Complete Look of the Day: Invito

 photo DSC_4580.jpg

We gaan het nieuwe jaar in met een lekkere, warme outfit. Hoewel er nog steeds geen sneeuw ligt, is het wel behoorlijk fris buiten. Deze laarsjes kocht ik bij Invito. Op de achterkant zit een leuke print en dit soort laarsjes vind ik ideaal om mee door de stad te waggelen. Hoewel ik de laatste tijd vrijwel vaak high-end make-up gebruik, draag ik daarentegen wel weer wat goedkopere kleren. Behalve deze laarsjes dan.

 photo DSC_4555.jpg

Ik begin eerst met mijn make-up look. Ik zei al in de favorieten van 2013 video, dat mijn allereerste Inglot palet toch wel een enorme favoriet blijft. Als ik niet weet wat voor look ik moet maken, pak ik altijd dit palet er bij. Zo maakte ik dus weer een look met dit palet. De lichte, matte taupe kleur op het ooglid en een mengeling van de cranberry en donkerpaars/bruine kleur in de crease.

Daarna deed ik wat van de roze Inglot AMC Shine 46 highlighter onder het wenkbrauwbot en in mijn ooghoek. Ik maakte de look af met mijn MAC Extreme Dimension mascara en de geweldige eyeliner Havoc van Illamasqua. Wat ook niet mocht ontbreken was mijn Catrice Inside Eye Highlighter Pen om mijn ogen wat groter te laten lijken.

 photo DSC_4558.jpg

 photo DSC_4551.jpg

Als blush gebruikte ik MAC Stratus en de NARS Albatross highlighter. Op mijn lippen probeerde ik een Zoeva Lip Crayon uit in de kleur Nude Hero. Ik was verrast, want normaal staat dat me niet zo heel mooi. Althans, dat vind ik zelf. Maar deze nude kleur met gele ondertoon doet het goed.

 photo DSC_4553.jpg

 photo DSC_4578.jpg

Dit is de outfit zonder het vest, zodat ik het skaterrokje van de Primark goed aan jullie kon laten zien. Deze zit hoog in de taille en om dat extra te benadrukken draag ik er een klein leren riempje om heen. Deze is ook van de Primark. Het zwarte shirt is van de HEMA en de bordeaux legging komt ook van de Primark.

De laarsjes zijn van Invito en waren €100. Ik wil eigenlijk heel graag lange laarzen kopen, maar omdat ik de laatste tijd nog steeds keurig 2 á 3 keer per week sport zijn mijn benen vrij gespierd geworden. Misschien kun je dat wel zien bij mijn kuiten. Hier ben ik trots op, maar het is ook irritant. Ik had al moeite met lange laarzen vanwege mijn stevige kuiten en nu zijn ze door de spiermassa nog twee keer zo dik. Lange laarzen worden het dus niet, maar enkellaarsjes passen gelukkig altijd goed.

 photo LiveLifeGorgeous-3.jpg

Dit is de hele outfit. Ik droeg dit wollen vest er bij van de HEMA. En grappig genoeg maak je soms combinaties die dan best leuk blijken te zijn. Zo vond ik het vest heel leuk passen bij mijn schoenen doordat ze beiden een print hebben. Ik behoud nog wel mijn figuur door de skaterrok en het riempje. Zo komt het niet over alsof je rondloopt met ‘figuur slaapzak’. Het enige wat me opviel was dat mijn legging steeds meer omhoog kroop. Volgende keer trek ik een bordeaux panty aan, dat is het enige nadeel aan Primark leggings.

PS: We weten dat we totaal geen fashionbloggers zijn, maar we vinden het wel leuk om meer alledaagse outfits te laten zien. Wat draag jij vandaag?

 

 

 

 

62 reacties

Suzanne -

deze haarkleur staat je mooi zeg!

kjoetness -

Je look is heel mooi.
De outfit vind ik ook mooi alleen zou ik er persoonlijk een andere trui op dragen (een iets kortere en gecentreerde of een jasje misschien?) maar het ziet er wel gezellig uit zo!

jolanda -

Hallo eergisteren is mijn kat doodgereden en ik lijk ontroostbaar hebben jullie tips hoe je er beter mee om kan gaan? Mis hem zo erg maar wil ook niet de hele dag huilen ben ook jarig vandaag maar kan er niet van genieten.

kjoetness -

O wat zielig :(
Morgen terug naar school/werk dan kan je je gedachten wat verzetten…
Katten en straten zijn een slechte combi, mijn katten mogen enkel buiten in de tuin om die reden.

Een gelukkige verjaardag en hopelijk heb je er toch wat van kunnen genieten?

jolanda -

Ja ben nog een week vrij maar probeer het wel en had hem 6 jaar keek altijd uit en hij wilde meestal s nachts naar buiten ik had het liever niet maar hij was het gewend. Heb verder ook geen tuin maar het is gebeurd helaas krijg hem niet meer terug. Denk vaak had ik maar dit of had ik maar dat maar dat schiet niet op. Thnx :)

Judith -

Echt superleuke laarsjes! Wauw!

José -

Beste Martine,

Ook ik heb last van brede kuiten. Internetwinkels zijn dan ideaal. Ik koop miin laarzen op laarzenwinkel.com Net zo duur als gewone laarzen en gaat tot ongeveer 6x breder dan gewone laarzen. Perfect dus.

Ruth -

Hele leuke outfit! Cool hoe je die donkerrode panty gecombineerd hebt!

behealthybehappy -

Ik vind je oorbellen en je laarsjes erg tof!

Saranne -

Wat een leuke look ! :yay:

Dionne -

Wat een leuke outfit!

Josanne -

Ontzettend leuk!

Berrie -

Echt een ontzettend leuke look!

