Persoonlijke update december (Willemijn)

Hi! Leuk dat je er weer bent! Vandaag heb ik een persoonlijke update voor jullie. Kijk je mee?

Nog maar iets meer dan een week en dan is 2013 verleden tijd. Ik vind het ongelooflijk hoe snel de weken de laatste tijd gaan. Voor mijn gevoel was mijn bruiloft nog maar pas geleden, maar ik ben al weer 2 maanden getrouwd! Sinds ik terug ben van Curacao heb ik het ongelooflijk druk, vooral bij mijn logopedie-baan. In de zorgsector is het momenteel erg roerig en het brengt enorm (spannende) veranderingen met zich mee. Samen met mijn collega’s zijn we keihard aan het werk om alles in goede banen en te leiden. Martine en ik hebben gelukkig vanaf vanmiddag 2 weken vakantie, en oh-em-gee wat ben ik daar aan toe!

We beginnen met een fotootje van mijn favoriete soep van dit moment. Tomatensoep, gemaakt from scratch. Super lekker! In mijn soepje zit naast tomaat (duh), courgette, ui en salami. Misschien leuk om eens een KKVV-kookvideo over te maken?

De maanden november/december zijn wat mij betreft echt het kaarsen-seizoen en dus iedere avond ga ik flierefluitend met mijn lucifers door het huis. En dan steek ik ook gelijk even een geurkaars of waxtart aan. Hmmm! Hier zie je Honey & Spice van Yankee Candle.

Tijdens het bewerken van onze video’s kom ik wel eens bijzondere stills tegen…

Met Saartje!

En Saartje met haar nieuwe hondenvriendinnetje, Noa (van Martine). De twee schatjes kunnen het prrrrima vinden samen. Hondenbesties 4life! 😉

Ik ging weer eens een avondje ‘uit’! Als ik dit zo schrijf lijkt het alsof ik dit bijna nooit doe. En dat is ook zo. Ik ben een echte huismus en sta het liefst vroeg op om vervolgens ook vroeg naar bed te gaan. Toen ik wat jonger was, vanaf mijn 13e tot en met mijn 18e ging ik veel uit, maar de laatste jaren loop ik er niet heel warm meer voor. Maar op zijn tijd vind ik het heerlijk! Samen met vriendinnetje Alie bracht ik een bezoekje aan de film Mannenharten. Wat een leuke film! Om het stukje ‘One night stands, doe ik ook!’ van het personage Niels hebben we keihard gelachen. Daarna hebben we nog een paar drankjes gedronken, samen met Djurre en wat vrienden van hem.

Zoals je helemaal bovenaan al kon zien, de kerstboom staat ook weer! Al eventjes trouwens. Ik heb dit jaar ballen in goud en bordeaux met lekker veel glitters. Er tussendoor hangen nog houten versieringen. ik vind ‘m erg leuk. Ik woon al 5 jaar op mezelf maar had al die jaren iedere keer zo’n klein tafelkerstboompje omdat we altijd in kleine huisjes woonden. Maar dit jaar was er eindelijk ruimte voor een ‘echte’!

Op 7 december vierden we Sinterklaar bij mijn schoonfamilie. Als vanouds gezellig. Ik had Djurre’s vader getrokken en schreef een gedicht over grijze haren, reizen in Afrika en opa worden. Want ja ja, ik word tante! Mijn schoonzusje is zwanger. Ontzettend leuk, ik ben zo blij voor ze! En ook een beetje voor mezelf, want het lijkt me heel leuk om tante te zijn. Ik heb me al aangemeld als oppas en sugarauntie! 😉

Ouwe doerrak Noa die mijn mand – waarin allemaal LLG spulletjes zitten – wel héél interessant vond. Of te wel: knabbel-materiaal!

Krullen gemaakt met die speciale krultang van Babyliss. Prachtig resultaat!

Guilty pleasure van dit moment: Vegtersrolletjes en warme chocolademelk. Hmmm!

Standaard op zondagochtend: een broodje gebakken ei en een grote mok groene thee. En een croissaintje met kersenjam (maar die zie je niet op de foto).

En als afsluiter een kiekje van Saar. Hier ligt ze bij mij op de bank. Het is zo’n lieverd, ik zou d’r voor geen goud willen missen!

De komende week heb ik lekker vrij. Ik heb wat familiebezoekjes gepland en ga hopelijk met Martine nog een dagje lekker shoppen in Amsterdam. Verder is het natuurlijk kerst en oud & nieuw, tijd voor lekker eten en gezelligheid!

Hoe gaat het met jou? En wat zijn jouw plannen voor de kerst(vakantie)?

32 reacties

Anne -

Gezellige foto’s en wat een schatjes die hondjes! Een tipje, goed bedoelt.. Hond op de bank, heel gezellig maar slecht voor het leren van zijn positie in de hierachie. De bank (en je bed) is jouw nest, de hond daarin uitnodigen zorgt ervoor dat jij geen ‘Alfa’ meer bent. Wellicht valt dat bij een labrador wel mee maar bij een herder/wolfshond kruising is het echt een ‘don’t’! 😉 groetjes!

