En Martine, ik vind dat je haar echt geweldig zit! Het lijken echt net natuurlijke krullen, prachtig!
xxliefs

Miranda -

Super leuk zo’n persoonlijke update. Wat fijn om te horen dat het zo goed met jullie gaat, zowel privé als op jullie werk. Ik vind het echt ontzettend knap hoe jullie alles zo combineren. Met mij gaat het gelukkig ook erg goed. Ik werk lekker in de thuiszorg en kan de laatste tijd mooi veel uren draaien. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd lekker aan bloggen, en gezellige dingen doen. Ik heb veel leuke dingen op de planning staan ( concert van Feuerengel, concert van Jan Smit, concert van Within Temptation (in NL en in Londen ) En in april ga ik voor het eerst vliegen, niet zo heel erg ver weg ( londen ) maar wel iets wat mij ontzettend spannend lijkt. Ik heb mezelf echt voorgenomen om meer te gaan genieten in 2014, en dat lukt behoorlijk goed. :yay:

Nikki -

Super leuk filmpje! Ik vind jullie echt altijd zo spontaan en gezellig. Ik denk dat jullie “in het echt” ontzettend leuke meiden/vrouwen zijn!

Vanessa -

Ik vind zulke kletsfilmpjes heel leuk om te zien! :)

Kiss & Make-up -

Wat goed dat jullie het beiden zo goed doen in je job :-) Career ladies ftw!

Manouk -

Als ik jullie filmpjes kijk dan heb ik altijd zin om thee te drinken en koekjes te eten haha. Het is alsof ik even gezellig met m’n grote zussen ben. Klinkt dit raar? Ja, waarschijnlijk wel. Maar het is een compliment :) :coffee:

Wendy -

Gefeliciteerd met alle positieve dingen die in jullie levens gebeuren! Jullie werken er ook super hard voor!

Anoniempje -

Hoi!
Ik vind jullie zulke gezellige meiden 😀
Mijn moeder en haar beste vriendin waren ook tegelijk zwanger, en kregen een maand na elkaar een kindje (waarvan ik dus 1 ben). Nu, 18 jaar later, ben ik nog steeds beste vriendinnen met de dochter van de bff van mijn moeder! Ze is mss meer een soort zus alleen dan zonder de ruzie’s en het gekibbel. Ik ‘raad’ het jullie dus echt aan om zwanger te worden :P, klinkt misschien gek hahah. Zelf ben ik enig kind en ik ben heel blij met zo’n goede vriendin die mij al van kleins af aan kent. We gaan nu ook vaak met z’n 4tjes dingen doen, hartstikke gezellige moeders-dochters dagen 😀

Ga zo door!! Liefs

Marieke -

Leuk filmpje! Ik kijk eigenlijk nooit filmpjes, ik zit altijd met mijn ouders in de woonkamer zonder oordoppen binnen handbereik, maar nu zo in de faculteitskantine.. :) Met mij gaat het prima, ik ga hopelijk dit weekend/volgende week verhuizen naar mijn nieuwe kamer! 😀 Eindelijk op mezelf, lekker studentikoos inrichten met 90% Ikea 😛

Marissa -

Wat fijn dat het zo goed gaat met jullie. Ik begrijp heel goed dat het soms erg druk is voor jullie en let daar goed op. Neem op tijd een stapje terug en als dat betekent dat er geen artikel online komt, dan is dat zo. Je moet jezelf ook niet overwerken. Ik ben nu al benieuwd naar de vlogs van New York!

Hester -

Ah, super gezellig filmpje weer! Fijn om te horen dat alles zo goed gaat maar het is af en toe ook wel heel druk inderdaad. Denk dat het wel scheelt dat jullie met z’n tweeën zijn, je moet de inkomsten natuurlijk ook delen, maar het is wel minder werk per persoon.

