MAC loves RiRi: Veluxe Pearlfusion Phresh Out Palette + look

 photo DSC_4371.jpg

Over ongeveer 3 uur gaat de RiRi <3 MAC Holiday Collection vandaag in de verkoop bij de MAC counters. Het zal vast dringen worden geblazen, want er zitten wel een paar hele mooie items tussen. De collectie was al eerder online te verkrijgen, maar binnen no time was heel veel al uitverkocht. Ik kocht online het Veluxe Pearlfusion Phresh Out palet. Ik laat je een look zien en vertel je of je over 3 uur moet gaan gillen PHRESH OUT bij de MAC counter!

Bron

// De MAC hearts RiRi Holiday collectie bevat de volgende producten zoals je ook hierboven kunt zien:

MAC Veluxe Pearl Fusion Shadow (€41,00)

 • Phresh Out
 • 2x Dare

MAC Superslick Eyeliner (€22,00)

 • Pisces Persuasion
 • Cockiness

MAC Lipsticks (€19,50)

 • Pleasure Bomb
 • RiRi Woo Matte
 • Bad Girl RiRi

MAC Bronzing Powder (€27,50)

 • Love, Rihanna

MAC Nail Lacquer (€14,50)

 • RiRi Woo

MAC Double-Ended Brush (€34)

 • 217/239SE Double-Ended Brush

MAC RiRi Hearts MAC Makeup Bag (€35)

 • RiRi Hearts MAC Makeup Bag Rose gold

 photo DSC_4372.jpg

Ik heb al positieve ervaringen met de Veluxe Pearlfusion Shadows. Toen ik zag dat er ook zo een uit zou komen in de MAC <3 RiRi collectie maakte mijn hart wel een sprongetje. Ik hou zelf van gouden, roze en taupe kleuren en die komen allemaal terug in dit palet. Ik vind de vormgeving prachtig, zo met datwit en rosé goud. Ook fijn aan deze verpakking is dat de handtekening van RiRi niet kan vervagen. Die kans loop je wel als de handtekening in het product gedrukt is.

 photo DSC_4385.jpg

 photo DSC_4380.jpg

De kleuren zelf hebben jammer genoeg geen namen, maar dat is nooit zo bij de Veluxe Pearlfusion Shadows van MAC. Ik moet je wel voorbereiden, dit schatje is één en al glitterz! Het palet heet dus Phresh Out. Klinkt lekker urban á la Rihanna. Ik beschrijf de kleuren van boven naar beneden:

 • 1: Een witgouden highlighter.
 • 2: Een zachte, gouden kleur met een grove structuur.
 • 3: Een lichtroze kleur met gouden/zilveren weerkaatsing. Deze heeft ook een grove structuur.
 • 4: Een warme taupe kleur met roze ondertoon. Echt een prachtige taupe kleur die warmte geeft aan de look.
 • 5: Een donkerpaarse kleur die neigt naar bruin.

 photo DSC_4388-1.jpg

MAC <3 RiRi Veluxe Pearlfusion Phresh Out Palette: 1, 2, 3, 4 en 5

 photo DSC_4414.jpg

Ik maakte de volgende look met dit palet. Nummer 1 (witgouden highlighter) zit onder het wenkbrauwbot. Nummer 2 (goud) heb ik in mijn binnenste ooghoek gedaan als een soort van highlighter. Ook heb ik deze nog onder mijn oog aangebracht. Nummer 3 (lichtroze) heb ik op mijn ooglid gedept. Nummer 4 (taupe) bracht ik aan in de arcadeboog. Nummer 5 (donkerbruin/paars) bracht ik licht aan in de buitenste ooghoek, onder mijn oog en als eyeliner.

Ik was verbaasd over de mooie warme die de taupe kleur aan de look geeft. Normaal zijn taupe kleuren behoorlijk ijzig, maar dit is echt een heel mooie, warme kleur. Om er nog wat meer warmte in de brengen bracht ik nummer 2 (goud) er extra overheen aan.

Op mijn waterlijn zie je het huidskleurige potlood Illamasqua Vow. Ik maakte de look af met MAC Extreme Dimension Mascara.

 photo DSC_4400.jpg

 photo DSC_4401.jpg

Dit palet is een grote glitterbom. Vooral de roze kleur vind ik erg bijzonder naast de warme taupe kleur. Ik moet wel zeggen dat de grovere glitter oogschaduws (goud en roze) wel wat lastiger aanbrengen zijn. Je moet meerdere laagjes aanbrengen voor een mooi effect als je de oogschaduw puur wilt dragen. Over een andere oogschaduw heen zorgt het juist voor meer glans en glitter en hoef je niet zoveel moeite te doen.

De highlighter (1) en de taupe kleur en donkerbruin/paarse kleur (4 en 5) brengen heel gemakkelijk aan. Ze voelen heel zacht aan, waardoor ze wel wat poederig kunnen zijn. Pak dus een zachte kwast! Maar ze laten zich makkelijk blenden. De highlighter vind ik prachtig en de taupe kleur bijzonder.

 photo DSC_4411.jpg

Dit palet is zeker geschikt voor een mooie glanzende nude look voor overdag. Je kunt er ook hele heftige looks mee maken met heel veel glitter en glans. Ik vind het wel echt een Kerst paletje. Je zou ook de donkere kleur (5) op het ooglid aan kunnen brengen en omhoog kunnen blenden met de taupe kleur (4). Dan een goud (2) op het midden van je ooglid deppen en de roze kleur in de binnenste ooghoek bijvoorbeeld. Ja, ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop. Hoewel ik het ook wel snap als je dit palet niet zo bijzonder vindt, het zijn allemaal meer standaard kleuren. Toch ben ik echt verliefd op de combinatie van roze, goud en taupe. Als je ook gek bent op dit soort kleuren, is dit een erg leuk cadeautje!

