ZOEVA’s nieuwe kwasten I (Ogen)

Naast Sigma en MAC hebben Martine nog een gezamelijke favoriet als het gaat om kwastenmerken: Zoeva. En Zoeva zit de laatste tijd zeker niet stil. Na een aantal nieuwe kwasten vorig jaar lanceerde Zoeva lipstick pencils en nieuwe blushes (waar je binnenkort een review van kun lezen op LLG). En deze maand brengt Zoeva weer 8 nieuwe losse kwasten (‘single brushes’) uit. Vandaag reviewen we de eerste drie kwasten voor jullie, voor de ogen en wenkbrauwen.

Dit zijn de drie nieuwe kwasten voor de ogen. Ze hebben allemaal een zwarte steel met zilveren letters en een metalen ‘houder’  voor de haren. De kwasten voelen goed stevig aan en zien er mooi uit. Ook staat er zowel een cijfer als een naam op de kwast, handig!

224 Luxe Defined Crease (Willemijn)
„Like a feather“ A feather-light blending brush with a na- tural-synthetic hair mix free of dye. Like a breath of makeup, the light bristles ensure a flawless and even definition along the crease.

De Luxe Defined Crease is een ronde, fluffy blendingkwast van echt haar. Alleen deze kwast is een tikkie dunnen dan de bledingkwasten die ik gewend ben. Hij is eigenlijk hetzelfde als de kwast hieronder, maar dan bijna de helft dunner. Hij viel me dan ook gelijk op. Dat zag er interessant uit! Na een paar keer proberen ben ik om. Ik ben dol op dit fijne kwastje! Ik gebruik hem om lijntjes te blenden en highlighter mee aan te brengen. Hij werkt heerlijk precies. Het is wel echt een kwast om te blenden, want hij is veel de ‘zwieberig’ om oogschaduw aan te brengen en je kunt er niet goed kleur mee ‘op zetten’.

Prijs: €6,20

221 Luxe Soft Crease (Martine)
„All in the details“ A superior blending brush with a curved head and the finest natural-synthetic hair mix free of dye. This tool blends your eyeshadow to pefection. Expect professional results.

Martine reviewde deze kwast. Hier lees je haar beknopte mening: “Kwasten om mee te kunnen blenden, daar kun je er nooit genoeg van hebben. Ook al heb ik een aantal favoriete kwasten, is nog een extra blending kwast nooit weg. Deze kwast is te vergelijken met de E25 van Sigma. Hij blendt de oogschaduw prima en voelt zacht aan op de huid. De 221 Luxe Soft Crease is wat langer qua vorm, zelf hou ik meer van kleinere kwasten die iets kortere haren hebben zoals Sigma E25. Dat komt meer omdat ik een pietlut ben en dicht bij mijn ogen zit met mijn kwasten. Kort gezegd is dit een prima blending kwast. Voelt zacht aan, is van echt haar, verliest geen haren, pakt het product goed op en blendt de kleuren mooi. Heb je nog geen blendingkwast en zoek je een betaalbare? Het antwoord is Zoeva!”

Prijs: €6,20

322 Brow Line (Willemijn)
„The brows have it“ A wide, short brush made of vegan taklon bristles. The angled shape will help you to create the perfect arch with either creamy or powder products. A must-have tool for well-defined eyebrows.

Dit kwastje is speciaal bedoeld voor de wenkbrauwen en gemaakt van syntetische haartjes. De kwast is super dun en ook vrij kort en schuin afgesneden. Hij brengt wenkbrauwpoeders mooi aan en je hebt met deze kast veel controle. Je kunt er ook prima een wenkbrauwcreme mee aanbrengen of een wenkbrauwpotlood verdelen over je wenkbrauw. Als je fan bent van brede, schuine eyelinerkwastjes dan zou je deze kwast ook voor eyeliner gebruiken. Ik heb het geprobeerd, maar ik kies voor eyeliner toch liever voor mijn M.A.C 210. Voor €5,80 is dit een prima wenkbrauwkwastje die je ook nog eens kunt gebruiken voor eyeliner!

Prijs: €5,80

Onze conclusie? Zoeva heeft 3 goede en zeer betaalbare kwasten voor de ogen uitgebracht. Wat is Zoeva toch een top merk! Binnenkort lees je op LiveLifeGorgeous het tweede deel van onze review, over de nieuwe kwasten voor het gezicht. In totaal zitten er nu 50 kwasten in de Singe Brush Collectie van Zoeva.

De kwasten van Zoeva zijn te koop via de webshop van Zoeva. De verzendkosten zijn vanaf €3,50 (bij brievenbuspost) en betalen kan met bankoverschrijving of paypal. Zoeva verzendt naar landen in heel Europa.

