OPI Gwen Stefani Collectie: Push and Shove

Ik was nog niet klaar met mijn OPI Gwen Stefani lakjes! De OPI Gwen Stefani collectie bevat nog een hele gave nagellak, namelijk Push and Shove. Ik was erg benieuwd naar deze nagellak met uniek spiegeleffect met chroom finish. Kan ik nu mijn make-up bijwerken via mijn spiegelnagels? Klik verder als je dat wilt weten!

OPI Push and Shove is een onderdeel van de Gwen Stefani collectie die eind deze week uit komt. OPI Push and Shove is een supergave nagellak met spiegeleffect en chroom finish. Ik wist eerst niet zo goed wat ik precies er van moest verwachten. Een aantal van jullie gaven aan bij de swatches van de Gwen Stefani collectie dat de kleuren wat gewoontjes waren. Dat is ook wel zo, maar deze nagellak vind ik wel echt heel goed bij deze collectie passen.

Het is een partylak, bedoeld voor speciale gelegenheden! Jammer dat het nét na de feestdagen is, maar je kunt ‘m in ieder geval voor de feestdagen in 2014 gebruiken. Doordat de nagellak een chroom effect heeft met speciale (gratis) basecoat blijft OPI Push and Shove maar 1 dag echt mooi. Het effect slijt daarna wat weg, vandaar dat dit een mooie eendagsvlinder is.

Dat heeft dus niet te maken met de kwaliteit van de lak (OPI is een goed merk) maar met het chroom effect. Dat is natuurlijk jammer. Aan de andere kant ook wel bijzonder! Helaas is de prijs dan ook wel wat hoog voor een avondje (of 2 als je voorzichtig bent) plezier: €14,25.

Voor dit geld krijg je dan (gratis) de basecoat Lay Down That Base (3,75 ml) en de nagellak Push and Shove (full size). Er wordt geadviseerd om uitsluitend de Lay Down That Base coat te gebruiken onder Push and Shove en geen andere base coats of treatments. Maar Lay Down That Base zit niet in de vaste collectie en hoort als een Siamese tweeling bij Push and Shove. Waarom krijg je er dan maar zo’n klein flesje bij en niet een full size of in ieder geval iets meer ml?

OPI Push and Shove zonder flits

Als de basecoat op is, is het geen ramp. Ik heb het ook zonder basecoat geprobeerd op 1 nagel ter vergelijking en het effect is nagenoeg hetzelfde. Ik merk wel als je Lay Down That Base gebruikt, dat het chroom effect net iets meer spiegelt. Het doet dus zeker wel iets. Lay Down That Base droogt semi-mat op. Hij maakt de nagels niet volledig mat, je ziet nog een klein beetje glans. Een bijzondere basecoat, net zo bijzonder als de nagellak.

OPI Push and Shove met flits

OPI Push and Shove zonder flits

Hoewel ik het effect erg tof vind, heeft het wel wat nadelen. Naast dat je heel netjes moet lakken, zie je extreem veel van de oneffenheden op je nageloppervlak. Je moet wel hele mooie, gladde nagels hebben zonder scheurtjes,ribbels of teveel reliëf/resten gellak. Wellicht dat een opvullende basecoat dit kan verhelpen. Dat is dus een ding. Ik zou zelf liever een paar nepnagels customizen en lakken met Lay Down That Base + Push & Shove, aangezien mijn nageloppervlak niet zo mooi is.

Desalniettemin vind ik Push and Shove heel, heel erg gaaf en ga ik deze zeker gebruiken als er zich weer eens een feestje aandient!

OPI Gwen Stefani collectie is eind deze week te koop. Dit duosetje met Lay Down That Base en Push and Shove kost 14,25. Check voor een OPI verkooppunt deze website.

Wat vind jij van deze speciale chroom finish?

69 reacties

Cynthiiaa -

Oh my god, I love it! Ik ben zelf echt een huge fan van dit soort nagellakken. China Glaze heeft ook meerdere lakken die zo’n spiegeleffect hebben. Inmiddels heb ik er twee in mijn bezit, maar je ziet inderdaad alles joh! Van oneffenheden in je nagels tot aan foutjes die per ongeluk erin komen.

Anna -

eigenlijk altijd al op zoek geweest naar eenzelfde soort lakje, alleen jammer dat hij maar 1 dag mooi blijft zitten :(

Tiffany - The CineFiles -

Heel gaaf! Zou alleen een goude versie nog toffer vinden

elise -

ik vind het een leuk idee, het is alleen jammer dat je heel goed strepen ziet zitten. :no:
als dat niet zo erg was zou hij helemaal top zijn :happy:

Diana -

Ik ga als ik weer acryl nagels laat zetten in de salon (verkopen ze ook OPI) deze erop laten lakken. Dan lijkt het me wel heel glad.