Marije -

Ik vind de outfit wel leuk, al zou ik de bordeaux legging vervangen door een andere kleur zoals zwart ofzo. Zo ziet het er niet echt uit als een geheel zegmaar.

Ashleey -

Ziet er echt super leuk uit!

EllaNola -

Het is een super leuke outfit, het staat je heel leuk!!

Vera -

Je ziet er erg leuk uit zo! Mooie kleurencombinatie en de ooglook vind ik ook erg mooi!

femketje -

superleuke outfit 😀

Anna -

Mooie outfit, heel tof gecombineerd. En ik vind je ooglook echt prachtig!

Marnel -

Heel erg leuk!! En staat je goed!! Wauw die make-up-look! Ik wil dat rokje ook!! :yay:

Kimberley -

Leuke outfit en ik vind de laarsjes erg mooi! :)

Sara -

Wat ‘n superleuke outfit! Staat je erg goed 😉
Zelf loop ik maar slonzig bij vandaag haha, maar ik heb een goede reden: het is blokperiode :(

Martine -

Succes met leren!!

Bibian -

Wat een leuke laarsjes! Liefs

Marion -

Erg leuk en wat een mooie schoenen!

Eline -

hele leuke outfit en heel leuk om te zien!

Stephanie -

Leuke outfit, al denk ik dat hij mooier was geweest met een zwarte panty. En ik zou het rokje hebben gestreken, al helemaal voor op de foto.. Verder staat het je prachtig, je hebt een onwijs mooi figuur!

Maaike -

Leuk! De vest maakt de outfit echt af.

Daan -

Whow, mooie kleuren. Staat je goed!

OnlineBeautyMagazine. -

Mooie look heb je gemaakt!

Kimberly -

Mooi! Ik vind het vestje heel leuk! Lekker cozy ^^

Lotte -

Ja maar dan heb je een heel andere outfit, lijkt me niet echt de bedoeling.

Lotte -

Leuke outfit! Ik vind het rokje en de wijnrode legging je heel goed staan, goed gecombineerd ook!

Misty -

Het vest en de laarsjes op zich vind ik wel mooi, alleen de stof van het rokje vind ik een beetje lelijk en goedkoop er uit zien. De combinatie maakt ook onnodig dik.. je accentueert nu juist het verkeerde. Ik denk dat het mooier was geweest met een skinny broek, en een iets langer (en niet te strak) shirt.

mara -

mag ik vragen wat jij er precies verkeerd aan vindt? Ik vind het namelijk een topoutfit, zeker voor dames met zo’n mooi vrouwelijk figuur als Martine! Accent op het smalle gedeelte, niet een los shirt op een wijder rokje. Ik vind het echt heel leuk, staat je super!

Misty -

Eerst even goed lezen.. Ik heb het niet over een los shirt op een wijder rokje.. Maar over een iets langer shirt op een skinny broek! En iedereen mag toch gewoon zijn of haar eigen mening geven ??

Mara -

Ik begrijp je wel hoor, maar ik vroeg wat je dan verkeerd vind aan deze outfit? Jij hebt het over een heel andere, dat is niet echt van toepassing. Zelf vind ik het een geslaagde outfit, accenten op de juiste plek etc. Maar misschien heb jij nog een tip hoe het dan anders kan en mooier? We kunnen er altijd van leren!

selda -

Een skinny broek en iets wijds erboven maakt je juist ouder en dikker lijken… dat idee heb ik.

Amy -

Heel leuk rokje, vind het rokje je ook heel leuk staan!

Melissa -

Inderdaad een leuke combinatie dit!

Beau -

Erg leuke outfit! Ik vind je eyeliner ook echt mooi staan bij je en je laarsjes! Gorgeous <3

Caro -

Leuke outfit en look! Ik heb ook van dat soort laarsjes maar dan met glitter aan de achterkant, heel erg leuk! :-)

Emma -

Pssst… Is het vest niet van de C&A? Ik heb hem namelijk vorig jaar gekocht nadat ik hem bij jou had gezien.

Emma -

Pssst… Is het vest niet van de C&A? Ik heb hem namelijk vorig jaar gekocht nadat ik hem bij jou had gezien :)

Martine -

Ja klopt!! Heerlijk vest!

kim -

Mooi! Ik vind het vestje erg leuk :)

maaike -

Wat een leuke laarsjes! Vind dit soort posts altijd leuk!

Tineke -

Wat een mooie outfit, Je vest staat er super leuk bij!
Liefs

pamela -

de laarsjes zijn zoooo leuk!!!!

Martina -

Ik vind het vest er erg leuk bij staan ) staat je goed hoor!

Charile -

Leuke outfit!

Manon -

Leuke outfit. De warme kleuren staan je ook echt goed :sunglasses:

MySimplySpecial -

Die legging heeft een mooie kleur!

Beautydagboek -

Ik vind je outfit zonder vest het leukste! Staat je erg goed!

Dita -

Erg leuk deze outfit!

Sofie -

Leuk zeg! Ik vind de schoenen en rok je geweldig staan :love:

Sofie -

Het vest is echt wel leuk! Helemaal mijn ding :) Ook je make-up look is heel mooi!

Debbie -

Leuk, doen! Is ook mijn plan!

Kelly Caresse -

Wat een mooie look Martine! De rode legging vind ik de look een mooi effect geven. Ik heb ook enkellaarsjes van invito die ik erg fijn vind

Laura -

Mooie look en outfit! Het vest vind ik er erg leuk bij staan en de laarsjes blijf ik ook leuk vinden! 😉

brenda -

Leuke look! De laarsjes zijn ook erg apart. Ik draag vandaag alleen een lui huispak ben ziek haha. 😀

Esmee -

Beterschap

Reageer ook