Yves Rocher Youthful Glow Producten

Ik ben een enorme fan van de Yves Rocher Peau Parfaite Cream in de kleur Light. Toen ik deze nieuwe producten zag van Yves Rocher, was ik in de eerste instantie enthousiast. Zou de foundation ook zo goed zijn als hun Peau Parfaite (BB) Cream? Ik leg je alles uit over deze 3 nieuwe producten van Yves Rocher die een stralend en verjongend effect beloven.

Yves Rocher komt met drie nieuwe producten uit de Youthful Glow lijn:

  • Youthful Glow Foundation – €18,95
  • Radiant Youth Corrector Pen – €15,95
  • Youthful Glow Powder – €19,95

Dat zijn best hoge prijzen, maar bij Yves Rocher heb je altijd vaak korting van 50% en betaal je (bijna) nooit de ‘echte’ prijs. Dat scheelt gelukkig weer!

De Youthful Glow Foundation zit in een glazen fles met mooie rosé gouden dop. Wat ik ontzettend handig vind, is dat de dop een on/off instelling heeft. Zo loop je nooit de kans dat de foundation perongeluk product pompt en het zo in je (toilet)tas kan belanden. Er zijn ook behoorlijk wat kleuren verkrijgbaar opgedeeld in verschillende ondertonen.

Ze hebben namelijk foundations met ‘Beige’ ondertonen (000, 100, 200, 300 en 400), ik gok dat dit de meer gele ondertonen zijn. Ze hebben foundations met ‘Rosé’ ondertonen (000, 100, 200, 300) en één foundation met een ‘Doré’ ondertoon die heel donker is, nummer 200. Wel jammer dat er niet meerdere kleuren zijn in de ‘Doré’ ondertonen voor donkere dames. Wel fijn dat ze ook kijken naar ondertonen in de foundations.

Hier zie je de Radiant Youth Corrector Pen. Dit soort vloeibare concealers zijn altijd handig voor onder je ogen mits ze goed dekken. Er zijn drie kleuren verkrijgbaar: Rosé, Beige, Doré. Doordat hier verhelderende pigmenten in zitten, geeft het een stralend uiterlijk. Handig als je er vermoeid uit ziet.

Dan is er nog de poeder die het gezicht moet laten stralen en het teveel aan glans weg moet nemen. De poeder komt qua kleur alleen in Beige ondertonen. Dat vind ik dan wel weer apart aangezien de rest van de producten meerdere ondertonen hebben. Echter, is deze poeder zo licht qua structuur dat het waarschijnlijk niet op zal vallen. Het is geen hele dekkende poeder, het neemt alleen de glans weg waar het nodig is. De poeder is verkrijgbaar in 4 kleuren: 100, 200, 300 en 400.

Deze poeder is zo licht dat het bijna transparant is. Dat vind ik zelf heel erg fijn, want ik ben gek op transparante poeders. Ik koop een poeder ook niet voor de dekking of de kleur maar om mijn T-zone iets te matteren. Er zit een klein glansje in deze poeder, zodat je uitstraling wel fris blijft.

Concealer 02 Rose, Foundation Beige Rosé 200 en Poeder 200 Teint Clair

Helaas kon ik de concealer en foundation niet reviewen, ze bevatten een vreemde oranje/roze ondertoon die veel te donker is. Ik wilde het product wel recht doen en het ziet er bij voorbaat al niet uit als jullie een wortel zouden zien op de foto. De poeder heb ik wel geprobeerd. De concealer en foundation heb ik alleen op mijn hand uitgeprobeerd.

Daarover kan ik zeggen dat het me zeker een hele mooie foundation en concealer lijken. De finish is ontzettend mooi, dekkend maar wel met een lichte glans. De glans is perfect, het lijkt niet té maar precies goed. Mijn huid voelt na het aanbrengen heel zacht aan. De kleuren lijken (ondanks dat deze voor mij veel te donker zijn) mooi met de huid te versmelten. Ik ben heel benieuwd naar een kleur die wel bij mij past en ik denk dat ik die ook eens ga bekijken in de winkel, want voor zover ik het kan testen ziet het er veelbelovend uit.

De Yves Rocher Youthful Glow Powder heb ik wel kort getest. Ik heb de kleur 200 Teint Clair. De op een na lichtste variant. Ik dacht dat deze misschien net iets te donker zou zijn maar hij is perfect. Dat is mooi! De poeder zit in een mooie rosé gouden verpakking, ik vind het heel chique staan. Ook zit er een kwast bij, die werkt redelijk goed maar ik gebruik liever zelf een poederkwast. In plaats daarvan hadden ze wat mij betreft de poeder wel wat groter mogen maken zonder kwast. Maar voor onderweg is het ideaal natuurlijk.

Sorry voor de creepy face foto hieronder, ik had mijn foto dag niet haha!

