Tip: onze favoriete webshops

Dat wij gek zijn op shoppen, dat wisten jullie zo onderhand wel. We genieten enorm als we weer eens de stad in gaan. Maar niets zo fijn als online je ogen uitkijken bij al die leuke webshops. Wij zijn vrij vaak aan het e-shoppen en steken elkaar regelmatig aan. Dan krijgt de een weer een appje met een link. Met andere woorden: ‘Moet je zien hoe mooi!’ Voor je het weet is je digitale winkelmandje weer gevuld. We delen met jullie een aantal van onze favoriete webshops van de laatste tijd.

Mode

Vanilia: Als het gaat om mooie (zakelijke) jurkjes kopen, is Vanilia toch zeker wel een favoriet van de laatste tijd. Willemijn begon er eigenlijk mee en vertelde me al hoe fijn de jurkjes van Vanilia zijn. Ze zijn kwalitatief goed en hebben een fijne stretch stof waardoor ze de boel ook weer iets strak trekken. Toen Willemijn me vertelde dat er sale was, heb ik dan ook gelijk mijn slag geslagen en drie jurkjes gekocht! Een hele fijne webshop met een snelle levering.

Dit leuke leren rokje komt van Vanilia en was laatst in de sale!

Bijenkorf: Ik geloof dat van ons twee vooral Willemijn hier op kijkt, haha! Dan krijg ik weer te horen wat voor moois ze heeft gezien aan gouden sieraden bijvoorbeeld. Zelf kijk ik niet zo vaak op de website van de Bijenkorf. Op dit vlak ben ik nog niet aangestoken! Gelukkig…

Net-A-Porter: Ik heb sinds kort een Mulberry tas. Deze kocht ik in Amsterdam bij de Mulberry winkel zelf. Willemijn kon destijds haar tas hier helaas niet vinden, maar vond een prachtig, okergeel Mulberry pareltje in de webshop van Net-A-Porter. Deze tassen zijn enorm duur en als je dit online bestelt, wil je wel dat het goed komt! Eerst probeerde ze het via de webshop van Mulberry, maar kort gezegd was dit een regelrecht drama en was de klantenservice flut. Mocht je ooit nog eens een dure tas willen bestellen, is Net-A-Porter een hele fijne, veilige webshop. Behalve voor je portemonnee dan.

H&M: Ik kijk zelf ook regelmatig op de website van H&M. Een geliefd truitje uit de H&M Trend collectie kocht ik ook via de webshop van H&M. Ik draag deze vrij vaak, omdat het zo’n vrolijk shirt is. Toch merk ik wel degelijk een verschil in kwaliteit met bijvoorbeeld Vanilia.

Beauty

Illamasqua: Tja, wat moet je hier over zeggen? Logisch toch? Er is nog steeds geen counter in Nederland, dus als we iets van Illamasqua willen zijn we aangewezen op hun webshop. Ze hebben vrij regelmatig sale dus als je eens iets uit wilt proberen, zou ik zeker de sale in de gaten houden. Op die manier hebben Willemijn en ik al vrij veel bestellingen gedaan. Zo veel, dat we ons afvragen wat we nog zouden moeten kopen haha!

Boozyshop: Dit is onze leukste Nederlandse beautywebshop. Ik weet nog goed aan het begin van mijn “LLG-carrière” dat ik regelmatig een kijkje nam. Ik begon met de lipsticks van NYX (destijds nog online te bestellen) en al snel volgde mijn eerste brush set van Sigma en spullen van Sleek. Yay voor Boozyshop!

MACCosmetics: Ik moet zeggen dat ik toch ook heel vaak kijk in de online webshop van MAC. Het is handig dat je hier ook make-upproducten kunt bestellen die ze alleen in de Pro Store hebben. Ik heb alleen met de Limited Editions nog niet heel vaak geluk gehad online! Dan kan ik beter naar de counter in Groningen gaan.

HQhair: Wederom zit hier voor ons weer een nostalgische herinnering aan. Hier kochten we onze eerste NARS producten: NARS Albatross, NARS Orgasm, NARS Bolero. We maakten hier een zeer blije unboxing video van.

DSC 3375 Review Les Merveilleuses Ladurée Blush (02 Dragée & 06 Bonbon)

Het prachtige maar oh zo dure beautymerk Les Merveilleuses de LaDurée is ook via Sephora.fr te bestellen!

