Kruidvat Salon Nails Fashion Colors

 photo DSC_4496.jpg

Ik weet het nog goed. Zo nu en dan zat ik samen met mijn zus aan de keukentafel lekker nepnagels op te plakken. Van die lange, afschuwelijke dingen waardoor we een soort van heksennagels hadden. Binnen ongeveer 2 uur lagen ze ook overal op de grond en vroeg je jezelf af wat er voor hards in je haar zat en wat er voor scherps in je kont stak. Kruidvat komt nu met deze moderne nepnagels. Is het wat?

 photo DSC_4498.jpg

Maak van je handen een perfect visitekaartje met de kwalitatief hoogwaardige kunstnagels van Kruidvat. Gebruik voor natuurlijk gemanicuurde handen de Kruidvat Salon Nails French Manicure in combinatie met de Nail Glue Pink. Maak je eigen keuze tussen short en medium voor het gewenste effect. Wil je snel en gemakkelijk resultaat, kies dan voor de Kruidvat Salon Nails French Manicure zelfklevend. Kruidvat kunstnagels zijn ook verkrijgbaar in 2 modieuze kleuren. Kruidvat kunstnagels Natural Look kunnen zelf worden voorzien van nagellak of ‘nail art’. Voor het inkorten en bijvijlen van al onze kunstnagels hebben we de Kruidvat Nagelvijl 2-Steps.

Ik heb een van de modieuze kleuren uit de Fashion Colors set, wijnrood. Een erg mooie kleur en zeker feestelijk in deze tijd van het jaar. Deze zijn niet zelfklevend. Er zit transparante lijm bij. Op de verpakking staat dat de nagels ‘medium length’ zijn, er is dus ook nog een kortere variant. Maar ik vind deze lengte wel heel mooi.

 photo DSC_4501.jpg

In de winkel kun je al zien of de nagels passen door ze onder het plastic te houden. Handig, bij mij zag ik al dat ze wel ongeveer moesten passen. En ik heb best wel kleine nagels dus dat is een goed punt. Er zitten ook wel veel grotere in, maar ik heb altijd de allerkleinsten nodig van de  verpakking. Ik denk dat dit formaat bij de meeste nagels wel zullen passen.

 photo DSC_4534.jpg

Wat me opviel was dat de vorm van deze nepnagels ook heel modern zijn. Ze zijn vierkant met ronde hoeken. Die vorm staat toevallig heel mooi bij mijn eigen nagels, maar het is zo lastig om die vorm er mooi in te krijgen. Bij mij breken mijn nagels vaak af, meestal omdat ik ze dan te lang laat worden en ze achterover klappen (AUW). Voor deze vorm (vierkant met ronde hoeken) moet je ook wel wat langere nagels hebben. Dus bijt je altijd je nagels af tot lelijke stompjes maar wil je wel eens mooie nagels? Dan is dit wel een aanrader.

 photo DSC_4537.jpg

Je zoekt de nagels uit die passen bij elke vinger en legt ze op de goede volgorde. Vervolgens knijp ik wat van de lijm op mijn nagel en hou ik de nepnagel +/- 30 seconden stevig aangedrukt op mijn eigen nagel.

 photo DSC_4535.jpg

 photo DSC_4542.jpg

Als je deze lengte niets vindt, kun je of ‘short length’ kopen of de nagels vijlen. Ik denk als je een glasvijl hebt, dat dit ook wel moet lukken. Ik vind ze erg mooi als ik eerlijk ben. Gezien de nepnagels van vroegâh had ik dat niet verwacht! Ze zijn ook niet dik qua structuur, het zijn dunne nagels en daardoor valt het minder op. Het vastlijmen gaat makkelijk, alleen moet je wel soms wat hard knijpen in de tube.

Ik zal je nog iets maffers vertellen. Ik had ze donderdagmiddag aangebracht en ze zaten tot zaterdagavond goed. Ik had er zelfs 2 nachten mee geslapen. Ze zitten dus muurvast! Dat is natuurlijk heel goed, maar het er af halen was daardoor wel wat meer werk. Mijn nagels leken een klein beetje droog maar dat was na een paar uur ook weer bijgetrokken. Het is beter dan gelnagels bijvoorbeeld voor de kwaliteit van je eigen nagels.

 photo DSC_4548.jpg

Ik ben heel enthousiast over deze nepnagels van Kruidvat. De kleur is mooi, ze zijn stevig, de vorm is mooi, het is feestelijk en ik kreeg er veel complimenten over. Niemand vroeg of ze nep waren!

Het enige wat je krijgt als je ze er langer dan een dag op laat zitten is lichte tipwear. Je ziet dan zilveren kleine stukjes aan de bovenkant, maar ja: ik had ze dan ook 2 dagen op en er van alles en nog wat mee gedaan (huishouden, gespeeld met Noa, uit geweest enzovoort). Je kunt ze gerust een dag laten zitten van ‘s morgens tot ‘s avonds en dan de volgende dag er af halen. Dat overleven ze makkelijk. Kruidvat: jullie hebben iets nostalgisch perfect gemoderniseerd. Thank you!

Kruidvat Salon Nails Fashion Colors kosten €4,99 per set inclusief lijm en zijn al verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze nepnagels? Doen ze jou ook aan vroeger denken of dat niet?

