Bubblegum Babes

 photo DSC_7698.jpg

Willemijn begon ooit op haar zolderkamertje met de overtreffende trap artikelen: paars, paarser, paarst enzovoort. Dat gaat alleen wat lastiger met make-up producten die bubblegum kleurtjes hebben. Bubblegum, Bubblegummer Bubblegumst bekt nu eenmaal niet zo lekker! Dus hebben we er maar Bubblegum Babes van gemaakt. Als je verder klikt, zie je al onze make-up producten met bubblegum kleurtjes.

 photo DSC_7677.jpg

Wij verstaan onder bubblegum van die lieve, lichte, zoete roze kleurtjes. Snoeperige kleurtjes! Ze zijn heel meisjesachtig en wekken een schattige, poppige uitstraling. Vele merken hebben wel zo’n kleur in het assortiment, zowel high-end als budget.

Het blijven wel gevaarlijke kleurtjes trouwens, want het kan ook nogal hoe…je-weet-wel overkomen. En dat wil je liever niet. Vooral in de zomer als je wat bruiner bent, kun je doorgaan voor Snooki’s tweelingzus. Aan de andere kant kan het juist ook edgy zijn, alsof jij alles af weet van de fashion- en beautywereld. Mits je het goed combineert natuurlijk, dat wel!

 photo DSC_7689.jpg

Deze lipgloss is van Miss Sporty, we schreven er in … een review over. De kleur is nogal ijzig, ik vond hem niet zo heel mooi als ik eerlijk ben. Wel als topping over een lipstick heen. Wat ik wรฉl een erg leuk bubblegum blush kleurtje vind, is I’m The One van MAC. Helaas was deze limited maar wel een blush die ik Barbie zie dragen!

 photo DSC_7687.jpg

En waar hebben we de meeste producten van in een bubblegum kleur? Juist! Lipsticks, hoe kan het ook anders. Links op de foto zie je mijn nieuwe aanwinst van Yves Saint Laurent: Lingerie Pink (nummer 7). Tevens ook mijn 10e lipstick van YSL, dat moet ik vieren! ๐Ÿ˜‰

De middelste is een bubblegum lipstick uit de budget categorie: Sleek Babydoll. Een hele hele hele lichte kleur die waarschijnlijk heel mooi staat bij porseleinen huidjes. Ik combineer deze lipstick liever, want hij is voor mij wel erg licht.

De derde lipstick van Rimmel (nummer 101 van Kate Moss) vonden wij ook altijd een bubblegum kleur. Grappig, want naast die andere lichte kleuren lijkt deze opeens oudroze te worden! Heel maf! Willemijn draagt deze in de full-face foto’s van dit artikel. Ik draag YSL Lingerie Pink op de full-face foto’s.

 photo DSC_7691.jpg

YSL Lingerie Pink, Sleek Babydoll, Rimmel 101, Sleek Matte Me Petal, Miss Sporty Iron Pink, MAC I’m The One

 photo DSC_7694.jpg

Wij zijn gek op bubblegum kleurtjes. Ze kunnen zowel licht zijn als naar oudroze neigen. Ik vind de lichte varianten ook mooi passen bij een donkere ooglook zoals mijn Amy Winehouse eyeliner look bijvoorbeeld. Hoewel het gevaarlijk uitziende kleurtjes kunnen zijn, vinden we deze rasechte Barbie kleur ook wel erg leuk.

Wat vind jij van bubblegum make-up producten? Heb je zelf ook zo’n product?

52 reacties

vera -

Leuk artikel!!

jessica -

Heel slecht nieuws vandaag gekregen van de verkoopster van de ici paris: de gehele rouge-volupte-lijn gaat uit het assortiment bij de ici paris xl รจn de douglas!

Willemijn -

NIET?!?!?! :O :O :O

Marnel -

Dit vind ik echt zulke mooie kleuren roze!! :linlove:

roosje -

hoe kan je een foto van je zelf op je gebruiker zetten? op mijn gebruiker ?
:S :S :S :S :S

Martine -

Dat moet je doen via gravatarcom :)

roosje -

ik wil jullie graag een keer ontmoeten en een knuffel geven ik kom jullie vast een keer tegen ben 11 jaar en bruin haar en bruine ogen nog veel plezier met jullie wepsate :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

roosje -

echt een hele mooie lipglos, supppppeeeeeerrrrr!!!!!!!!!!,en leuke foto trouwens

Elise -

Bubblegum is echt mijn signature kleur! I’m The One heb ik ook, en ik vind hem prachtig doordat hij een subtiel shimmertje heeft. En natuurlijk ook vanwege de kleur haha.

Ines -

Ik ga liever voor iets natuurlijk dan echt bubblegum, maar wel schattige producten!

Sofie -

Ik ben ook echt gek op dit soort tinten! Al let ik er wel op dat ik er niet mee overdrijf, aangezien het natuurlijk wel erg jong aantoont -en ik ben 23, dus ik hoef er geen 18 uit te zien :)

Beau -

Ik ben niet echt fan van zulk soort kleurtjes, het staat me niet echt.

femketje -

kekke kleuren ๐Ÿ˜€

Roxanne -

Wat een mooie producten! Vooral die lipsticks zijn om te kwijlen. Ik heb vandaag trouwens mijn allereerste YSL lipstick besteld (Beige Charnel) omdat ik bij jullie zoveel positieve verhalen las over deze lipsticks. Ik ben erg benieuwd! Bedankt meiden!