Sephora.fr: Onze geliefde Sephora is alweer een tijdje weg uit Nederland. Nog steeds vind ik het een groot, leeg gat als ik langs de V&D loop in Groningen. Dan loop ik teleurgesteld weer verder, balend dat ik niet even bij het Urban Decay/Too Faced schap kan kijken. Gelukkig is er nog Sephora.fr die zeer snel pakketjes kan verzenden. Het swatchen van producten moeten we dan maar helaas via internet doen en gokken dat het mooi is.

Overig

ZooPlus: Wij zijn goede klanten bij Zooplus. Volgens mij zit menig hondenliefhebber op deze website. Bij ZooPlus kun je alles kopen voor je lieve huisdieren. Wij halen altijd hier onze brokken voor Saar en Noa. Ik merk dat ik me altijd stiekem suf koop aan speeltjes voor Noa. Zo heeft ze al tennisballen, een monsterbal, een running egg, touwen, snoepballen…ahum! Jorrik vroeg zich laatst nog af hoe dat in hemelsnaam moest met een kind aangezien ik Noa al zo verwen, haha!

Heerlijke Yankee Candle Wax Tarts!

SensationalHome: Dit is een webshop waar ik vooral heen ga om nieuwe Yankee Candle Wax Tarts te bestellen. Ik bestel niet zo vaak geurkaarsen, omdat ik het leuk vind om de geuren in mijn huis af te wisselen met de wax tarts. Ik vind het een fijne, simpele webshop die ook snel hun pakketjes verzenden.

eBay: Dit kan zeker niet ontbreken in onze favoriete webshop lijst. Ik surf heel vaak op eBay, kijkend naar sieraden of schoenen of sjaals of of of…je hebt er van alles en nog wat! Soms koop ik ook OPI nagellakjes uit limited editions via eBay zoals die van Mariah Carey. Maar ook neppe Lita’s tover ik hier vandaan. Gotta <3 eBay!

Wat zijn jouw favoriete webshops op dit moment?

50 reacties

Deborah -

Ik shop zelf heel graag bij The Make-up Spot! Ze hebben The Balm, Sleek, Zoeva, Real Techniques, Deborah Lippmann en Barry M 😀 Love it!

Isha -

Heb je bij sephora.fr niet iets van €15 verzendkosten?

Marnel -

Leuk dat je dit aan ons meld!!! Ik ga maar eens een kijkje nemen op de boozyshop…. 😉

Raagje -

Precies! :blush:

Raagje -

Leuk artikel, maar ik schrok een beetje van de bankpas op de foto. Kan de nummers lezen.. Is dat niet link?

Marissa -

Leuke webshop tips! Dit zijn eigenlijk ook wel mijn webshops.

vera -

Ebay is van mij ook een favoriet!! heeerlijk uren kijken of ze nog iets leuks hebben dat eigenlijk belachelijk goedkoop is 😛

Melissa -

Newyorkfashion, ebay, alice & jo, ELF en eigenlijk nog wel meer budget websites

Lenneke -

Jaaaa, sinds mijn zus bij Vanilia werkt en ik de winkel ontdekt heb, ben ik fan!

Hanna -

Zeker leuke shops! De blush van Les Merveilleuses de LaDurée is wel echt bijzonder mooi! Jammer dat hij zo duur is.

Danielle -

Ook lekker handig om je gegevens van je bankpas op je blog te zetten met nare gevolgens….wees voorzichtig meid. Positief bedoeld.

AnnechiensBudgetBeauty -

oh jee… Dit is niet goed voor mijn online-shop-verslaving. Ik ga niks opschrijven…. ik ga niet surfen.. ik doe het niet, ik doe het niet…. (nog niet)..

Ceetje -

Ik ben nog nooit zo vaak op jullie site…eraf www checken…op jullie site…volgende link checken!!! Super fijn artikel dames! (gaat me weer geld kosten;)

Amy-Denise -

Ik ben zelf ook groot fan van de Zooplus webshop. Wat kleding betreft bestel ik graag, en veel te vaak haha, bij 3Suisses.

Jo -

Guru MakeUp Emporium in de UK is een echte favoriet van mij. Verkoopt echte professionele make up van make up artiesten, met merken zoals Make Up Forever, Ben Nye, Dermacolor, Eshiko etc. ASOS uiteraard, BeautyBay.com, LookFantastic.com, Boohoo.com, New Look etc. Sephora France is een mooie site maar ik vind hun verzendkosten belachelijk hoog. Dan zijn de UK shops veel goedkoper :) BeautyBay is zelfs gratis!

martina -

een berg hele fijne shops!

