OPI Gwen Stefani Collectie

 photo DSC_4936.jpg

Gwen Stefani, wat een tof wijf is dat toch! This sh*t is bananas lalalal..kuch. Bij Gwen denk ik aan felle, rode lippen en platinablond haar. Stoer, punky, zelfstandig, uitgesproken. Dat zijn een aantal woorden die bij me opkomen als ik aan deze zangeres denk. En ik denk ook altijd aan het nummer ‘Don’t Speak’ dat de rest van de dag in mijn hoofd blijft hangen. Jep, Gwen Stefani heeft een limited nagellakcollectie uitgebracht in samenwerking met niemand minder dan…OPI!

 photo DSC_4938.jpg

 photo DSC_4942.jpg

Deze collectie bevat 7 kleuren nagellak en zoals verwacht zit er natuurlijk een knalrode bij die perfect matcht met rode lipstick. Verder zitten er twee bijzondere lakjes bij met een nieuwe OPI finish en een spiegelreflectie nagellak. Wij hebben 6 lakjes uit deze collectie die we kunnen laten zien.

Ik moet jullie van tevoren informeren dat het -mede dankzij de winter- de laatste tijd slecht gesteld is met mijn nagels. Nu zijn mijn nagellakkunsten al niet geweldig, maar de kwaliteit van mijn nagels laat ook wat te wensen over. Toch wilde ik jullie de swatches niet onthouden dus sorry als je je eraan stoort. Ik hoop dat je er een beetje doorheen kunt kijken. Ondertussen smeer ik verder met Lush Lemony Flutter! 😉

 photo DSC_4944.jpg

OPI Love. Angel. Music. Baby.

 photo DSC_4933.jpg

OPI Love. Angel. Music. Baby.

Gouden nagellak, ik hou er niet zo van. Vaak vind ik de kleur goud net wat te lelijk. Nu moet ik bekennen dat deze gouden kleur op de foto ook niet helemaal goed uit de verf komt. Hij is in het echt nóg wat lichter, meer alsof je witgoud op je nagels hebt. Deze is echt veel mooier dan ik dacht! Mede doordat het denk ik een mix is van zilver en goud, waardoor het goud mooier uit komt. De semi-matte structuur zorgt ervoor dat het wel op liquid sand lijkt maar dan zo zacht als fluweel. Ik hoop dat ik heb kunnen omschrijven hoe bijzonder Love. Angel. Music. Baby. wel niet is!

Tijdens het swatchen kwam ik er achter dat Love. Angel. Music. Baby. en 4 In The Morning (antraciet nagellak) heel bijzonder waren! Dit zijn nieuwe finishes van OPI. Ze zijn semi-mat en voelen heel zacht aan. Best wel maf maar heel bijzonder! Qua matheid lijken ze iets weg te hebben van een rubberen finish (zoals Illamasqua ook heeft) maar ze voelen aan als fluweel.  Bij deze twee lakjes hoef je geen topcoat aan te brengen.

 photo DSC_4946.jpg

OPI I Sing In Color

 photo DSC_4975.jpg

OPI I Sing In Color

Dit is een creamy lak die net als de meeste nagellak glanzend opdroogt. Maar wat een ontzettend mooie kleur is dit! Wat mij betreft dé perfecte najaarskleur. Het is van dat bruine wijnrood. Ik vind het zeker een kleur die thuis hoort in een Gwen Stefani collectie. Ik zie al helemaal voor me hoe ze OPI I Sing In Color rockt met die twee ringen ‘Rock’ & ‘Steady’ om haar vingers.