Martine -

Jeee wat leuk! Ik hoop dat je er van geniet!

Manouk -

Ik zou zulke roze kleuren (op mijn lippen) nooit durven dragen. Ben altijd zo bang dat ik er dan uitzie als een barbie. :sunglasses:

Suzanne -

Mooie producten. Van de schattige kleurtjes krijg ik echt een lente gevoel.

Jitske -

Heerlijk, die roze, fleurige kleurtjes!

Isabella -

Ahh zo leuk deze kleurtjes ! :heart:

Melanie -

ik mis frozen rose van catrice

Kiss & Make-up -

Ik hou er zelf niet echt van, van van die echte supersnoeperige roze kleuren. Vooral in lipstick vind ik het niet mooi.

Lotte -

Mac Steady Going is ook zo’n kleur, en nog in retro matte ook!

Mariska -

Ik vind Rimmel 101 en Sleek Matte Me Petal mooie kleurtjes. Alleen ik denk dat mij het niet zal staan. Maar vind bij jullie wel leuk! ๐Ÿ˜€

Esther -

De kleuren staan jullie heel erg mooi maar ik denk niet dat ze mij heel erg mooi zullen staan.

Minka -

Die van YSL heb ik ook maar de correcte naam is: Kleur 07 ROSE LINGERIE ;-))) Voor de dames die deze zoeken op internet.

Martine -

Dat is de Franse naam inderdaad, de Engelse naam is Lingerie Pink ๐Ÿ˜‰

Minka -

Ah makes sense ๐Ÿ˜‰ Hij is errrrrg mooi in elk geval!

Shaz -

Deze kleuren sla ik graag over. Ik zie dan eruit als een ganguro girl (minus blond haar).

xx_patries_xx -

Wat heerlijk deze kleurtjes..,

Marissa -

Ik draag deze kleuren niet vaak, maar ik vind het wel erg mooi :)

MySimplySpecial -

Ik geloof dat ik niet veel van dit soort kleurtjes in mijn stash heb.

Daphne -

Mooie kleuren!

pamela -

de bril van willemijn is zoooooo gaaf! hij staat haar geweldig.

nenacecilia -

101 heb ik ook van Rimmel en ik dacht dadelijk huh? die is toch niet bubblegum? Ik draag hem altijd omdat hij lekker oudroze/nude is ^^

Hester -

Die van Rimmel is leuk! Ze zijn echt best wel gevaarlijk ja, maar toch ook wel tof.

Caro -

Ik vind dit soort kleurtjes heel leuk! :-)

Manon -

Lekkere kleurtjes <3 ik vind bubblegumroze helemaal leuk :heart:

kim -

Ik vind dit zo ontzettend leuk en mooi! Ik heb ook van dit soort kleuren ๐Ÿ˜€ :xmas:

Beautydagboek -

Dit soort kleuren kan ik echt niet hebben! Het ziet er wel lief en snoeperig uit al die items :)

Dita -

Het staat jullie goed maar ik vind het mijzelf met mn getinte huid nooit mooi staan

Lucinda -

Ik heb wel een aantal roze roze kleurtjes in mijn stash, maar neig toch meer naar donker roze en rood. Bubblegum is voor mij niet helemaal weggelegd, maar als het op blush aan komt….. echt wel! YSL lipsticks blijven trouwens fantastisch.

Tiff - The CineFiles -

Die kleuren kan ik niet zo goed hebben, maar de swatches van YSL en Rimmel vind ik wel erg mooi!

Hannah -

Nee, die kleur is echt niet mijn ding!

Kelly Caresse -

Ik hou echt van dit soort snoeperige zachte kleurtjes! Ik ben zelf heel licht qua huid en haar dus bij mij is het niet snel zo flets. Die yves saunt laurent lipstick is echt mooi!

Martina -

Ik vind dit soort kleurtjes echt leuk, maar het is niet voor iedereen even draagbaar :) mooie producten!

Carina -

Heb er wel wat van maar draag het nauwelijks. Best lastig te combineren.

Svenja -

Wauw, prachtige, zachtroze kleuren :) Heel erg mooi, zelf heb ik 1 lipstick in de bubblegum kleur :)

Beautytalk -

Ik hou ontzettend van die kleurtjes, maar draag het bijna nooit, wegen te veel barbie-gehalte :)
Eefje

Lotte -

Jaaa, ik hou ook van bubblegum! Van de smaak, maar ook zeker van de kleur. Ik draag vooral in de zomer graag van die bubblegum kleurtjes, staat zo lekker fris en vrolijk.

Sofie -

Bubblegum kleuren staan jullie heel goed! Erg mooie producten hebben jullie in zulke tinten. Ik gebruik altijd wat meer donkere en rode tinten, dus veel producten met die kleur heb ik niet.

Laura -

Deze kleur staat jullie erg goed! Zelf heb ik niet echt producten in bubblegum kleur en volgens mij moest er nog wat op de stipjes ingevuld worden. ๐Ÿ˜‰

Budgetproof.nl -

Ik draag echt bijna nooit snoeperige kleurtjes omdat ik bang ben dat het zo snel ‘ordi’ zal staan. Maar bij jullie staat het altijd mooi :). Zelfs bij rood/oranje haar, wat ik niet had verwacht.

Reageer ook