Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition

 photo DSC_5120.jpg

Al een tijdje gebruik ik met veel liefde mijn Marc Jacobs mini parfums die ik kocht op het vliegveld van Faro (Portugal). Vooral Daisy vond ik een heerlijk aanwezig zoet/frisse geur. Ik besloot om zelf ooit eens een keer de full size versie te kopen. Totdat Willemijn riep dat we dit prachtige parfum hadden gehad om te reviewen. Hij lag al een tijdje in onze reviewkast en ze was ‘m straal vergeten. Toch heeft spuit elf zijn zo zijn voordelen.

 photo DSC_5118.jpg

De Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition kwam namelijk al uit rond eind oktober en is een herfst editie. Helaas is deze versie limited, maar hij is nu nog wel te verkrijgen en MET korting! Kijk, dat is nog eens leuk.

 photo DSC_5113.jpg

Ik vond de mini parfums er al zo cute uit zien, maar deze is ook echt geweldig. Hij ziet er net wat luxer uit door de zwarte flacon met gouden letters. Maar het blijft wel lief door de bloemetjes die er op zitten. Bloemen vind ik bij Marc Jacobs horen, het is zijn signature en als een ander merk het heeft, vind ik het vaak nageaapt. Als je van Daisy houdt, maar het nog lekkerder zou vinden als het iets zoeter is en langer blijft hangen is dit hét parfum voor jou.

Topnoten: Wilde Aardbeien
Hartnoten: Viooltjes, Jasmijn, Gardenia
Basisnoten: Berken en Cederhout

 photo DSC_5112.jpg

Ik vind het een heerlijk parfum en ben er ontzettend blij mee. Hij (of zij?) staat prachtig op mijn parfum tafel en maakt de boel extra vrolijk. Het parfum blijft ook de hele dag hangen en is net wat zoeter dan de normale Daisy, maar je ruikt nog wel de frisheid!

Deze fles van 100 ml kost €66 en is nu nog maar tijdelijk te koop bij de parfumerieën/Bijenkorf en online (klik en klik), zie de linkjes hieronder.

Heb jij deze ook in je bezit of ga je liever voor de originele Daisy van Marc Jacobs?

 

42 reacties

Anine -

Ik heb de originele geur, maar deze klinkt ook echt niet slecht!!

xoxo Anine

vera -

Ik wil deze echt al zo graag ik vind hem wel duur maar ik ga hem zeker nog een keertje aanschaffen :)

Anna -

Wat een prachtige flacon! Ben heel benieuwd naar de geur.

Marion -

Leuke flacon en lijkt me ook een erg lekkere geur!

Barbara -

Ik heb de gewone versie, maar deze ziet er heel tof uit!

emma -

ik vind hemeen beetje naar meloen ruiken
x

Susan -

Leuk artikel :). Wij vertrokken ook vanaf Faro terug naar huis (wel een jaartje eerder,2012). Wij waren toen ook naar Albufeira geweest (echt een geweldige vakantie :D).Helaas heb ik die winkel toen niet kunnen spotten :(((

Tedje -

Ik heb de gewone Daisy en die is ook zo lekker. Alleen de flacon al… Zucht!

Hanna -

De flesjes zijn inderdaad prachtig. Super mooi staan ze op je make-up tafel. Helaas houd ik niet zo van zoete parfums. Al hoewel in de zomer ik er meer voor open sta.

pamela -

de verpakking is zooo mooi!!!

Emma -

hahahahaha, toen jij dit schreef in je artikel: hij (of zij?) moest ik erg hard lachen, want dat had ik laatst ook in een artikel van mij geschreven, haha! <3

Roos -

Ik heb hem vorige week gekocht, de eennalaatste! Hij ruikt echt heerlijk en het flesje is, zoals ik van Marc Jacobs gewend ben, heel mooi! Ik heb nu vier van z’n parfums en ik wil er nog veel mee.

