FOTD + NOTD: Cupido's Love Letter

Ik besloot weer eens mijn klunzige nagellakkunsten aan jullie te laten zien. Omdat het bijna Valentijnsdag is -alsof je dat nog niet wist- heb ik speciaal voor die romantische dag zowel een Face Of The Day (FOTD) als een Nails Of The Day (NOTD) gemaakt. Kijk verder als je wat inspiratie op wilt doen. Remember: Je hoeft natuurlijk niet dezelfde producten te gebruiken, kijk wat jij in je stash hebt als je een van deze producten niet hebt. Love is in the air!

Ik maakte gebruik van Urban Decay Naked 3. Bij uitstek geschikt voor een romantische look vanwege alle kleuren met roze ondertonen. Ik schreef laatst al in een artikel dat ik bezig ben mezelf aan te leren om kleuren meer over te laten lopen of te blenden met een andere kleur. Maar dan wel met een mooie overloop, dat vind ik het moeilijkst. Ik vind dat zelf best wel lastig en heb het soms wel te pakken en op andere dagen weer niet. Hier ging het bijzonder goed!

Dep een nude kleurige oogschaduw op het ooglid. Breng daarna een lichte taupekleurige oogschaduw aan in de crease. In de buitenste ooghoek breng je een donkere taupe kleur aan. Blend het geheel uit met een lichte koper/gouden oogschaduw. Onder het oog breng je ook een taupekleurige oogschaduw aan als ondergrond. Daar bovenop zet je lichtjes een koperkleurige oogschaduw aan. Ik gebruikte een matte oogschaduw (Strange) onder mijn wenkbrauwbot. Voor extra sprankeling, gebruik wat glitters in je ooghoek en/of een huidskleurige oogpotlood. Maak het af met mascara, maar doe het subtiel!

Het is bewezen dat mannen en vrouwen langer naar je kijken als je een felle lipstick draagt. Daarom gebruik ik de prachtige Pink Neillia (33) van Yves Saint Laurent. Deze oranje lipstick heeft een roze ondertoon, het frist in een keer je huid op. Weet je wat verder bijzonder is? Ik draag helemaal geen blush of highlighter, die heb ik even achterwege gelaten. Eigenlijk kan dat ook prima! In deze look mis ik het niet.

Lieve, feestelijke nagels mogen ook niet ontbreken. Ik lakte mijn nagels eerst met Sally Hansen Pink At Me. Een zacht roze/perzik pastelkleurtje als basis. De naam van de nagellak past ook perfect bij Valentijnsdag. Wat daar nog meer perfect bij past is dit leuke lakje van Ciaté, speciaal voor Valentijnsdag: Love Letter. Deze kun je met 2 á 3 laagjes ook prima alleen dragen (zonder basis), maar ik vond dit wel leuk en speels. Dit is trouwens geen tipwear op mijn nagels (ringvinger/pink) maar glitter.

Zie zo, dan ben je helemaal klaar voor die date met je Valentijn of gezellig met je vriendinnen, wie weet kom je nog wel wat leuks tegen, haha! Met zo’n lieve maar intense look kan die prins op het witte paard je vast niet weerstaan. Hoewel, in sprookjes geloven doen we niet meer hè? Nee, ik bedoel die rijke vent in een Lamborghini…
Just kidding!

Psssst, wil jij mijn Valentijn zijn???

45 reacties

Xan -

Dat is een prachtige valentine look. Ook de notd zijn heel mooi. Passen er helemaal bij.
Love,

Danai Vorgia -

Hele knappe meid ben je hoor! En ik vind vooral de nagellak errug cute!

http://www.danaivorgia.blogspot.nl

Bianca -

Mooie look, de kleuren staan je heel goed :)

Lys -

Mooie zachte look!

saskia -

Mooie look, de nagels zijn prachtig!!

Maxie -

Leuke foto’s Martine! Je lijkt net op een model. Super leuke en toch makkelijke look voor vrijdag :love2:

Daniëlle -

Een super leuke look! Ik ga direct opzoek naar het oogschaduw palet!

