Martines All-Time-Favorites

 photo DSC_3191.jpg

Er zijn van die producten die aansluiten als een tweede huid. Als ze ooit op gaan, koop je het direct nog een keer zonder daarover na te denken. In de loop van de tijd verzamel je een aantal van die all-time-favorites en ik zet ze nu eens op een rijtje.

 photo DSC_3193.jpg

Deze producten veranderen ook wel, er komt misschien nóg iets beters op de markt of je krijgt er nog meer favorieten bij. Nu kan ik me bij sommige producten niet indenken dat er ooit nog wat beters komt, want voor mij zijn ze al perfect en enorm geliefd. Eén van de dingen waar ik absoluut geen spijt van had was mijn Mason Pearson haarborstel. Hij zal ongetwijfeld nog een aantal jaren meegaan, maar als ik ooit een nieuwe nodig heb…ik twijfel er niet over. Nu kostte deze me €50 en die is het me helemaal dik en dwars waard.

Nog twee superproducten zijn voor mij Le Volume de Chanel mascara en Illamasqua Precision Eyeliner in Havoc. De mascara is gewoon voor mijn wimpers de beste mascara. Ik krijg een dikke lik volume en hij valt in het niet bij alle andere mascara’s die ik ooit geprobeerd heb en dat zijn er nogal wat. De eyeliner van Illamasqua is met recht de mooiste eyelinerkleur die ik ooit gezien heb en doet iedere oogkleur recht. Ook kan ik met deze vriend altijd de strakste eyelinerstreepjes zetten. Hoe het kan? Ik weet het niet, maar Havoc flikt het iedere keer weer ondanks mijn bibberhanden.

 photo DSC_3194.jpg

Ik ben ook gek op gezichtssprays en gebruik ze altijd in mijn avondhuidverzorgingsroutine. Na mijn make-up verwijdert te hebben en gezicht schoongemaakt te hebben, moet er gewoon even gesprayd worden. Mijn favorieten zijn Lush Breath of Fresh Air (al veel flesjes versleten) en Vitamin E Face Mist van The Body Shop. Zonder zo’n sprayvriendje kan ik simpelweg niet.

De Too Faced Shadow Insurance is ook niet meer uit mijn make-up routine weg te denken, nooit niet. Net als MAC Painterly, de paintpot die met zijn lichtroze/bruine basis mijn ogen telkens opfrist en er een mooi canvas van maakt om vervolgens lekker verder te schilderen.

 photo DSC_3196.jpg

Twee andere favorieten waar ik niet meer mee zonder kan zijn de Dramatically Different Moisturizing Lotion + van Clinique en de Camouflage Concealer van Catrice.

Het goedje van Clinique gebruik ik vrijwel elke morgen en avond en zorgt er door de lichte structuur voor dat het snel wordt opgenomen in mijn huid en de droogte snel verdwijnt. Het is altijd een verademing als ik deze op mijn huid kan smeren na een lange dag of om de dag fris te beginnen. Het is een vrij grote fles en ik doe er al een behoorlijke tijd mee.

De concealer van Catrice werkt voor mij fantastisch. Ideaal dat het in zo’n potje zit voor mijn concealerkwast. Hij is romig maar door af te poederen blijft het behoorlijk lang zitten. Dit is al mijn tweede potje en als ik weer een nieuwe nodig heb, kan ik ‘m zo opnieuw kopen omdat het in de budgetcategorie valt. Ik vind dit zeker een grote favoriet en ik word gek als ik die concealer niet kan vinden.

 photo DSC_3199.jpg

De laatste favoriet is mijn Aloë Vera Calming Toner van de Bodyshop. Ik gebruik deze nu zeker al een jaar en het is een hele fijne toner voor de gevoelige huid. Het laat mijn huid fris aanvoelen, een eventueel trekkend gevoel verdwijnt en het voelt echt alsof het mijn huid voorbereid op een lekker lik moisturiser. Dit is ondertussen mijn tweede flesje en ik moet alweer bijna een derde kopen. Met recht een favoriet dus, net als alle andere bovenstaande producten.

Wat zijn jouw all-time-favorites van dit moment?

56 reacties

anne -

ik heb een vraagje. ik heb niet kunnen zien, hoe duur de Too Faced Shadow Insurance. weet iemand dat misschien?

