Nieuw high-end merk gespot bij Sephora! Les Merveilleuses De Ladurée

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik hou van verrassingen. Vooral als je een nieuw high-end cosmeticamerk ontdekt waar je voorheen nog nooit iets over gehoord had. Ons hart maakte dan ook een sprongetje toen we opeens dit kitscherige, poenige high-end merk zagen via de Franse Sephora website : Les Merveilleuses De Ladurée. Als je ook nog nooit van dit mooie merk hebt gehoord, kijk dan bovenstaande video en lees dan zeker even verder voor meer informatie.

Les Merveilleuses De Ladurée is een Frans merk wat staat voor de extravagante, poenige leefstijl van de adel van vroeger. Denk aan het tijdperk van Marie-Antoinette. Ladurée (de bedenker en ja, ook van die chique patisserie!) creëerde een make-up lijn die staat voor schoonheid en kwaliteit. Ze wilde make-up zo mooi en luxe als hun macarons en andere ‘eetbare juwelen’). Het wordt er niet bij gezegd maar je moet ook wel wat op je spaarrekening hebben of een bank beroven als je een product wilt kopen van dit merk. De prijzen zijn al even poenig als de Fransen zelf. Klik hier voor meer informatie over dit merk.

Het is met recht een high-end merk als je kijkt naar de prijzen, het ligt in de klasse van Dior en soms zelfs nog wel een schepje er bovenop. Het is dus wel een extreem luxe product. Je betaalt vooral voor de naam en voor hoe mooi het product er uit ziet. De kwaliteit weten we nog niet, maar gaan we wel haarfijn voor jullie beoordelen aangezien we zelf diep in de buidel getast hebben. Gelukkig maar dat Sinterklaas en Kerst er aan komen!

Eén van de pronkstukken van Les Merveilleuses De Ladurée is toch wel het zogenaamde Fabergé-ei. In dit ‘ei’ moet je apart rozenblaadjes kopen in de kleur die jij mooi vindt. Dit zijn niet zomaar rozenblaadjes, dit is blush. Ja, echt waar! Ontzettend mooie en knetterdure blush waar je waarschijnlijk niet eens je kwast in durft te dippen. Het Fabergé-ei moet je namelijk apart kopen en de blush ook. Niet normaal. Je komt uit op een bedrag van ongeveer €120 (per blush). AUW!

Het is dus te koop via Sephora (in ieder geval de Franse Sephora verkoopt het). Je kunt eens kijken via www.sephora.fr . Er is keuze uit een aantal producten maar lang niet alles. Maar in Azië is dit ook een heel erg populair high-end merk. En je raadt het nooit, ik heb de Engels/Chinees/Japanse (geen idee) webshop gevonden die ook naar Europa producten van Les Merveilleuses Ladurée verstuurd. Namelijk Imomoko.

Waar Les Merveilleuses De Ladurée vooral bekend om staat, zijn de prachtige blushes. De blushes zijn de kroon van het make-upmerk, want á la de Franse adel worden de lippen en ogen licht gehouden, zodat de blush op de (bleke) huidjes kan knallen. Ik zie het al helemaal voor me. Een prachtig, likkebaardend high-end merk. Laat die 13e maand maar komen, of die lieve Sint of fijne Kerstman.

Les Merveilleuses De Ladurée is nu te koop via Sephora.fr of de webshop van Imomoko.

 Les Merveilleuses De Ladurée: wat is jouw eerste indruk en kende je dit merk al?

34 reacties

Tine -

Wauw, wat een blushes!! Onwijs mooi om naar te staren…

Marnel -

Het ziet er verschrikkelijk mooi uit!!! :yay: :linlove:

WeDaily-Vanity -

Wauwie…wel onwijs prachtig..dat is een feit. Maar sorry…never nooit dat ik 120 euro uitgeef voor een blush, ook al is ie high class…

femketje -

het ziet er super uit 😀

Kelly -

Wauw, die blushes zijn prachtig!

ems -

aaaarg wat een verschrikkelijke verpakingen maarja ieder zijn smaak denk ik :S

Beau -

Wat een prachtig merk, helaas erg duur! 😮

Kiss & Make-up -

Hah, ik werk bij La Durée :-) Alleen hebben wij de cosmetica nog niet, jammer, hopelijk verandert dat snel.

Shanice -

Waaaauw! Ik ken Ladurée wel, van de (overheerlijk maar relatief belachelijk dure) macarons! Ik wist niet dat ze ook een makeup lijn gestart zijn! Ziet er supermooi uit, jammer dat NL geen Sephora meer heeft (ik kan er nog steeds om janken)

x

Fashion meets Beauty -

Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er fantastisch uit. Ik mis de Sephora wel hier in NL :(

Charlotte -

Wauw, dat is echt belachelijk chique. Ik word er helemaal hebberig van, maar een blush die een halve maand huur kost, is me écht teveel van het goede 😛

Kelsey -

Ah wat is die prijs een domper zeg! Ik was al helemaal verliefd aan het worden, balen. Maar misschien OOIT.. :linlove:

Faye -

Ik kende het al! het is dat de prijzen zo hoog zijn anders had ik allang wat bij imomoko besteld! die bloemblushes wil ik graag :)

Josanne -

Smelt. Zwijmel. Kwijl.

Wow, wat is dit mooi! :heart:

Isabel Cristina -

Wauw, de verpakking ziet er zo mooi uit!

Nynke -

Die blush met rozenblaadjes kost 39,90 op de Sephora site. Of is die jullie bedoelen met een speciale verpakking ofzo? Alleen de blushes spreken mij aan. Ben daar wel erg benieuwd naar. 15 euro is niet duur als hij goed is en veel kleuren keuze.

Nena - whatevergivesjoy -

Wat een prachtige verpakkingen!

Miranda -

Oh wauw wat prachtig. Alleen de prijs.. voor mij té duur.

Tess Evea -

Wauw wat prachtig.

Jitske -

Oooooooooh wat MOOI!

Eline -

Wauw, echt superpretty!! Heel erg mooi!

Selena -

Zie er goed uit en wat zijn die verpakkingen ook erg mooi zeg!

Beautydagboek -

Dit is geweldig mooi! Wauw! Hopen dat het naar Nederland komt, dat zou echt een toevoeging zijn!

Mademoiselle Sophistiqué -

aaah hebben, wat zijn ze mooi 😀

Joyce -

ah, geweldig!

nikkivand1986 -

Ah ik hou echt van die verpakkingen! Alleen daarom zou ik het al willen kopen!

Kimberley -

Oh wauw, het ziet er echt prachtig uit!

marjolein -

benieuwd wat jullie besteld hebben!! :cadeau:

MySimplySpecial -

Het ziet er wel prachtig uit!

Dita -

Ziet er prachtig uit maar voor mij te duur

pamela -

wow 120 euro voor een blush xD nee dat gaat niet gebeuren zelfs niet als ik in een hele goeie bui ben xD

Laura -

Ziet er wel leuk uit, maar ik zal het geld er niet voor over hebben! 😉

Black Sheep -

Zo! Daar kun je heel wat MAC blushes voor kopen. Het ziet er prachtig uit, dat wel.

Martina -

Toe ik een aantal producten van dit merk op Twitter-instagram voorbij zag komen was ik al benieuwd door de verpakkingen!

Reageer ook