Ilse -

Gevaarlijk artikel, haha!

Jana -

Wat een leuke webshops 😀 x

Daphne -

Hele leuke shops! En tsja… Iedereen houdt van eBay!

Lucinda -

Op dit moment zijn mijn favoriete webshops die van de Douglas en The MakeUp Spot. Bij die twee webwinkels heb ik echt een gat in mijn hand, niet te zuinig. xxx Lucinda

saarenzo -

Leuke webshops. Zelf ga ik toch liever gewoon naar de winkel :)

Isabel -

Wat leuk om te zien!

Julia -

Leuke shops!

Wendy (B) -

Bedankt voor de tips!
Ik heb al het vaakst bij Esprit online gekocht.
Het is al een hele tijd geleden dat ik nog iets van make-up online besteld heb.
Ik koop het in de winkel of laat het meebrengen door iemand die dan bv naar die stad of winkel gaat (dat is vooral voor het buitenland).

Amy -

Leuke post! Weer heel erg leuk geschreven! En ik ga nu even wat webshops af hoooor :)

Trijntje -

Voor de liefhebbers van kappers producten… maar dan stuk goedkoper: http://www.kapperskorting.com.

Jammer dat jullie bij de web shops geen link hebben geplaatst 😉

Charile -

Super leuk artikel!

Yade -

leuk om te weten welke shops jullie leuk vinden ! :happy:

Nena -

Leuk om te lezen! Ik ga eens bij Vanilia kijken! :)

Dita -

Leuk te lezen, ik ben dol op hm en vero moda etc

Claudia -

Even een tip. Als je via de banner op http://www.zwerfkat.com naar Zooplus gaat, steun je de stichting die zich hard maakt voor het redden van katjes/kittens..zeker de moeite want aangezien t jezelf niks kost behalve wat extra klikken met de muis…

Laura Louise - Fablouise -

Leuk om te zien! Ik hou van online shoppen!

Manon -

Handige tips! Ik vind de webshop van Forever21 ook fijn, supersnelle levering!

MySimplySpecial -

Wat een leuke shops allemaal!

Simone -

Mooie lijst, ook ik ben gek op online shoppen!

Kimberly -

Voor mij is het ook boozyshop! En ik heb laatst mijn allereerste bestelling geplaatst op hqhair ^^

Maaike -

Mijn favorieten: H&M, Asos, Zara, Forever 21, BeautyBay, HQHair, TheMakeupSpot, en Amazon.co.uk. Kleding online kopen vind ik niet zo’n punt, maar makeup vind ik moeilijker. Op H&M en Asos kijk ik zeker een paar keer per week. Forever21 en Zara bekijk ik met vlagen. Net als jullie heb ik mijn eerste NARS producten gekocht bij HQHair en ik ben inmiddels ook uitgeweken naar BeautyBay. Boeken en CDs koop ik vaak in via Amazon, omdat een stuk goedkoper is dan hier. En TheMakeupSpot ontdekte ik laatst en daar ga ik zsm een bestelling plaatsen.

Bibian -

Wat een gaaf rokje. Ik ben ook echt van het internetshoppen, heerlijk! Liefs

Mandy -

Voor beauty producten moeten jullie eens kijken op Beautybay (free shipping!) Feel unique (fre shipping!) en Beautyjoint en Cherryculture zijn ook leuk voor Milani, NYX etc. :heart:

Renate -

De Bijenkorf en HQHair kan ik ook heel wat uurtjes spenderen.

Evelien -

Hele fijne post! Enkele kende ik wel al zelf, maar deze blogpost ga ik toch zeker bijhouden! :)

Manon -

Leuke webshops, een paar kende ik er nog niet dus daar ga ik eens een kijkje nemen!

pamela -

heel erg leuk! ik denk dat ik een keer bij sephora ga kijken. nu deze nit meer in Nederland is moeten we helaas wel online gaan bestellen.

Aranka -

Asos, nelly, forever21, rarelonden, asos marketplace, little mistress, missguided :yay:

Dionne -

Leuk om te lezen

Manon -

Er zitten idd leuke webshops tussen!

Eline -

Leuk artikel, ik bestel zelf het meeste op ebay!

Sofie -

Wat een leuke shops! :heart:

Bianca -

Ik wist niet dat Sephora een webshop heeft, ik ga meteen eens kijken :-)

Reageer ook