Martines Top 5: Lipgloss

 photo DSC_2983.jpg

Het voordeel van vrijgezel zijn? Dat je lekker altijd lipgloss kunt dragen! Nu heb ik er lak aan dat ik al bijna 8 jaar een relatie heb en doe ik toch zo nu en dan lipgloss op, maar het heeft weinig nut want binnen no time is het er weer afgelebberd en zitten de glitters overal. ‘Bah, dat plakt!’ zeg’tie dan ook nog. Dus als ik eens een vriendloos (lees: ik ga de hort op) dagje heb, doe ik vaak lipgloss op. En de laatste tijd heb ik een aantal hele fijne favorieten…

 photo DSC_2984.jpg

Op eentje na valt de rest allemaal in de duurdere categorie. Ik merk zelf wel veel verschil tussen goedkopere en duurdere lipgloss. De duurdere zijn of wat meer bijzonder (LipstickQueen), hebben of een mooiere glans/glitter (Dior) of houden het langer uit (Estée Lauder). Als ik dan voor een goedkopere gloss ga, pak ik Teeez er bij. Die heeft een aantal hele mooie glosjes die ook een lipstick nóg net een tikkie mooier kan maken. Ik gebruik zelf de budgetglosjes ook vaak over andere lipsticks heen, dat vind ik dan wat minder zonde als je snapt wat ik bedoel.

 photo DSC_2988.jpg

Mijn twee nieuwe favorieten die ik afschuwelijk vaak draag, omdat ik verslaafd ben aan de mooie glans en de prachtige glitters: Dior Addict Gloss Spring Ball + Dior Addict Gloss Nuit de Juin. Het is en blijft een feit, Dior maakt simpelweg de mooiste (grove) glitters. Hetzij in hun paletjes, hetzij in hun lipgloss. Ze zijn ontzettend mooi en ik ben er heel erg blij mee. Als de zon op je lippen schijnt en die glitters weerkaatsen weet je niet wat je ziet. Jep, zeker een dikke favoriet.

Laatst kocht ik een lipgloss van LipstickQueen, de Big Bang Infinite Illusion Gloss. Een bijzondere duochrome gloss met een roze basis en gouden sheen. Heel apart maar daarom vind ik het leuk om deze juist te dragen. Hij staat ook supermooi in combinatie met een Sleek Sunset palet ooglook. FOTD iemand?

 photo DSC_2991.jpg

Verder was en ben ik nog altijd steeds verbaasd over de goede houdbaarheid van mijn meest favoriete (herfst) gloss: Estée Lauder Chaotic Currant. Dit is wat mij betreft dé gloss voor het najaar. Puur of over een donkere lipstick heen, het blijft een mooierd. Ook staint de kleur als de glans eenmaal verdwenen is en dat maakt ‘m kwalitatief zo goed. En wat een chique uitstraling. Als dat nog niet genoeg is, hij ruikt ook licht naar zwarte bessen..hmmm!

Ik weet niet wat het is, maar ik ben opeens verslaafd aan lipgloss geworden. Ik draag ook zo vaak lipstick, dat ik nu blijkbaar weer een glossfase heb. En budgetglosjes kunnen ook prima. Zelf vind ik die meestal nog nét wat mooier over een nudekleurige lipstick heen bijvoorbeeld voor wat extra power. Wat ik ook fijn vind, is dat ik ze altijd in mijn tas bewaar voor onderweg. Ik wil nog weleens wat kwijt raken en als ik per ongeluk zo’n budgetglosje kwijt raak, hoef ik niet krom te liggen om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe.

Mijn favoriet is Silky Nude van Teeez. Qua kleur ligt het tussen Dior Spring Ball en Nuit de Juin. Ik zag deze gloss bij Shirley van Skins Cosmetics in Groningen en dat stond haar zo mooi bij haar smokey eyes dat ik meteen vroeg wat ze op haar lippen had. Dat was dus Teeez Silky Nude. Blijkbaar verkocht deze lipgloss goed, want op het moment dat ik ‘m wilde kopen was er nog maar eentje.

 photo DSC_2995.jpg

Estée Lauder Chaotic Currant, LipstickQueen Infinite, Teeez Silky Nude, Dior Spring Ball, Dior Nuit de Juin

Als ik een top 5 moet maken waarbij ik 1 het vaakst draag, dan zou het het volgende zijn:

  • 1: Dior Spring Ball
  • 2: Estée Lauder Chaotic Currant
  • 3: Dior Nuit de Juin
  • 4: Teeez Silky Nude
  • 5: LipstickQueen Infinite

Welke lipglosjes horen in jouw top 5 thuis?

