Make-up Lente Collecties 2014

Hoewel de winter nu toch begint te komen, druppelen de make-up collecties voor komend voorjaar overal al weer binnen. Dat maakt de koude wind extra guur, want door al die lieve rozige perzik kleuren en pastelnagellakjes krijg ik toch weer enorm zin in het komende voorjaar. Ik laat je een glimp zien van de prachtige collecties en als ik al het geld van de wereld had wat ik zou kopen.

MAC – A Fantasy of Flowers

Ik deel van elk merk niet de hele collectie, anders zou het een enorm lang artikel worden. Ik laat je gewoon een aantal producten zien, met daarbij ook mijn wishlist als ik alles van mezelf zou mogen kopen wat ik zou willen hebben. MAC komt komend voorjaar met de collectie A Fantasy of Flowers. Het is zeker een lente collectie door alle zachte tinten en frisse eyeliners.

Check deze ontzettend mooie blauw/groene Fluidline. Er is ook nog een paarse variant hier van, maar ik vind deze frisse petrol blauw/groene echt prachtig. Ik denk echter niet dat ik zo’n kleur heel vaak zou gebruiken. Maar ik denk als je een hele neutrale, zachte look op hebt dat dit zo’n fantastische eyepopper is. En de kleur is perfect voor komend voorjaar, fris en hip. Ik zou deze stiekem toch wel even willen swatchen in de counter.

Een stralend voorjaar is niet compleet zonder lieve nagellakjes. Vooral deze middelste twee trekken mijn aandacht en jawel! Zulke kleuren voor op mijn nagels heb ik nog niet, nee écht niet!

Dit blijven altijd producten met een hoog kwijlgehalte, de MAC Mineralized Skin Finishes. De linkse schijnt een mooie, parelmoer roze glans te hebben terwijl de rechter meer koper is. Ik vind ze beide prachtig en bijzonder! De rechter vind ik zo op de foto ook wel erg mooi, hij lijkt wat meer bruin met een roze ondertoon en laat ik daar nu net heel erg van houden! Ook omdat bruin/roze kleuren goed bij mijn teint staan.

Hoewel er van de rechter blush meer dan genoeg dupes zijn, weet ik zeker dat deze blush binnen een mum van tijd uitverkocht zal zijn. Dit zijn kleuren die altijd populair zijn in limited collecties. Het is een zusje van NARS Orgasm, Sleek Rose Gold, Too Faced Who’s Your Poppy en ga zo maar even door. Hoewel ik die van NARS en Too Faced heb, zullen roze koraal kleuren met gouden shimmers altijd mijn aandacht trekken.

Pigments zijn producten die weerzinwekkend mooi kunnen zijn maar die je wellicht niet heel vaak zult gebruiken. Jammer, want ze zijn heel gaaf! Ik ben gek op de kleur citroengeel en het linkse pigment lijkt me een hele vette kleur. Sommigen vinden geel een lastige kleur, maar niets zo stralend en stoer als een (citroen)gele kleur op het ooglid. Ik ben heel benieuwd naar deze gele kleur.

Yves Saint Laurent – Flower Crush Spring Collection 2014

Ik weet niet wat het is, maar bij een aantal high-end merken zie ik heel veel lichte bruin/roze tinten en perzik kleuren terugkomen. Daar word ik zo enorm blij van, want ik ben enorm gek op die kleuren. Mijn Dior Nude Pink Design palet gebruik ik ook nog steeds met veel liefde en nu zie ik overal dit soort kleuren terugkomen. Ernstig, het liefst zou ik het allemaal kopen. Dit palet van YSL ziet er ook weer prachtig uit, ideaal voor nude looks maar door de donkere taupe kleur zo om te toveren in een zwoele voorjaarsnacht.

Je hebt het goed gezien en ook op je wishlist gezet. Ik had het net nog over roze koraal blushes met gouden shimmes. Ik zou dan het liefst nog voor deze van YSL gaan in plaats van die van MAC. Kijk wat een mooi patroon, om over het doosje zelf nog maar te zwijgen Ik geloof dat ik er even een emmer bij pak.

Ik ben ook heel nieuwsgierig naar deze speciale Rouge Volupté lipglosjes. Dit is toch zeker wel een van de leukste lipglosjes die ik heb gezien, voor zover een lipgloss ‘leuk’ kan zijn! Die applicator is briljant! Ik ben benieuwd of dat nu ook nog goed werkt en of de kwaliteit van deze glosjes net zo onweerstaanbaar goed als de Rouge Volupté lipsticks.