32 reacties

Marnel -

Ziet er prima uit!! En nog wel voor zo’n prijsje!

vera -

Ziet er goed uit! Ik wil nog steeds een keer zoeva kwasten

Daphne -

Ik ben zó benieuwd naar Zoeva!

lisa -

Ik heb vandaag mijn eerste zoeva kwasten set binnen gekregen ik heb de croco set bestelt. Prachtige kwasten ben er zo blij mee!

Christa -

Zoeva heeft fijne kwasten!

Manon -

Mooi! Hier word ik heel hebberig van haha, niet goed :no:

Scarlett -

Hij brengt wenkbrauwpoeders mooi aan en je hebt met deze KAST veel controle.’ :haha:
Haha zie het al helemaal voor me.
Super review!

Kiss & Make-up -

Zoeva kwasten zijn inderdaad echt super, ik ben zelf ook fan! Wat een mooie borstels zijn dit.

Miranda -

Zoeva is inderdaad een geweldig merk wat betreft kwasten, goed betaalbaar en goede kwaliteit. Vooral de kwasten van de laatste tijd trekken mijn aandacht. Ik heb een jaar / 2 jaar? terug de very croc set gekocht, nooit spijt van gehad. Ik heb ook een buffer kwast van Zoeva , ook geweldig! :yay:

Maaike -

Ik heb net voor het eerst besteld bij Zoeva. Een paar kwasten, een blush EN twee oogpotloden. Ben benieuwd.

Kim -

Ik heb nog geen blending kwast hoe erg is dat 😡

Linda -

Zelf ben ik echt een grote Sigma fan. Toch heb ik net mijn eerste Zoeva kwasten besteld, ondanks dat ik al ruim 50 Sigma kwasten heb. Dat wenkbrauwkwastje was gewoon niet te weerstaan. En ineens heb je er weer 5 kwasten bij. Hoe ga ik dat aan m’n vriend uitleggen?

Susan -

Dit artikel maakt me zo mega benieuwd!

Kayleigh -

Ik vind het wenkbrauw kwastje wel interessant. En sowieso het uiterlijk van de kwasten is erg mooi! :happy:

Marissa -

Super mooie kwasten! Ik heb zelf ook een aantal Zoeva kwasten en ik ben er zeer tevreden over.

Charile -

Klinkt super!

Caro -

Wat fijn dat ze zo goed zijn! Ik heb nog steeds de eye pencil kwast van Zoeva op mijn wishist staan, maar ik denk dat deze er ook bij komen hihi! :-)

Rosa -

Van deze prijsjes word ik blij :)

femketje -

ze zien er super uit 😀

Beautydagboek -

Dan is de luxe soft crease wel wat voor mij :) Ik heb een kleine reisversie van de Sigma E25 en wil nog graag een grote, gevonden dus!

Martina -

De blendingkwasten zou ik wel willen proberen!

MySimplySpecial -

Prima kwasten zo te zien!

Sofie -

De Luxe Defined Crease ziet er inderdaad wat dunnetjes uit… Maar verder wel ok :)

Lucinda -

Ik denk toch dat ik deze kwasten ook wel wil proberen. Ik ben al groot fan van mijn andere Zoeva kwasten, dus deze kunnen er ook nog wel bij. De prijs is in ieder geval niet iets wat mij tegenhoudt. xxx Lucinda

Anneloes -

Ze klinken best fijn! Alleen ben ik zelf al voorzien van een paar prachtige MAC kwasten, maar ik zal ze in mijn achterhoofd houden voor als er weer iemand vraagt of ik fijne budgetproof kwasten ken ^-^. Fijne review en ik vind het ook heel prettig dat je de kwastjes vergelijkt met kwasten van andere merken in de tekst! Zo heb ik de Sigma E25 ook, dus nu heb ik een goed beeld erbij :).

EdgyElisa -

Ik ben erg benieuwd naar de crease kwasten van Zoeva!

Carina -

Ik ben echt benieuwd naar jullie mening over de rest van de nieuwe kwasten 😀 ben dol op zoeva.

kim -

Ziet er goed uit! Zoeva stelt me nooit teleur ^^

Dita -

I love zoeva! Zo fijn zijn de kwasten van dit merk

Lotte -

Ze zijn echt superfijn! Ik vind de Luxe Defined Crease juist wel heel geschikt voor het aanbrengen van kleur, als je het heel subtiel wilt aanbrengen in de crease.

Myrthe -

ze zien er allemaal wel goed uit!! :)

Kelly Caresse -

Dat brow line kwastje lijkt me ideaal! Kwasten gebruik ik zelf vooral van sigma zowel voor persoonlijk als visagie gebruik en van zoeva gebruik ik vooral de hele fijne grote palettes

Reageer ook