Lush Wintercollectie 2013: Bubble Bars

 photo DSC_1548.jpg

Bubble Bars van Lush, ik keek nooit naar ze om totdat ik Mr. Brightsight gebruikte uit een Paascollectie. Wat was dat een lekkerding zeg! Des te blijer was ik dat we ook deze drie leuke Bubble Bars uit de wintercollectie van Lush opgestuurd kregen om te reviewen. Snel! De warme kraan aan en gaan met die banaan, eh Bar!

 photo DSC_1549.jpg

Er zijn drie limited Bubble Bars verkrijgbaar in deze wintercollectie van Lush 2013, te weten:

  • The Christmas Penguin
  • Candy Mountain
  • Christmas Eve

 photo DSC_1550.jpg

Ben je gek op Lush Snow Fairy en wil je deze enorm zoete  geur eens afwisselen met een andere structuur? Dan is deze Candy Mountain die hetzelfde ruikt als Snow Fairy echt iets voor jou. Ik hou niet van dat enorm zoete, maar er zijn dames (EN MANNEN!) bij die het verrukkelijk vinden. En een knalroze water om in te drijven en genieten is natuurlijk altijd heerlijk. Als je royaal wilt doen, laat je deze berg lekker wegsmelten onder de kraan. Maar ik denk dat je er best in totaal zo’n 3x mee kunt doen. Candy Mountain kost €5,25 per stuk.

Lush: “Candy Mountain is een beetje in de restyling geweest, maar natuurlijk is de geur nog even heerlijk zoet en snoeperig. Vul je bad met torenhoge, suikerzoete schuimbergen van Candy Mountain. Om van te watertanden!”

 photo DSC_1551.jpg

Ben je snip- en snipverkouden van dat gure weer? Dan moet je absoluut eens in bad met deze pinguïn! Je bad lijkt niet alleen op de wateren van de Zuidpool zo blauw (alleen dan gelukkig warm), maar het ruikt ook lekker fris waardoor je neus weer wat open gaat.  Hoewel ze suggereren dat het naar Olive Branch ruikt (een favoriet van mij) herkende ik dat er niet zo zeer in terug. Deze Bubble Bar zou je denk ik 2 keer kunnen gebruiken maar ik heb ‘m in 1x onder de kraan laten smelten. Arm beest! Maar goed, die van mij keek toch al een beetje boos. Ook vond ik dat mijn huid na afloop lekker zacht was en had ik geen bodylotion meer nodig. Ideaal voor een droge huid. The Christmas Penguin kost €5,25, een leuk cadeautje voor onder de boom?!

Lush: “Het uiterlijk van dit schatje is gebaseerd op Little Pinguins die je vindt op Philip Island in Australië, het zijn de kleinste pinguïns ter wereld! Liefhebbers van douchegel The Olive Branch gaan spontaan een liedje zingen, de oranjebloesem absolue en Siciliaanse mandarijnolie verfrissen en geven je een lekker Mediterraans vakantiegevoel. In The Christmas Penguin vind je ook maïsmeel, het maakt het water zachter.”

 photo DSC_1552.jpg

Dit ziet er nog eens vrolijk uit! Mag ik je voorstellen aan Christmas Eve? Technisch gezien zou je dus 24 december hiermee in bad moeten! Hoewel wij geen Christmas Eve vieren, kun je hiermee als nog een feestje in bad geven voor jezelf. Kijkend naar de ingrediënten zie ik dat er jasmijn in zit, daar ben ik zelf niet zo’n fan van, maar wel van ylang ylang. Het ruikt voor mij persoonlijk iets teveel naar jasmijn, dus ik zou het zelf niet kopen. Wat ik wel merk is dat ik heel rustig word van deze geur. Ideaal voor stresskippen! Daarnaast maakt het mijn huid ook heer-lijk zacht. Jammer dat het niet wat zoeter ruikt en minder zeperig. Maar wie weet vind je dat zelf juist wel lekker. Christmas Eve kost €5,95 en is denk ik tot wel 4 keer te gebruiken.