Martine -

Rond de achttien euro!

anne -

Oke, heel erg bedankt!

Danielle -

Oh en mijn tangle teaser: voor mij de beste haarborstel ooit, voor 13 euro is het ook nog een hele betaalbare ook!

Danielle -

Ik kan niet zonder de dramatically different lotion van Clinique. Daarnaast ben ik ook fan van hun gekleurde dagcreme’s, BB/cc creams: kleur 3 in de zomer, kleur 2 in de winter. Lancaster zonnebrandcreme factor 50 voor mijn gezicht in de zomer. Le volume mascara van chanel en ook de oogcreme met donkere kringenreductie van clinique is erg prettig.
Verder komt ook zeker de chubby stick intense in de kleur grape weer terug in mijn stash zodra mijn huidige op is. Ook kan ik niet zonder de klassieke blauwe labelle stick, amandelhandcreme van kneipp en Paul Mitchell original shampoo en conditioner.

Daniëlle -

Ik heb de Vitamine E mist ook, zo fijn. Ik gebruik ‘m meestal na het douchen, als ik mijn gezicht gehydrateerd heb. Ik ga ‘m vanavond ook eens in mijn routine doen, kijken of dat lekker is!

xx_Patries_xx -

Leuke producten. Mijn ultime favoriet op moment is wel het catricr nude palette

pamela -

wat een mooie producten!!

Ann -

Mason Pierson voor 50,-? Kun je misschien vertellen waar je die hebt gekocht??

Martine -

Bij mijn kapper (Jasper) :)

Glitterz -

Waar heb je de MP brush met 11 rijen voor €50 vandaan?

Martine -

Bij de Kapper (Jasper/Damsterdiep) :)

Heartshapedrosepetals -

Wat een leuk artikel!

Xandra -

Leuk om te lezen!

Fabienne -

Mooie producten! De borstel lijkt me zo fijn!

Marieke -

“Dik en dwars?” 😉

MySimplySpecial -

Too Faced Shadow Insurance koop ik ook meteen opnieuw als mijn tube leeg is. Gelukkig doe ik er super lang mee!

Dita -

Fijne producten

Marnel -

Leuk!!! Die concealer van Catrice…die is echt geweldig!!!!!!!!! :jep: :love:

Jana -

Leuk om te zien, wat een mooie producten allemaal :) x

victoria -

leuk artikel en echt mooie producten! x

Marloes -

Wat leuk om te zien. Ik ben zo benieuwd naar die mason pearson brush!

femketje -

mooie favorieten 😀

Kim -

Fijne favorieten! Ik hou ook van die facemist van TBS :)

Manon -

Wat een fijne producten gebruik je.

Marissa -

Leuk om te zien!

Miss Sentinelli -

Leuk om te zien :). Clinique is idd erg fijn en de concealer lijkt me zeer fijn!

Lianne -

Je zegt dat de Chanel mascara in het niet valt bij alle andere mascara’s die je geprobeerd hebt, maar ik denk dat je het andersom bedoeld! Nu staat er juist dat je hem helemaal niet fijn vindt 😉
Verder vind ik het een superleuk artikel!

Alexandra -

Ja wilde ik ook al zeggen.

Jitske -

Mooie favorieten! Die spray van de Body Shop vind ik ook erg fijn!

Eline -

Zien er fijn uit, mooie producten!!

Josanne -

Pffff, jaloers. Wat een mooie producten! :heart: Hihi.

Natasja -

Leuk om zo te lezen en vind het ook altijd fascinerend dat mensen altijd verschillend over producten denken.
Ben trouwens wel jaloers op je Mason Pearson. Die wil ik ook, maar vind een borstel die meer dan €10 kost eigenlijk al te duur 😀

vera -

Leuk om te lezen! Ik wil die vitamine e mist ook nog!

xx

Kiss & Make-up -

De Too Faced Shadow Insurance is voor mij ook echt een all-time lieveling, echt onmisbaar!

Minke -

Leuk om te lezen!! Hele mooie favorieten heb je :)

Kelly -

Mooie favorieten!

Marie -

de producten zien er erg fijn uit ! Ik gebruik de vitamine e mist ook als standaard !