Daarover gesproken heb ik net nog een tweede emmer gepakt. Mijn beautyhart maakte een sprong toen ik zag dat er 4 nieuwe kleuren van de Rouge Volupté lijn zullen uitkomen in deze collectie. Ik zou niet weten welke kleur ik zou moeten kiezen, tot nu toe vind ik (verrassend) de 2e kleur (Jealous Coral) het allermooist. Maar degene rechts naast Jealous Coral ziet er ook fenomenaal uit als het een hardrood/roze kleur zou zijn. Wow, ik wil deze lipsticks enorm graag! Ieeehh! Het schijnt dat deze lipstick kleuren gelukkig permanent worden toegevoegd aan de vaste collectie.

Lancôme – French Ballerina Collection

Lancôme is een merk waar ik vroeger de mascara weleens van geprobeerd heb. Ik vond dat altijd een hele mooie mascara. Verder heb ik (nog) geen ervaring met andere producten. In deze collectie zie je het ook weer terugkomen, de trendy voorjaarstinten. Deze tinten zijn perzik, taupe en vooral roze. Heel veel roze! Tja, het hoort een beetje bij de lente hè? Roze was ook eigenlijk afgelopen winter al een trendy kleur maar zet zich nog een door. Als het gaat om felroze zien we dat vooral terug op de nagels. De zachtere roze en perzik tinten komen terug in de ooglooks. Och, wat hou ik daar van.

Wow, de kleuren van deze oogschaduwmousse vind ik ook werkelijk waar prachtig. Zulke zachte kleuren, maar toch zo bijzonder door de aparte tint die er in zit. Je kunt hier zulke mooie looks mee maken! Ik word gek van die mooie lente collecties geloof ik!

Je hebt dus helaas pech als je net als ik enorme fan bent van dit soort kleuren. Ik wil alles wel!

Ze maken het je niet makkelijk, want wat zijn de producten ontzettend mooi gemaakt. Deze blush van Lancôme, wat een plaatje zeg! De mooie roos, ik zou deze blush amper op durven doen uit angst dat de roos op den duur gaat verwelken. Wauw, ik ben heel benieuwd hoe deze er uit zou zien op de wangetjes.

Givenchy – Over Rose Collection

Je bent nu in je hoofd vast al blut, ik ook! We gaan nog lekker even verder. Allereerst deze campagne foto. Dat. Haar. Wat een ontzettend vette (en moeilijk te onderhouden) haarkleur. Het staat vast prachtig bij alle trendy lentetinten. Als je dit al mooi vindt, kun je ook beter niet kijken naar de mooie producten.

Ik ben niet zo’n fan van een lip palet, maar deze kleurtjes zijn wel om op te snoepen. Stiekem had ik nog liever gehad dat ze hier mini lipsticks van hadden gemaakt. Dat brengt toch wat makkelijker aan. Meestal houden dit soort kleuren uit een palet niet zo erg goed. Maar wie weet! Het ziet er in ieder geval prachtig uit, wat een mooie roze en perzik tinten. Ik krijg swatch neigingen…

Moet ik hier nog wat over zeggen? Dit lijkt op een pérfecte roze paint pot kleur die MAC eigenlijk aan hun collectie zou moeten toevoegen, maar helaas. Dit product van Givenchy lijk me prachtig onder bruine, roze en perziktinten. Ik weet hoe dol ik ben op MAC Painterly, maar wow…ik ben ook een beetje om als ik kijk naar dit potje van Givenchy. Ik hoop dat de kwaliteit dan net zo goed is als de Paint Pots van MAC. Ik ga voor deze denk ik zeker een kijkje nemen.

Gloeiende gloeiende, komen ze ook nog met een perfect palet voor over die ‘paint pot’ heen *weerstaat koopdrang*. Sorry als ik een beetje lyrisch ben. maar je snapt nu vast en zeker wel dat dit soort tinten helemaal aan mij besteed zijn. Ik snap dan ook niet waarom ik nog geen Urban Decay Naked 3 palet in mijn bezit heb.

Dior – Trianon Collection

Dior komt met de Trianon collectie. Een heel zoetsappige collectie met lieve pastelkleurtjes. En dat zijn nu net kleuren die ik lastig vind voor een ooglook. Het kan namelijk zo flets overkomen wat vaak het geval is. Maar je krijgt er wel een instant lentegevoel van. Het ziet er zo lief uit! Maar wat het allermooiste is…

…is deze schattige blush met een strikje en parels. De kwast vind ik dan weer jammer omdat je die toch nooit zo vaak gebruikt. Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen zelf wel een blush kwast. In plaats daarvan hadden ze deze prachtige blush nog wel een tikkie groter mogen maken. Maar goed, wat is ze mooi hè?

