Complete look of the Day: Mix & Match!

De leukste looks vind ik de looks waarbij ik luxe- en budgetmerken mix tot één mooie look. Vandaag heb ik een make-up look en outfit waarbij ik luxe items met budget items heb gecombineerd. De look heeft bestaat uit aardekleurige tinten én een bruine lip! Jep, wat mooi bruin is niet lelijk. Kijk je mee?

Ken je dat, dat je je outfit al weet en daarbij een make-uplook bedenkt? Ik wist dat ik mijn bruine nieuwe leren rokje aan wilde met een cremewit overhemd en mijn nieuwe bruine Clarks laarjes. Het rokje is van Vanillia en die was niet bepaald goedkoop, om het zo maar te zeggen. Kuch. Of zeg maar gerust: knetterduur. Mijn overhemd daarentegen was maar een tientje, van Primark. Ook de legging kosste maar €2 bij de Primark. Mijn schoenen waren de middenmode, ik kocht ze voor €90 in de uitverkoop. De schoenen lijken op de foto heel anders van kleur maar eigenlijk zijn ze precies dezelfde kleur als mijn rokje. Matchy matchy!

Verder draag ik mijn horloge van Michael Kors, een armband van I Am en natuurlijk mijn Ray-Ban bril en trouwring.

Dan de make-up. De basis bestaat uit hetzelfde recept:

 • Catrice All About Matt Plus Foundation
 • Bourjois Healthy Mix Concealer
 • Catrice Camouflage Cream
 • MAC Studio Fix Powder Foundation

Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met Chinchilla, uit het Matte Eye Palette van Too Face.

Op mijn wangen draag ik:

 • NARS Blusher in Luster
 • MAC Mineralize Blush in Dainty
 • NARS Albatross Highlighter

Dan mijn ogen. Ik ging voor een mix van mijn oh zo expensive Dior Golden Flower palet en het heerlijk goedkope Vanity palet van Wet ‘n Wild. De perfecte combi wat mij betreft!

 • MAC Paintpot in Soft Ochre als basis
 • Wet ‘n Wild Vanity palet (wit) op het ooglid
 • Dior Golden Flower palet (#4) in de binnenste helft van de crease en onderste wimperrand
 • Wet ‘n Wild Vanity palet (donkerbruin) in de buitenste helft van de crease en outer-v
 • Dior Golden Flower palet (#2) in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot
 • Chanel Le Volume De Chanel Mascara

De witgouden highlighter uit het Dior Golden Flower palet is trouwens hands down de beste highlighter voor in mijn binnenste ooghoek! Je ziet het helaas maar slechts op de foto, maar in het echt springt het witgouden kleurtje van mijn oog!

Als laatste de lippen. Daarop draag ik een bruine tint. Dat was eigenlijk min of meer per ongeluk want ik greep eigenlijk voor een andere. Toen ik eenmaal door had dat ik Mauve van NYX aanbracht dacht ik ‘Laat ik het eens een kans geven’. Ik had hem namelijk nog nooit gedragen omdat ik hem te bruin vond (de 90’s staan mij nog niets te scherp op het netvlies). Maar eenmaal aangebracht beviel hij me ontzettend goed! Wat een prachtige kleur!

Draag jij wel eens een bruine lipkleur? Mix jij ook graag budget en luxe items?

41 reacties

Peter -

Willemijn, mag ik vragen welk model Ray Ban je daar op hebt?

Paola -

Ik vind het rokje niet mooi, maar vind de outfit wel mooi gecombineerd! Je make-up look is ook mooi!

Anna -

Wauw, hele mooie outfit! En ook een prachtige make-up look erbij :)

Anne Solveig -

Leuk gedaan met dat bruin!

Fashion meets Beauty -

Wat een mooie outfit, staat je heel erg goed!!

Hanna -

Ik vond leer altijd heel erg lelijk, behalve in jasjes. Maar nu moet ik ook dringend op zoek naar een leren rokje!

