3x Budget: donkere lipsticks

De winter lijkt toch nog te zijn aangebroken, hier in Groningen viel afgelopen weekend al (een beetje) sneeuw. Hoewel ik me alweer in had gesteld op vrolijke, lieve lentekleuren pak ik nu toch maar de donkere lipsticks er weer bij. En die blijven voorlopig nog wel weer hip, omdat ze ook terugkomen in de lente make-up collecties. Niet iedereen durft helaas donkere lipstick te dragen. Het is ook zeker even wennen, maar oh zo gaaf als je het wel durft! Je kunt het beste beginnen met een goedkope, donkere lipstick want dan pas zul je weten of je ze ook vaker gaat dragen en of het bij je past. Ik laat je 3 mooie, donkere lipsticks zien voor een zacht prijsje!

NYC Gramercy Park Plum, Sleek Pout Paint Port en NYX Chaos

Ik begin met de kleur Gramercy Park Plum van NYC. Dit is een kleur uit de nieuwe City Proof Twistable Intense Lip Color. Een hele mooie, donkerpaarse kleur met een mooie warme ondertoon. Deze blijft misschien niet zo lang zitten, omdat het een verzorgende (gekleurde) lippenbalsem is, maar het is wel een mooi begin van je donkere-lipstick-tour. Ze brengen zacht en licht aan en zijn niet zo boom in your face. Ideaal als je donkere lipstick een beetje eng vindt om aan te brengen. Deze kost €3,99.

Als je ons al langer volgt, dan weet je dat we gek zijn op de Sleek Pout Paints. Ik ben ze -door de vele producten die ik heb- een beetje vergeten. Maar toen ik dit artikel ging maken, besefte ik me weer hoe fijn ze zijn. We hebben beide ook 1 donkere variant die we nooit hebben laten zien aan jullie: Port. Dit is een mooie, donkerpaarse kleur. Wederom zo’n chique variant met een roze ondertoon. Hoe combineer je zoiets? Bijvoorbeeld met een rustige ooglook, zwarte eyeliner, neutrale blush, roze/zilveren highlighter en dan een chique, donkere paarse lipstick. Zwart jurkje erbij, haar opgestoken. Ik zie het al helemaal voor me: zakelijk, sexy en mysterieus. Een Sleek Pout Paint kost ongeveer €6,95.

7juli154 Catrice Ultimate Shine Lipstick: The Worlds Grapest

De derde is een bruine lipstick van Catrice uit de Ultimate Shine lijn: The World’s Grapest. Niet iedereen houdt daarvan maar het kan wel heel mooi zijn. Bruine lipstick doet je altijd ouder lijken, gebruik om de boel wat op te frissen een aanwezige roze blush. Als je een bruine lipstick hebt die je niet mooi vindt, zou je deze eventueel mat kunnen maken door een peachy of zachtroze matte oogschaduw te gebruiken. Wil je de bruine lipstick gebruiken maar toch niet te oud lijken? Meng hem dan met een rode lipstick. Ik kan deze bijvoorbeeld mengen met NYX Chaos. Een lipstick van Catrice uit de Ultimate Shine lijn kost €3,99. Helaas heb ik deze lipstick weg gedaan tijdens een opruiming en kon ik er nu geen recente full face meer mee maken.

Maar hier zie je NYX Chaos met daar over heen een bruine matte budget oogschaduw! Ook een mooie combinatie!

In mijn zoektocht naar donkere budget lipsticks kwam ik nog een aantal gave varianten tegen. Hier een klein lijstje, mocht je wat uit willen proberen:

  • Sleek Pout Paint Pin-Up – donker warm rood
  • NYX Snow White – donker rood
  • NYX Black Cherry – (blackened) kersenrood
  • H&M Matte Lipstick Landinski – een matte, koele donkerpaars
  • Catrice Infinite Lipgloss Berryland – een donkerpaarse lipgloss die in het voorjaarsassortiment uit zal komen
  • Catrice Longlasting Lippencil Sweet Auberginia – een donkerpaars lippotlood die in het voorjaarsassortiment uit zal komen
  • Catrice Longlasting Lippencil Prince Cherry – een donker rood/roze lippotlood die in het voorjaarsassortiment uit zal komen
  • Catrice Ultimate Colour Lipstick Berry Bradshaw – een donkerpaarse lipstick met grappige naam, supervet! Komt uit in het voorjaarsassortiment

Genoeg keuze om eens een donkere budget lipstick uit te proberen! Geloof me, van elke lipstickkleur -hetzij licht of donker-  is er voor iedereen wel een geschikte tint die haar supergaaf staat. Donkere lipstick is ontzettend tof, probeer het eens uit als je naar de stad gaat om te shoppen of als je uit gaat!

Wat voor donkere lipsticks heb jij in je stash?

52 reacties

Lilly -

Wow ik ben ook gek op donkere lipsticks ik heb laatst eentje gekocht van mijn zakgeld! En hij is van Chanel! <3 hij heet 124 ambiguë ik denk dat ie jullie niet mis zou staan! (Hij is van de rouge allure lijn)

Floor -

Ik ga straks eens in het kruidvat kijken voor de NYC :dance:

Mattania -

Die van NYX is echt heel mooi 😀

We_LoveNailArt -

Hee ik heb jullie genomineerd voor de Liebster Award, kijk even naar m’n blogpost van vandaag. Liefs Annika

e -

die van sleek is tof!!!

Xan -

Ik ben ook dol op de Sleek Pout Paints. Bij het mengen van de rode en de blauwe kleur krijg je ook een mooie donkere paarse kleur. Ook top voor de winterdagen. Ik ben nu ook helemaal weg van de kleur Nightmoth van MAC. Een wat duurder merk maar een super mooie kleur.
Love,

Pink Rose -

Estee Lauder Black Cassis, gekocht nav een review van jullie. Waarom staat deze favoriet er niet bij?