Anne -

‘Bedoeld’

Diana -

Leuke update!

Ik lachte me dood om ‘ Ik heb Djurre’s vader getrokken’ bij ons in Limburg betekent dat iets heel anders hahaha
(Maar natuurlijk snap ik wat je bedoelt!)

Kiss & Make-up -

Awww, die foto waar Saartje photo bombed is echt geweldig :-)

Ruth -

Aah wat een superleuke foto’s weer :)

Toinon -

Leuke foto’s!
Mijn plannen voor de kerstvakantie zijn vooral veel leren want na de kerstvakantie beginnen voor mij de examens en deze duren 1 maand.

Beau -

Leuke foto’s! 😀

Amy -

Ik vind Saar echt geweldig, wij hebben ook een zwarte labrador thuis, ook een schatje maar alweer 12 jaar oud!

Tamara -

Ik zag, volgens mij, vandaag jouw lieve zusje met je paps&mams in de v&d La Place in Leeuwarden. Het was echt vertederend. Ze heeft een heel lief snoetje en je paps&mams waren zo zorgzaam :)

anniek -

Heel leuk, zo’n artikel met allemaal foto’s met een klein verhaaltje. Ik herken dat ‘huismus zijn’ zelf ook heel erg, ik ben een echt ochtendmens, dan ben ik het meest actief, en ik vind het ook lekker om vroeg naar bed te gaan. Ik ga zelf deze vakantie nog naar Duitsland met mijn gezin, en verder ga ik lekker veel bloggen, ik heb alle tijd nu! XX

Anne Solveig -

Noa is zooooo schattig! Leuke foto’s!

Manon -

Leuke foto’s!! en wat ziet Saar er mooi uit!

Dita -

Leuke foto’s meid

Marnel -

Wat een gezellige update!! Ik ga ook allemaal leuke dingetjes doen in de vakantie! Jij (en Martine) alvast veel plezier en geniet van de rust!! (Nou ja rust…kerstdagen enz., maar wel leuk 😉 ) :love: :xmas:

MySimplySpecial -

Wat een leuke foto’s! Geniet van je vakantie!

Kelly -

Leuke update! :)

xx_Patries_xx -

leuke fotos hoor, ik heb ook een beetje vakantie, net een weekje eropzitten en nog 2 daagjes werken dit jaar dus is te doen hihi!

Nena - whatevergivesjoy -

saar en noa zijn supercute samen ^^

Manon -

Leuke foto’s weer :) ! Nu heerlijk genieten van twee weken vakantie :coffee:

Hester -

Leuke foto’s en heerlijk dat jullie nu twee weken vrij zijn! Zijn jullie ook vrij van LLG of gaat dat wel gewoon door? Ik vind het trouwens altijd leuk dat jullie nog een normale baan naast LLG hebben, niet dat het me wat uitmaakt maar ik vind het wel uniek!

Willemijn -

LLG gaat wel gewoon door. Alleen in plaats van 2 dagen werken werken we nu 1 dag voor de komende 2 weken.

Wij vinden het zelf ook wel leuk, de mix in druk maar heel leerzaam!

Daniëlle -

Wat een leuke foto’s en wat schattig dat jullie honden het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik ga vooral veel uitrusten in de vakantie! Tussendoor nog wat voor m’n tentamens doen en vooral genieten van de feestdagen!

Lianne -

Wat kan je van een hond houden hè Willemijn? Lieverds zijn het :heart:
Geniet van jullie welverdiende vakantie!

Kjoetness -

ow mai got die puppy I’m gonna die!!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Zooooo kjoetttttt
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Saar is ook nog steeds heel mooi en schattig maar puppy’s zijn toch echt om op te vreten hé!
Mooie foto met die krullen.

beautybysandra -

Jouw kerstboom is echt heel leuk!

Charile -

Leuk om te zien en te lezen :)

Lenneke -

Mijn ‘vakantie’ staat in het teken van afstuderen! Maar daarnaast ga ik ook gewoon gezellig zijn met mijn familie, haha.

Julia -

Leuk artikel en super leuk om die foto`s van Saar te zien! Geniet van je vakantie!

Daisy -

heey willemijn en martine.

ik heb een vraag! hoe hebben jullie Noa en Saar kennis laten maken?
en hoe gaat het met ze?

xx daisy! :love:

Roos -

Klinkt als een spannend maar ook bijzonder jaar voor je, 2013, met als hoogtepunt je huwelijk.
Mijn plannen zijn helaas veel uurtjes achter de pc om aan mijn scriptie te werken maar daarnaast ga ik ook heerlijk eten en tijd doorbrengen met mijn lieve familie en vrienden :)

martina -

leuk om een update te lezen. de tijd vliegt echt voorbij, bij mij ook helaas!
en wat zijn saar en noa lief samen!

Silvy -

Leuke foto’s! En wat is Saar lief! ^^

Reageer ook