Links: alleen Bobbi Brown Foundation Stick. Rechts: Met Yves Rocher Youthful Glow Powder

Wauw, ik vind dit zeker een mooie poeder. Ik verwacht zelf van een poeder dat hij lichtjes de glanzende T-zone iets bedekt maar niet op zo’n manier dat je gezicht er ontzettend dof uit ziet. Poeder kan die neiging nog wel eens hebben, maar deze van Yves Rocher matteert de huid precies goed. Mijn huid is nu iets minder glanzend maar straalt nog wel steeds en is niet dof. Ik vind dit zelf een hele fijne poeder.

Ik kan niet wachten om de goede kleur Youthful Glow Foundation uit te proberen! Tot nu toe doen de Yves Rocher gezichtsmake-up producten het heel goed bij mij. De nieuwe producten van Yves Rocher zullen verkrijgbaar zijn vanaf februari 2014.

Ik ga een kijkje nemen vanaf februari bij Yves Rocher en jij?

32 reacties

Hildegerd -

I do not understand that much duch, but I took it as you are very pleased with these products from YR?

Jessie -

Het zien er prachtige producten uit alleszins! Ik ben fan van Yves Rocher maar buiten hun lippenbalsem heb ik eigenlijk nog geen make-up producten van hen gebruikt. Ik heb tot nu toe enkel ervaring met gezichtsverzorging en lichaamsproducten maar ik ga deze zeker eens testen in de toekomst.

vera -

Het lijkt wel alsof de foundation beter dekt van de concealer? Wel mooie producten!!

Esther -

Ik ben gek op Yves rocher poeders, deze lijkt me ook fantastisch!! Het kwastje zou ik denk direct in de prullenbak gooien maar wel leuk bedacht voor onderweg.

Anne Solveig -

Dit lijken me wel fijne producten!

Diana -

Ik gebruik allee maar Yves Rocher producten
Ze testen niet op dieren en denken veel aan het milieu! Echt top

pamela -

wauw erg mooie producten!!

Celia -

Lijkt me een fijn poeder. Jammer dat de kleuren van de foundation en concealer niet overeen kwamen met jouw huidskleur. Ik vind Yves Rocher zelf een erg fijn merk. Ik bestel er best vaak dingetjes 😉

Petra -

Ik kom regelmatig bij Yves Rocher hier in utrecht in de winkel en vind het altijd genieten…

Gr. Petra

femketje -

de poeder lijkt me super!

Tess Evea -

De producten vind ik best mooi, niks over te klagen in mijn ogen en de prijs vind ik ook prima te doen.

Jerka -

Die concealer ziet er leuk uit!

Laura Louise - Fablouise -

Vooral de verpakkingen van de Yves Rocher producten vind ik erg mooi. Ik heb zelf nog niet eerder producten van dit merk geprobeerd maar de poeder lijkt mij wel wat!

saarenzo -

De poeder klinkt fijn. Jammer dat de andere producten de verkeerde kleur hadden.

Kjoetness -

Jammer dat je de producten niet kon testen.
Ik ben niet zo een fan van Yves Rocher (behalve de monoi lijn) en vind de verpakking maar niks maar ooit heb ik eens een foundation daar gehaald die eigenlijk best goed was.

Kelly -

Ziet er goed uit!

Manon -

Mooie producten! :sunglasses:

Manon -

ziet er echt goed uit! mooie producten

Marijke -

Ben eigenlijk wel benieuwd naar de ingrediënten van de foundation. Zit er alcohol denat in? Ik vind het altijd erg jammer dat YR zo geheimzinnig doet over de ingrediënten, zijn echt niet online te vinden. Ik heb gemerkt dat veel van de roodheid in mijn gezicht verdwijnt als ik geen producten met alcohol denat gebruik, vandaar dat ik er nu heel goed op let.

MySimplySpecial -

Klinkt prima. ik heb zelf al een tijdje niks meer van YR geprobeerd eigenlijk.

Marnel -

Wow ziet er goed uit!! :yay:

Nena -

Mooie producten! De poeder geeft een heel mooi effect :)

Tiff - The CineFiles -

Mooi hoor, ziet er heel natuurlijk ui!

Marissa -

Die poeder geeft wel een heel mooi effect!

Carina -

Vind het eigenlijk niet echt fantastisch, het is gewoon weer een matterende poeder. En jammer van de rare ondertonen in de foundation/ corrector pen. Maar om eerlijk te zijn ben ik sowieso geen fan van Yves Rocher omdat hun producten eigenlijk altijd tegenvallen voor mij. En van de huidverzorging krijg ik 9 van de 10x irritaties dus ik koop er maar niks meer van..

Myrna -

Wow wat een prachtig effect zeg, dat had ik niet verwacht! Ben benieuwd hoe de foundation en poeder zijn!

Anita -

Die poeder ziet er erg goed uit!

Anouk -

Mooie poeder! Van de andere producten vind ik de verpakkingen erg mooi!

Kimberly -

Het effect is erg mooi! Ook nog een beetje glowy <3

Rosa -

De producten zien er heel chique uit voor redelijke prijzen :)

Sofie -

Ziet er goed uit! De poeder is mooi :)

Bianca -

Mooie producten! De verpakking van YR producten is er de laatste jaren wel op vooruit gegaan :)

Reageer ook