Jamilee -

Ff bij me ontbijt deze filmpje kijken!:D

Alexandra -

Hallo Willemijn en Martine,

Ik volg jullie al een tijdje, eerder volgde ik beautygloss en beautylab wat intensiever, maar dit is helemaal omgedraaid. Ik vind jullie zulke leuke en open persoonlijkheden en nog stadsgenoten ook. Ik vind de reviews en filmpjes super leuk om naar te kijken. Zelf heb ik altijd al een passie voor beauty en fashion gehad. Ben (op en af) al een aantal jaren visagist, doe soms wat shoots, maar de ene keer meer dan de andere, daarnaast werk ik in een kledingzaak, waar ik mijn baan als projectleider voor heb opgegeven. Ik wil graag zeggen ga vooral zo door, ik geniet ervan. Ennuh, zoals jullie bij salon Jasper vertelden we hebben ook oudere lezeressen, dat klopt idd, want zelf ben ik 44 en mag graag alles van jullie lezen en bekijken. Mijn complimenten! P.s. Zag jullie een keer in de stad lopen, maar laat jullie lekker met rust ❓

Willemijn -

Aaah leuk om te horen! :)

Petra -

Leuk om dit te zien…heb er van genoten…

Groetjes Petra

Tine -

Heerlijk filmpje weer, ik word er altijd vrolijk van :). Ik ben momenteel heeeeel erg druk met school (ik combineer anderhalf studieprogramma in 1 jaar) en dat gevoel van veel werk en te weinig tijd voor een sociaal leven herken ik maar al te goed! Als ik even niets te doen heb wil ik gewoon neerploffen voor de tv, haha.
Verder ben ik blij voor jullie dat het zo goed gaat, keep up the good work!

Esther -

Magnolia bakery, zit vlak bij Rockerfaller center dus dan kan je en genieten van heerlijke cupcakes en het uitzicht van over ny

Anniek -

Ah, toch wel een gezellig begin van de dag is dit zeg :) Ik zit zelf in de 4e, en gelukkig gaat het heel goed, ik ga met gemak over haha :) Afgelopen zaterdag heb ik trouwens mijn eerste werkdag in de AH gehad, als een soort van ‘proeverijen meisje’ 😀 We moeten maar eens kijken of het wat voor mij is :) Alvast heel erg veel plezier in New York, echt te gek! Ik wil zelf ook echt heel graag nog een keer naar NY, het lijkt me zo’n leuke stad!

MySimplySpecial -

Gefeliciteerd meiden!

Olga (teamconfetti) -

Hihi, 10 december is mijn verjaardag 😉

Caro -

Wat goed dat jullie managers zijn geworden zeg, gefeliciteerd!!

annemiek -

Sorry hoor, maar kinderen NEEM je niet. Alles is echt niet zo maakbaar als jullie misschien denken. Dit moest ik toch even kwijt.

Martine -

Tja, ik vind dat altijd een beetje een aparte discussie. Ik snap helemaal wat je zegt hoor, maar in principe besluit je in de eerste instantie of je kinderen wilt nemen ja/nee en dan moet je inderdaad nog maar afwachten of je ze ook echt kunt krijgen. Dat is tenminste hoe ik het zie, sorry als we je daar mee hebben beledigd.

Willemijn -

Ik haak ook even aan bij de ‘discussie’. Toen ik deze video aan het bewerken was wist ik dat deze discussie ging ontstaan, haha. Ik snap je punt en zo is het ook. Maar als we altijd alles zo moesten gaan formuleren dan komt aan onderwerpen als deze nooit een eind en word het allemaal erg omslachtig. Iedereen weet wat er mee bedoeld wordt als je praat over ‘kinderen nemen’ en iedereen met volwassen gezond verstand weet dat je dan inderdaad nog maar moet afwachten of je ze ook echt kunt krijgen, zoals Martine inderdaad zegt.

Dat je zegt dat wij denken dat alles maakbaar is, dat vind ik kwetsend. Ik weet vanuit mijn persoonlijke situatie dat (gezonde) kinderen krijgen echt niet vanzelfsprekend is. Ik ben drager van de handicap van mijn zus en dat houdt in dat ik dat ik bij iedere zwangerschap in de toekomst 25% kans heb op een gehandicapt kindje, 25% op een niet levensvatbaar kindje, 25% op een gezond kindje en 25% op een gezondje kindje die drager is. Mijn moeder heeft veel miskramen gehad en heeft mij hier altijd veel over verteld. Je hoeft mij niet te vertellen dat ieder kind een wonder op zich is. Maar als je dat altijd moet oprakelen als het over dit onderwerp gaat, dat is gewoon geen doen.