A. -

Ik heb al een aantal jaar een chrome nagellak, van Stargazer volgensmij. Het effect is leuk, maar het lakt inderdaad moeilijk omdat je alle oneffenheden ziet.

EllaNola -

Ik vind dit lakje zó mooi! Ik zie het lakje vandaag bijna op elke blog voorbij komen, haha! Ik wil hem, maar helaas is die best prijzig… :(

Beau -

Hij heeft toch wel iets moois!

Xan -

Ik vind dit lakje wel iets bijzonders hebben. Apart lakje.
Love,

saarenzo -

Ik vind het een leuke en originele nagellak. Maar ik weet nu al van mezelf dat ik dit zelden ga dragen (en al helemaal niet als hij maar 1 dag blijft zitten), dus ik sla deze over. Maar leuk review :)

Lytje -

Wauw, wat bijzonder! Jammer dat hij maar één dag mooi blijft. En leuk dat je er een mini basecoat bij krijgt!

Anouk -

Hele mooi lak, maar niet echt praktisch. Werkt hij ook tussen een gelnagelak base- en topcoat?

Marnel -

Wow…wel heel erg gaaf!!! :-)

Kiss & Make-up -

Ik vind de Gwen Stefani collectie over het algemeen erg leuk, maar dit lakje vind ik nu net iets minder. Een beetje te carrosseriekleur-achtig, hehe 😉

Josephine -

Wat jammer dat je het kleinste foutje ziet, maar gaaf issie zeker!

Esther -

zeker van een afstand is dit lakje prachtig!!

Sarah -

Zou je dit niet kunnen combineren met de Essence gel kit? Of een andere gelnagel lak? Misschien dat de glans dan langer blijft zitten? :)

Lana -

Prachtig! Ik ben al jaren fan van de metallic lakjes.

Kim -

Ik vind het een mooi effect maar het is wel een beetje achterhaald, Maybelline had zoiets al jaren geleden

Suzanne -

WHAAAAA! Hoe gaaf is dat lakje!!

Anine -

Ik vind de finish heel nice, maar zou het zelf nooit dragen, sta ik niet zo goed mee. Wel leuk om kado te doen aan iemand die een nagellakfreak is!

xx Anine

vera -

Ik vind hem echt heel mooi!! jammer dat die base coat zo klein is. Wel vreemd dat dat dan niet los te koop is ofzo.. :(

Kaylani -

Ik vind het echt een super tof lakje! Maar zo jammer dat hij niet zo lang blijft zitten!

Esther -

Jammer dat het effect niet langer meegaat, het ziet er wel super gaaf uit

Suzanne -

Supermooi! Zou alleen niks voor mij zijn, heb het geduld er niet voor om het supernetjes aan te brengen. 😀

Hester -

Ik weet niet of ik dit zo mooi vind, ik ben nooit zo van de metallic lak.

Kimmetje -

Ik vind het helemaal niks 😛

Danielle -

Ik ook niet: ik vind het ronduit lelijk! Ik hou al niet van glitterlak en van die lakjes waarvan de kleur met het licht verandert en metallic. Geef mij maar gewoon een mooie kleur, creamy, mat of hoogglanzend. Sommig liquid sand lakjes vind ik ook wel mooi, maar al die glitter en kitsch vind ik niets. Ben geen kerstboom!

Danique -

Ik vind het ook niet zo bijzonder. Ik had er meer van verwacht eigenlijk. Zo vind ik het echt niet zo mooi :no:

Kjoetness -

Ik vind het ook echt niet mooi. :no:
Smaken hé 😉

Martine -

Nou en of!

Tess Evea -

Prachtig mooi, het effect is zo tof!

Isabel Cristina -

Ik vind het een heel mooi lakje, maar ik weet niet of ik dit kleurtje vaak ga dragen.

Nena -

Jammer dat hij zo kort blijft zitten, het effect is namelijk wel heel gaaf!

Felicia Rodrigues dos Santos -

Hele mooie kleur! Al is het wel een wat dure prijs voor nagellak. Maar ach, het dient ook weer een beetje als sieraad :)

Sanne -

Ik vind het echt een hele stoere lak, zeker voor een feestje ofzo.
Is het onthouden waard.

beautybysandra -

Wel een gaaf lakje, jammer van de nadelen…

Caro -

Ik vind het persoonlijk niet zo mooi, en met het lakken zou ik ook wel moeite hebben denk ik!

pamela -

ik vind het lakje wel echt heel erg mooi. maar voor mij zitten er gewoon teveel nadelen aan om hem te kopen.