Martine -

Niet budget 😉

Pink Rose -

Oeps, het woord budget helemaal niet gezien……perdonne me.

Angelique -

Vooral de kleur van Sleek staat je goed, wat een geweldig product is dat ook

Esmay -

Ik vind die NYC Lippotlood wel heel vet 😀

Felicia Rodrigues dos Santos -

Mooie kleuren! Ik ben zelf echt helemaal gek op de lippennen :)

Bibi -

Leuk artikel, vooral de Pout Paint vind ik erg mooi! Ik was vandaag in Groningen en ik ben even langs Beau gegaan; wat een leuke winkel! Ben zeker geslaagd! Vooral leuk omdat je alles in het echt kan zien en testen enzo ipv de foto’s van een webshop. Bedankt voor de tip, echt een aanrader als je naar Groningen gaat en van make up houdt 😉 xx

Jana -

Die van Sleek vind ik erg mooi! x

Hester -

Die kleur van NYC valt me nu eigenlijk pas goed op, wat een mooie! Sleek’s Paint Pot is lekker knallend, gave finish ook. Ik draag nooit donkere kleurtjes lipstick, al heb ik sinds kort wel Essence’s 09 Wear Berries! wat een lichte paarsige kleur is.

iiiThinkPink -

Die van Sleek is echt prachtig!

Manon -

oeh ik vind ze allemaal wel erg mooi bij je staan

Anne Solveig -

Wow, wat een geweldige kleuren! Het staat je super!

@gorgousben -

@gorgousben <– volg deze naam op instagram

Charlotte -

Donkere lipsticks vind ik ook mooi!
Ik heb zelf een donkere lipgloss van de Hema die ik vooral gebruik als ik op stap ga 😉

Jantine -

Je ogen komen prachtig uit op deze foto’s! Een echte beauty :-) Mag ik vragen wat voor ooglook je hier hebt gemaakt? Ps Dit soort artikelen vind ik ook zooo leuk om te lezen.

Deb -

Ze staan je stuk voor stuk prachtig!

vera -

Prachtig leuk dat jullie ze budget houden :)

Marissa -

Mooie kleurtjes! :)

saarenzo -

Ik vind donkere lippen vaak super mooi! Die van NYC heb ik toevallig laatst gehaald en ga hem dit weekend testen. Ben benieuwd naar de kwaliteit, maar de kleur is in ieder geval al heel mooi :)

Petra -

de van NYC, gteweldig mooie kleur!

Daphne -

Hele mooie kleuren, vooral de eerste!

Lucinda -

Ik hou van mijn budget lipsticks, maar ook heel van van de wat duurdere, waar je echt voor hebt gespaard. Ik heb wel veelal rood en roze (ik ben niet van de nude kleuren) en mijn grootste favoriet is MAC Ruby Woo (niet echt donker, maar whatever), blijft een klassieker. xxx Lucinda

Marnel -

Ik ben ook fan van donkere lipsticks!!! Leuk artikel!

Jitske -

Ik ben dol op donkere lippenstift!

Joli -

Mooi hoor donkere lippen.

Melike -

Ik vind ze allemaal wel mooi, donekre tinten passen bij jou <3

Carina -

Ik mis eigenlijk die van Essence, heb van die met zwarte hulzen een mooie donkerpaarse. Blijft ook supergoed zitten.

MySimplySpecial -

Wat een mooie kleuren alle drie!

Maaike -

Ik heb wicked van Topshop & Shard van Illamasqua als echt donkere lipsticks in mijn stash zitten. Allebei een diepe roodpaarse kleur waar wicked meer de wijnrood op trekt en Shard veel meer de paars kant op.

Beautyjuf -

Wat een prachtige producten! Ik ben dol op donkere kleuren lipstick :-)

Kimberly -

Erg mooie kleurtjes! ^^ Ik ben gek op donkere tinten!

Manon -

Mooi! Ik wil ook nog graag een donkere lipstick maar denk dat ik het niet heel vaak op ga doen dus daarom is een budget variant zoals een van deze ideaal!

Lenneke -

Ik ben dol op donkere lipsticks! Lekker vampy!

Marloes -

Wat een mooie kleurtjes!

pamela -

de pount paint is echt super mooi!!!!

Esra -

Prachtige lipsticks, leuk artikel! X

Elise -

Ik vind die van NYC wel heeel erg mooi! Ben gek op donkere lipkleuren

OnlineBeautyMagazine. -

Die van NYC is erg mooi!

Isabel Cristina -

Donkere lipsticks staan je zo mooi! Ik moet toegeven dat ik helemaal geen donkere lipsticks in mijn bezit heb..

Dionne -

Die van NYC is erg mooi!

Sofie -

Ik heb nog zo’n Colour boost stick van Bourjois in ‘Russian Plum’ Ook heel mooi :)

Sofie -

Donkere kleuren staan je goed! Ik zou het zelf nooit zo snel dragen :)

Rosa -

Die Poutpaint staat je echt prachtig!

Ivette -

Ik ben ook wel fan van donkere lipkleuren, vooral beetje donkerrode.
Die van nyc kende ik nog niet, ga ik ook maar eens proberen als ze hier te koop zijn!
mijn favoriet is trouwens catrice 170 play the plum. Helemaal gek op die kleur!

Femke -

Super leuk :heart: :heart:

Bianca -

Prachtige kleuren. Ik ben fan van die potloodjes, zo handig!

Reageer ook