Budget Buddies #1

Ik vind het leuk om artikelen te verzinnen met een nieuwe categorie. Zo heb ik nu Budget Buddies en High-End Heroes verzonnen. Dat zijn artikelen waarin we onze favoriete budget of high-end producten van dat moment beschrijven. Ik begin vandaag met mijn allereerste Budget Buddies. Welke budgetproducten gebruik ik op dit moment heel veel?

Misschien vinden jullie Yves Rocher niet heel budget, maar ik vind het ook zeker niet duur. Je krijgt altijd zoveel kortingskraskaarten en altijd standaard korting dat je uiteindelijk meestal maar rond de €5 betaalt voor een product. Ik ben nog steeds een grote fan van de Yves Rocher Peau Parfaite BB cream in de lichtste kleur. Maar wel in combinatie met…

Catrice Infinite Matt foundation. Het is jammer dat deze uit het schap is, maar als deze op is ga ik voor de All Matt Plus in de kleur 010. Ik hoop dat die net zo goed bevalt. Mijn favoriete budget lipstick is deze matte lipstick in de kleur oudroze van Wjcon. Wederom weer een product waar je niet zo makkelijk aan kan komen aangezien er geen Wjcon counter is in Nederland. Mocht je naar Italië gaan, zoek dan Wjcon op!

27 8109 FOTD: Smokey Velvet Purple

Essence Velvet Rose

Nog een favoriet budgetproduct is Essence Stay Matt lipcream in de kleur Velvet Rose. Als ik in de spiegel kijk, een lipstick op doe en daarna denk ‘wow!’ dan is het vaak een superfavoriet. Velvet Rose van Essence past bij heel veel looks dus ik draag ‘m doordeweeks ontzettend veel. Deze lipcream fleurt het hele gezicht op en is voor mij de kers op de taart. Ik HOU van Velvet Rose!

Op dit moment gebruik ik de Catrice Inside Eye Highlighter pen heel erg veel. Grappig, soms heb je van die periodes dat je bepaalde producten heel veel gebruikt. Mijn Essence Hot Chocolate (bruin) potlood ben ik echter ook nog niet vergeten hoor! Ik ben gek op dat potlood. De laatste tijd  gebruik ik ook vaak de zachte, crème witte highlighter met glans (Vanilla & Charles) van Catrice.

DSC 0681 Wjcon: All Over 1 & All Over 2

Wat ik ook doordeweeks met veel liefde gebruik is de All Over 1 highlighter van Wjcon. Deze geeft een mooie subtiele, gouden glans. Stiekem vind ik deze in de zomer nog net een tikje mooier, omdat mijn huid dan iets meer kleur heeft. Het komt dan nog mooier tot zijn recht. Maar Wjcon All Over 1 blijft een product die ik bijna dagelijks gebruik.

Dit zijn op dit moment mijn favoriete Budget Buddies. Welke budgetproducten gebruik jij vaak op dit moment?

35 reacties

Galina -

Mijn budget buddies zijn: absolute nude eyeshadow palette van catrice, essence stays no matter what eyeliner, essence eyeshadow base, cateice lipgloss in rose would you…?, action blush in rosewood ( echt een aanrader), action lipsticks in terra en deep berry ( ook aanraders! De hulzen zijn afzichtelijk maar de lipstick is geweldig en dat voor 80 cent voor 2 lipstics)

Eva -

Ik vind de Color Tattoos van Maybelline heel fijn 😀 en de foundation van Catrice of course!

Diana -

ik koop bijna alleen maar yves rocher, super fijne producten!

Heartshapedrosepetals -

Die Essende Made tot Stay lipcream was ik laatst aan het zoeken in de Kruidvat. Helaas niet gevonden, is die alleen verkrijgbaar bij een Kruidvat met extra schap?

Martine -

OMG, hij zal er toch niet uit zijn?

Galina -

Ik kon ze ook al niet vinden! Neee straks zijn ze uit het assortiment!

Krista -

Net bij kruidvat met tweede schap geweest. Ze hadden de 4 kleurtjes van lipcream van essence. Niet veel maar ze zijn er nog wel. 😡

Natasja -

Hij gaat er uit met de vernieuwing van de collectie!

Tine -

Fijn artikel! En leuke namen voor deze nieuwe categorieën :)

dresses and daisies -

De lip creams van essence vind ik absoluut top! Ga ze nog allemaal scoren, heb nu enkel de nudes ^-^

me -

Die stay matte van Essence is hier dus nergens te krijgen (6 Kruidvats en 1 Trekpleister) :( , ook niet in het filiaal met een tweede schap. Is het er recentelijk uitgegaan of zo want ik zie ook geen ruimte in de schappen waar het zou moeten liggen als het op voorraad zou zijn. :)

Tessa -

Ik kan die Velvet rose lipgloss dus nergens vinden :( !!
Weten jullie hoe dit komt of waar ik hem alsnog kan bemachtigen?:)
xx

Fabienne -

Mooie producten!

Alette -

Leuk! Zelf had ik de Catrice All Matt foundation en nu heb ik de All Matt Plus foundation. Ze verschillen iets van elkaar,maar ik vind ze allebei geweldig.

Ashley -

De concealer van catrice in 010, de highlighter van catrice, inside high lighter pen van catrice en nog zoveel meer! Maar de concealer en highlighter zijn de producten die ik laatst ontdekt heb en favoriet zijn!

Ceetje -

Het eerste wat ik dacht was: Wow die highlighter!!! Jammer dat er in Nederland niet aan te komen is. Vind het trouwens leuk bedacht de budget buddies:) Want jullie aanstekelijke liefde voor high end ging me geld kosten hahahaha. Fijn artikel <3 Fijne kerstdagen!

charile -

Prachtige producten 😀

Tess Evea -

Ik vind soms een aantal budget producten toch wel net zo fijn als de duurdere merken.

Anna -

Wat een tof artikel!

Manon -

Leuke categorie! Ik denk dat ik meer van de budget-buddies ben dan van de high-end heroes haha :happy:

Jitske -

Prachtige highlighter!

Anne Solveig -

Die highlighter!!!

Ingrid -

Zo ontzettend jammer dat Velvet Rose niet meer verkrijgbaar is :(

Kelly -

Mooie producten!

Yasmine -

Die highlighter lijkt me geweldig! De foundation van Catrice vind ik ook erg fijn!

Dionne -

Prachtige producten!

beautybysandra -

Wat een leuk artikel!

MySimplySpecial -

Leuk om te zien. Wjcon kende ik nog niet echt.

Marnel -

Leuk artikel!!! Ik wil Wjcon!! :love:

Beautyjuf -

Wat een prachtige budget toppers! :-) De oogschaduw van Catrice heb ik ook en vind ik ook erg prettig. De Stay Matte van Essence wil ik graag nog eens proberen. Daar heb ik al veel goede verhalen over gehoord/gelezen.

Beautyjuf -

*Stay Matt lipcream*

Martina -

Die is echt super, vooral deze kleur :)

Minke -

Heel leuk! Die matte lip cream van Essence vind ik ook erg fijn!

Eline -

heel leuk om te zien! die foundation van catrice heb ik ook is echt heel fijn :)

OnlineBeautyMagazine -

Wat een superleuke categorie! De naam is ook heel erg leuk bedacht! (:
Mooie producten hebben jullie ook gekozen voor deze keer!

Reageer ook