36 reacties

Catharina -

Ik gebruik nep nagels die ik bestel bij alie Express. Ik knip en vijl ze op de lengte die ik mooi en prettig vind. Ze blijven makkelijk 1,5 week zitten. Ik lak ze met gel lak onder een lamp. Zo kunnen mijn eigen nagels even groeien. Netjes en zo klaar.

Danique -

Ze zijn erg mooi maar vind je 2 dagen echt zo lang? Ik had nepnagels van de action en die bleven bijna een week zitten. En je zou toch denken dat actionnagels minder lang zouden blijven zitten…..?????????????????

Kim / Vintage & Beauty -

Bedankt voor de tip! Meestal vind ik nepnagels erg tegenvallen, ze sluiten niet goed aan/ zijn te lang/ breken los.. maar deze wil ik nog wel een keer gaan testen!

Anne Solveig -

Ooh die zijn leuk!

Minke Maria -

Mijn Prinark nagels doen het nu al 3 dagen, zonder enige vorm van slijtage. En dat voor 1,50!

Tine -

Love the color! Heel stijlvol.

Beau -

Ze zien er goed uit! 😀

Eva -

Ze hebben ook doosjes van €10 met heel veel verschillende maten van nepnagels die je dan zelf kan lakken. Ik heb deze en ik ben er gek op! Ze blijven ook crazy lang zitten!

Jana -

Wow wat zijn ze mooi :) x

Manon -

Wauw ik vind ze er mooi uitzien

femketje -

Ik vind ze best pretty!

Silke -

Wat verrassend dat ze zo lang blijven zitten! Ik zou persoonlijk voor de kortere variant gaan, maar de kleur is erg mooi!

kim -

Ziet er leuk uit! Ik vind de kleur erg mooi ook :)

Marnel -

Wauw…prachtige kleur!! Staat mooi!! Ik doe tegenwoordig sensationail…dat bevalt ook erg goed!! :linlove:

Juliette -

Mooie bordeauxrode kleur, zo klassiek! Nog een vraagje: zijn ze een beetje flexibel?

Tess Evea -

Mooie kleur, het ziet er ook erg mooi uit.

Heartshapedrosepetals -

ik vind ze heel mooi, maar ik heb hele smalle nagels. Bij mij passen nepnagels nooit :(

Dana -

Wauw! Nooit verwacht dat nepnagels tegenwoordig zo natuurlijk eruit zouden zien! De kleur is ook echt mooi, toch ga ik liever voor mijn eigen nagels :love:

Yasmine -

Ik vind de kleur wel heel erg mooi!

charile -

Oh wauw, die zijn mooi! Maar toch zou ik niet zo snel nepnagels opplakken, ik vind het zonde van m’n eigen nagels :blush:

Danielle -

Ziet er prima uit, maar denk dat ze niet passen op mijn nagels….Mijn handen en voeten zijn echt achtergebleven in de groei. Ik heb domweg kinderhandjes (en dus ook nagels……ik kan in Nederland dan ook geen passende ringen kopen, moet altijd speciaal voor mij besteld worden, Handschoenen koop ik op de kinderafdeling, tussen het spul voor 8-10 jarigen). Ik kan natuurlijk de kleinsten pakken, maar voor mijn kleinste nagels, zijn er geen passende meer…..Wellicht eens kijken bij een Aziatische winkel, misschien dat ze daar wel mijn maatje verkopen.

Melike -

De kleur is echt heel mooi.. wauw need that.

ellisluna -

woow ik ( als nijgelbijter ) ben heel erg enthousiast , ik ga ze zeker een keertje halen ! :heart: x

fluitlover -

mag ik je een tip geven als je nagelbijt ??????

Channella -

Leuk! Ik als nagelbijter ga ik ze denkan ik wel testen heeft iemand nog tips voor mij als nagelbijter

Dita -

Wauw wat mooi

MySimplySpecial -

Wat een mooie kleur en goed dat ze zo lang blijven zitten!

Lys -

Mooie kleur!

P -

Ze zijn wel erg mooi zeg! Alleen ik draag geen nepnagels meer omdat na afloop het lijm altijd nog aan me nagels vastgeplakt zit, tips?

Naomi -

Dat heb ik inderdaad ook altijd! Wat ik doe is als de nagels eraf zijn de lijm eraf vijlen. Je nagels worden er dan wat ruw van dus doe ik er dan een doorzichtig nagellakje op. En klaar is Kees!😅

Esmay -

Oh, die zien er nog echt wel prachtig uit! DOen me een beetje denken aan Primark nepnagels. :)

Monique -

Ziet er wel erg mooi uit. Wat een kwaliteit zeg.

Fashion meets Beauty -

Vorige :xmas: heb ik sinds jaren weer nepnagels gedragen, maar ik blijf het het een vervelend gevoel vinden!

Sabine -

Een mooie kleur, en korter zouden ze iets mooier zijn :jep:

Sofie -

Ziet er goed uit! Ik vind ze iets te lang, maar de kleur is prachtig :heart:

Martina -

Mooie kleur! Al zou ik ze korter iets mooier vinden :)

Reageer ook