Ik snap dus als geen ander dat zaken als deze gevoelig kunnen liggen, maar ik wil hier persoonlijk niet iedere keer aanstoot aan nemen en zelf ook niet als politie agent optreden en met mijn vinger wijzen ‘Ja maar…!’ . Iedereen weet dat zaken als deze niet altijd even simpel zijn voor iedereen en als mensen dat niet weten, tja, dan komen ze daar vanzelf in het leven wel achter.

Met ‘kinderen nemen’ bedoelen we dus heel simpel ‘Dat we ooit de stap gaan nemen om te besluiten voor kinderen te gaan en dan maar te kijken of het lukt of niet’. Maar kinderen nemen is gewoon veel korter gezegd en het is dus naief, beledigend of gewetenloos bedoeld. En we gaan ook graag van het positieve uit, haha. Goed, I made my point geloof ik. 😉

annemiek -

Bedankt voor jullie reacties. Het was ook niet bedoeld om een felle discussie in gang te zetten. Voor niet iedereen wordt de kinderwens als vanzelfsprekend vervult. Vandaar dat er nogal eens heftig gereageerd wordt als je zegt dat je een kindje “neemt”. Aangezien het (voor sommige) klinkt alsof je een hondje aanschaft. Het ligt voor mij gevoelig en vandaar dat ik er misschien wat heftig op reageerde, dit bedoelde ik niet kwetsend richting jullie, mijn excuses als dit zo is overgekomen. Jullie doen het verder hartstikke leuk en gezellig dus ga zo door met jullie blog! :-)

Willemijn -

Leuk dat je nog even reageert Annemiek! :) Bedankt!

Marleen -

Wat gaaf zeg dat jullie allebei zijn gepromoveerd tot manager en dat in zo´n korte tijd, netjes hoor! Ik ben ook erg benieuwd naar de vlogs van New York, ik zou er ook zo graag een keer naartoe willen met een vriendin.
Zelf ben ik druk bezig met afstuderen en het inhalen van een aantal verslagen (wat nog niet zo heeeel goed gaat, uitstelgedrag, zucht…). En daarnaast ben ik bezig met vakantiewerk in het buitenland voor na het afstuderen. Deze zaterdag heb ik een sollicitatiegesprek voor werk in Zuid-Frankrijk :dance: !!

Sophie -

Ik volg jullie nog niet zo heel lang, maar jullie blog check ik sinds ik voor het eerst op jullie blog kwam nu echt elke dag! Jullie onderscheiden je op de een of andere manier zo van andere bloggers, vind ik echt heel erg leuk om te zien! Leuk en gezellig kletsfilmpje is dit. En Willemijn, die roze plukken in je haar staan je echt geweldig!! Ga zo door lady’s :)

Eva -

Leuk filmpje zeg! X

Kim -

ik zit in Oostenrijk en het is rotweer.. Lekker kletsfilmpje kijken dus!

Beautydagboek -

Haha ‘als jullie intunen’! 😉 Gefeliciteerd met het promoveren tot manager! En fijn dat jullie zo’n goed jaar hebben gehad met LLG :)

Nena -

Fijn filmpje! Echt een beetje “gezellig” wakker worden zo!

Lucinda -

Wel fijn om te horen dat het raar is om nog een baan naast je blog te hebben. Ik werk fulltime en daarnaast komt er elke dag een artikel online (plus op vrijdag en zondag zelfs twee). Dit is hard werken, maar ik heb het er voor over.

Dita -

Heerlijk, dit ga ik vanmiddag op mn vrije middag even bekijken

Hannah -

Wat een heerlijk filmpje! Jullie zijn echt zo leuk hahahaha

Martina -

Fijn dat het goed met jullie gaat! Wel echt balen van de belasting zeg! Met mij gaat het goed, ook druk druk druk…. Huis gekocht, full time baan, bloggen voor de leuk, vrienden zien, opleiding doen en zo gaat het wel door 😉 ik hoop trouwens dit jaar ook met vrienden naar new york te gaan dus ik kijk uit naar jullie vlogs :)

Sofie -

Wat leuk, weer een persoonlijk filmpje! Ik ga hem straks kijken :)

Budgetproof.nl -

Oh heerlijk dit ga ik zo lekker in de trein kijken :).

Reageer ook