Charile -

Super mooie favorieten!

Jasmine -

Mooie producten :linlove:

Misty -

Een van mijn meest favoriete producten is de komkommer reinigingsmilk van de Hema en ook de oogmake-up removermilk, lekker goedkoop… Maar daarnaast gebruik ik het liefste dag en nachtcreme van Clinique.

Nora -

Whii dit is mijn favo soort artikel! De Catrice concealer, daar ben ik helemaal gek op! Een van de enige producten die ik na het lezen van een beautyblog heb gekocht, zeker geen spijt van.
Mijn all time favoriet product is rozenwater Acqua di rose van Roberts, ik gebruik het als toner, als oogmasker op twee wattenschijfjes als ik wallen heb, en spray er wat van in mijn haar als ik het vochtig wil hebben omdat het niet goed zit. Het kost maar een paar euro voor een grote en imo heel schattige fles en het bevat geen alcohol (y). Helaas wel een klein beetje parfum, maar ohh die geur… daar heb ik het wel voor over, plus mijn hypergevoelige huid reageert er helemaal niet op!
Verder ben ik gek op reinigingsmelk op basis van amandelolie, latte detergente alla malva van Clinians; hoe graag ik andere reinigingsproducten ik ook gebruik, ik kom altijd terug op deze. Ik gebruik het na mijn Rilastil micellaire reiniger als ik makeup op heb, of alleen op de naakte huid. Mijn huid trekt niet, voelt helemaal niet vettig, wordt niet rood… een wonder als je het mij vraagt, voor een reiniger! Ik ben sinds kort zo blij met mijn routine, eindelijk iets wat voor m’n rothuid werkt (en cheap is. en in best mooie flesjes zit. en lekker ruikt!).
Badger Balm Cuticle Care is mijn lievelings Lemony Flutter-achtige product, ik kan echt niet zonder (o check de verpakking alstjeblieft, zo cute!), en de crema mani e unghie van L’Erbolario vind ik ook amazing. Handen verzorgen in de winter is sehr belangrijk! Ik werk veel in het lab en door de kou en wasbeurten hebben ze veel te verduren.
O, voor mijn haar: balsamo al cocco van Splend’Or. 70 cent voor 300 ml, heerlijke kokosgeur, multitasking, geen siliconen, maakt m’n dikke krullen goed doorkambaar en zacht.

Ashley -

Waar kan je Acqua di rose kopen of bestellen

Nora -

Ik vrees helaas alleen in Italië (supermarkt en drogist), maar ik denk dat meerdere, internationale merken wel iets soortgelijks verkopen! Ik blijf trouw aan deze omdat ik voor die prijs absoluut niets wat zo lekker ruikt gevonden heb, maar bij de Tuinen of de toko hebben ze vast ook rozenwater wat lekker ruikt en zonder alcohol (wat die van Kruidvat helaas wel heeft)!

Tess Evea -

Heerlijke producten!

Maaike -

Die toner van TBS zweer ik ook bij. Wat grappig dat je de Clinique moisturizer zo geweldig vindt. Ik vind hem wel fijn, maar is voor mij net te vet en trekt ook erg slecht in.

Saskia -

Erg mooie producten! En heel leuk om te zien ook! De vit e mist lijkt mij heel erg fijn.

Martina -

De vit e mist en de aloe toner gebruik ik iedere dag! :)

Vanessa -

Leuk om te zien! Mooie producten allemaal.

anne -

Wat een mooie producten, ik kan me voorstellen dat deze favoriet zijn!

anne -

Oooh en ik zou nog heel graag een artikel willen zien met de all-time favorites (of mooiste herfstlipsticks) van willemijn

Yunaa -

Leuk! Echt producten die ik ook zou gebruiken:) :heart:

Sofie -

Wat een mooie items! :heart:

Anneloes -

Oeh, de TFSI vind ik ook zo fijn werken! Ik ben alleen geen fan van de tube, het duurt zo lang voordat er wat uit komt :(. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de Mason Pearson haarborstel, die wil ik al jaren, maar ik durf de stap niet te zetten!

Kimberley -

Leuk om te zien! Ik zou ook ooit nog wel eens een Mason Pearson willen <3

Reageer ook