Rimmel Glam'Eyes HD Eye Shadow (Brixton Brown)

Rimmel is voor mij vooral een merk van lipsticks, mascara’s en nagellakjes. Naar de oogschaduws van Rimmel keek ik eigenlijk nooit zo om. Maar sinds kort heb ik de Glam’Eyes HD Eye Shadow paletjes ontekt en wow, voor €11,99 zijn die behoorlijk goed! Vandaag review ik het palet Brixton Brown.

Als bruinliefhebber is dit echt een paletje voor mij. Brixton Brown bevat een roodbruine, donkerbruine, medium- en lichtbruine oogschaduw en als vijfde kleurtje een highlighter. Rimmel over de Glam’Eyes paletjes:

Rimmel’s unieke en veelzijdige 5 schaduw palet voor levendige en intense kleur die houdt tot wel 8 uur. Nieuwe hybride poeder-crème technologie is makkelijk aan te brengen en te blenden. Breng droog aan voor een verleidelijke, subtiele look of vochtig voor high impact kleuren. Veegvast.

In het doosje zit ook een sponsapplicator. De verpakking is simpel maar wel functioneel. Naast Brixton Brown zijn er ook varianten met groen, lila/paars en grijs/bruin.

De kleursamenstelling vind ik erg mooi. Wel was het leuk geweest om er een gouden kleurtje in te hebben zitten in plaats van 3 bruine kleuren.

De pigmentatie van het palet is top! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou zijn. Ook de afgifte van kleur is goed. Met maar een paar veegjes heb je voldoende kleur op je oog. Met het palet kun je leuk varieren. Zo kun je de rode, zoals ik heb gedaan, op je ooglid aanbrengen maar ook op de onderste wimperrand of in de crease.

Het blenden van de oogschaduws gaat ook prima en ze zijn niet te droog of te stoffig van structuur.

Op de foto hieronder heb ik de bruinrode oogschaduw op mijn bewegende ooglid aangebracht. Vervolgens heb ik de mediumbruine kleur in de binnenste helft van de crease aangebracht en de meest donkerbruine kleur in de buitenste ooghoek. De lichtste bruine kleur heb ik boven de crease aangebracht om het geheel mooi te laten verlopen. De highlighter heb ik aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.

Ik ben positief verrast door Rimmel! Dit is een erg leuk palet voor niet al te veel geld. Je kunt de oogschaduws in het palet goed met elkaar combineren maar ook met veel andere kleuren oogschaduws. Ik combineer hem het liefste met matte tinten.

De Rimmel Glam’Eyes HD Eyeshadow Palettes zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor €11,99 per stuk.

37 reacties

Daisy -

Nu bij de Big Bazar 2 stuks Rimmel make-up waaronde
r dit soort paletten voor slechts 5 euro!!

Daisy -

Nu bij de Big Bazar 2 stuks Rimmel make-up waaronder dit soort paletten voor slechts 5 euro!!

Kelly -

Ik heb deze ook, maar ik vind hem helemaal geen geweldige pigmentatie hebben.
Zelf met een goede oogschaduwbasis vind ik dat je er veel van nodig hebt om een mooie, diepe kleur te krijgen.

anne -

super mooi pallet
zouden jullie misschien een keer oogschaduw voor dummy’s willen doen?
alvast bedankt

pamela -

heel erg leuk palletje!!

Anne Solveig -

Leuk doosje, mooie kleuren, maar toch zou ik ‘m laten liggen.

Amy -

Ik vind de kleur combinatie bij elkaar heel mooi!

saarenzo -

Mooie kleuren :)

Bianca -

Heel mooie look. Die ene kleur is toch wel heel bijzonder :)

Jana -

Mooie pigmentatie en prachtige ooglook heb je ermee gemaakt :) x

Celia -

Mooi palette! Leuke look heb je er mee gemaakt!

Marnel -

Heel erg mooi!! :happy:

Kiss & Make-up -

Mooie kleuren, heel flatterend!

vera -

Mooie look!! Jammer dat er geen full-face foto bij zit :(

Tess Evea -

Wat een mooi palette!

behealthybehappy -

Wat een mooi pallet, vooral de oranje kleur!

Maaike -

Ik zou alleen de middelste kleur willen hebben, die andere kleurtjes heb ik er al zo veel van en dan vind ik 12 euro voor een oogschaduwpaletje wel veel geld 😉

Minke -

Mooi palette!

Beautyjuf -

Wat een mooie palette! :-) En, prachtige ooglook!

beautybysandra -

Mooie kleurtjes zeg!

Kelly -

De pigmentatie en de look die je hebt gemaakt zien er erg goed uit!

Jitske -

Mooi palette maar niet heel bijzonder

Beau -

Ik vind het een enorm mooi palette :)

Mandy -

Dit is het enthousiaste review van NL bloggers die ik lees hahaha! In de andere reviews lijken ze wel bang voor de kleuren. Ik heb m ook en ik vind m prachtig. Ik ben zo blij met de donkere en rood bruine kleur! :heart: :dance:

Keytothefuture -

Ohh dit valt me echt heel erg mee! Ik heb wel eens een oogschaduw gehad van Rimmel maar meestal viel het zwaar tegen..!

Roos -

Mooi setje met fijne kleuren!

MySimplySpecial -

Mooie look heb je ermee gemaakt!

Ashleey -

Mooie kleuren en wat een mooie look heb je ervan gemaakt!

Bibian -

Hele mooie kleuren, en een mooie look heb je er van gemaakt! Liefs

Eline -

Ziet er goed uit, hele mooie kleuren!

Sofie -

Mooie kleuren en look heb je ermee gemaakt :)

Dita -

Mooie kleuren

Kelly Caresse -

Over het algemeen genomen vind ik de pigmentatie van Rimmel vaak tegenvallen in oogschaduws maar dit keer ben ik verbaast, de ooglook staat je erg mooi

Laura -

Wauw, mooie kleuren! Je hebt er weer een mooie look mee gemaakt! 😉

Beautydagboek -

Ik heb deze ook en ik vind hem ook erg mooi! Je hebt er een mooi ooglook van gemaakt.

Reageer ook