 photo DSC_4948.jpg

OPI Hey Baby

 photo DSC_4977.jpg

OPI Hey Baby

Hey Baby, Hey Baby, Hey! Ja hoor, het nummer speelt gelijk af in mijn hoofd. En deze kleur nagellak krijg ik ook niet uit mijn hoofd. Wow, knallend roze! Welk meisje houdt daar nou niet van? Ik ben er gek op. Het is een hele mooie, warme roze kleur. Hoewel roze een trendkleur is van deze winter, vind ik knalroze toch altijd een zomerkleur. De lak is romig en droogt glanzend op. Ik heb trouwens bij iedere nagellak 2 laagjes aangebracht. Hoewel het bij sommigen misschien niet eens perse nodig was geweest zoals bij Hey Baby. Deze zijn zo romig en dekkend dat misschien 1 laagje ook wel volstaat.

 photo DSC_4949.jpg

OPI Over & Over A-Gwen

 photo DSC_4979.jpg

OPI Over & Over A-Gwen

Rood is immers de signature look van Gwen Stefani dus zo’n kleur kon ook niet missen in deze collectie. Deze koele, rode nagellak (die naam, hilarisch!) is ook te verkrijgen in een speciale set met zwarte en zilveren Swarovski kristallen, gouden studs, vierkantjes, diamantjes, rondjes inclusief nagellijm om zo je eigen creaties te maken. Heel tof, ook om cadeau te doen aan de nagellakfreak of rasechte Gwen-fan.

Hoewel ik zelf niet zo’n fan ben van rode nagellak, vind ik dit wel een hele mooie. In het geval van Gwen Stefani kun je het heel stoer combineren met superrode, strakke lippen, egale huid en een zwarte winged eyeliner, de pin-up look! Maar als je het wat netter wilt, is dit ook een prima rode nagellak voor een weekend Parijs! Bij deze kleur heb ik 2 gevoelens: of heel stoer zoals Gwen Stefani of heel netjes zoals een Parisienne.

 photo DSC_4951.jpg

OPI 4 In The Morning

 photo DSC_4972.jpg

OPI 4 In The Morning

Ik was over Love. Angel. Music. Baby. (de witgouden lak) en deze wat bevooroordeeld. Ik vond ze beide maar saai. Goud heb ik niets mee en antraciet/grijs vind ik ook vaak behoorlijk saai. Maar ik heb me enorm in deze twee vergist! En dat komt door die nieuwe semi-matte finish waardoor ze wel van rubber/liquid sand lijken maar wel heerlijk zacht aanvoelen.

Dit is net een rubberen autoband maar dan met mooie diepblauwe en zilveren shimmers. Op de foto zie je die niet zo goed, maar als het licht er eenmaal op schijnt zie je hoe bijzonder de structuur is van semi-mat (rubber) maar mét glitters. Dit is een antraciet grijze lak met een blauwe ondertoon. Ook 4 In The Morning vind ik typisch een nagellak die Gwen Stefani bedacht moet hebben. Stoer en apart!

 photo DSC_4953.jpg

OPI In True Stefani Fashion

 photo DSC_4980.jpg

OPI In True Stefani Fashion

Glitter kan ab-so-luut niet ontbreken in deze bijzondere collectie van Gwen. Dus zie je hier In True Stefani Fashion. Zilveren, holografische glitters met her en der wat grovere ronde en vierkante glitters. Hier zie je weer twee laagjes. Het is een topcoat maar kan ook best op zichzelf gedragen worden. Ik had deze op tijdens de feestdagen en het glittert als een malle. Het eraf halen viel me wel mee.

 photo UploadenPhotobucket-1.jpg

Bovenste rij: Love. Angel. Music. Baby. + I Sing In Color + Hey Baby
Onderste rij: Over & Over A-Gwen + 4 In The Morning + In True Stefani Fashion

Deze collectie heeft me zeker verrast, Gwen Stefani heeft hele toffe nagellakjes uitgebracht samen met OPI. Zowel knalkleuren, als bijzondere en mooie kleuren. Ik vind ze allemaal eigenlijk wel erg leuk. Ik vind persoonlijk alleen de topcoat In True Stefani Fashion niet heel bijzonder. Ik vind de verrassing toch wel Love. Angel. Music. Baby en 4 In The Morning door de finish. De mooiste vind ik I Sing In Color, de coolste Hey Baby en de meest chique Over & Over A-Gwen.

 photo DSC_4961.jpg

De OPI Gwen Stefani collectie komt deze maand uit (januari 2014) en is limited. Zorg ervoor dat je er dus snel bij bent als je er iets moois tussen ziet zitten. Als je wilt weten waar OPI bij jou in de buurt een verkooppunt heeft, zoek dan hier.