Marnel -

Wauw, heeeeeel erg mooi!!!! De rok is zo leuk! Deze kleuren staan je goed! :love:

Marie -

Looking Good!! Een (donker)bruine legging of maillot zou ook mooi bij het geheel passen (i.p.v. zwart) :)

Willemijn -

Deze panty is donkergroen maar dat zie je niet zo duidelijk haha

Romy -

Dat rokje is heel mooi, staat je goed!

Sharon Boucquez -

Niet mijn stijl maar welke leuk :)

katrien -

Mooie outfit, dit zou ik direct ook dragen. Vanillia is echt een mooi merk, dankje voor de tip!

Kelly -

Ik draag heel vaak bruine lippen. Maar meer bruin zoals jij draagt op de foto. Het heeft toch net iets dat tikkeltje roze ipv echt donkerbruin. Mijn lippen zijn al van zichzelf redelijk donker dus is bruin meestal de kleur die er het meest tegenaan leunt.

Romy -

Ik vind jouw bril echt mooi en goed bij je staan!

saarenzo -

Mooie look! Die lipstick staat je goed, En ik moet gewoon elke keer glimlachen als je een outfit beschrijft en je trouwring noemt. Het blijft zo leuk :)

Esmay -

Toffe outfit! Dat rokje vind ik echt tof. 😀 Je lipstick staat je ook goed vind ik.

femketje -

gave outfit 😀

Dionne -

Wat een leuke blouse!

Petra -

Te gek rokje! Herinnert mij aan een groene leren rok van een paar seizoenen terug die nog ergens moet hangen. Ik ga op zoek!! Dit is tof! :linlove:

vera -

Mooie look! past goed bij je!

Nora -

Ik vind bruin op de lippen heel mooi, misschien komt dat omdat JLo als kind mijn stijlicoon was en ik het haar zo vaak zag rocken, maar Beauville (Chanel Rouge Coco Shine) is een van mijn favo lipsticks en subtiel bruin :). De outfit en de look vind ik supergeslaagd, dat rokje is de prijs zeker dubbel en dwars waard geweest, wat is’ie tof!

Julia -

Wat een leuke combinatie! Ik zou alleen voor een panty met minder dernier gaan. Nu heb je wit, bruin en dan ook nog zo’n heftig vlak zwart. Als de panty iets doorschijnender is, is het denk ik nog mooier!

Marit -

Wauw, wat een mooie outfit en look C:
Ik zou zelf om het rokje nog een riem dragen.

Tineke -

Hele mooie outfit, dat rokje is echt super leuk!
Liefs

Jitske -

Hele leuke outfit, dat rokje staat je heel mooi!

MySimplySpecial -

Leuke outfit en mooi bloesje!

Esther -

Toevallig vorige week bruine lipstick gedragen maar hij neigde ook naar paars, zo diep was hij van kleur, mooie outfit!

pamela -

de lippenstift is super mooi!!!

Beau -

Dit staat je echt enorm mooi Willemijn! Mooie look :)

Kelly Caresse -

:blush: wat een geweldige outfit Willemijn, het leren rokje staat je zo goed en de eyelook is er heel mooi op afgestemd

Sofie -

Mooie outfit en look! Alles is perfect op elkaar afgestemd :love:

Selma -

Super mooie look! Xx :heart:

Kimberley -

Hele mooie look! Ik zou ook niet zo snel een bruine lipstick kiezen maar het staat erg goed :)

Dita -

Mooie look meid

Charile -

Hele mooie look!

Ashleey -

Wat ben je toch een mooie vrouw! compleet plaatje :)

Yunaa -

Prachtige look! Staat je goed;)

Beautydagboek -

Erg leuke outfit! Vooral het bruine rokje is echt heel erg leuk! Misschien vind ik nog een budget variant 😉

Laura -

Mooie look! Bruine lippen staan je erg goed! 😉

Martina -

De kleur van dit rokje staat je onwijs goed! Heel erg classy willemijn!

Reageer ook