MAC <3 RiRi Holiday collectie is sinds vandaag te koop bij de MAC counters en al een week online te bestellen via maccosmetics.nl.

Wat heb jij gescoord of ga je vandaag scoren?

36 reacties

Anne Solveig -

Wauw, dat palette!

Jana -

Wat een prachtig palette 😀 x

Minke -

Heel mooi paletje!

Bibian -

Wauw wat een mooie oogschaduws!

Ilona -

Meteen besteld toen ik je review zag, wat een pracht oogschaduws! :love:

Emma -

Het is idd een heel mooie collectie, maar er is maar zo zo weinig. Ik was vanmorgen bij de counter en ze hadden 3 pleasure bomb 8 riri woo en 9 bad girl riri lipsticks. Echt balen dat er van alles maar zo weinig is, ze zouden toch moeten weten dat er heel veel vraag naar is. Gelukkig wel bad girl riri kunnen bemachtigen, maar verder.

Kiss & Make-up -

Te flets van kleur en te shimmery voor mij, dus nope, niet mijn ding. De rest van de collectie vind ik wel leuk.

Marnel -

Mooi!!! Leuke look!! Die verpakking is echt prachtig! :linlove:

Tess Evea -

Prachtig! Ik vind dit palette (net als elke andere) super mooi.

Nena - whatevergivesjoy -

Ik heb hem ook, maar nog niet gebruikt. Enkel bewonderd. ^^

Manon -

Klinkt als een hele mooie collectie, prachtig! Ik vind de kleurtjes in het palette ook echt superkerstig, helemaal leuk!

Danielleeee -

Prachtig palette vind ik het ! Hele subtiele kleuren.

pamela -

hmm ik vind hem niet lelijk ofzo alleen ja voor die prijs heb ik gewoon liever echt goed gepigmenteerde kleurtjes zonder al die glitter.

Ashley -

Is alleen het toilettasje zo duur?! Beetje belachelijk

anniek -

Wow, wat een glitterbommen zijn die kleuren! Heel mooi, maar ik zou het niet zo dagelijks opdoen. Of tenminste, niet al die glitterkleuren tegelijk.. Wel heel mooi voor de feestdagen!

Roos -

Ik zie veel positieve posts voorbij komen over de RiRi producten maar helaas laat mijn budget het niet toe om ze ook in huis te halen… Dat vind ik dan weer erg jammer dat het wat aan de prijzige kant is maar ik twijfel er niet aan dat het toch de moeite en kwaliteit waard zou zijn :)

Hester -

Ik werd niet heel wild van de kleuren van het palet maar de kooldioxide je er mee gemaakt hebt is zo ontzettend mooi. Ik hou van dit soort kleurtjes als standaard kleurtjes maar combineer ze eigenlijk nooit op deze manier.

Willemijn -

Hahaha kooldioxide? Dit is zo te lezen een gevalletje autocorrect! Hilarisch!

Lenneke -

Hahaha, damn you autocorrect! :yay:

Yunaa -

Wat een prachtige verpakking! Ben zelf niet echt mega glitter fan maar de kleuren zijn wel mooi!

Black Sheep -

Ik heb Pleasure Bomb al in huis. En wat is ie mooi! Ik heb echt geluk gehad. Binnen 10 minuten waren Pleasure Bomb en Riri Woo al uitverkocht.

Melike -

Ik hou normaal niet zo van glitters maar dit palet is zo mooi

Sofie -

Ik vind deze echt heel mooi en hij zat ook al in mijn virtueel winkelmandje, maar toen bedacht ik me (in een helder moment) dat ik toch al ‘genoeg’ (je hebt nooit genoeg :D) oogschaduw had en eigenlijk ook nog Naked 3 wou hebben :)

Sofie -

Het palette is prachtig! Mooie look heb je ermee gemaakt :)

Eline -

Wat een mooie look heb je hiermee gemaakt, ziet er super uit!

Jitske -

Wat een práchtig palette!

Beautydagboek -

Het palette is erg pretty! De kleuren zijn heel draagbaar, maar hebben toch iets extra’s door de glinstering. Ik heb de bronzer uit deze collectie gekocht :)

Anouk -

Prachtig palette! De kleuren zijn echt heel mooi. Helaas moet ik werken vandaag en kan ik niet bij een MAC counter komen:(

Martine -

Misschien heb je online nog geluk?

Kelly Caresse -

Wauw het oogschaduw palette vind ik echt super pretty! Alleen al om de looks van het palette zou ik er voor gaan, de kleuren staan je goed martine

Sara -

Wat zijn ze mooi± :heart:

Laura -

Wat mooi zeg! Ik hou echt van glitter en de kleuren zijn ook erg mooi! Je look is ook erg leuk geworden! 😉

Martina -

Ik had graag het palette uit de vorige collectie willen hebben omdat ik wat minder glitter meer draagbaar vind. De kleuren zijn wel helemaal mijn ding :)

Reageer ook