FOTD: Meet Matt(e) in the Forest

 photo DSC_5222.jpg

Ik ben altijd iemand van de ooglooks met glitter en glamour. Ik ben gek op oogschaduws met meerdere kleuren shimmers en prachtig, glanzende highlighters. Toch besloot ik dit keer eens voor de verandering om volledig voor Matt(e) te gaan, nou ja…bijna dan.

 photo DSC_5206.jpg

De producten die ik gebruikt heb voor deze look, zijn:

Als je een review wilt lezen over een van deze producten, kun je op de naam klikken! Over Essence Velvet Rose heb ik nooit een review geschreven, maar al vaak gebruikt in verschillende FOTD’s. En het klopt dat je de Sleek Dip It Eyeliner in de kleur Forest Green nog nooit voorbij hebt zien komen. De zwarte versie heb ik in een ver verleden weleens getest en daar was ik wel tevreden over.

Je moet alleen bij deze eyeliners van Sleek (voor mijn gevoel) wat harder werken om het mooi strak te krijgen. Bij de eyeliners van Illamasqua heb ik binnen een paar seconden een strakke lijn, bij die van Sleek moet ik wat vaker over de eyeliner heen. Het is niet erg, maar wel wat meer gepriegel en waar het ‘m nu precies in zit kan ik niet verwoorden.

 photo DSC_5220.jpg

Dit is de volledige look, bijna helemaal mat. Ik begin het geloof ik nog mooi te vinden ook!
PS: De sieraden die je hier ziet zijn van The Six (in de sale!). Mijn ring is een kroon, schattig!

DSC 4676 The Balm Meet Matt(e) Nude

Uit het Matt(e) Nude Palette van The Balm gebruikte ik: Matt Singh, Matt Rosen Matt Malloy en Matt Garcia

 photo DSC_5211.jpg

Ik ben soms zo blij dat ik veel meiden/vrouwen kan vertellen over een product. Ik kocht laatst dus de Sleek Dip It Eyeliner in de kleur Forest Green. Soms kan een product zo verrassend mooi uitpakken! Ik vind deze kleur prachtig. Het is een donkere, legergroene kleur die dus mat opdroogt! Dat laatste wist ik niet toen ik ‘m kocht, omdat de eyeliner eerst glanzend is. Ik heb de eyeliner wat dikker aangebracht dan normaal.

Ik bracht Matt Singh (The Balm) aan op het hele ooglid. Ik bracht Matt Rosen aan in de arcadeboog en onder mijn oog. Ik ging over de arcadeboog heen met Matt Malloy om de boel wat zachter te maken. In de buitenste ooghoek bracht ik Matt Garcia aan om het iets donkerder bruin te maken. Op mijn waterlijn zit een huidskleurig potlood van Catrice.

De enige glitters die ik heb gebruikt, zie je in de binnenste ooghoek. Deze komen uit het RiRi <3 MAC Palet. Het is het derde vakje met de roze glitters. Ik vind deze zo mooi om te gebruiken in de binnenste ooghoek.

 photo DSC_5213.jpg

 photo DSC_5216.jpg

Als finishing touch gebruik ik onderhand altijd Chanel Le Volume de Chanel mascara. Op mijn wangen zie je Essence Sweetheart en op mijn lippen Essence Velvet Rose. Deze mooie matte lipcream gaat er helaas uit dus scoor ‘m nu nog bij Kruidvat als je deze wilt hebben! Ik kon Velvet Rose hier al nergens meer vinden, maar ik heb geluk dat ik lieve lezeressen heb en Stephanie stuurde mij er eentje toe. Gelukkig!

Sleek Forest Green is echt fantastisch, wat vinden jullie van deze eyeliner?

54 reacties

Annelieke -

Heey superleuke look weer ik heb zelf ook velvet rose op aanraden van jullie alleen bij jou pakt hij hel mooi rose uit en bij mij lijk bruin komt misschien omdat ik rode lippen van mezelf heb? XXxx jullie zijn geweldig ๐Ÿ˜ก

Anine -

Mooi! Ik ben nog op zoek naar een mooi matte palet!

Jerka -

Een heel mooi palette! Die kleur eyeliner is niet echt iets voor mij maar bij jou staat hij echt prachtig.

Amber -

Ik kies eigenlijk ook altijd voor shimmers, glitters etc. Maar zo een matte look spreekt me ook wel aan. Ik zag dat er al een review over het palette online staat, dus die ga ik even bekijken. Zo een palette zou ik nog wel kunnen gebruiken!

vera -

wow deze look staat je echt prachtig! Je huid ziet er ook heel erg mooi uit zeg! hij straalt gewoon helemaal! mooi artikel!

Sophie -

Wauw, ik ga deze ooglook zeker een na maken! Heb een palette van Zoeva die ongeveer wel de zelfde kleuren bevatten. Heeeel mooi!

MySimplySpecial -

Heel mooi, staat je goed!

Lynsey -

Mooi, staat je echt super!

Steph -

Mooie ooglook met die matte kleurtjes! Onbewust gebruik ik vaak kleuren met een glansje of een glittertje, maar misschien moet ik ook maar eens op zoek gaan naar mijn matte kleurtjes. En tof weer om te zien dat Velvet Rose weer onderdeel is van je look :) Nogmaals heel graag gedaan en lief dat je me mentioned in het artikel hihi :handkiss:

Elise -

Oeeh ik ben gek op matte ooglooks, hij is echt prachtig geworden.

linda -

Mooie look!