Chanel – Notes de Printemps Collection

Chanel vergeet ik ook nooit meer, zij zorgen er voor dat ik elke dag met liefde hun fantastische Le Volume de Chanel mascara gebruik. En hun matte lipsticks zijn ook het einde. In de Chanel Notes de Printemps collectie komen deze twee nagellakjes uit, bijzondere kleuren! Nummer 603 is lekker vampy terwijl 605 juist weer heel verzorgd en zacht is.

Zachte, fruitige lipglosjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Hoewel ik deze niet zo snel zou kopen, hoor ik in mijn achterhoofd al wel weer de vogeltjes fluiten door deze lieve kleurtjes.

Ik weet niet zo goed hoe het met de Chanel oogschaduw gesteld is, maar ik dacht dat die nooit zo goed gepigmenteerd was. Wel vind ik de kleuren wederom enorm mee. De mix van perzik en taupe is gewoon geweldig. Het staat verzorgd en vrouwelijk, maar ook wel sexy. Ik ben gek op deze combinatie.

Maar waar het voor mij allemaal om draait in deze collectie is de matte, fuchsia paarse lipstick Diva (links op de foto). Wat is die enorm vet zeg! Ik heb al wat swatches gezien en hij doet me denken aan een paarse variant van MAC Candy Yum-Yum. Trouwens, de donkere lipstick tint vind ik ook verrassend mooi en ik denk dat die bij een zachte perzik ooglook met taupe tinten ook fantastisch staat.

Catrice – Crème Fresh

Ik wilde niet alleen maar high-end doen, maar ook een budgetmerk bespreken. Ik kom dan toch uit bij Catrice, dit blijft toch mijn favo budgetmerk. Catrice komt met de Crème Fresh collectie, wat een hilarische naam. Dit is een collectie die ook bestaat uit pasteltinten, waaronder het door mij zo geliefde citroengeel!

 

Ik denk dat velen van jullie deze blush ook wel kunnen waarderen. In deze collectie zit een ombre blush in een hardroze kleur. Je ziet het, roze komt overal keihard terug…ook onder de budgetmerken!

En Catrice? Die heeft de leukste nagellakjes met de gekste namen. Hier zie je een aantal pasteltinten variërend van perzik, geel, mintgroen naar hardroze. Ik vind het wel heel leuk om alle collecties zo bij elkaar te zien. Je kunt goed merken welke kleuren echt trendy zijn en erg veel terugkomen.

Helaas zijn het toevallig allemaal kleuren waar ik heel erg gek op ben: perzik, koraal, oudroze, bruin/roze, hardroze. Ai, ai, ai… Laat die lente maar niet komen, dat is veel beter voor mijn portemonnee!

Bij welke collecties heb jij een emmer nodig?

 

 

41 reacties

Roos♥ -

Wanneer komt de ysl collectie in de schappen? :)

Emma -

“Wel vind ik de kleuren wederom enorm mee.”
Wat betekent deze zin? Het kan aan mij liggen hoor, maar ik kom er echt niet uit.

Leuk artikel, leuke collecties!

Martine -

Enorm mooi moet dat zijn, haha! Sorry!

Lys -

De nieuwe lipsticks van YSL ik wil ze ALLE 4. Ze zijn zó mooi!

Saskia -

ik ben een beetje huiverig wb de catrice lakjes. ik heb slechte ervaringen met dekkracht van hen en al helemaal met pastel kleurtjes. vind ze wel errug mooi!

ik zag bij de hema ook al mooie zachte pastel kleurtjes. hebben jullie daar al eens naar gekeken?

Sabine -

De ysl volupte lipsticks en de collectie van givenchy. Prachtig.

Marnel -

Ja idd echt kleuren voor jou!! Wat zitten er mooie dingetjes bij!!! Leuk dat je Catrice er ook bij doet! 😉

Iris -

Ahh fantastische producten! Gelukkig heb ik in mei een gala dus een excuus om mooie, duurdere make-up te kopen haha – al is de jurk en alles al duur genoeg helaas! –

Galina -

wauw! echt PRACH-TIG-E producten zeg. ik weet gewoon niet waar ik moet kijken zoveel mooie dingen zit er tussen. helaas allemaal wel een beetje duur voor mij :(

Iris -

😡 :pc: :linlove: :jummie: :jep: :heart: :handkiss: hih, ik betrapte mezelf er net op dat ik zat te kwijlen terwijl ik al die PRACH-TI-GE!!!!! collecties zat te bekijken

Jerka -

Dat palette van YSL, wauw! Ik ben ook echt een sucker voor de kleuren die terugkomen in de lente collecties, ik ga me moeten inhouden om niets te kopen!

