Quick Tip: 40% korting bij ICI Paris op alle lipsticks & lipgloss

Dinsdag 26 november, 21.04 uur. Hi daar! Daarnet tweette ik ‘Deze week 40% korting op alle lipgloss en lipstick bij @IPXL_Nederland ! Hebben jullie al ingeslagen? Wij wel!’ Er ontstond een stroom aan vragen van jullie of ik nog aanraders heb, omdat jullie wilde inslaan! Want 40% kortings is behoorlijk wat! Natuurlijk heb ik dat en dit bracht mij op het idee om hier snel even een extra artikeltje van te maken. Lees verder voor mijn (onze) aanraders.

Allereerst MOET je gaan kijken bij de Ferrari’s onder de lipsticks. Ik schreef er afgelopen maandag al over: de Yves Saint Laurent Rouge Volupte lipsticks. Echt, ze zijn zo fijn en zo goed, hier ga je geen spijt van krijgen. Ze kosten normaal €33 maar met 40% korting nog ‘maar’ €19,80! Onze favoriete kleuren: Fetish Pink, Rose Opera, Nude Beige, Rose Culte en Poupre Interdit (en eigenlijk ook echt Peach Passion, maar die is helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland). Hier vind je alle swatches van onze lipsticks.

Als tweede de Dior Additct lipglossen. Die zijn zo vreselijk mooi en kwalitatief goed. Ze zijn de glitterende sterretjes onder de lipgloss en onderscheiden zich van andere lipglossen door de prachtige glitters en de fijne formule.

En dan is er nog Martine’s op-Dior-na-favoriete merk voor lipgloss: Estee Lauder. De lipglossen van dit merk zijn wederom prachtig als we haar moeten geloven. Daarnaast hebben ze in de herfstcollectie een nieuw product uitgebracht: de Lip Laquers. Een soort combinatie van lipstick en lipgloss. We hebben Vinyl Rose gespot en wauw, die is errug mooi!

Ook errug fijn zijn de L’oreal Infaillible Lipsticks. Met 40% korting kosten deze nog geen tientje en zijn nu dus zeker betaalbaar!

En neem als laatste eens een kijkje bij de Chanel en Dior lipsticks. Wat ons betreft zijn het niet de meest bijzondere en vernieuwende lipsticks, maar wel heerlijk luxe en goed van kwaliteit mét prachtige verpakking. Als je op opzoek bent naar een naturel kleur of rode tint, ben je bij dit merk aan het goede adres!

Voor zo ver deze derde, extra update voor vandaag. Ik duik nu lekker in bed met een goed boek. Over en uit!

P.S. Dit zijn de voorwaarden die ICI Paris beschrijft: Deze actie is geldig van 25 november t/m 8 december 2013 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de ICI PARIS XL webshop. Zolang de voorraad strekt. Korting geldig vanaf de adviesprijs en niet op La Mer, ONLY YOU, IPXL Liptins, IPXL (cotton, accessoires of verpakking), Lipsmackers, of in combinatie met andere kortingsacties.

Ga jij shoppen bij ICI? Of heb je misschien al geshopt? En zo ja, wat?

33 reacties

Yunaa -

Woehoee ik heb de YSL Rouge Pur Shine nummer 15 gekocht. I’m in love :heart: Misschien sla ik er nog wel eentje in..

Marlijn -

Hi! Weten jullie toevallig ook tot wanneer de actie geldig is?

Lisanne -

Ik heb de YSL Rouge Pur Couture The Mats: Prune Virgin (nummer 205) gekocht, een hele mooie rood/paarse kleur, perfect voor de winter 😀

Faja -

Ahh ik heb er ook 2 gekocht, YSL Volupté Sheer Candy en nude beige. Ze zijn super! Maakt hebberig zulke artikelen haha. X

kim -

Door al jullie artikelen over de ferrari lipsticks kon ik het ook niet laten om er 2 te kopen. Ze zijn echt geweldig! Ik heb zelfs een mooi kleurtje weten te bemachtigen die jullie nog niet hebben, namelijk nummer 9 rose carresse (als ik het goed schrijf uit mijn hoofd). Echt de moeite waard om te bekijken!

nelina -

Wauw geweldige tip! Heb gelijk een Dior Addict Gloss in de kleur Angelique gehaald! Wauw geweldige lipgloss en een mooie nude kleur!!

Suzanne -

Mooi sinterklaascadeau! hihi

Bo -

Super handig! :heart:

Marjolein -

Ik heb zojuist door dit artikel mijn eerste YSL lipstick aangeschaft in de kleur coral extreme. Ik kon het niet weerstaan haha!

Charile -

Goede tip! Maar slecht voor m’n portemonnee dus ik blijf thuis haha

Samantha -

Thanks voor de tip! 40% korting scheelt nog wel wat. Ik ben wel beniewd naar de BE lipsticks, dus ik ga daar zeker even kijken.

Marnel -

Bedankt voor de tip!

vera -

Leuk artikeltje!!

Dita -

Leuk! Ik heb nog eenbon van de ici

Jana -

Wauw die lipsticks van YSL zijn echt prachtig maar het blijft ontzettend duur ! x Jana

agneta -

19 euro is wel beetje duur voor alleen de verpakking 😉 vind het zo leuk! Draag zelf eigenlijk geen lipstick namelijk,.

Esmée -

ik heb jullie zien lopen. ik stond net buiten toen jullie langs mij liepen naar binnen.

pamela -

super leuk!!!

Manon -

Fijne tips !!

kato -

Jammer dat het niet in belgië is! Xx

Nicky -

Ik ga zeker even kijken bij de dior lipgloss en de estee lauder lipsticks. Wel jammer voor mijn portomonee want ik had ook al iets uit de limeted edition colectie van mac geshopt.

Laura -

Ik hoop niet dat jullie teveel YSL lipsticks hebben gekocht in Groningen, want ik wil ook nog flink scoren! Grrrr. Haha! Ben erg benieuwd naar wat jullie allemaal hebben gekocht! :handkiss:

Willemijn -

Haha nee we hebben geen YSL gekocht 😉 We kwamen tot de pijnlijke conclusie dat we bijna alles al hadden haha! Wel een Dior glossje uitverkocht haha!

Ashleey -

Wauwww wat een super aanbieding!

Aniek -

Ah wat een heerlijke korting! 40%, dat is niet mis! Ik wil eigenlijk een vraag stellen die volledig off-topic is, maar ik hoop toch dat Willemijn eventueel antwoord zou willen geven. Ik zag net op twitter een foto van jullie samen met een bezoekster Ruth. Op die foto draagt Willemijn echt een prachtige winterjas! Ik ben heel erg benieuwd waar deze van is.

Willemijn -

Hij is van Zara! Heb er al veel vragen over gehad en tot nu toe heeft niemand hem nog teruggevonden bij Zara. Ik geloof dat er maar heel weinig exemplaren van waren!

Yunaa -

Ik heb hem gezien in haarlem! In verschillende kleuren ook! Mocht iemand hem willen..

Sabien -

Oeh goede tip! YSL lipsticks zijn inderdaad prachtig zeg… xoxo

Kimberley -

Ik was vandaag bij de Etos en daar was een 1+1 gratis actie op L’Oreal, dus toen heb ik al een Infaillable lipstick gescoord 😀

Luni -

Ook in belgie?

Willemijn -

Volgens mij niet :(

Veronique -

Zo jammer! :(

Reageer ook