Lush: “Christmas Eve is weer terug, gelukkig maar. Als je haar nog kent van eerdere jaren, zie je dat het uiterlijk een ietsje veranderd is, maar gelukkig is de geur hetzelfde gebleven. De kalmerende geuren van jasmijn, ylang ylang en gardenia zorgen ervoor dat je eventuele kerststress snel vergeten bent. Iers mos-poeder wordt in water een zeewier-achtige gel, waardoor het badwater fantastisch zacht is voor je huid.”

 photo DSC_1556.jpg

Mijn favoriet is denk ik (onverwacht) de pinguïn, omdat het lekker fris ruikt naar mandarijntjes/citrus en het ideaal is voor een verkoudheid. En stiekem ook omdat ik de pinguïn zo schattig er uit vind zien! De Lush Wintercollectie ligt in de schappen, klaar om te kopen voor jezelf als cadeautje of voor anderen. Als je het veel te duur vindt, kun je ook na de Kerstdagen profiteren van de korting. Vaak gaan dan alle producten voor de helft van het geld weg!

Welk van de drie lijkt jou het lekkerst?

35 reacties

Nena - whatevergivesjoy -

Lelijke stuks, maar zo ruiken vast geweldig ^^

Ashleey -

Super schattig en ze lijken mij zo heerlijk, maar ik heb geen bad :(

Doortje -

Ik vind The Christmas Penguin zo schattig!

Marieke -

Zooo, kwaaie pinguin.. 😉 En eindelijk iemand die Snow Fairy ook niet lekker vindt! Iedereen is er altijd lyrisch over, maar ik vind het véél te zoet.

Lys -

Haha, evil penguin! Ik vind die al geweldig om gewoon te hebben!

Alexandra -

Ja het is wel een evil pinguin

Anouk -

Lush maakt het altijd zo leuk, die pinguïn schattig!

Jana -

Wat een leuke bubble bars :) x

Dionne -

Lijkt mij heerlijk!

Dita -

mmh lekker!

Martina -

Candy mountain!

Manon -

Ziet er echt super uit hahaha !!

Beautyjuf -

Ahh, de pinquin is erg cute :-) Ik heb helaas geen bad :-(

Beau -

Die pinguïn is zo schattig!

Denise -

Wat zien ze er leuk uit! Kan niet wachten tot ik weer in de buurt van een lush winkel ben..

Leila in wonderland -

Ik vind candy mountain echt heerlijk ruiken

Anne Solveig -

Jeeej, i like!

Kimberley -

Ik vind die pinguin zo leuk!! Alleen jammer dat ik geen bad heb en dat ze zo snel op zijn… maar de pinguin zou ik al leuk vinden om in de badkamer te laten staan, haha :)

Saskia -

Ze lijken me allemaal wel wat, ziet er zo ontzettend leuk uit!

Fabienne -

Ze zien er zo leuk uit! Lijken me allemaal erg lekker.

Marnel -

Die pinguïn!!! Super leuk!! :yay:

Minke -

Ze zien er echt super leuk uit! Vooral die pinguïn!

Kelly -

Wat een heerlijke bubble bars lijken me dit weer!

Linda -

Als je deze cute gekleurde bubbel bars zie is het echt liefde op het eerst gezicht!
*Hard aan het baken is dat we thuis geen bad meer hebben..*

Isabel Cristina -

Ze zien er altijd zo leuk uit! vooral die pinguïn! :happy: :heart:

Hester -

Die pinguïn ziet er zooo leuk uit haha :)

Lotte -

Ik heb Candy Mountain en ik vind hem echt superlekker!

Everdiena -

Heeft lush online ook een sale?

nikki -

Echt zo schattig!

MySimplySpecial -

Ik moet geloof ik maar weer eens naar Lush!

Heartshapedrosepetals -

Vind het nu wel heel jammer dat ik geen bad heb.

Nicky -

Ik heb zelf Candy Mountain en die vindt ik echt heerlijk, maar ik ben ook erg benieuwd naar de pinguïn !

Aranka -

Haha ik blijf die pinguin echt geweldig vinden!

Nicole -

Ah zo leuk de bubble bars van Lush!!

Reageer ook