Als jullie nog op zoek zijn naar een leuke challemne ik heb mn elleboog uit de kom en van alles eromheen gescheurd en zit nu van mijn schouder tot mijn pols in het gips. Nou kwam ik erachter dat je make up doen met maar 1 hand (je verkeerde) echt veel moeilijker
is dan het lijkt. Ik ben wel benieuwd of jullie je met alleen je verkeerde hand ook nog zulke mooie creaties kunnen maken? ^^

Kelly -

De eyeliner was het eerste wat mij meteen opviel, erg tof die groene eyeliner. Die gaat op mijn wishlist! Ik vind het erg mooi om op zijn tijd matte oogschaduwkleuren te dragen!

Marnel -

Prachtig dat Mat!! Die eyeliner is ook echt gaaf!! Ik heb Velvet Rose van de week nog gescoord…en wat is hij mooi!! :yay: :love:

Chayenne -

Hii!
Dit is echt een mooie look! hij oogt/is veel chiquer dan de andere glimmende looks van je! je moet echt vaker een matte look doen! You Go Girl

Britt -

wauwie wat mooi!

Dita -

mooie look, staat je goed meid!

Esmay -

Tof met die groene eyeliner erbij! :) Zou ik ook zo kunnen dragen haha!

Manon -

Wat een mooie look!

pamela -

mooie look!! k hou zelf heel erg van matte oogschaduw. helaas is dit niet altijd even makkelijk te krijgen. meestal zijn ze niet heel erg goed gepigmenteerd.

Marloes -

Wat een mooie look zeg. Leuk palette! De kleuren staan je prachtig!

Ilona -

Heel mooi! Ik begin de matte looks steeds mooier te vinden, vooral nu ik het au naturel palette van Sleek sinds kort in mijn bezit heb.
Velvet rose staat je zo mooi! Ik heb hem ook, maar hij is bij mij veel lichter, het lijkt dan net alsof ik geen lippen heb haha!

Joni -

Wauw, die Sleek eyeliner is inderdaad echt een prachtige kleur! Mooie look ook :)

Martine -

Bedankt Nienke, leuk om te lezen!

Fashion meets Beauty -

Geslaagde ooglook hoor!! Groen in combinatie met peachy kleuren vind ik altijd erg mooi!!

Lorien -

Die groene eyeliner staat je fantastisch! Mooie ooglook ๐Ÿ˜‰

Joyce -

Je ogen komen super uit met deze make-up! ๐Ÿ˜‰

Joyce -

Je ogen komen supermooi uit met deze make-up, echt mooi!! ๐Ÿ˜‰

wies -

Prachtig palette!

Romy -

Mooie look!

Sofie -

Staat je prachtig! Hele mooie look :)

OnlineBeautyMagazine. -

Mooie look, staat je goed!

Hester -

Ik vind dat nude echt heeel mooi! Ik draag zelf nooit nude oogschaduw, simpelweg omdat ik het niet heb, maar wel pretty. En al zeker met die eyeliner!

Manon -

Oeh daar hou ik wel van: matte oogschaduws, vind het altijd zo’n mooi effect geven. :linlove:

Eline -

Supermooie look, kleuren staan je heel erg goed!

Heartshapedrosepetals -

Wauw, prachtig zo een gekleurde eyeliner! Ik gebruik eigenlijk nooit een eyeliner met een kleurtje, misschien toch maar eens doen ๐Ÿ˜€

Anna -

Wauw, wat een super mooie look!

Merel -

Mooie look! Met een leuk pallete gemaakt :)

beautybysandra -

Wat een prachtige look. Die lipstick staat je echt prachtig!

Celia -

Erg mooie look! Ik vind het palette zo leuk :-)

femketje -

gorgeous look!

Kelly -

Prachtig palette!

Ceetje -

Ik ben gek op mat en vind deze kleuren ook echt prachtig. De lipstick trok ook direct mijn aandacht, maar wat bleek: Deze heb ik zelf ook (en gelukkig nog redelijk veel anders had ik ook een back upje moeten halen) De combinatie met die donkergroene eyeliner is ook cool, had ik zelf nooit opgekomen :)

Kimberly -

Ik ben ontzettend benieuwd naar die oogschaduws! En de eyeliner vind ik ook prachtig! ^^

Marissa -

Heel erg mooi!

Farah -

Ik vind het heel mooi. Maar blijf toch bij glimmend

Angelique -

prachtige look martine! nu staat dit palette hoog op mijn wishlist haha

Roos -

Hele mooie look! Zelf gebruik ik de eyeliner van Rimmel en ben daar zeer enthousiast over

Nienke -

Supermooie look! Ik weet niet wat het is maar het is ‘anders’ dan ik de laatste tijd van Martine gewend ben. Deze look springt er echt hoog boven uit, heel geslaagd! niet enkel de ooglook trouwens, ook het gezicht vind ik erg mooi gedaan.

Zina -

Die eyeliner!! Wat een mooierd ^^

Kimmetje -

Ik vind dit allermooiste ooglook tot nu toe! Het ziet er zo natuurlijk uit en net dat glittertje erbij is echt precies goed, prachtig!

Madebyuna -

Meehh kan mn essence velvet rose nergens meer vinden, hij staat je super goed! De glitters maken het net even specialer, erg mooi! Ik zie inderdaad dat de eyeliner wat lastiger is haha, vind Illimasqau is denk ik mooier..

Lotte -

Supermooie look! Hoewel ik dol ben op shimmery oogschaduw zijn matte ooglooks ook wel eens leuk om te maken, gewoon voor de verandering. Geeft weer een heel ander effect! Mooi ook met die donkergroene eyeliner!

Martine -

Precies wat je zegt. Ik ben ook gek op shimmery ooglooks maar mat is eigenlijk toch ook wel erg mooi.

Martina -

Zo mooi! Ik ben dol op matte ooglooks! Ik heb dit palette zelf ook en ga deze look zeker onthouden :)

Reageer ook