Jessica -

Ik vind de prijs eigenlijk reuze meevallen! Me gusta!

Hester -

Haha, ‘die hadden we nog liggen’ – heerlijk. Daisy is niet echt mijn geur, net iets te fris, maar ik herken ‘m vaak wel bij anderen en dan vind ik hem lekker!

Celine -

Het is inderdaad een heerlijke parfum, maar ik heb hem zeker al anderhalf jaar geleden gekocht en hier staat dat ie eind oktober uit is gekomen?

Manon -

Oeh deze ruikt zo lekker, maar hij is nu wat te duur voor mij met al die aankopen die ik heb gedaan. Dit is wel de eerst volgende parfum die ik wil hebben

Yade -

het ziet er echt heel erg schattig uit, als ik al die comments zo lees ruikt het erg lekker, maar vindt het nog best duur denk ik. Jammer dat het een limited edition is.

Marinka -

Jaaaa, die heb ik! Maar die heb ik vorig jaar ofzo een keer gekocht. Hebben ze ‘m opnieuw uitgebracht, denk ik. Maar hij is zooo lekker (en nu bijna op bij mij). Prachtig flesje ook! Misschien dat ik ‘m nog eens ga kopen.

Angelique -

Blijft een heerlijk geurtje, heb deze ook al meer dan een jaar in mijn stash liggen, blijft een gave verpakking

Isabel -

Hele mooie flacon! Ik heb Daisy wel eens geroken in de Douglas maar vond ‘m toch niet zo bijzonder eigenlijk, ik verwachtte er wel veel van omdat iedereen ‘m heel erg hypet.

Marnel -

Die flacon is zo geweldig hè! :handkiss:

anniek -

Hmm, klinkt lekker, en handig dat hij nu met korting is! Ik vind hem zelf nog iets te duur nu, zeker na december :)

Kelly -

Lijkt me een heerlijke geur!

MySimplySpecial -

Wat een schattige verpakking!

Melike -

oh wauw de flacon is pretty!

martina -

dat flesje alleen al…

Fleur -

Ik heb Oh Lola van Marc Jacobs en die is echt goddelijk

Keytothefuture -

De noten van het parfum klinken in elk geval lekker!

Anita -

Hmm, lijkt me een lekkere geur!

Tess Evea -

Deze geur lijkt me heerlijk!

Marissa -

Hij lijkt me erg lekker! :)

kim -

Deze ga ik kopen als ik slaag voor mijn havo examen. Ik wil dit parfum zo graag!

Ilse -

Ik vind deze zelf ook heerlijk, heb er een proefje van gehad. Ik heb de “gewone”Daisy van Marc Jacobs en de eau so fresh.. manman wat zijn deze heerlijk haha, zijn al lang een groot favoriet.
Twijfel of ik deze ook nog wil toevoegenaan mijn collectie vooral nu die in de aanbieding is haha. 😉

Sofie -

De flacon is zo cute! De geur spreekt me ook wel aan :heart:

Dionne -

Hij lijkt mij heel fijn!

Roos -

Ik heb helaas niet het budget voor geuren zoals deze maar ik vind deze er ook weer zo super schattig uitzien! Leest alsof de geur super lekker ruikt en zou ook niet verkeerd staan op mijn beautykast :)

Manon -

Alle geuren van Marc Jacobs zijn zoooo lekker! Ben benieuwd naar deze geur!

OnlineBeautyMagazine. -

Lijkt me een fijne parfum!

Selma -

Ik heb deze voor kerst gekregen, zo’n lekker geur! :heart: Sowieso dol op Marc Jacobs-geuren, ik heb bijna de hele collectie hier (gehad). :linlove:

Bianca -

Dat flesje <3 en er zit jasmijn in, volgens mij vind ik deze wel lekker :)

Kimberley -

Ik vind de originele geur erg lekker, deze klinkt ook fijn! :love:

Reageer ook