Zoals Gwen zou zingen (song ‘Hey Baby’): “All the girls get the OPI nailpolishes in the bag.” 😀 Welke vind jij mooi?

50 reacties

Esther -

Prachtig, maar vind OPI nooit de moeite waard. Ik zou 4 in the morning wel willen kopen alleen al omdat ik het nummer vreselijk mooi vind. hihi

danique -

ik ben echt een gwen fan girl en kan niet wachten tot ik eindelijk de lakjes kan kopen 😀
maar heel eerlijk vind ik de lakjes niet heel erg super bijzonder,ze zijn wel mooi maar als
ik niet zo fan was geweest had ik ze denk ik geskipt,ik had wel iets meer van verwacht eigenlijk …
maar dat is mijn mening,alsnog ga ik wat van de collectie kopen :yay:

Melanie -

Prachtige lakjes!

Lin -

Ik vind de twee rode lakken erg mooi! Ik ben dan ook een sucker voor rood 😉

xx_Patries_xx -

wow mooie lakjes, de roze is wel mijn favoriet, misschien dat ik die wwel aanschaf

Dionne -

Wat een leuke lakjes!

Beau -

Volgens mij ben ik een van de weinige die zich niet echt aangesproken voelt tot deze kleurtjes..

behealthybehappy -

I love opi! Sing in color vind ik het mooist!

Minne -

I :heart: Gwen!!! Love Angel Music Baby is mijn favoriet van deze OPI’s

Jerka -

Als je nagels er niet zo fantastisch uitzien kan je ze beter kort houden, zo krijgen ze minder stoten en gaan ze rapper weer herstellen, een klein tipje misschien ben je hier wel iets mee. Het zijn wel toffe kleuren maar ik heb het gevoel dat ik ze wel al allemaal eens gezien heb, niet echt iets speciaals.

Martine -

Bedankt voor de tip, het ligt alleen niet aan het breken van mijn nagels. Het oppervlakte van mijn nagels is de laatste tijd niet zo mooi, gescheurd/bobbelig. Komt echt bij mij door het winterweer.

Lou -

Ik vind het reuze mee vallen hoor, hoe je nagels er uit zien. Het lakken is misschien niet je sterkste punt maar ach, gelukkig heb je genoeg andere 😉

Marnel -

Inderdaad een leuke collectie! Die gouden en de roze vind ik het mooist!! :yay:

Rian -

Mooie kleurtjes, alleen echt slechte swatches ?

Martine -

Ik weet het, ik zeg in het artikel ook dat mijn nagels helaas de laatste tijd niet zo mooi zijn. Sorry!

EliseJoanne -

Toffe kleuren! maar als ik dan bekijk welke ik zou willen denk ik bij vrijwel allemaal; die heb ik eigenlijk al.. Mmm.. Dat is dan weer jammer!

Isabel Cristina -

Prachtige kleuren! Vooral I Sing in Color!

Saranne -

`Wauw! Mooie lakjes alleen zijn ze wel wat prijzig :happy:

Julia -

Ik vind Hey Baby echt een super leuke kleur! Mooie swatches

Lys -

Het gouden lakje ziet er heel bijzonder uit!

Sophie -

Goh.. Ik dacht eerst dat ik deze collectie niks vond, maar ik vrees dat ik Sing In Color, Over & Over A-Gwen en In True Stefani Fashion toch wel erg leuk vind.. En die roze is bij nader inzien toch ook wel mooi.. 😛

Caro -

Mooie collectie, de goude en de roze zijn mijn favoriet! :-)

Anna -

Wat een prachtige lakjes, vooral die gouden!