Allissa -

Au au au au mijn hart en waarom heb ik deze post nou toch bekeken!
Ik kwijl echt wég bij die rose gold achtige bluch van MAC en ook van YSL ziet alles er gewoonweg mooi uit.

saarenzo -

Mooie collecties!

Hanna -

Super mooie collecties! Word je meteen hebberig van!

Jitske -

Ooooh die YSL lipglossjes! Moet. Hebben!

Martina -

Wauw YSL en Mac…..

Beautyjuf -

Ik krijg alweer helemaal zin in de lente :-) Wat een prachtige producten met mooie kleuren!

Fashion meets Beauty -

De rechterblush van MAC vond ik al erg mooi (ik heb ook een zwak voor dit type kleurtje) maar die blush van YSL is gewoon liefde :linlove: Jammer dat er geen prijzen bekend zijn van de producten..

Maaike -

Dior ligt al in de winkels en ik heb al enorm staan kwijlen en twijfelen bij de blush die je in dit artikel laat zien. Maar ja. voor 46.95…

Kiss & Make-up -

Mijn aandacht gaat vooral naar MAC en Givenchy! :-)

Manon -

Wauw wat een mooie spulletjes, vooral Mac vind ik erg gaaf! :heart:

brenda -

Leuke collecties! Heb de collectie van Lancome en YSL hier in Londen al gezien maar die mousse van Lancome (goudachtig) is meer glitter dan wat anders… en de lipglossjes van YSL zie je niks van die leuke aplicator zolang je de gloss er niet afhaalt. K ga voor de NARS dupe van MAC!

Dita -

prachtige collecties, ik krijg er gelijk al weer zin in

Hester -

Oké, nu zie je wel goed verschil tussen high end en budget, haha. Prachtige producten!

Caro -

Wauww die blush van YSL ziet er echt onwijs mooi uit! Ben benieuwd wat die gaat kosten! :-)

Daphne -

Hele mooie collecties!

kim -

Wauw die linker skinfinish! <3

pamela -

WAUWWW die YSL lipsticks zijn zooooow mooi!!!

Nena -

Wauw die YSL blush ziet er prachtig uit! Die ga ik denk ik wel swatchen en wie weet kopen…

Sofie -

Voor mij de YSL blush s’il vous-plaît! 😀
La Diva wist ik intussen te bemachtigen en ik vind hem geweldig!

MySimplySpecial -

Wat een heerlijke kleuren allemaal! Nu heb ik nog meer zin in de lente!

Lucinda -

oooeeee de nieuwe YSL glosjes, wat zijn die prachtig! Dat wordt natuurlijk weer sparen, maar daar gaat er vast wel eentje van komen. Echt weer super leuke kleurtjes. Ik ben klaar voor de lente. xxx Lucinda

Marjolein -

Oké ik wil alles haha. Maar ben vooral benieuwd naar die MAC collectie!

Anniek -

Ah, hier gaat je mond toch echt van kwijlen? Al die highend merken met hun prachtige blushes… Ik vind die blush van YSL er heel erg mooi uit zien. Ik heb rose gold van Sleek al, maar deze lijkt het zo op het eerste gezicht wel te overtreffen, prachtig!

Carina -

Ik wil die blush van YSL! Had alleen de oogschaduw ervan gezien en dat zijn niet mijn kleuren, maar die blush! En dat doosje! KWIJL! En dat dior doosje ziet er ook interessant uit al heb ik al 2 doosjes van Dior (a)

Kelly Caresse -

Wauw yves saint laurent (een merk dat ik nooit gebruikt heb) maakt me heel nieuwsgierig naar hun producten! Ook ben ik benieuwd naar de nieuwe MSF van mac

Hannah -

Die ysl lipsticks, maar ook die blush! WAUW

Lotte -

DIE COLLECTIE VAN YSL!!! Wow. Ik MOET die blush zien te bemachtigen. Bedankt voor het delen, ik krijg die collectie nu dus echt niet meer uit mijn hoofd! En die nieuwe Rouge Volupté lipsticks, aaaaah!

Sofie -

Wat zitten er leuke collecties bij! Ik ben heel benieuwd naar die van MAC en Yves Saint Laurent :love:

Esther -

Wauw ik ben ook heel erg benieuwd naar de mac collectie

Reageer ook