Open Dag WdKA op 25 januari 2014! Kom ook!

– Advertorial –

Toen ik nog op de middelbare zat, kon ik me eindeloos vergapen aan de mooie tekeningen van een vriendin tijdens tekenles. Wat zij tekende, was voor mij echt kunst. Ik heb ook een neefje van 12 die op jonge leeftijd al prachtig kon schilderen. Tja, bij sommigen is het creëren van iets moois gewoon een natuurtalent.
Het zou zonde zijn als je daar niets mee zou doen, toch? Maar hoe? En wat?

De Willem de Kooning Academie is een internationaal toonaangevende academie voor bachelor- en masteropleidingen in media, art, design, leisure en education. Hun missie is om studenten op te leiden tot zogeheten creating pioneers en creating producers en zij bereiden je voor op een internationale beroepspraktijk. Ook biedt WdKa je de mogelijkheid om –eventueel in deeltijd– een master te volgen: Master (Product) Design.

Ben jij creatief en voel je jezelf aangetrokken tot een van de  bachelor-/masteropleidingen van de Willem de Kooning Academie? Schrijf je dan nu via deze link in voor de Open Dag op 25 januari 2014!

6 reacties

Elody -

Ha leuk, heb daar gestudeerd:)
fijne is vooral dat ze daar echt doen aan beroepsgericht werken, dus niet zomaar ‘kunstenaars’ willen kweken (waar ook niks mis mee is, maar dat moet je vooral zelf willen)
ik maak nu zelf prints voor een van werelds grootste en leukste kledingmerken :)

Marnel -

Klinkt leuk, maar ik ben niet geschikt! 😉

Dana -

Niet mijn ding, maar wel leuk dat ze bloggers hierbij betrekken om een bepaalde doelgroep aan te trekken! Ik was zaterdag naar open dag op de hogeschool van Amsterdam, de economische kant op, Trade Management Asia! :love:

Linda -

Ik ga naar deze school woehoee 😀

Sofie -

Toffe school! Ik ben alleen heel blij met mijn studie Jeugdzorg 😉

Kimberly -

Klinkt wel heel erg leuk.. Maar niet mijn doel! Ik ga lekker het ziekenhuis in, haha!

Reageer ook