Mariska -

Ik vind de donkere kleur wel heel apart, leuk!

Eline -

wat een prachtige lakjes allemaal!

Maaike -

Ik vind deze collectie eerlijk gezegd heel saai. Beetje standaard kleuren allemaal en vergelijkbaar met kleuren die ook al in de kerstcollectie zaten. Beetje jammer.

Minke -

Hele mooie kleuren! Ik ben wel benieuwd hoe die finish in het echt voelt!

Monique -

Pfoe wat jammer.. eigenlijk spreekt er maar eentje me aan. De rest vind ik nog niet zo.

Martina -

Ik zou voor de rode gaan :)

Jitske -

Ik draag bijna nooit nagellak, maar deze vind ik wel heel gaaf! Komt vast ook omdat ik Gwen zo’n stoer wijf vind

Wendy -

4 In The Morning lijkt me erg mooi, maar ik denk dat ik de kleuren even in het echt wil zien.

Manon -

Oeh leuk, een samenwerking met Gwen! Ik vind haar tof. Ik vind Hey Baby het leukste lakje, ik hou wel van roze :heart:

femketje -

aah die glitterlak is pretty 😀

Sofie -

Er zitten mooie lakken bij :heart:

Lisanne -

Super mooi! Ik vind vooral die nieuwe finish super tof!

Sandra -

Wauw, wat een prachtige lakjes! Vooral die gouden :)

Judith -

Oh wat was ik vroeger fan van Gwen Stefani! Niet normaal! Zou eigenlijk een lakje moeten hebben alleen al om die reden!

MySimplySpecial -

Mooie kleuren allemaal, al zit er nog niet echt een tussen die ik nu heel erg graag zou willen hebben.

Sofie -

Hey Baby lijkt me wel wat :) Al zijn de kleuren op zich niet heel erg orgineel vind ik :(

Amanda -

Ik vind deze collectie niet zo ik vind zoveel kleuren op kleuren uit het vaste opi assortiment lijken dat ik het een beetje saai vind dit is mijn mening hoor :) verder vallen je nagels nog wel mee :) de mijne scheuren nu gewoon af of in zelfs gister eentje in de lengte :( die heb ik echt heeeeel kort moeten knippen gelukkig heb ik sensationail op zodat ik nog wat versteviging heb :)

OnlineBeautyMagazine. -

Heet gouden lakje en de laatste vind ik erg mooi!

Kimberley -

Allemaal leuke kleurtjes! Ik vind de felroze het mooist :)

Lotte -

Gwen is inderdaad een tof wijf! Ik heb haar eerste solo album helemaal stukgedraaid een paar jaar terug, haha. En No Doubt is nóg toffer. Mooie collectie! Er zit niet écht een musthave tussen in mijn ogen, maar het zijn wel leuke kleurtjes.

Fashion meets Beauty -

Hey baby (hey baby hey!) is overduidelijk mijn favoriet van deze collectie!

Dita -

Mooie kleurtjes

pamela -

ik vind de eerste kleur heel erg mooi! de rest van de kleuren zijn niet echt iets voor mij.

Kim -

Die knalroze en die laatste met glitters zijn mijn favoriet. Prachtige lakjes!

Laura -

Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Lekker gevarieerd ook, ik kan nu zo snel niet kiezen! 😉

Anneloes -

Gave collectie zeg! Ik vind zelf True Stefani Fashion de mooiste kleur die ertussen zit, maar dan wel over een mooie donkerblauwe basislak ofzo! Ik ben erg benieuwd hoe ‘ie dan uitpakt.

Kelly Caresse -

Wat een toffe collectie! Ik ben sowieso fan van opi door de goede kwaliteit en kleurenkeuze. De rode kleur vind ik het mooiste

Reageer ook