Sandy -

wat een supergaaf lakje zeg! Wel jammer dat je echt perfecte nagels moet hebben, wil het mooi uitpakken, het idee is wel erg tof :jep:

Anouk -

Prachtige lak vind ik het! Wel lastig om het mooi egaal te krijgen..

Fashion meets Beauty -

Ik hoop dit lakje te kunnen scoren, vind ‘m fantastisch!!

Lenneke -

Hier word ik enthousiast van! :yay:

Marissa -

Super gave lak! Steel je echt de show mee!

Janne -

Ik vind de kleur echt super mooi! Alleen heel erg spijtig van de nadelen! :-(

Lin -

Wat een briljant lakje! Love it!

MySimplySpecial -

Gaaf effect, al zitten er wel aardig wat nadelen aan dit lakje.

Roos -

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van deze lak moet vinden… Ik ben geen fan van het chroom effect en vind het jammer dat de lak zo kwetsbaar is vooral voor die prijs. Het idee vind ik leuk en eens wat anders maar helaas niet aan mijn nagels besteed

Priscilla -

Een hele mooie lak. Zou ik graag aan mijn collectie willen toevoegen 😀

Esmay -

Ik vind die nagellak echt zooo gaaf. OPI Komt altijd uit met toffe, nieuwe dingen! 😀

Manon -

Tof effect zeg! Ik vind het heel leuk :yay:

Madebyuna -

Hm jammer, het klonk heel spannend maar vind het een beetje tegenvallen. Het ziet er gewoon uit als zilveren nagellak haha. Wel leuk bedacht:)

OnlineBeautyMagazine. -

Persoonlijk hou ik niet zo van zilveren nagellak.

Martine -

Het is lastig uit te leggen maar het is toch echt iets anders dan een zilveren nagellak. De chroom finish is moeilijk vast te leggen op foto.

TheAnoukFactory -

Heel gaaf!
X
Anouk

Anja -

Hij lijkt precies op Platinum Silver van China Glaze. Dat is ook de enige ‘echt’ zilveren nagellak die ik kon vinden. Ik vind ‘m wel gaaf maar OPI is en blijft me te duur.

Martina -

Bijzonder lakje, weer eens anders dan anders. Al draag ik zelf liever creamy lakjes :)

Sofie -

I want it and I want it know! Al moeten we -zoals gewoonlijk- in België nog een maandje wachten.

Beautydagboek -

Ik hou niet echt zo van een metallic effect, maar het is zeker one of a kind! Ben zo benieuwd naar de rest van de collectie :)

Dita -

Zo gaaf dit lakje!

Carina -

Mwah, ik vind het eigenlijk niet zo mooi. Het is wel origineel maar ook erg onpraktisch als het maar 1 a 2 dagen blijft zitten..

Kelly Caresse -

Het effect vind ik onwijs gaaf, het heeft wat magisch en past heel mooi bij de winter

kim -

Ik vind het effect ook heel erg mooi! Doet me een beetje denken aan een ijskoningin haha ^^

Hannah -

Het idee is leuk, ik vind eigenlijk dat ze een manier moeten vinden.waardoor het gewoon net zo lang mooi blijft als anderen nagellakjes!

Sofie -

Ziet er leuk uit, tof effect! :heart:

Lotte -

De nagellak is inderdaad heel erg tof! Leuk voor een feestje. Lijkt me inderdaad wel moeilijk om deze perfect op je nagels te krijgen.

Laura -

Het lakje vind ik erg leuk, mooi effect en ik had het nog nooit gezien! Idd jammer dat je perfecte nagels moet hebben, ik heb wel een beetje ribbeltjes.

Myrthe -

Vind het effect heel mooi maar idd jammer dat je zulke perfecte nagels moet hebben :( Ik vraag me toch echt af of het ook werkt met een andere basecoat. Wel jammer dat ze er dan zo’n klein flesje bij doen.. En heel jammer dat hij zo kort blijft zitten.. :( Beetje duur idd om voor een avondje te dragen :(

Kimberley -

Jammer dat ie het nageloppervlak accentueert, ik heb namelijk best wat krasjes enzo. Wel leuk dat het echt een vernieuwend effect is :)

Reageer ook