39 reacties

Hanneke | Choosebeauty.nl -

Ik vind de lipgloss van Chanel ook echt heel fijn en mooi

Natasja -

Ik heb een prachtige van anastasia. Het is alleen zo jammer dat die applicator echt niet fijn werkt..

Laura -

Laura glossjes! Ik ben geen mega lipglossfan al draag ik wel graag natural lip perfector van Clarins en cremesheen glasses van MAC (dus dat wordt sowieso een setje uit de Nocturnals kerstcollectie aanschaffen).

Laura -

Uh, er moest staan ´mooie glossjes´! (vanaf mn tablet gaat er altijd wel wat mis…)

Miranda -

Wat een mooie kleuren, ze zien er echt prachtig uit!

Dita -

Mooi, ik ben ook dol op lipgloss

Paola -

Mooie glossen. Ik draag zelf zelden lipgloss en niet omdat mijn vriend het niet fijn vind, maar vooral omdat ik het zelf niet fijn vind. Wel ben ik fan van de appocalips van Rimmel. Die plakken niet en het pigment is geweldig!

Monique -

Damn, die dior verpakking is zo mooi.
Ik gebruik op het moment vooral een van Yves Roucher. Sexy Pulp in een beige kleur.

Linda -

Mooie glosjes, maar iets te glimmend voor mij denk ik 😉

Ashley -

Prachtige producten <3

Nynke -

Ai, Dior.. Hoewel ik die van Teeez ook wel erg mooi vind!

Marnel -

Prachtige kleurtjes! Die van Dior….zo mooi!! Leuk dat er ook weer een budgetmerkje bij zit! :) :linlove:

Nena - whatevergivesjoy -

Vooral die van Estée Lauder is mooi!

xx_Patries_xx -

nummer 3 vind ik de mooiste…

Carol -

what a beautiful lipgloss.
very shiny. :jep:

femketje -

mooie van dior!

Anouk -

Mijn favoriet is ook van Dior!

Manon -

Wat een mooie glosjes! Ik ben gek op glosjes.

Heartshapedrosepetals -

Wauw, die van Dior!

Eline -

Leuk om te zien! ik draag alleen lipgloss als ik geen tijd heb om lippenstift op te doen :)

Nicky -

Ik zeg JA tegen de FOTD met het sunset pallet en de lipgloss van lipstickqueen. (:
Zelf wil ik ook al de hele tijd een lipgloss van dior kopen maar de prijs houdt me nog steeds tegen. Als er straks weer een leuke kortingsactie is sla ik zeker mijn slag.

pamela -

die van dior zijn zo mooi en hoor heel vaak dat dat ze super fijn zijn.maar helaas hangt er een aardig prijskaartje aan.

Kelly -

Mooie selectie heb je gemaakt! Vind zelf Infinite van Lipstick Queen het mooiste.

Dionne -

Die van Dior is erg mooi!

Daphne -

Leuk veelzijdig deze glossjes !

Top artikel !

Minke -

Allemaal super mooie kleuren!

Nikki -

Hele mooie kleuren!

Eline -

Vooral die van Estee Lauder vind ik super!!

MySimplySpecial -

Wat een mooie, lieve kleuren!

Suzanne -

Wat een prachtige glossjes! Die van Dior!!

Lotte -

Wow, ik vind ze allemaal heel erg mooi! Die van Dior springen er wel echt uit ja, zo eentje zou ik ook nog wel graag willen.

Tedje -

Oeh die van Dior zijn echt prachtig!

beautybysandra -

Die van Dior zijn echt prachtig zeg!

Sofie -

Mooie lipglossen zeg! :ssst:

Savannah -

Ah die van Dior zijn echt prachtig!
Mijn vriend vind het ook altijd ‘zo vervelend plakkerig’ haha!

Laura -

Mooie glossjes! Vooral die van Dior! :handkiss:

Kimberley -

Ik vind die van Dior echt zo prachtig! Mijn vriend vindt het ook niks als ik lipproducten draag, haha.

Martina -

Mooie zachte kleuren!

Reageer ook