Marnel -

Leuk!! Die look is echt prachtig! En die lipstick….staat je zo ontzettend goed!

Hester -

Ah, eindelijk iemand die de blush (en highlighter) ook eens een keer overslaat, doe ik namelijk best wel vaak haha. Mooie look, ik snap wat je bedoelt met een mooi verloop creëren!

victoria -

In een woord Prachtig!

ellisluna -

martine , je bent echt mooi ! :linlove:
xoxo

rosh -

Die lipstick staat je prachtig..ik moet hem hebben!

Miranda -

Wauw lovely!

Daphne -

Mooie look!

Daphne -

Mooie look! Welke oogschaduwkleuren heb je nog meer gebruikt naast strange? Ik heb zelf ook het NAKED3 maar weet de kleuren niet zo goed te combineren en vind jouw look erg geslaagd! Ik gok burnout op je ooglid en factory in je crease?

Saskia -

De lipstick en nagellak zijn echt perfect!!

Myrna -

Weer een prachtige look Martine, vind zulke looks heel erg mooi bij jou staan, neutrale ogen en felle lip!

Anniek -

Ziet er erg mooi uit, en die nagellak is ook echt gaaf! Ik vind de kleuren van je ooglook ook goed gekozen, bijzondere combinatie maar wel erg mooi!

Kiss & Make-up -

Heel mooie look! De ooglook is echt super, en hoewel ik meestal niet zo van je lipkleurkeuzes hou vind ik deze juist heel mooi!

Shaz -

Mooie ooglook, maar ik zou zelf voor een andere kleur lipstick hebben gekozen.

Bibian -

Wat een mooie look, het staat je echt prachtig en het maakt je heel zacht in je gezicht. Liefs

vera -

prachtige look!!!

Anne Solveig -

Woooooow, ik vind het echt super mooi!

Manon -

Oooh, die nagellak vind ik echt supertof. Deze look vind ik je heel mooi staan :)

Ceciel -

De lipstick is erg mooi! Ook je nagels zou ik zo willen namaken!

MySimplySpecial -

Wat een mooie lipstick is dat!

femketje -

Gorgeous look! ♥

Amy -

Ik vind de combinatie van alles heel leuk, vooral die lipstick staat goed bij je ooglook! :heart:

Eline -

Prachtig! Ik vind die lipstick zo mooi!

Caro -

Mooie look! Grappig dat je de blush en highlighter achterwegen hebt gelaten! Valt inderdaad niet erg op! :-)

Marissa -

Mooie look! Ik vind je nagels vooral heel mooi!

Nena -

Heel mooie look! Zou ik ook zo kunnen maken.

Lucinda -

Prachtige look, nog altijd stikjaloers op het Naked3 palette hahaha. Ook de lippenstift is super mooi.

Beautydagboek -

Ik hou wel van van zo’n pittige valentijnslook, erg geslaagd!

Martina -

Mooie lipstick en mooie kleuren heb je gebruikt in de ooglook!

Dita -

Mooi hoor, vooral je lipstick is erg mooi

Carina -

Je ooglook is echt heel mooi! Ik twijfel nog of ik de lipstick geslaagd vind, ik hou echt niet van oranje kleuren.

pamela -

wauw wauw wauw de lipstick is echt geweldig!!

Lotte -

Wauw, de lipstick is prachtig! Staat ook mooi bij de ooglook. En leuk dat de nagels matchen!

Sofie -

Wat een geweldige look! De ogen en lippen vind ik beide prachtig :heart:

Laura -

Mooie look en nagels! Ik hou echt van die zachte kleurtjes en het past allemaal perfect bij Valentijnsdag! :handkiss:

Healthy Momm -

Mooie look! Niet té maar gewoon mooi.. Je haar heeft trouwens veel weg van dat van Cynthia (MissLipgloss) Gave kleur! :jep:

kim -

Wat een prachtige nagellak! <3

Reageer ook